The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Dean
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.04.2012, 13:49
mckoval napisał(a):Wyświetl post
a coś bardziej ogólnodostępnego?
Reymonta 22

Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 10.04.2012, 13:55
Ajax napisał(a):Wyświetl post
A co innego mogło to sprawić?
Dla mnie to oni się starają, ale zupełnie nie wiedzą co mają grać i są po kilkunastu minutach zrezygnowani bo nic im nie idzie...

Każdy z osobna walczy, stara się, ale nie stanowią zespołu. A poza tym umiejętności nie zawsze im pozwalają zagrać lepiej...
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 10.04.2012, 14:02
Mecz z Twente też miał być tylko honorowym pożegnaniem Wisły z europejskimi pucharami. Jak było - wszyscy wiemy, jedyne co zastanawia to to, czy limit cudów został już wyczerpany....

Sędziuje Borski, który ostatnio nie miał takich przypałów jak Gil czy Piasecki, którzy sędziują zawsze w sposób dziwnie niekorzystny dla Wisły - a to nie uznają prawidłowo strzelonej bramki, a to karnego nie podyktują dla Wisły, a dla przeciwnika nawet uda im sie z kapelusza karnego wyjąć.

Jak w skłądzie nie będzie Garguły to wierzę w wygraną i awans. Udział tego kopacza w meczu oznacza, że gramy w 10-kę, a może nawet jeszcze gorzej - przecież jak Łukasz swoją "sportową złością"* zarazi 2-3 graczy - to będzie jeszcze gorzej. Miejsce garguły na trybunach.................. w Bełchatowie.

* Sportowa złość w wykonaniu Ł. Garguły, to poklepanie się po pleckach z piłkarzami przeciwnika + walnięcie misia z nimi, poklaskanie nad głową po przegranym meczu, uściśnięcie dłoni każdemu arbitrowi, nawet takiemu, który nie uznaje prawidłowo strzelonych bramek czy dyktuje rzut karny,bo przeciwnik akurat przewrócił sie w polu karnym......
Ostatnio edytowane przez funkykoval : 10.04.2012 o godz. 14:09.
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 10.04.2012, 14:07
właśnie wracam z stsu, chciałem puścić wygraną Wisły z handi,ale okazało sie że zablokowano wszystkie kursy na ten mecz.oby był ustawiony,my im odpuscilismy ligę a oni nam pp.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Krzysiek Grabski
Member

Od: 04.2010

Stary 10.04.2012, 15:02
Życzę Wiśle awansu do finału Pucharu Polski.
W finale Wisła:Legia.
Kibic Legii Warszawa.
Odpowiedz cytując
pysio
Banita

Od: 11.2002

Stary 10.04.2012, 15:06
Dziś cały Poznań trzyma kciuki za Ruch, bo tylko awans Ruchu daje im awans do europejskich pucharów z 4 miejsca w lidze..
Odpowiedz cytując
legol
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 10.04.2012, 15:10
szprotson napisał(a):Wyświetl post
właśnie wracam z stsu, chciałem puścić wygraną Wisły z handi,ale okazało sie że zablokowano wszystkie kursy na ten mecz.oby był ustawiony,my im odpuscilismy ligę a oni nam pp.
Mam nadzieję że żartujesz. .......ę taki awans. Zresztą na co nam te puchary? Na kolejny Karabach?
Jak się uda to mam nadzieję że uczciwie. Jak się nie uda to będzie więcej czasu na zbudowanie drużyny bo nikt nie będzie się spinał na tą jedną rundę w pucharach, więc tak naprawdę moim zdaniem ten awans może nam tylko zaszkodzić. Znowu na szybko jakiś szrot będą sprowadzać.

Szczerze to mam nadzieję na taki scenariusz:
- pełny jest sektor C - reszta świeci pustkami
- Ruch ogrywa nas bezproblemowo
- piłkarzyki podchodzą pod C po meczu i dostają solidny o.......
- klub w końcu rozumie że jedynymi ludźmi którzy są z Wisła na dobre i na zła to w większości ludzie z sektora C.

Oczywiście bez urazy do osób z innych sektorów którzy chodzą na Wisłę od lat. Chodzi mi po prostu o pokazanie tego w kim klub powinien szukać oparcia a nie zwalczać.

Pozdro i do zobaczenia na R22.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 10.04.2012, 15:12
Tylko czy jest o co się bić. Nawet jak zagramy w pucharach to z obecną dyspozycja będą to tylko dwa mecze. Może lepiej przygotować się w miarę możliwości do ligi.
Odpowiedz cytując
borys
Banita

Od: 07.2010

Stary 10.04.2012, 15:16
No wlasnie w tych 2 meczach kasy nie ma za wiele(UEFA), kibicowsko zbyt atrakcyjne tez nie beda.
Odpowiedz cytując
Merkury
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 10.04.2012, 15:29
Wiśle nie jest na rękę grać w pucharach przy takiej rewolucji kadrowej, która będzie nas czekać po sezonie. Bednarz nawet nie zdąży zmontować ekipy do czasu pierwszego spotkania eliminacyjnego. Idę o zakład, że dziś honorowo zremisujemy.
Jacek Bednarz po raz kolejny w przypływie "szczerości" okłamał wszystkich jakoby teraz Wisła miała stać się drużyną perspektywiczną a tu proszę w pierwszej kolejności szykują się powroty Głowackiego i Brożka. Deja vu tylko po polsku - kazus zawodników wracających do ligi np. Żurawskiego widać tych dyletantów nic nie nauczył.
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 10.04.2012, 15:31
Merkury napisał(a):Wyświetl post
Wiśle nie jest na rękę grać w pucharach przy takiej rewolucji kadrowej, która będzie nas czekać po sezonie. Bednarz nawet nie zdąży zmontować ekipy do czasu pierwszego spotkania eliminacyjnego. Idę o zakład, że dziś honorowo zremisujemy.
Jacek Bednarz po raz kolejny w przypływie "szczerości" okłamał wszystkich jakoby teraz Wisła miała stać się drużyną perspektywiczną a tu proszę w pierwszej kolejności szykują się powroty Głowackiego i Brożka. Deja vu tylko po polsku - kazus zawodników wracających do ligi np. Żurawskiego widać tych dyletantów nic nie nauczył.
Jak Valckx sprowadzał takich samych zawodników, to była euforia - Iliev, Jaliens, Lamey.
Odpowiedz cytując
fantom chicago
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 10.04.2012, 15:39
Jako niepoprawny optymista mam nadzieje , ze juz za kilka godzin bede czytal wypowiedzi :
"Jak Feniks z popiolow!" ,oraz , ze gdybysmy od poczatku sezonu mieli taka forme spogladalibysmy z gory , z pierwszego miejsca na pozostalych . Nadzieja umiera ostatnia ! Wiecej wiary - przeciez to tylko dwie bramki.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 10.04.2012, 15:54
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Tylko czy jest o co się bić. Nawet jak zagramy w pucharach to z obecną dyspozycja będą to tylko dwa mecze. Może lepiej przygotować się w miarę możliwości do ligi.
Dlatego nie bedzie płaczu brakiem pucharami - chyba dosc juz kompromitacji Wisły w Europie
Odpowiedz cytując
pysio
Banita

Stary 10.04.2012, 15:56
legol napisał(a):Wyświetl post
Szczerze to mam nadzieję na taki scenariusz:
- pełny jest sektor C - reszta świeci pustkami
- Ruch ogrywa nas bezproblemowo
- piłkarzyki podchodzą pod C po meczu i dostają solidny o.......
- klub w końcu rozumie że jedynymi ludźmi którzy są z Wisła na dobre i na zła to w większości ludzie z sektora C.
1) Raczej się nie rozczarujesz, nikt z moich kolegów jak i ja nie mamy ochoty marnować dzisiaj czasu.
2) Na pewno się nie rozczarujesz.
3) Rozczarujesz się, piłkarzyki nie podejdą.
4) Rozczarujesz się, dla klubu zawsze to my będziemy ważniejsi niż wy.
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 10.04.2012, 16:03
Ty chyba rzeczywiście powienieneś zmienić dilera. Zobacz jak bwin reklamuje "ustawiony" mecz na głównej

Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 10.04.2012, 16:03
Gdyby faktycznie cos wiedzieli to wszystkie buki w interencie już by mecz wycofaly..
To,że na chwile sts zablokował zakład,może znaczyć tyle,że kurs zmieniali.

Tak czy siak remis to maks co dziś zdziałamy.

A jak faktycznie Ruch zacznie chuja grac i przechodzic obok meczu to gram live.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 10.04.2012 o godz. 16:08.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Manhunt
Senior Member

Od: 03.2011

Stary 10.04.2012, 16:06
pysio napisał(a):Wyświetl post
1) Raczej się nie rozczarujesz, nikt z moich kolegów jak i ja nie mamy ochoty marnować dzisiaj czasu.
2) Na pewno się nie rozczarujesz.
3) Rozczarujesz się, piłkarzyki nie podejdą.
4) Rozczarujesz się, dla klubu zawsze to my będziemy ważniejsi niż wy.

ahahahahahahahahahahahahah
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 10.04.2012, 16:09
113 Wisła Kraków Pol 0.3332 2.0000 1.4250 1.9000 9.3250 14.983
Chcecie, żeby znowu przez 5 lat wlekł się oszałamiający ranking 0.333?
Odpowiedz cytując
Kamil17ABG
Member

Od: 01.2011

Stary 10.04.2012, 16:34
Nie będzie pełnego C - to jest pewne.
Co do reszty to pewnie i dostaną znowu baty.
W końcu w tym sezonie nie takie zespoły jak Ruch wyjeżdżały z R22 z zwycięstwem.
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 10.04.2012, 16:35
Awans do finału, i mam nadzieje Bednarz i spólka zaczynaja działać na rynku transferowym, więc bez siania defetyzmu. Wiem, wiem "znając zycie i Cupiała", ale może wreszcie coś się zmieni w te jmaterii i na pierwszym zgrupowaniu przed nowym sezonie będzie z 15-17 zawodników gotowych do jako takiej gry.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 10.04.2012, 16:37
myślisz, że w obecnej sytuacji można ugrac jakies punkty?
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 10.04.2012, 16:46
szczebrzeszcz napisał(a):Wyświetl post
myślisz, że w obecnej sytuacji można ugrac jakies punkty?
W obecnej raczej nie, ale skąd wiesz jaka sytuacja będzie w lipcu?
Odpowiedz cytując
iwan149
Member

Od: 05.2009

Stary 10.04.2012, 16:48
Ja tam pomimo wszystkiego złego co się wydarzyło podczas tego całego sezonu wierze dzisiaj w zwycięstwo i awans. Swoją nadzieję upatruję w tym, że nie będzie Grodzickiego i Zieńczuka w składzie '"niebieskich". Ruch jest bardzo zgrany, w obronie gra cały czas tym samym składem, a dziś przyjdzie im występować bez podstawowego środkowego obrońcy, więc może jakimś cudem strzelimy minimum 2 bramki nie tracąc przy tym żadnej. Dobrze też, że Zienia nie będzie, bo jego stałe fragmenty gry siały popłoch w naszej defensywie.

Oby było 2:0 dla nas i będzie OK
Odpowiedz cytując
Mistal
Banita

Od: 10.2010

Stary 10.04.2012, 17:12
Ajax napisał(a):Wyświetl post
A co innego mogło to sprawić?

Mówiłem to przed meczem ligowym, mówiłem i przed pucharowym mówię i teraz, na chwilę obecną nie jesteśmy lepszą drużyną od Ruchu, nie mamy lepszych piłkarzy, jesteśmy od nich słabsi, nasza jedyna szansa to stworzenie nowego zespołu od podstaw, tu się coś wypaliło, i już nie zapali. Dziś będzie remis 1:1. bo i Ci słabsi nie mogą przegrać w ciągu miesiąca 3 meczów z Ruchem.
Odpowiedz cytując
Krotochwila
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 10.04.2012, 17:14
Coś czuję, że mogą być spore (jak na PP) emocje i ludzie, którzy zostali w domach będą żałować. Tak podpowiada serce, rozum obstawia 1-1.
vel HatefulRespect
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 10.04.2012, 17:24
Ok godziny temu (17:30) ~3,5 tys biletow sprzedanych. Caly czas ktos podchodzi, ale i tak wogole sie nie czeka. moze 6-7 tys przy dobrych lotach bedzie..
Odpowiedz cytując
Daja`n
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 10.04.2012, 17:38
Idę na ten mecz w przekonaniu że dzisiaj wieczorem stanie się cud i przejdziemy ten Ruch.Co do ceny biletów na ten mecz to kogoś chyba porąbało gdzie trzeba mieć rozum żeby na PP ustalić takie ceny biletów biorąc jeszcze pod uwagę to co my teraz prezentujemy na boisku.
Odpowiedz cytując
ziz99
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 10.04.2012, 18:09
Biorąc pod uwagę przyjacielskie relacje właścicieli Wisły i Ruchu, to każdy wynik możliwy...

http://www.sport.pl/sport-slask/1,12...__Zaczeli.html
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 10.04.2012, 18:10
Czuje gładkie 2:0... dla Ruchu.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 10.04.2012, 18:17
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Jak Valckx sprowadzał takich samych zawodników, to była euforia - Iliev, Jaliens, Lamey.
Owszem była euforia, bo nikt z nas jasnowidzem nie jest. Przed sezonem każdy oceniał nowych zawodników na podstawie ich CV a chyba nie zaprzeczysz, że akurat wymienieni przez Ciebie zawodnicy życiorys - jak na polskie warunki - mieli imponujący. Pamiętam, jak media pisały, że Jaliens wciągnie tę ligę nosem.
Coś nie zadziałało. Co - nie mam zielonego pojęcia. Choć akurat jeśli chodzi o Ilieva to wydaję mi się, że kolejni trenerzy robili mu krzywdę wystawiając go w pomocy. Może należałoby spróbować w ataku?

Tak czy owak, każdy jest teraz mądry post factum, bo to takie proste. Poczekać co się zdarzy a potem pisać: "A nie mówiłem?"

Wracając do tematu - wierzę w awans.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów