|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
I na koniec cytat: "A na sam koniec piłkarze Korony niszczą drzwi do pokoju sędziowskiego, co już jest czystym wieśniactwem". Nie to nie jest wieśniactwo. To powód do ukarania tego śmiesznego klubiku przez Komisję Ligi. Zamiast kar za transparent może w końcu kara za coć poważnego,co?
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 14.04.2012 o godz. 07:07.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
Nawet po ich "fejsach" widać jakiego typu są to zawodnicy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak widać można tak sobie radzić nawet w Premier League. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Zobaczyłem właśnie terminarz Lechii Gdańsk i jakoś mało prawdopodobne sie wydaje aby sie utrzymali . Pewnie znow parchy zostana
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Trudno powiedzieć. Dalej mają te cztery punkty buforu i wydaje mi się, że 5 punktów w pozostałych meczach powinny im dać to utrzymanie, czyli np. trzy punkty na Widzewie i dwa remisy u siebie, ze Śląskiem i Legią, jest to realne w ich przypadku. Gdyby udało im się dobić do tych 29 punktów, to nawet zakładając, że Cracovia wygra trzy mecze z pięciu - liczę tutaj Bełchatów, Ruch i Widzew, co będzie mimo wszystko arcytrudnym zadaniem w ich przypadku - to wtedy będą mieć tyle punktów co Lechia, w dwumeczu pomiędzy drużynami z Gdańska i Krakowa padły dwa remisy 1:1, więc decydować będzie o ile wiem stosunek bramek obu ekip, a ten póki co dosyć zdecydowanie jest na korzyść Lechii.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Tylko, żeby nam dzisiaj piłkarze Wisły pomogli wygrywając z ŁKSem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Parchy tak naprawdę tylko w jednym meczu mogą zdobyć 3 punkty- u siebie z Widzewem. Widzew środek tabeli ma-a pieniążki od profesora zawsze przytulą. Zdziwiłbym sie gdyby było inaczej. W meczu z nami,Polonią i Ruchem-szans wielkich nie mają. My jak sie zepniemy to powinnismy ich powiezc,a Ruch i Polonia meczu im na pewno nie oddadzą,za duża stawka. O sportowych walorach nie wspominam. Co do Gksu to tam raczej żydy czysto sportowo nie mają czego szukać,Kosa + Żewłakow i spółka zrobią swoje. Inaczej sprawa będzie wygladac,jak Gks bedzie miał utrzymanie zapewnione-wtedy już sie tam cuda mogą dziać. Lechia powinna ze 2 pkt jeszcze przytulic,żebysmy na spokojnie ogladali ostatnia kolejke ![]() Co do Łksu mysle,ze tez spadnie i ich sie obawiać nie musicie.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 14.04.2012 o godz. 09:49.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Ja bym powiedział przewrotnie, że to ŁKS ma obecnie większe szanse na utrzymanie niż Lechia. Terminarz oba zespoły mają podobny, ale więcej łatwych do zdobycia punktów ma ŁKS.
Stawiam, że z Koroną i Bełchatowem u siebie ŁKS powinien powalczyć o pełną pulę. Na Wiśle raczej zdecydowanie przegra, ale cuda się zdarzają. Mecze na Jadze i na Ruchu nie są do końca spisane na straty. Remisy mogą tam wywalczyć. Także ŁKS może mieć na koniec 28-30 punktów wg. moich szacunków, a remisująca Lechia może nie wyciągnąć tyle. |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Dla mnie to teraz najważniejsze żeby parchate w końcu spadło. Lechia wiadomo ciężki terminarz. Przyjmując, że spadną to wolę oczywiście, żeby spadły z Nią parchy, a nie Łks. Więc nie wiem czy nie lepiej byłoby nawet jakby dzisiaj Łks wygrał niestety, bo co tam jedna porażka więcej, to i tak w tym sezonie bez różnicy,
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jeżeli chodzi o sędziów, to na tą chwilę najlepszym w Polsce jest zdecydowanie Musiał. Rzadko daje kartki, stara się prowadzić zawody w taki sposób, aby nie przeszkadzać piłkarzom i nie przerywa co kilka sekund akcji jak wczoraj Pskit z powodu śmiesznych fauli. Korona oczywiście przesadza z agresywnością, ale jedno trzeba im przyznać - dają z siebie dużo, co Naszym ,,gwiazdom'' z zagranicy prawie zawsze się nie zdarza i przechodzą obok gry w wielu spotkaniach. Wolałbym oglądać takich walczących chłopaków w Wiśle niż zmanierowane i wypalone gwiazdeczki, które sił nie mają (nie wiadomo po czym), które mają wszystko w głębokim poważaniu - kibiców, klub, historię. Tylko kasa im głowie za cotygodniowy spacerek na boisku i odpuszczanie spotkań, żeby się nie zmęczyć przed wieczornymi rozrywkami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Smuda na meczu Podbeskidzie - Śląsk. Ciekawe kogo ogląda
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Raczej Mierzejewskiego.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli Milę, to pooglądał długo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie się dowiedziałem, że w Podbeskidziu gra Reiman. Nazwisko idealne (jeszcze jakby i zamieniło się w y), aby grać w Wiśle, szkoda tylko, że raczej poziom gry za słaby ; )
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Ale ta liga pojebana. W czolowce to kazdy stara sie robic wszystko by Amica do pucharow sie zalapala. Patologiczna gra Kuchenek zostanie pewnie nagrodzone europejskimi pucharami bo wiele wskazuje na to, ze 4. miejsce da el.LE.
Zaglebie ostatnio goli wszystkich. Sa tuz za... nami a jeszcze niedawno byli w strefie spadkowej... |
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Murawa na Widzewie to jest po prostu skandal.
Sędzia nie powinien dopuścić do rozpoczęcia takiego meczu i od razu dać walkower 3:0 dla Legii. |
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zdublował mi się post..
Już 1:0 dla Legii
Ostatnio edytowane przez pysio : 14.04.2012 o godz. 17:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Legia remisuje do przerwy z Widzewem w meczu beach soccera.
Chyba faktycznie za brak trawy powinni dawać walkowery. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
legia znowu fuksem tylko remisuje z przecietnym Widzewem - dlaczego Slask nie wykorzystuje tego
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Widze kolega w formie
Fuksem w ostatnich minutach owszem, ale w pierwszej polowie i w duzej czesci drugiej Widzew mial duzo szczescia.Padaczka lekka, i malo skutecznosci. Zobaczymy co zagra Ruch, bo moze w ogole nie byc zmian w czubie. Oby. Na szczescie Slask gra jeszcze wieksza ch*** i oby tak do konca ligi ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Śląsk gdyby cokolwiek grał już dawno miałby z 5 punktów przewagi na d Legią i do Krakowa na mecz z nami przyjechałby tylko na fetę
![]() Żal o Śląsku pisać. Dno! Tytuł na który cały Wrocław czeka ponad 30 lat oddala się, bo paru obibokom nie chce się biegać bo premii nie dostali. (Pomijam super udziałowca Solorza i jego robotę). Śląsk to nawet pucharów nie powącha. A Legia swoje, mogę zremisować, zremisuję. Jakby musieli wygrać, pewnie by wygrali. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
No to Legia jeszcze nie swietuje
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oczywiście, że nie świętuje. Może być jeszcze różnie, włącznie z tym, że będziemy oddawali punkty za punktami, a dogoni nas Amika, która jutro zmniejszy stratę do 7 punktów, a za tydzień przyjeżdża do nas.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Powiem krótko wszyscy byle nie Amica
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Największą żenadą tej rundy jest Śląsk. Zaraz po nim nasz przyszły mistrz czyli Legia. Na jesieni już miałem składać samokrytykę co do umiejętności trenerskich Skorży. Jednak nie. To jednak dupa nie trener. Niech tam zostanie na przyszły rok. W ubiegłym roku gdy zdobywaliśmy mistrza przynajmniej na wiosnę byliśmy najlepszą drużyną, teraz to już nawet najlepszej drużyny na wiosnę nie ma. Choć mimo wszystko zamieniłbym się z Legią na zmartwienia
![]() ![]()
:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
||
Cytat:
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 14.04.2012 o godz. 23:13.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Zgasiłeś mnie.
Wyprzedza was jesienny spadkowicz, wesoła trupa z Kielc, a jeden punkt mniej ma mocna paczka pod wodzą Adasia Nawałki. Wszyscy razem mają pewnie mniejszy budżet niż wy. W waszych meczach jakości nie ma żadnej. Kopanina do kwadratu. Nie chce mi się prowadzić dyskusji, który mistrz słabszy itp. Doskonale zdaje sobie przy tym sprawę w jak głębokiej dupie jesteśmy my. I tak przyznaję to, zazdroszczę, bo chciałbym być na waszym miejscu. Piszę to bez ironii. Ale i tak jesteście żałośnie słabi i patrzeć się na was nie da. Tak wiem. Jesteśmy jeszcze gorsi. ![]()
:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
zadarłes z najwazniejszymi ludzmi na tym forum .......az strach pomyslec jakie beda odpowiedzi - napinka- i jaks NOWA prawda - a wszystko to w ramach przyzwolenia naszych MODERATOROW ktorzy toeruja wpisy i napinke kolesi z Wa-wy lub spod tego miasta ....jak zawsze napisze ... NIE KARMIC WARWSIAWSKICH TROLI ..... maja MP raz najakis czas i napinka trwa ......pozdro dla Wszystkich Modow ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trolli przez podwójne "L"
![]() |
|
|