|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
....a jebana maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaĆĆ ĆĆĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Śmieszna sytuacja, bo Jirsak bije u nas podobno najlepiej karne, a jakoś nie mogę sobie przypomnieć, żeby kiedykolwiek jakiegoś strzelał xD
Szkoda, że zaprzepaściliśmy ostatnią szanse. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
prędzej miej pretensje do Bitona że nie trafił za 1 razem. Swoją drogą ciekawe czy Primel przed karnymi przekazał zawodnikom jak broni bramkarz Ruchu czy nawet nie pofatygował się dowiedzieć..
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Dobra walic puchary, i tak szybko niebiescy odpadna, nie beda rozstawieni czyli od razu dostana np takie Bilbao, My musimy budowac druzyne na nowy sezon
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Ale wielkie brawa dla naszych, mimo wszystko.
![]() WISŁA AZORY !
|
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Brawo za walkę, przynajmniej cokolwiek im dziś wychodziło..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Patrzyłem na bramkarza Ruchu i za każdym razem wyskakiwał za wcześnie, a ten idiota z gwizdkiem zauważył tylko jedną taką sytuację... zresztą awans Ruchowi zapewnili sędziowie, dyktując skandaliczne karne dla Ruchu zarówno w Chorzowie, jak i dziś.
![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Online |
|
|
Mam nadzieje, ze ten argentynski pastuch jeszcze dzisiaj wroci na swoje pastwiska.
W terminologii powinno funkcjonowac nowe powiedzenie - "syndrom Wisly" czyli okreslenie najwiekszych frajerow, pajacow i przegrancow zyciowych. Przewaga caly mecz, Ruch sztycha nie zrobil, no musial jeden debil im bramke podarowac a 2 kolejnych strzelac w bramkarza. Jak najszybciej trzema sie tych darmozjadow pozbyc bo to jest hanba,ze biegaja z Biala Gwiazda na piersi. Powinni od dzisiaj nago wystepowac. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
w chorzowie karny z kapelusza dla ruchu , dzisiaj z kapelusza + nieuznana bramka dla wisły . Brawo pzpn brawo borski takimi błedami ludzie traca prace w wiśle a ty dalej bedziesz sobie sedziowal za 4 tysiaki za mecz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Dokładnie to samo miałem pisać.Jak to jest z tym karnymi? Może sobie wyskakiwać bramkarz z lini przed tym zanim strzelec dotknie piłkę? Bo tak za każdym razem robił chorzowianin .
![]()
Jak długo na Wawelu
gołębie będą srać, tak długo Nasza Wisła Cracovię będzie lać! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
my od 2002 roku, czyli meczu z Saragossą, nie wygraliśmy w rzutach karnych. Szkoda. Było blisko. Brawo za walkę. Po tym meczu widac, kto do Wisły się nie nadaje.
Zostały nam derby. Ale przy takiej grze pojedziemy żydków. ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Piłkarski poker Zaorskiego to pikus przy tym co zaserwowali dzisiaj piłkarze Ruchu i Wisły. Ktos kto choc troche oglądal ten mecz musi woedzieć ,że Ruch Wiśle mecz puścił. Niestety zaloga zakładu pracy chronionej z naszego klubu nie ptrafiła strzelić 4 gola aby nie doprowadzić do rzutów karnych. Nawet sędzia naraził sie na śmiesznosc powtarzając karnego Genkowa bo Perdić wyskoczył zawczesnie. Nie widzial jak przy karnym Bitona wystrzelil z bramki ? Nikt poprostu nie przypuszczał ,że Ruch tak dobrze będzie strzelał karne. Nunez ostatni sprawiedliwy albo nie chciał brac w tym udziału albo co bardziej prawdopodobne nie ma za grosz techniki. Dziękuje Dobranoc !!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Ehh jak nie urok to sraczka....:/
Szczęście jednak nie zawsze sprzyja lepszym. Co do gry, to jednak się da... wystarczy się troche spocić. ![]()
Czy wygrywasz czy nie.... <3
|
|
|
|
Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Wywiad z Ilievem, kamera na chwile pokazuje piłkarzy Ruchu, fetujących przed sektorem przyjezdnych i jest wśród nich bujający się i zbijający piątki jeden, tylko jeden zawodnik w czerwonej koszulce. Kto? Numer 10. Skoro nie udzielał wywiadu, to musiał w inny sposób powku*wiać swoich. Specjalnie tam pobiegł żeby się poprzytulać.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Swietny mecz Wisly powinni awansowac. Szkoda bo bylo blisko. Co do sedziego to 3 powazne bledy: 1 pierwsza nieuznana bramka dla Wisly. 2 karny dla Ruchu no i 3 to co zrobil przy powtorce rzutu karnego to jest jakas amatorka. takie moje zdanie.
Nie rozumiem tylko czemu sie Wisla cofnela przy stanie 2:0 przez to stracili bramke na 2:1 bo trzeba bylo grac jak sie gralo i dobic Ruch. No coz ale taka jest pilka. Pozdro
Ostatnio edytowane przez Baldur80 : 10.04.2012 o godz. 22:29.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dziś był karny dla Ruchu prawidłowy, pretensje do idiotycznego zachowania Paljicia a nie sędziego.
Wisła przegrała przez Paljicia i Kirma. Swoją drogą trzy mecze z Ruchem i trzy porażki z takimi ogórkami. Straszny wstyd. Syndrom upadku Wisły jest podkreśla stwierdzenie znajomego z którym oglądałem mecz: "Ej... kiedyś przeżywałem piękną porażkę Wisły z Parmą i Lazio Rzym a dziś z ...Ruchem... Strasznie nisko upadliśmy." PS. Chyba już wolę żeby Legia zdobyła MP niż takie ogórasy z Chorzowa.
Ostatnio edytowane przez thechris : 10.04.2012 o godz. 22:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
![]() Szkoda, ze nie awansowalismy ale .... z tym. Puchary w kolejnym sezonie sa nam tak potrzebne jak cholera... W klubie i druzynie burdel wiec to najpierw trzeba ogarnac a nie marzyc o podbojach Europy. Latem bedzie wielkie budowanie wiec nie wyobrazam sobie by w trakcie tego budowania grac w pucharach. Jeszcze powtorzylby sie jakis Karabach i bylby kolejny wstyd. Rok pauzy w pucharach to nie dramat. Trzeba kolejny sezon poswiecic na stworzenie druzyny, ktorej bedzie sie chcialo i ktora bedzie wiedziala co ma grac. |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Boli jak s....ysyn, bo dzisiaj było nieźle, a za chwilę pojeb z kierunkowym w nicku spuści się na monitor.
Precz z Nunezem, juz wiem czemu dzicy chcieli go za.......ić w Argentynie. Precz z Diazem, nigdy nie widziałem nic piłkarsko dobrego w tej małpopodobnej mordzie. Tak, jestem rozżalony i chu.j. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Ale trudno. Brawa dla chłopaków, dziś widać było zaangażowanie (niestety takie czasy, że zaangażowanie nie jest czymś oczywistym w każdym meczu). Karne to już loteria. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
W sumie mozna im teraz miec jeszcze bardziej za złe niż przed meczem. Nie są aż takimi ofiarami jak by się wydawało, bo jak się zaczęło palić to i oni zaczęli zapieprzać. Proszę, co się okazuje. Potrafią strzelić 2 bramki, a w niekorzystnej sytuacji wbić trzecią...dzisiaj jak zaczeli biegać na pełnym gazie nawet udawało im się kilka podań celnych(!) na połowie przeciwnika wymienić.
Pieprzeni gwiazdorzy, którym się wydaje, że skoro już są w wielkim polskim klubie i dobrze zarabiają nie muszą już zasuwać. Trzeba się pożegnać z odcinaczami kuponów i innymi parodystami którzy nie dają z siebie maksimum.
Ostatnio edytowane przez tofik : 10.04.2012 o godz. 22:31.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ciekawy jestem ile po reformie Bednarz zostanie sprzedanych karnetów na jesień?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Co do wyskakiwania Perdica ... to nie jest tak ze sedzia tylko raz zalwazyl poprostu raz mial z tego korzyc łapiac Cwetanowi, jakby wiecej obronil to pewnie wiecej powtorek byśmy mieli
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
ale pech..... ake byłem niemal pewien że jeśli dojdzie do karnych to przegramy. Czy ktoś pamięta kiedy ostatnio Wisła wygrała konkurs rzutów karnych ? Bo ja jakoś nie moge sobie przypomnieć choć siegam pamięcią ile tylko moge do tyłu...
![]()
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
ale pech..... ake byłem niemal pewien że jeśli dojdzie do karnych to przegramy. Czy ktoś pamięta kiedy ostatnio Wisła wygrała konkurs rzutów karnych ? Bo ja jakoś nie moge sobie przypomnieć choć siegam pamięcią ile tylko moge do tyłu...
![]()
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
W końcu widziałem Wisłę grającą z zębem, z zaangażowaniem. Nie można było tak grać wczesniej
Jedno mnie zastanawia - w krótkim odstępie czasu gramy trzy mecze z Ruchem, i w każdym z nich sedzia dyktuje rzut karny dla Ruchu z dupy wzięty. Poza tym była jeszcze dzisiaj nieuznana bramka Nuneza w pierwszej połowie (podobno w tej sytuacji Diaz faulował obrońcę) i niepodyktowany rzut karny dla Wisły po przerwie (obrońca Ruchu odbił piłke ręką we własnym polu karnym). Mimo wszystko brawa dla naszych za walkę. ![]()
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Ostatnio w karnych to chyba z Saragossą wygraliśmy. Parę lat temu to było.
Widać, że jak zależy to ta banda potrafi nieźle grać. A symbol upadku naszej ligi to to, że tak mierna drużyna jak Ruch jest drugą siłą w lidze. ![]()
:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Przy karnym Bitona też odniósł korzyść i jakoś powtórki nie było...
![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Alan Uryga, chłopak 18 lat, wchodzi w tak ważnym momencie i nie sra w gacie tylko gra jak profesor Cleber. Wielkie gratulacje chłopaku ! Żeby tylko teraz Bednarz zrobił czystke i pozbył się szrotu (Nunez, Kirm, Pajić, Garguła) to przyszły sezon będzie dużo lepszy
![]() ![]()
WIELCY LUDZIE WIELKI KLUB - WIĘKSZY OD NAS TYLKO BÓG
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co by nie mówić Wisła jest specjalistką od pięknych porażek. Idealny klub dla kibiców-masochistów. Tu nigdy nie ma tak, żeby przegrać bez złudzeń do końca. Zawsze musi być dramaturgia i danie dupy w ostatniej chwili. Czasem pełne emocji chwile trwają 90 minut i wszystko się rypie w ostatniej chwili, czasem trwa to 180 minut (Lazio, Tbilisi) a czasem 210 minut i karne (Vaalerenga i Ruch) a czasem cały sezon kibicowania w ....u przez jedną akcję (Jop). Owszem zdarzają się wyjątki jak Saragossa czy Parma ale raczej potwierdzające regułę klubu skazanego na wieczne piękne porażki...
Chociaż te karne były raczej żenujące a nie piękne, no i oczywiście z dramaturgia a jakże. Ruch zdecydowanie lepiej wykonywał jedenastki.
Ostatnio edytowane przez thechris : 10.04.2012 o godz. 22:47.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|