|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Ano twój pozbawiony wad B.C to mu zlecił, dziwne że o tym nie słyszałeś.
Ujme to tak, ... ależ Ja nie zamierzam Cie do niczego przekonywać, bo czuję Twój fanatyzm na milę. Artykuł sponsorowany, ot dlaczego, aby Bednarz mógł działać, aby B.C mógł ciąć wydatki, aby znaleźć kozła ofiarnego, że zły jest obcy, ale Ty tego nigdy nie zrozumiesz, więc koniec rozmowy i juz Ci to mówiłem nie zawracaj mi głowy jak nie masz nic do powiedzenia, a tam, jak masz ...to tez nie zawracaj. Tyle. ________ Problem w tym Bobek90 że mam prawo miec swoje poglądy i skoro nikt ich rzetelną wiedza nie obala to nadal je mogę tu głosić, a twój atak na moja osobę jakoś mnie nie dziwi, "martw sie" lepiej o Legię bo im MP może uciec, taki mały żarcik, sam sie o niego prosiłeś przecież .
Ostatnio edytowane przez milosz : 02.04.2012 o godz. 19:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Taka mała sugestia, robisz lekki bałagan edytując posty. A i jeszcze jedno. Ja Ciebie nie obrażam. Ty też nie musisz. Jeżeli obrażanie to twoje argumenty to faktycznie pora zakończyć tę dyskusję. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Abstrahując od tematu finansowego - Kupisz i Makuszewski, co sądzicie o tych skrzydłowych. Moim zdaniem na pewno lepsi i bardziej pożyteczni od Kirma.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
||
Ja rozumiem że starasz się go bronić za wszelka cenę nawet w tak irracjonalny sposób, ale gdyby Stan mógł za te same pieniądze kupować piłkarzy młodszych to by to robił ...no trochę pomyślunku. Jeśli wyraźnie sygnalizuję brak chęci na kontynuację to ją uszanuj, zwłaszcza że to nią Ja rozpocząłem polemikę. _______ Edit. Owszem zarabia i pozostaniemy przy swoim, w 2 ostatnich latach nie zanotował strat , wątpię tez aby dług sie zwiększał (bo per salto jest na minusie , ale nie za ostanie 2 lata, taki jest mój pogląd i nie mam podstaw aby go zmienić), bo gdyby tak było właściwi dziennikarze z kontrolowanych przecieków juz by o tym pisali .
Ostatnio edytowane przez milosz : 02.04.2012 o godz. 20:58.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ja mam "szanować" twój brak "chęci na kontynuację", a Ty nie szanujesz mnie sugerując, że "czytać nie umiem", "nigdy nie zrozumiesz". Trochę to dziwne, ale niech Ci będzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jak jest z kasą w Wiśle to wie Cupiał i jeszcze kilka innych osób, a wy możecie się wykłócać kto ma racje, nikt nie ma skanów umów piłkarzy, sprzedaży ich, i wiele innych. Tak że to jest takie gdybanie, a to co piszą w gazetach wcale nie musi być prawdą, Cupiałowi należy się szacunek za do że wyciągnął Wisłę z czarnej dupy, i nie wydaje mi się że pozwoli temu klubowi stoczyć się na dno.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Za 2011 to może się uda ściągnąć w 2013
![]() ![]()
Na zawsze Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Za Makuszewskiego to sobie może krzyczeć ile wlezie. Jego kontrakt kończy się w czerwcu
![]() ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
||
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...zarzadu_klubu/
i co tam milosz? no wiem, przeciez to wybieg klubu ... ale co do tych 7 baniek to skoro Ty zaczynasz temat to dlaczego go nie skończysz? milosz napisał(a):
dlaczego zadałem Ci pytanie nt. tych 7 baniek o których mówisz i ogólnie .......isz cały czas o jakimś zysku.. kpc napisał(a):
p.s. Wczorajszy mecz jak oglądałeś ile sie skończył dla Ciebie. 0-0 ? czy może 2-0 albo 5-1 czy też 12-14 ? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
http://www.jagiellonia.pl/zawodnik.php?z=284 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sam twierdziłem, że jest od czerwca wolnym zawodnikiem, ale TM czasem się myli co do długości kontraktów. Nikt nie mówi, że kontrakt kończy się Czekajowi, więc całkiem możliwe, że ta informacja też jest zła.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
2014 roku...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
OGŁOSZENIE !!!!!
Zamienię stójkowego Gargułę z wysokim kontraktem na pączka Iwańskiego z kontraktem o połowe mniejszym. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jedyne co moze napawac optymizmem to ta odpowiedz Bednarza:
"Mimo ciężkiej sytuacji, Wisła przygotowała już listę zawodników, których chętnie by przywitano na Reymonta. Klub nie chce zdradzać nazwisk, ale podobno pierwsze rozmowy zostały już przeprowadzone. - Myślałem, że będzie trudniej, ale jednak marka naszego klubu wciąż przyciąga zawodników. W tej sprawie jestem optymistą" - mówi Bednarz |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Co do bełkotu Bednarza nt. Bruda i Czekaja to polecam artykuł Weszło.
http://www.weszlo.com/news/10041-Ali...osc_sie_podoba Niestety ale wprowadzać młodzież do drużyny to może każdy. Natomiast aby wprowadzać wyszkoloną młodzież umiejętnie do zespołu to najpierw trzeba tą młodzież mieć, potem ją wyszkolić a na końcu wprowadzić. Takiego gościa jak Brud można wyciągnąć z pierwszego lepszego orlika, założyć mu koszulkę i ogłosić sukces: stawiamy na młodych, utalentowanych Polaków! Niestety... ani młodzi, ani utalentowani ani wyszkoleni. Bednarz robi taką samą ściemę jak robił Valckx. Byliśmy karmieni, że Jaliens i Lamey to geniusze, teraz jesteśmy karmieni, że Brud i Czekaj są geniuszami. Jeśli ktoś się na to łapie to życzę smacznego ![]() @down: Tez nie uważam go za idiotę. Uważam go "tylko" za legionistę. Jak to się odbije na klubie... mieliśmy już tego próbkę. Szczególnie zapadł mi w pamięci serial testowanych bramkarzy...
Ostatnio edytowane przez thechris : 04.04.2012 o godz. 23:32.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez westersyl : 04.04.2012 o godz. 16:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Tak i do tego Małecki zostanie kapitanem...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Co do "Głowy" i "Brozia", to myślę, że za ich sprowadzeniem przemawia fakt, że wokół nich można będzie budować nowy zespół, mam nadzieję, że złożony z młodych i perspektywicznych zawodników.
Ostatnio edytowane przez Galonek : 06.04.2012 o godz. 11:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
A co powiecie na to - Sebastian Boenisch od 1 lipca nowym zawodnikiem Wisły Kraków...TRANSFER ZA DARMO
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ostatnio kontuzja i nie wiadomo jak będzie się prezentował, poza tym, znając życie jak Werder oddaje go bez żalu to gdzieś jest feler. I jeszcze to ogłaszają wszem i wobec. Taki dobry a za free do wzięcia.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 06.04.2012 o godz. 19:05.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Boenisch w Wiśle to spełnienie mojej kariery managerskiej w FIFIE
![]() A co do powrotu Głowackiego i Brożka, natknąłem się dziś na coś takiego: http://www.bialoczerwoni.com.pl/news.php?id=5397 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Mogł przyjsc Baszczynski, Zienczuk, Kosowski to narzekali wszyscy, ze robimy sobie dom stracow. Ale Oni przynajmniej cos graja a do tego oddaliby sie Wisle w 100% - i tego Nam brakuje w tej chwili.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Żenada, katastrofa, brak słów... taka jest gra naszej już niestety nie wielkiej Wisły. Polityka klubu to CHAOS a drużyna nie posiada żadnego stylu gry. Brak perspektyw i rozwoju klubu skłania do wielu przemyśleń... Dla nas najlepiej zeby liga już się zakończyła... Szczerze to już się nie chce tej drużyny nawet oglądać bo to wstyd.... od dziś Wisła to klub środek tabeli lub niżej na dłuugie lata.......... Polityka transferowa to niekompetentni ludzie i ich zabawki...
Ostatnio edytowane przez marcin19876 : 07.04.2012 o godz. 19:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ja zawsze jestem optymistą więc na siłę próbuję szukać pozytywów tych ostatnich dokonań naszej drużyny. Myślę sobie tak... Jak skończymy sezon na 11-12 miejscu, to może Cupiał, który słynie z wybuchowego charakteru walnie pięścią w stół i powie coś w tym stylu: "Masz tu Jacek 5 mln euro, zrób mi za to drużynę, która nie będzie mnie i mojego klubu ośmieszała na krajowym podwórku". Marzenia... Ale nie mam nic przeciwko temu, aby wyniki z tego sezonu mocno weszły panu Cupiałowi na ambicję
![]()
Ostatnio edytowane przez Tominho : 07.04.2012 o godz. 23:04.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|