|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Jedyna szansa żeby Kirm jeszcze bardziej popracował nad swoją kondycją oraz szybkością, wtedy może będzie jak Forrest Gump na wyprzedzenie wbiegał do bramki
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 15.04.2012 o godz. 22:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Kondycje to on może i ma do gry do przodu ale jak się trzeba wrócić to już nie bardzo... chciałbym kiedyś zobaczyć statystykę jego odzyskanych piłek albo wygranych pojedynków z meczu (wiem że to nie jego główna rola) z ŁKS było okrągłe 0?
mecz niezły do 55, niby mecz pucharowy w środku tygodnia ale nie ma co pisać zwyczajnie odpuścili po 3 bramce. ![]()
Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw, czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki.
twitter: bart_ozog |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ja mam inne zdanie nt. umiejętności piłkarskich Wilka. Jak dla mnie to byłby w miarę solidny rezerwowy. I zresztą przychodził jako rezerwowy bo pierwsze skrzypce miał grać Sobol. Nagle Sobol wypadł i ogłoszono Wilka liderem, kapitanem, zbawcą itd. Niestety... Wilk w mojej opinii nie spełnił żadnej z tych ról. Spełnić ich po prostu nie mógł. Brakuje mu umiejętności. Serce do gry to na tym poziomie niestety zbyt mało. Nie wystarczy płakać po derbach (jak kolejne beztalencie - Jovanović) albo ładnie się wypowiadać w mediach. Niestety trzeba czasem prosto kopnąć w piłkę. A w kopaniu piłki Wilk niestety odstaje i nie mieściłby się w składzie w większości klubów Ekstraklasy. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Dać sobie wjebać 2 gole i zostać zepchniętym do obrony przez drużynę skleconą miesiąc temu to dramat. Nie rozumiem jak na podstawie takiego meczu wogóle można szukać pozytywów? Żeby dać komuś oddać ponad dwadzieścia strzałów na swoją bramkę trzeba się starać, i to dobrze starać.
Mimo kompletu punktów to cała druzyna zasłużyła na wielki -. Nie ma co szukać winnych bo nawet mimo slabej dyspozycji 2,3 piłkarzy to reszta powinna nadrobić ich braki i rozgonić druzyne Łks-u. Piłka nożna to gra zespołowa i właśnie jako zespół nie pokazaliśmy się z dobrej strony. Mecz trwa 90 minut i na własnym przykładzie widzimy że nawet 3-0 można roztrwonić. Dobra drużyna nie dopuszcza do takich sytuacji i finito. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
w Belchatowie tez gralismy bez Wilka i dostalismy dwojke. Moze bogiem ofensywy Czarek nie jest ale jak gra to tracimy albo malo albo w ogole goli. Skupcie sie lepiej na super Andrazu i Gargule. Mam nadzieje ze Probierz z Bednarzem widzą co sie dzieje i nie zobaczymy tych dwoch antypilkarzy w nowym sezonie
Ostatnio edytowane przez tommiyacht : 16.04.2012 o godz. 06:17.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie no... wiadomo, że Garguła i Kirm to poziom Kmity Zabierzów a Wilk przy nich jest całkiem do rzeczy. Chodzi mi o to, że zbyt dużą odpowiedzialnością obarczono chłopaka. Przyszedł z Korony w której nie zawsze się łapał do składu i nagle został liderem Wisły, kapitanem etc. To była i jest lekka przesada. Ktoś porównał go do Sobola... no sry ale tu nie ma żadnego porównania. Tak jakby porównywać Nuneza do Szymkowiaka. To jakiś zupełnie inny poziom...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Mamy piłkarzy jakich mamy, w ostatnich meczach należy wybrać tych, którzy są w formie i cokolwiek sobą reprezentują. Dokooptować do nich młodych, dać im szanse i tak do końca obecnego sezonu. Osobiście irytuje mnie nagonka na Czarka Wilka. Akurat jego absencją bym nie tłumaczył ostatnich wygranych. Gdyby wymienić go z Kirmem to nikt by nie zauważył różnicy w ofensywie, a w defensywie zyskujemy wiele, nie mówiąc już o walce na boisku. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|