The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
studio
Banita

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.04.2012, 17:22
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Zwrotny moment w II połowie. Przy stanie 1:1,ewidentny karny dla Lechii, w polu karnym faulowany Traore. Co robi znany przekręciarz sędziowski Marciniak?. Rżnie głupa i z karnego robi wolnego. Od początku meczu czuwa nad jego przebiegiem aby Amice nic się nie stało. Chamskie wejścia kopaczy Amiki (zwłaszcza Kikut) puszcza płazem choć w kilku przypadkach należałaby sie nawet czerwona kartka. Kazde wejscie Wojtkowiakato łokieć w twarz Koseckiego. Bez interwencji.
Lechia i tak jest znacznie bliżej utrzymania niz parchy, dlatego nie siad defetyzmu. Muszą jednak punktować u siebie. A w polskiej skopanej każdy może wygrać z każdym.
Mam nadzieje ze postawiles wszystkie pieniadze jakie masz na Lechie i ze udupiles wszystko Zejdz gwiadeczko na ziemie i sprawdz jaka jest rzeczywistosc
--------

Spokojnie z tymi szansami na mistrza, pilkarze juz dawno je udupili, w puchary nawet za bardzo nie wierze, pewnie zabraknie jakiegos glupiego punktu. Koncowka ligi znow ciekawa bedzie.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 15.04.2012, 17:32
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=KuZUzckTS9Y Kwintesencja gry Korony wg weszlo. Aż dziw bierze, że dopiero w 26.kolejce ktoś zaczyna dawać kartki. I tak wg mnie oszczędnie.
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 15.04.2012, 17:33
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
W kontekście naszej walki o puchary dzisiaj widać, jak cholernie szkoda tych meczów z Legią i Lechem... 4 pkt my więcej, po punkcie mniej Legia i Lech... dziś robiłoby to kolosalną różnicę. (Nie mówiąc już o innych frajersko przegranych meczach na R22).
Jakby odjąć tylko kilka z tych wielu skandalicznych porażek z drużynami niżej notowanymi to dzisiaj razem z kilkoma innymi zespołami pełzalibyśmy w szalonym wyścigu o tytuł lub nawet bylibyśmy liderem. Trochę to zabawne szczerze mówiąc.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 15.04.2012, 17:35
"The best of..." Korona Kielce w meczu z Zagłębiem.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Dubi
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 15.04.2012, 17:42
ten sezon dobitnie pokazuje jak mozna frajersko NIE zdobyc tytułu
Odpowiedz cytując
Taylor
Member

Od: 02.2012

Stary 15.04.2012, 18:07
Szkoda, że Śląsk znowu dał ciała
Powód: bo tak :)
Ostatnio edytowane przez Taylor : 15.04.2012 o godz. 18:42.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 15.04.2012, 18:39
studio napisał(a):Wyświetl post
Mam nadzieje ze postawiles wszystkie pieniadze jakie masz na Lechie i ze udupiles wszystko Zejdz gwiadeczko na ziemie i sprawdz jaka jest rzeczywistosc
--------
Nie bawię się w hazard . A rzeczywistośc wyglada tak jak opisałem. Kikut w piewrszych minutach za wejście (skoszenie równo z trawą) powinien wyleciec z boiska. Później tez miał takie wejście. Wojtkowiak za kazdym razem walił z łokcia w twarz Koseckiego.Karny ewidentny dla Lechii nie wiadomo dlaczego nie odgwizdany. W TV są nawet powtórki w czasie meczu .
Rozumiem, że skakkałes jak małpka ze szcześcia na stadionie to nie mogłes widziec.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 15.04.2012, 19:01
To nie był ewidentny karny. Zobacz na powtórkę.
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10..._wolny___.html
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 15.04.2012, 19:13
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=KuZUzckTS9Y Kwintesencja gry Korony wg weszlo. Aż dziw bierze, że dopiero w 26.kolejce ktoś zaczyna dawać kartki. I tak wg mnie oszczędnie.
Piszę o tym od długiego czasu:
"Wieśniaki z widłami"

Niestety, takie wiesniaki w Europie dostaną w pierwszych 10 minutach trzy czerwone kartki i dwa karne i wylatują. Tylko u nas myli się twardą grę z kieleckim (i nie tylko) bandytyzmem.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Wiślak-1990
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 15.04.2012, 19:31
A teraz zabawię się w proroka i zobaczymy czy mi się uda

26 kolejka

Korona - Zagłębie L. 0-2
Podbeskidzie - Śląsk 1-1
Wisła Kraków - ŁKS 3-2
Widzew - Legia 1-1
Lech - Lechia G. 2-1
Ruch - Górnik Z. 0-0
Polonia - Cracovia 1 czyli zwycięstwo Poloni

Tabela 26

Legia 49
Śląsk 46
Ruch 45
Polonia 44
Lech 42
Korona 42
Wisła 37

27 kolejka

Polonia - Ruch X
Legia - Lech 1
Podbeskidzie - Wisła 2
Lechia G. - Śląsk X
ŁKS - Korona 1

Tabela 27

Legia 52
Śląsk 47
Ruch 46
Polonia 45
Lech 42
Korona 42
Wisła 40

Kolejka 28

Lech - Polonia 1
Bełchatów - Korona 1
Ruch - ŁKS 1
Śląsk - Zagłębie L 1
Legia - Jagiellonia 1
Wisła - Cracovia 1

Tabela 28

Legia 55
Śląsk 50
Ruch 49
Lech 45
Polonia 45
Wisła 43
Korona 42

Kolejka 29

Lech - Podbeskidzie 1
Korona - Widzew 1
Śląsk - Jagiellonia 1
Lechia G. - Legia X
Górnik Z. - Wisła 2
Polonia - Zagłębie 1
Cracovia - Ruch X

Tabela 29

Legia 56
Śląsk 53
Ruch 50
Lech 48
Polonia 48
Wisła 46
Korona 45

Kolejka 30

Wisła - Śląsk 1
Ruch - Lechia G 1
Legia - Korona 1
Widzew - Lech X
Podbeskidzie - Polonia X

Tabela 30

Legia 59
Śląsk 53
Ruch 53
Polonia 49
Wisła 49
Lech 49
Korona 45

To jest najbardziej optymistyczna wersja jaką widzę bo dałem Wiśle już same zwycięstwa do końca
Odpowiedz cytując
Neon
Member

Od: 05.2008

Stary 15.04.2012, 19:57
emj10 napisał(a):Wyświetl post
To nie był ewidentny karny. Zobacz na powtórkę.
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10..._wolny___.html
W Lidze+ Extra pokazali z lepszym przybliżeniem. Sytuacja stykowa z linią ale raczej przed niż za. Ja bym takich karnych nie gwizdał, ale to moje zdanie.
Odpowiedz cytując
zizou
Member

Od: 06.2011

Stary 15.04.2012, 20:03
Wiślak-1990 napisał(a):Wyświetl post
A teraz zabawię się w proroka i zobaczymy czy mi się uda

...
Tabela 28

Legia 55
Śląsk 50
Ruch 49
Lech 45
Polonia 45
Wisła 43
Korona 42
Zaczyna się typowanie. Odniosę się tylko do tabeli po 28 kolejce, bo ja (na własny bukmacherski użytek) typuję 3 kolejki do przodu. Przed tym weekendem z typów wyszło mi, że tabela po 28 kolejkach będzie wyglądała tak:

1. Legia Warszawa 53
2. Ruch Chorzów 48
3. Korona Kielce 47
4. Śląsk Wrocław 47
5. Polonia Warszawa 47
6. Lech Poznań 46
7. Wisła Kraków 41
8. Górnik Zabrze 39
9. Podbeskidzie Bielsko-Biała 35
10. Widzew Łódź 35
11. Jagiellonia Białystok 35
12. Zagłębie Lubin 34
13. GKS Bełchatów 29
14. Lechia Gdańsk 28
15. ŁKS Łódź 23
16. Cracovia 23

Z dotychczasowych meczy 26 kolejki nie trafiłem tylko Korony z Zagłębiem; nie przewidziałem, że kielczanie nie chcą grać o puchary. Jutro - według mnie - strach przed JW weźmie górę nad chęcią pomocy przyjaciołom i Groclin wygra.

Jak widać - według mnie po 28 kolejce ma być praktycznie pozamiatane, jeśli chodzi o mistrza (Legii wystarczy 1 pkt w 2 ostatnich meczach) i o spadek (ŁKS i Cracovia tylko z teoretycznymi szansami na dojście następnych drużyn). Natomiast walka o pozostałe miejsca pucharowe będzie w pełni, aczkolwiek pozycja Korony będzie gorsza niż zakładałem. Wynikające z piątkowego meczu punkty Zagłębia nie mają większego znaczenia dla ekip o coś walczących - po prostu Lubin będzie najpewniej wyżej w tabeli, puchary im nie grożą.

No, ale to tylko gdybanie i wróżenie z fusów, jak będzie - zobaczymy
Ostatnio edytowane przez zizou : 15.04.2012 o godz. 20:09.
"Zastanów się dwa razy zanim powiesz coś głupiego. Lepiej utrzymywać innych w niewiedzy niż od razu dać im pewność".
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 15.04.2012, 20:13
Neon napisał(a):Wyświetl post
W Lidze+ Extra pokazali z lepszym przybliżeniem. Sytuacja stykowa z linią ale raczej przed niż za. Ja bym takich karnych nie gwizdał, ale to moje zdanie.
Prawdopodobnym faktem, który przesądził o tym, że sędzia nie zagwizdał karnego było to, że Traore upadł do przodu w stronę środka boiska. Jakby upadł wzdłuż linii pola karnego to mogłoby być różnie.
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 15.04.2012, 21:42
Paljic w 11 kolejki wg. Canal+. Jeśli Dragan grałby np. w takim Widzewie zamiast Dudu, to co drugi forumowicz sikałby z zachwytu nad jego grą i każdy chciał by go tutaj bardziej niż tego Dudu Paraibę ...
Odpowiedz cytując
Szarny
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 15.04.2012, 22:14
zizou napisał(a):Wyświetl post
Zaczyna się typowanie. Odniosę się tylko do tabeli po 28 kolejce, bo ja (na własny bukmacherski użytek) typuję 3 kolejki do przodu. Przed tym weekendem z typów wyszło mi, że tabela po 28 kolejkach będzie wyglądała tak:

1. Legia Warszawa 53
.
.
.
Ja to widzę tak :

Kod:
odpowiednio: drużyna, pkt, pkt w małej tabeli, bramki w małej tabeli

1. Polonia 49    22 10-9
2. Korona  49    20 15-11
3. Wisła   49    16 6-7      4 1-0
4. Lech    49    16 12-12    1 0-1
5. Legia   49    15 12-8
6. Śląsk   49    13 13-18
7. Ruch    49    11 13-16
Sorry za to Dyskopolo na 1 i Koronę nad nami, ale chciałem naszym warszawskim rozmywaczom uświadomić, że liga jeszcze może być ciekawa. Ta kolejka to dopiero początek końca marzeń o 9 mistrzostwie na Łazienkowskiej. Jeszcze porażka w finale PP z Ruchem i Legia w ogóle poza pucharami Skorży wypada tylko przeprosić kibiców, Ljuboja nie podpisuje kontraktu i wielka wyprzedaż w klubie. Wisełka na pudle, Probierz obwołany cudotwórcą, Cupiał zostawia mu Melexa, Ilieva, Genkova i Pereikę na LE i wykłada kase na transfery.

Są też inne plusy takiego scenariusza - nie musielibyśmy się kłócić o to, czy tegoroczny mistrz to najsłabszy mistrz od niepamiętnych czasów.
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 15.04.2012, 22:18
Kwiatki z meczu Korona-Zagłębie.

http://www.weszlo.com/news/10173-Kor...rnych_sytuacji

A Korzym dalej będzie płakać że im sędzia grać nie pozwala . Dobrze że ich w końcu ktoś udupił.
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
zizou
Member

Od: 06.2011

Stary 15.04.2012, 22:27
Szarny napisał(a):Wyświetl post
Ja to widzę tak :

Kod:
odpowiednio: drużyna, pkt, pkt w małej tabeli, bramki w małej tabeli

1. Polonia 49    22 10-9
2. Korona  49    20 15-11
3. Wisła   49    16 6-7      4 1-0
4. Lech    49    16 12-12    1 0-1
5. Legia   49    15 12-8
6. Śląsk   49    13 13-18
7. Ruch    49    11 13-16
Sorry za to Dyskopolo na 1 i Koronę nad nami, ale chciałem naszym warszawskim rozmywaczom uświadomić, że liga jeszcze może być ciekawa. Ta kolejka to dopiero początek końca marzeń o 9 mistrzostwie na Łazienkowskiej. Jeszcze porażka w finale PP z Ruchem i Legia w ogóle poza pucharami Skorży wypada tylko przeprosić kibiców, Ljuboja nie podpisuje kontraktu i wielka wyprzedaż w klubie. Wisełka na pudle, Probierz obwołany cudotwórcą, Cupiał zostawia mu Melexa, Ilieva, Genkova i Pereikę na LE i wykłada kase na transfery.

Są też inne plusy takiego scenariusza - nie musielibyśmy się kłócić o to, czy tegoroczny mistrz to najsłabszy mistrz od niepamiętnych czasów.
Istny hardcore
Twój scenariusz jest możliwy (chyba - nie sprawdzałem wszystkich kombinacji, ufam w prawdziwość wyliczeń), ale na ile prawdopodobny? Obawiam się, że jednak znacznie mniej niż mój
Oczywiście, że końcówka ligi może być (i pewnie będzie) ciekawa i wiele jeszcze może się wydarzyć. Np. nagłe odrodzenie Śląska, piorunującą końcówka Groclinu, weekendy cudów, itp. - ale pisząc, że "wszystko się może zdarzyć" miałem raczej na myśli "wszystko" bardziej prawdopodobne niż 7 drużyn z jednakową ilością punktów.
"Zastanów się dwa razy zanim powiesz coś głupiego. Lepiej utrzymywać innych w niewiedzy niż od razu dać im pewność".
Odpowiedz cytując
Narcyz
Junior Member

Od: 04.2012

Stary 16.04.2012, 07:58
Wiślak-1990 napisał(a):Wyświetl post

Tabela 30

Legia 59
Śląsk 53
Ruch 53
Polonia 49
Wisła 49
Lech 49
Korona 45

To jest najbardziej optymistyczna wersja jaką widzę bo dałem Wiśle już same zwycięstwa do końca
Polonia zremisuje z Zagłębiem i Wisła - z lepszym bilansem bezpośrednich spotkań od Lecha - zamelduje się na czwartym, ostatni gwarantującym puchary, miejscu.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 16.04.2012, 09:07
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html Może się coś polepszy.
Odpowiedz cytując
Dzideek
Senior Member

Stary 16.04.2012, 09:48
iiYama napisał(a):Wyświetl post
Kwiatki z meczu Korona-Zagłębie.

http://www.weszlo.com/news/10173-Kor...rnych_sytuacji

A Korzym dalej będzie płakać że im sędzia grać nie pozwala . Dobrze że ich w końcu ktoś udupił.
Ale drwale. Korzym powinien wypaść w 10 min, a Lisowski w drugiej połowie. Toż to nie jest piłka nożna
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 16.04.2012, 12:27
Do czego to doszło , żeby człowiek kibicował Polonii..tfu , Groclnowi
Teoretycznie nie wygrana Dyskopolowców, dała by nam jeszcze cień nadziei na puchary ale nie wiem jak Wy - ja dylematu żadnego nie mam.
Czesiu dzwoń chłopie gdzie tam możesz...3 punkty muszą zostać w stolicy
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 16.04.2012, 13:40
Dzideek napisał(a):Wyświetl post
Ale drwale. Korzym powinien wypaść w 10 min, a Lisowski w drugiej połowie. Toż to nie jest piłka nożna
W końcu sędzia, który sędziował prawidłowo i wyszło szydło z worka o zaje...stej grze Korony.
Scyzoryki to banda i nic poza tym....
Kuzera, Korzym, Lisowski, Jovanović, Lech - przeceiż Ci goście są zagrożeniem dla innych kopaczy naszej ekstraklasy....
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
Aletsch
Member

Od: 11.2008

Stary 16.04.2012, 13:41
W teorii to jeszcze wciąż mamy matematyczne szanse na mistrzostwo, wbrew niekturym artykułom. Na koniec sezonu Lechia musi być wyżej od zydow bo niewiadomo jak to będzie z tą licencją dla ŁKS :\
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 16.04.2012, 14:16
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Do czego to doszło , żeby człowiek kibicował Polonii..tfu , Groclnowi
Teoretycznie nie wygrana Dyskopolowców, dała by nam jeszcze cień nadziei na puchary ale nie wiem jak Wy - ja dylematu żadnego nie mam.
Czesiu dzwoń chłopie gdzie tam możesz...3 punkty muszą zostać w stolicy
To ja juz wole spadek Cracovii niz puchary w ktorych i tak wymieniajac prawie cały skład nic bysmy nie zdziałali.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 16.04.2012, 14:41
Aletsch napisał(a):Wyświetl post
W teorii to jeszcze wciąż mamy matematyczne szanse na mistrzostwo, wbrew niekturym artykułom. Na koniec sezonu Lechia musi być wyżej od zydow bo niewiadomo jak to będzie z tą licencją dla ŁKS :\
Nie mamy.....
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 16.04.2012, 14:55
Cytat:
Kawałek wiadomo, że już się nie spełni

A tak nawiasem mówiąc, jeżeli dzisiaj dysko przegra (wątpliwe oczywiście, no ale na potrzeby dyskusji ), to Legia remisując wszystko do końca już z podium nie spadnie Zresztą w tym roku tak bardzo nikt nie chce tego mistrza, że nie zdziwiłbym się, gdyby Legia remisując wszystko do samego końca MP i tak zdobyła. No ale nie da się ukryć, że robimy póki co wszystko, żeby do samego końca denerwować się czy się uda to pierwsze miejsce koniec końców zająć. Jak pomyślę o tych wszystkich Bełchatowach, Cracoviach, Podbeskidziach, Widzewach i innych takich spotkaniach i o tym, że ten wyścig mógł już być dawno rozstrzygnięty... ech.

Cytat:
Nie mamy.....
Jakbyście wyrobili max, to byście mieli 49, tyle co my. Jeżeli tylko Wisła i Legia by miały 49 pkt, to wygrywa Legia ze względu na bilans. Mała tabela też wam nic nie pomaga, jedyna ekipa z czołówki z którą macie lepszy bilans spotkań to Korona (zakładając że w ostatniej kolejce byśmy przegrali z Koroną), ale wtedy Korona zgarnia MP.
Ostatnio edytowane przez Sartre : 16.04.2012 o godz. 15:05.
Legionista
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 16.04.2012, 15:12
Sartre napisał(a):Wyświetl post
Kawałek wiadomo, że już się nie spełni

A tak nawiasem mówiąc, jeżeli dzisiaj dysko przegra (wątpliwe oczywiście, no ale na potrzeby dyskusji ), to Legia remisując wszystko do końca już z podium nie spadnie Zresztą w tym roku tak bardzo nikt nie chce tego mistrza, że nie zdziwiłbym się, gdyby Legia remisując wszystko do samego końca MP i tak zdobyła. No ale nie da się ukryć, że robimy póki co wszystko, żeby do samego końca denerwować się czy się uda to pierwsze miejsce koniec końców zająć. Jak pomyślę o tych wszystkich Bełchatowach, Cracoviach, Podbeskidziach, Widzewach i innych takich spotkaniach i o tym, że ten wyścig mógł już być dawno rozstrzygnięty... ech.

Jakbyście wyrobili max, to byście mieli 49, tyle co my. Jeżeli tylko Wisła i Legia by miały 49 pkt, to wygrywa Legia ze względu na bilans. Mała tabela też wam nic nie pomaga, jedyna ekipa z czołówki z którą macie lepszy bilans spotkań to Korona (zakładając że w ostatniej kolejce byśmy przegrali z Koroną), ale wtedy Korona zgarnia MP.
Jak ja pomyślę o 5 przegranych meczach w Krakowie z takimi tuzami jak Korona, Lechia, Podebeskidzie, Górnik to mając 12 pkt więcej walczylibyśmy z Wami o tytuł......

W gruncie rzeczy stan naszej ligi jest gorzej niż dramatyczny, skoro takie tuzy jak Korona czy Ruch walczą o puchary..... Z drugiej strony jak się z takimi tuzami przegrywa to potem się jest na 7 miejscu.....
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
Dzideek
Senior Member

Stary 16.04.2012, 15:14
Patrząc realnie nawet na puchary mamy nikłe szanse. Legia, Ruch mają lepszy bilans meczowy z nami, więc dajmy na to jeszcze Śląsk utrzymałby się w pierwszej czwórce, a jedno miejsce zostałoby dla nas.

Spotkania Lecha (nie może zdobyć więcej, niż 7 punktów):
- wyjazd z Legią; 0 pkt
- u siebie z Groclinem; 3 pkt
- u siebie z Podeskidziem; 3 pkt
- wyjazd z Widzewem; 1 pkt

Spotkania Polonii (maks. 7 pkt):
- u siebie z pejsami; 3 pkt
- u siebie z Ruchem; 1 pkt
- wyjazd z Kuchenkorzem; 0 pkt
- wyjazd z Zagłebiem; 0 pkt
- wyjazd z Podbeskidziem; 3 pkt

Spotkania Korony (maks. 6 pkt):
- wyjazd z Łksem; 3 pkt
- wyjazd z GKSem; 0 pkt
- u siebie z Widzewem; 3 pkt
- wyjazd z Legią; 0 pkt

Jakieś szanse są, ale my musielibyśmy wygrać wszystkie swoje mecze. W takim wypadku Legia zostałaby mistrzem, pejsy by zleciały.
Powód: oczyszczenie z herezji
Ostatnio edytowane przez Dzideek : 16.04.2012 o godz. 18:12.
Odpowiedz cytując
Ciastek1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 16.04.2012, 15:33
Aletsch napisał(a):Wyświetl post
"Kture" to artykuły ?
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 16.04.2012, 15:56
Dzideek napisał(a):Wyświetl post
Kuchenkorz wygra z Legią, po czym zdobędzie jeszcze 4 pkt, a Legia nie wygra do końca sezonu . Nasz Wisła wygra wszystkie mecze i zrówna się z nimi punktami. W takim wypadku musielibyśmy nastrzelać w cholerę bramek, żeby mieć lepszy bilans bramkowy i wygrać ligę.
Ale patrząc realnie nawet na puchary mamy nikłe szanse. Legia, Ruch mają lepszy bilans meczowy z nami, więc dajmy na to jeszcze Śląsk utrzymałby się w pierwszej czwórce, a jedno miejsce zostałoby dla nas.

Spotkania Lecha (nie może zdobyć więcej, niż 7 punktów):
- wyjazd z Legią; 0 pkt
- u siebie z Groclinem; 3 pkt
- u siebie z Podeskidziem; 3 pkt
- wyjazd z Widzewem; 1 pkt

Spotkania Polonii (maks. 7 pkt):
- u siebie z pejsami; 3 pkt
- u siebie z Ruchem; 1 pkt
- wyjazd z Kuchenkorzem; 0 pkt
- wyjazd z Zagłebiem; 0 pkt
- wyjazd z Podbeskidziem; 3 pkt

Spotkania Korony (maks. 6 pkt):
- wyjazd z Łksem; 3 pkt
- wyjazd z GKSem; 0 pkt
- u siebie z Widzewem; 3 pkt
- wyjazd z Legią; 0 pkt

Jakieś szanse są, ale my musielibyśmy wygrać wszystkie swoje mecze. W takim wypadku Legia zostałaby mistrzem, pejsy by zleciały.
Nie wierzę że 3 drużyny zagrają idealnie pod nas a nasze tuzy zdobędą komplet punktów do końca.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów