|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Michał Probierz jest w stanie jeszcze wycisnąć z Wisły coś pozytywnego? | |||
| Tak |
|
98 | 28,00% |
| Nie |
|
98 | 28,00% |
| Tu nawet Mourinho nie pomoże... |
|
154 | 44,00% |
| Głosujących: 350. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Tylko że jeśli za Moskala Wisła "coś" grała to jest to tylko zasługa Maskanta a to że teraz nie gra (przepraszam wczoraj zagrali dobrze) za Probierza to jest zasługa Moskala!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
A na początku była Wisła Smudy ...w wakacje historia zatoczy krąg i zepnie klamrą okres Wisły SSA. On zaświecił to i on zgasi swiatło ostatni.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Co ma Moskal do tego, że Probierz co mecz wystawia inny skład ? Znając życie to wczorajszy mecz zbojkotowałeś, także skończ .......ić |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
O tym czy Probierz będzie w stanie przygotować drużynę fizycznie do gry na wysokich obrotach przez 90 minut przekonamy się częściowo jesienią (częściowo bo przez brak gry w pucharach będziemy mieć dużo luźniejszy terminarz) o ile oczywiście na swoim stanowisku dotrwa tak długo. ![]()
"Cztery słonie, zielone słonie, każdy kokardę ma na ogonie.."
Nie dla osób mieniących sie kibicami Wisły, które przełączają stacje na mecz MU gdy jej nie idzie! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
jak ktoś krytykuje Wisłe za wczorajszy mecz to jest ślepy albo meczu nie oglądał, takiej woli walki, biegania, i ciągu na przeciwnika nie było jeszcze w tym roku.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Szczrze mówiąc jakby na każdy mecz wychodzili ustawieniem 2-3-3-2 i atakowali z taką częstotliwością jak wczoraj, to mi to pasuje. Nawet jak co drugi mecz dostaną w dupe, ale przynajmniej będą atakowali a nie ....a jakieś ataki pozycjne których to w lidze zagrać nie potrafimy.
Po wczorajszym meczu można tylko zapytać. DA SIE ....A ? DA SIE ? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Szkoda że znowu po wczorajszym meczu będą grac lipe.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
a z czego to niby wynika ekspercie ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Choć prawdę mówiąc sądzę, że nie masz o piłce pojęcia do tego stopnia, że nawet o jego osiągnięciach nie wiesz. Myślę nadal, że Kasperczak mimo przerwy itp ma potencjał (wynikający choćby z doświadczenia) wiele większy niż Probierz (on nie ma z czego czerpać). |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
![]() Tyle że nic to nie dało. A jak Ruch tracił korzystny wynik to nas klepali jak przedszkolaków. Dalej nie ma pomysłu, wszystko na żywioł, ale to nie powinno dziwić. Jaki trener taka gra.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 11.04.2012 o godz. 14:33.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
A czy jego powrót-Kasperczaka- do Wisły nie był układem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Mam nadzieje że Probierz wystawi ofensywny skład na następny mecz, nie musi być wcale 3 obronców, ale zagęszczenie środka, i tu przykład: sam Iliev i Melikson nie są wstanie sforsować obrony, ale do tego Małecki i jakieś tam wrzutki Kirma już tak.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Pisząc układ mam na myśli ustawianie ligi przed sezonem. Teraz nam dacie wygrać, potem my wam damy itd. Właśnie przez to nasze kluby przegrywają z Azjatami. Bo zapominają jak to jest grać na serio. Jak był Kasperczak to przewagi było 15 punktów i nie było że boli. A dziennikarzyny płakały że liga mało atrakcyjna. Zapomniałes co wyprawiali sędziowie?
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Słyszałem, że nagła zmiana Kazia na Probierza miała zwiększyć szanse na MP...
Teraz nasz Guardiola sadzi o LE. http://www.sport.pl/sport-krakow/1,1...w_puchary.html Przy takim ścisku w czołówce szanse są praktycznie zerowe to nie wiem po co takie gadanie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
Zagraliśmy jeden dobry mecz i po ptakach z ŁKS znowu będzie nędza i przepraszanie kibiców. Niech ten sezon już się skończy błagam. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Jak wygramy z ŁKS to... sobie zapewnimy utrzymanie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
Powiec mi dlaczego Kasperczak od 2000r (po trenowaniu reprezentacji Mali) nie zrobił ani jednego dobrego wyniku, nie mówiąc już o przegraniu mistrzostwa w 2010r. Po koleji robił dziadostwa górniku kavali. Na piłce się znam na pewno nie gorzej od ciebie. |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
Po drugie, Kasperczak mógł "jechać" na przygotowaniach Smudy jedynie przez góra pół roku. Wszystko, co było później, to autorska drużyna Kasperczaka. Po trzecie owszem, były wpadki, ale zespół Kapseczaka był notorycznie osłabiany. Po czwarte przypomnij sobie, na kogo trafialiśmy w el. do LM. A co do ostatniego podejścia Kasperczaka do Wisły to poczytaj i dowiedz się, ilu zawodników miał Heniek na obozie przygotowawczym. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
prosze o argumenty ale konkretne zeby beznjadziejny kasperczak wrócił?!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Powiedz, znawco, skąd Kasperczak spuścił Górnika do EKSTRAKLASY
![]() Skoro chcesz uchodzić za przynajmniej zorientowanego to lig byś może nie mylił chociaż .... Poza tym pisz, jeśli nie czysto gramatycznie, to przynajmniej z szacunkiem dla klubów i osób - z dużej litery nazwy i nazwiska. Natomiast odpowiedzi na swoje pytania poszukaj, za radą Willow'a, w historii rozgrywek uwzględniając również transfery.
Ostatnio edytowane przez jerry.lii.lewis : 12.04.2012 o godz. 06:03.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
slaby trenerem jest Kasperczak dobrze o tym wiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
kasperczak dobrym trenerem byl to nie podlega dyskusji wiele mu zawdziecczamy swoje osiagnal jako pilkarz i szkoleniowiec lecz teraz jest juz w wieku emerytalnym i zasluguje na odpoczynek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
http://www.malopolskatv.pl/1155-probierz-przed-lks/ - jutro od 11:55 transmisja konferencji Probierza przed ŁKS-em
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Zaskoczę Cię, ale to Wojciechowski naśladuje Cupiała, a nie na odwrót. Młodsi kibice mogą tego nie pamiętać, ale w dobie internetu nie trudno chyba sprawdzić jaki "przemiał" trenerów mieliśmy za czasów TeleFoniki? Szczególnie zwróć uwagę na okres przed pierwszym przyjściem Kasperczaka oraz między nim a Skorżą. Obaj to jedyni trenerzy zatrudnieni przez Cupiała którzy wytrzymali dłużej niż trzy rundy.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
O tutaj przydatna ściągawka, http://krakow.naszemiasto.pl/galeria...a-duze-zdjecie przyznam szczerze, że sam zacząłem się interesować Wisła kiedy za Smudy grała w eliminacjach do ligi mistrzów. A kilka miesięcy wcześniej w ogóle zacząłem się interesować piłką. Z tego powodu też zaskoczyło mnie nazwisko Łajzarka na liście.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Moze jeszce niech sie nie konczy//Został nam jeszcze tylko jeden rachunek do "uregulowania" derby ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
mimo wszystko nie oceniałbym Probierza po tej rundzie, gdzie gości ani nie przygotował, a do tego prezes mu zasadził motywator w postaci konferencji prasowej, która każdemu 'pracownikowi' daje do myślenia i w głowie siedzi, że za pare miesięcy będzie bezrobotny.
Inna sprawa, że do meczu o PP z Ruchem, graliśmy chyba najtragiczniejszy okres w tym sezonie z totalną nieumiejętnością skonstruowania czegokolwiek w ofensywie. Pomysł z Kasperczakiem nieźle mnie rozśmieszył, czy ten gość tu nie był już 2 razy? I że niby Probierz nie ma z czego czerpać? A z czego miał czerpać Moskal i wszyscy inni młodzi trenerzy? Dziwne myślenie doprawdy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Probierz napisał(a):
Oficjalnie od teraz Probierz jest dla mnie żałosną szmatą. Do tej chwili nic do niego nie miałem - ot, marny ligowy trenerzyna zatrudniony żeby "czynić cuda". Pamiętam masę jemu podobnych którzy przewinęli się przez Wisłę. W tym momencie jednak przegiął. Koleś który w swojej krótkiej karierze trenerskiej zdążył obskoczyć oba Łódzkie kluby (choć podobnież związany był tylko z jednym) daje wykład o wierności. Brak słów. Żeby była jasność: nie chodzi o to że nie ma racji. Ale słysząc takie słowa padające z ust akurat jego aż ciśnie się na ust cytat z Patryka Małeckiego...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 13.04.2012 o godz. 20:41.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
A tak z zupełnie innej beczki w Wiśle jak i Legii pracował kiedyś człowiek który nosił sygnet Polonii Warszawa, to dopiero była osobowość. Powinniśmy się cieszyć, że nie znaleźli trenera mówiącego takie rzeczy który chodziłby z sygnetem Craxy. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|