The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
AzorTSW
Junior Member

Od: 01.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.04.2012, 22:19
....a jebana maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaĆĆ ĆĆĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
arrosmay
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 10.04.2012, 22:20
Śmieszna sytuacja, bo Jirsak bije u nas podobno najlepiej karne, a jakoś nie mogę sobie przypomnieć, żeby kiedykolwiek jakiegoś strzelał xD
Szkoda, że zaprzepaściliśmy ostatnią szanse.
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 10.04.2012, 22:21
prędzej miej pretensje do Bitona że nie trafił za 1 razem. Swoją drogą ciekawe czy Primel przed karnymi przekazał zawodnikom jak broni bramkarz Ruchu czy nawet nie pofatygował się dowiedzieć..

Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Dobra walic puchary, i tak szybko niebiescy odpadna, nie beda rozstawieni czyli od razu dostana np takie Bilbao, My musimy budowac druzyne na nowy sezon
Odpowiedz cytując
Krakus!
Senior Member

Od: 12.2008

Ale wielkie brawa dla naszych, mimo wszystko.
WISŁA AZORY !
Odpowiedz cytując
KrajanTSW
Member

Od: 06.2011

Stary 10.04.2012, 22:22
Brawo za walkę, przynajmniej cokolwiek im dziś wychodziło..
Odpowiedz cytując
Heero
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 10.04.2012, 22:23
Kluvi napisał(a):Wyświetl post
prędzej miej pretensje do Bitona że nie trafił za 1 razem. Swoją drogą ciekawe czy Primel przed karnymi przekazał zawodnikom jak broni bramkarz Ruchu czy nawet nie pofatygował się dowiedzieć..
Patrzyłem na bramkarza Ruchu i za każdym razem wyskakiwał za wcześnie, a ten idiota z gwizdkiem zauważył tylko jedną taką sytuację... zresztą awans Ruchowi zapewnili sędziowie, dyktując skandaliczne karne dla Ruchu zarówno w Chorzowie, jak i dziś.
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 10.04.2012, 22:24
Mam nadzieje, ze ten argentynski pastuch jeszcze dzisiaj wroci na swoje pastwiska.
W terminologii powinno funkcjonowac nowe powiedzenie - "syndrom Wisly" czyli okreslenie najwiekszych frajerow, pajacow i przegrancow zyciowych. Przewaga caly mecz, Ruch sztycha nie zrobil, no musial jeden debil im bramke podarowac a 2 kolejnych strzelac w bramkarza.

Jak najszybciej trzema sie tych darmozjadow pozbyc bo to jest hanba,ze biegaja z Biala Gwiazda na piersi. Powinni od dzisiaj nago wystepowac.
Odpowiedz cytując
abidal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 10.04.2012, 22:25
w chorzowie karny z kapelusza dla ruchu , dzisiaj z kapelusza + nieuznana bramka dla wisły . Brawo pzpn brawo borski takimi błedami ludzie traca prace w wiśle a ty dalej bedziesz sobie sedziowal za 4 tysiaki za mecz.
Odpowiedz cytując
Mahazel888
Senior Member

Od: 09.2005

Heero napisał(a):Wyświetl post
Patrzyłem na bramkarza Ruchu i za każdym razem wyskakiwał za wcześnie, a ten idiota z gwizdkiem zauważył tylko jedną taką sytuację... zresztą awans Ruchowi zapewnili sędziowie, dyktując skandaliczne karne dla Ruchu zarówno w Chorzowie, jak i dziś.
Dokładnie to samo miałem pisać.Jak to jest z tym karnymi? Może sobie wyskakiwać bramkarz z lini przed tym zanim strzelec dotknie piłkę? Bo tak za każdym razem robił chorzowianin .
Jak długo na Wawelu
gołębie będą srać,
tak długo Nasza Wisła
Cracovię będzie lać!
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

my od 2002 roku, czyli meczu z Saragossą, nie wygraliśmy w rzutach karnych. Szkoda. Było blisko. Brawo za walkę. Po tym meczu widac, kto do Wisły się nie nadaje.

Zostały nam derby. Ale przy takiej grze pojedziemy żydków.
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
elliot_ness
Senior Member

Od: 01.2005

Piłkarski poker Zaorskiego to pikus przy tym co zaserwowali dzisiaj piłkarze Ruchu i Wisły. Ktos kto choc troche oglądal ten mecz musi woedzieć ,że Ruch Wiśle mecz puścił. Niestety zaloga zakładu pracy chronionej z naszego klubu nie ptrafiła strzelić 4 gola aby nie doprowadzić do rzutów karnych. Nawet sędzia naraził sie na śmiesznosc powtarzając karnego Genkowa bo Perdić wyskoczył zawczesnie. Nie widzial jak przy karnym Bitona wystrzelil z bramki ? Nikt poprostu nie przypuszczał ,że Ruch tak dobrze będzie strzelał karne. Nunez ostatni sprawiedliwy albo nie chciał brac w tym udziału albo co bardziej prawdopodobne nie ma za grosz techniki. Dziękuje Dobranoc !!!!!!
Odpowiedz cytując
dzollo
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 10.04.2012, 22:26
Ehh jak nie urok to sraczka....:/
Szczęście jednak nie zawsze sprzyja lepszym.

Co do gry, to jednak się da... wystarczy się troche spocić.
Czy wygrywasz czy nie.... <3
Odpowiedz cytując
mihaq
Member

Od: 11.2011

Stary 10.04.2012, 22:27
Wywiad z Ilievem, kamera na chwile pokazuje piłkarzy Ruchu, fetujących przed sektorem przyjezdnych i jest wśród nich bujający się i zbijający piątki jeden, tylko jeden zawodnik w czerwonej koszulce. Kto? Numer 10. Skoro nie udzielał wywiadu, to musiał w inny sposób powku*wiać swoich. Specjalnie tam pobiegł żeby się poprzytulać.
Odpowiedz cytując
Baldur80
Junior Member

Od: 02.2012

Swietny mecz Wisly powinni awansowac. Szkoda bo bylo blisko. Co do sedziego to 3 powazne bledy: 1 pierwsza nieuznana bramka dla Wisly. 2 karny dla Ruchu no i 3 to co zrobil przy powtorce rzutu karnego to jest jakas amatorka. takie moje zdanie.
Nie rozumiem tylko czemu sie Wisla cofnela przy stanie 2:0 przez to stracili bramke na 2:1 bo trzeba bylo grac jak sie gralo i dobic Ruch. No coz ale taka jest pilka.
Pozdro
Ostatnio edytowane przez Baldur80 : 10.04.2012 o godz. 22:29.
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Dziś był karny dla Ruchu prawidłowy, pretensje do idiotycznego zachowania Paljicia a nie sędziego.

Wisła przegrała przez Paljicia i Kirma.

Swoją drogą trzy mecze z Ruchem i trzy porażki z takimi ogórkami. Straszny wstyd.

Syndrom upadku Wisły jest podkreśla stwierdzenie znajomego z którym oglądałem mecz: "Ej... kiedyś przeżywałem piękną porażkę Wisły z Parmą i Lazio Rzym a dziś z ...Ruchem... Strasznie nisko upadliśmy."

PS. Chyba już wolę żeby Legia zdobyła MP niż takie ogórasy z Chorzowa.
Ostatnio edytowane przez thechris : 10.04.2012 o godz. 22:30.
Odpowiedz cytując
River
Senior Member

Od: 04.2011

mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Dobra walic puchary, i tak szybko niebiescy odpadna, nie beda rozstawieni czyli od razu dostana np takie Bilbao, My musimy budowac druzyne na nowy sezon
Jakie Bilbao? Oni nawet nie doczlapia do rundy w ktorej mogliby dostac takie Bilbao. Poplyna z jakimis Rumunami czy Bialorusinami i tyle. Juz dwa lata temu Maltanczycy to byl dla nich wymagajacy przeciwnik

Szkoda, ze nie awansowalismy ale .... z tym. Puchary w kolejnym sezonie sa nam tak potrzebne jak cholera... W klubie i druzynie burdel wiec to najpierw trzeba ogarnac a nie marzyc o podbojach Europy. Latem bedzie wielkie budowanie wiec nie wyobrazam sobie by w trakcie tego budowania grac w pucharach. Jeszcze powtorzylby sie jakis Karabach i bylby kolejny wstyd. Rok pauzy w pucharach to nie dramat.
Trzeba kolejny sezon poswiecic na stworzenie druzyny, ktorej bedzie sie chcialo i ktora bedzie wiedziala co ma grac.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 10.04.2012, 22:28
Boli jak s....ysyn, bo dzisiaj było nieźle, a za chwilę pojeb z kierunkowym w nicku spuści się na monitor.

Precz z Nunezem, juz wiem czemu dzicy chcieli go za.......ić w Argentynie. Precz z Diazem, nigdy nie widziałem nic piłkarsko dobrego w tej małpopodobnej mordzie.

Tak, jestem rozżalony i chu.j.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Jaro1991 napisał(a):Wyświetl post
No i po kiego grzyba było odrabiać straty, skoro ten sabotażysta Nunez musiał swoje trzy grosze dorzucić...
Trochę zabrakło sędziemu konsekwencji, bo przy decydującej interwencji bramkarz Ruchu też był z dwa metry przed bramką...

Ale trudno. Brawa dla chłopaków, dziś widać było zaangażowanie (niestety takie czasy, że zaangażowanie nie jest czymś oczywistym w każdym meczu). Karne to już loteria.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

W sumie mozna im teraz miec jeszcze bardziej za złe niż przed meczem. Nie są aż takimi ofiarami jak by się wydawało, bo jak się zaczęło palić to i oni zaczęli zapieprzać. Proszę, co się okazuje. Potrafią strzelić 2 bramki, a w niekorzystnej sytuacji wbić trzecią...dzisiaj jak zaczeli biegać na pełnym gazie nawet udawało im się kilka podań celnych(!) na połowie przeciwnika wymienić.
Pieprzeni gwiazdorzy, którym się wydaje, że skoro już są w wielkim polskim klubie i dobrze zarabiają nie muszą już zasuwać.
Trzeba się pożegnać z odcinaczami kuponów i innymi parodystami którzy nie dają z siebie maksimum.
Ostatnio edytowane przez tofik : 10.04.2012 o godz. 22:31.
..
Odpowiedz cytując
BigLeb
Senior Member

Od: 11.2002

Ciekawy jestem ile po reformie Bednarz zostanie sprzedanych karnetów na jesień?
Odpowiedz cytując
abidal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 10.04.2012, 22:29
Co do wyskakiwania Perdica ... to nie jest tak ze sedzia tylko raz zalwazyl poprostu raz mial z tego korzyc łapiac Cwetanowi, jakby wiecej obronil to pewnie wiecej powtorek byśmy mieli
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 10.04.2012, 22:29
elliot_ness napisał(a):Wyświetl post
Piłkarski poker Zaorskiego to pikus przy tym co zaserwowali dzisiaj piłkarze Ruchu i Wisły. Ktos kto choc troche oglądal ten mecz musi woedzieć ,że Ruch Wiśle mecz puścił. Niestety zaloga zakładu pracy chronionej z naszego klubu nie ptrafiła strzelić 4 gola aby nie doprowadzić do rzutów karnych. Nawet sędzia naraził sie na śmiesznosc powtarzając karnego Genkowa bo Perdić wyskoczył zawczesnie. Nie widzial jak przy karnym Bitona wystrzelil z bramki ? Nikt poprostu nie przypuszczał ,że Ruch tak dobrze będzie strzelał karne. Nunez ostatni sprawiedliwy albo nie chciał brac w tym udziału albo co bardziej prawdopodobne nie ma za grosz techniki. Dziękuje Dobranoc !!!!!!
Patrzcie Panie i Panowie, Rutkowski nam się zarejestrował na forum.
Odpowiedz cytując
RYBA
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 10.04.2012, 22:31
ale pech..... ake byłem niemal pewien że jeśli dojdzie do karnych to przegramy. Czy ktoś pamięta kiedy ostatnio Wisła wygrała konkurs rzutów karnych ? Bo ja jakoś nie moge sobie przypomnieć choć siegam pamięcią ile tylko moge do tyłu...
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
Odpowiedz cytując
RYBA
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 10.04.2012, 22:32
ale pech..... ake byłem niemal pewien że jeśli dojdzie do karnych to przegramy. Czy ktoś pamięta kiedy ostatnio Wisła wygrała konkurs rzutów karnych ? Bo ja jakoś nie moge sobie przypomnieć choć siegam pamięcią ile tylko moge do tyłu...
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
Odpowiedz cytując
christof20
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 10.04.2012, 22:32
W końcu widziałem Wisłę grającą z zębem, z zaangażowaniem. Nie można było tak grać wczesniej
Jedno mnie zastanawia - w krótkim odstępie czasu gramy trzy mecze z Ruchem, i w każdym z nich sedzia dyktuje rzut karny dla Ruchu z dupy wzięty. Poza tym była jeszcze dzisiaj nieuznana bramka Nuneza w pierwszej połowie (podobno w tej sytuacji Diaz faulował obrońcę) i niepodyktowany rzut karny dla Wisły po przerwie (obrońca Ruchu odbił piłke ręką we własnym polu karnym).
Mimo wszystko brawa dla naszych za walkę.
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
Odpowiedz cytując
irman
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 10.04.2012, 22:35
Ostatnio w karnych to chyba z Saragossą wygraliśmy. Parę lat temu to było.

Widać, że jak zależy to ta banda potrafi nieźle grać. A symbol upadku naszej ligi to to, że tak mierna drużyna jak Ruch jest drugą siłą w lidze.
:/
Odpowiedz cytując
Heero
Senior Member

Od: 02.2007

abidal napisał(a):Wyświetl post
Co do wyskakiwania Perdica ... to nie jest tak ze sedzia tylko raz zalwazyl poprostu raz mial z tego korzyc łapiac Cwetanowi, jakby wiecej obronil to pewnie wiecej powtorek byśmy mieli
Przy karnym Bitona też odniósł korzyść i jakoś powtórki nie było...
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
Odpowiedz cytując
bunny
Senior Member

Od: 10.2006

Alan Uryga, chłopak 18 lat, wchodzi w tak ważnym momencie i nie sra w gacie tylko gra jak profesor Cleber. Wielkie gratulacje chłopaku ! Żeby tylko teraz Bednarz zrobił czystke i pozbył się szrotu (Nunez, Kirm, Pajić, Garguła) to przyszły sezon będzie dużo lepszy
WIELCY LUDZIE WIELKI KLUB - WIĘKSZY OD NAS TYLKO BÓG
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Co by nie mówić Wisła jest specjalistką od pięknych porażek. Idealny klub dla kibiców-masochistów. Tu nigdy nie ma tak, żeby przegrać bez złudzeń do końca. Zawsze musi być dramaturgia i danie dupy w ostatniej chwili. Czasem pełne emocji chwile trwają 90 minut i wszystko się rypie w ostatniej chwili, czasem trwa to 180 minut (Lazio, Tbilisi) a czasem 210 minut i karne (Vaalerenga i Ruch) a czasem cały sezon kibicowania w ....u przez jedną akcję (Jop). Owszem zdarzają się wyjątki jak Saragossa czy Parma ale raczej potwierdzające regułę klubu skazanego na wieczne piękne porażki...

Chociaż te karne były raczej żenujące a nie piękne, no i oczywiście z dramaturgia a jakże. Ruch zdecydowanie lepiej wykonywał jedenastki.
Ostatnio edytowane przez thechris : 10.04.2012 o godz. 22:47.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów