|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jezeli tak sie stanie to nikt nie uratuje Cracovii przed spadkiem - chyba, ze pozbeda sie jakiejs pierwszoligowej druzyny
http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/...50/story.shtml |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Kibice Cracovii znaleźli winnych spadku. Są to Murzyni, niedobitki z Wisły oraz Majchrowski.
Witamy w krainie latających smoków. ![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]() ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
A przecież ich przedstawiciel, pełniący kluczową funkcję w tym cyrku, niejaki Szaraniec miał ich wyprowadzić na szerokie wody
![]() |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Wyprowadził ale bez pontonu i poszli na dno
Spadek tych obrzezańców wynagrodzi mi wszelki brak pucharów czy innych tego typu rzeczy ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Obsada sędziowska 25. kolejki T-Mobile Ekstraklasy:
http://ipilkanozna.pl/liga-polska/t-...straklasy.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Na pasach ok. 1356 ludzi hehe
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
ale patrzac na ich gre i nasza, to derby beda 50/50 :/ czyli pewnie remis
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Widze że korupcja dalej aktywna w naszej lidze :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
To już widać raczej od poprzedniej kolejki
![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Sędzia Marciniak to chyba obecnie najbardziej pożądany sędzia dla tych co chcą coś załatwić. Daje karne z kapelusza niemal hurtowo. Ciekaw jestem ile jest w stanie w jednym meczu dać i po faulu z jakiego miejsca ? Czy np. jest w stanie podyktować go po faulu przy choragiewce rzutu roznego ?
tak czy siak facet sporo zarobi. Do końca jeszcze 6 kolejek. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Nie jestem taki pewny czy jesteśmy teraz lepsi od starozakonnych.
![]()
:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
No to tak, na 90% mozna powiedziec ze do pucharow dostanie sie... 4 druzyna ligi. Ani Legia, ani Ruch ponizej 4 miejsca w lidze nie spadna, oraz jest wiecej niz prawdopodobne ze w finale PP zagraja.
Tabela na 6 kolejek przed koncem prezentuje sie tak: 1. Legia 45 pkt 2. Ruch 44 pkt 3. Slask 42 pkt 4. Polonia 41 pkt 5. Korona 41 pkt 6. Lech 38 pkt 7. Wisla 34 pkt Czyli... , o puchary przez lige Wisla juz nie walczy. Podejrzewam tez, ze Slask wypadnie poza pierwsza "4", a w zwiazku z tym nie bedzie go w pucharach. O 4 miejsce najprawdopodobniej stocza boj Lech i Korona. Daje 50 na 50 jesli chodzi o szanse. No dobra, z lekkim wskazaniem na Lecha. Dlaczego? Ot tak po prostu... Korona dostaje lekkiej zadyszki (Gornik), Lech natomiast gra ostatnio troche lepiej. W poniedzialek mecz miedzy tymi druzynami. Osobiscie wolalbym by to Lech sie dostal. Ma dobry wspolczynnik i, mimo wszystko, wiekszy potencjal. Zawsze to wieksza szansa ze cos nastuka punktow do rankingu. Dalej, o MP walcza Legia, Ruch i Polonia. W najlepszej sytuacji obecnie jest Legia (punkt przewagi i mecz u siebie z Ruchem), Ruch obecnie najlepiej gra, a... Polonia jest troche w cieniu. Podejrzewam ze, mimo dobrej formy, jakosc i potencjal w koncu wezma gore i Ruch, ktory ma mecze wyjazdowe z Legia i Polonia, zobaczy plecy tak Legii jak i Polonii. Obstawiam wiec; 1. Legia, 2. Polonia, 3. Ruch Osobiscie nie chcialbym by Ruch zdobyl MP bo... wtedy jest bardzo mozliwe szybkie odpadniecie i brak punktow do rankingu. A to wlasnie przez el. LM najlatwiej wejsc do LE. To czy MP bedzie Legia czy Polonia to mi wisi, wazne zeby ewentualny MP... nie awansowal do LM Ot, licze na powtorke z rozrywki, czyli odpadaja w 4 rundzie i laduja w LE, gdzie moga troche nastukac punktow do rankingu. Reasumujac, moj typ to: 1. Legia 2. Polonia 3. Ruch 4. Lech Jak sie okaze ze nie trafilem to obiecuje ze, ku ucieszce niektorych, skasuje konto |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Proponowałbym już je skasować
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zaklad?
10 znakow |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Już jeden zakład w tym temacie był. Łycha raczej na moje konto powinna wpaść, ale oczywiście druga strona zakładu przestała się pojawiać na forum
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Kto tym bezhonorowcem jest?
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja dotrzymuje danego slowa. Niezaleznie czy bedzie zaklad czy nie, to konto w razie pomylki skasuje, tak jak powiedzialem.
Ale, takie zaczepki z twojej strony? Why? Ja jestem z tych co to nie lubia napinki. Jak jestes taki pewien to albo to pokazujesz albo wogole nie gadasz. Czyli, jesli wyjdzie na moje, to ty kasujesz konto? Pasuje? Tak czy nie? Napisz tylko tak, lub nie. A jak nie, to poprostu takich pokemonowych (pierwszy post) tekstow na przyszlosci nie puszczaj bo tylko zasmiecaja forum. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dlatego napisałem, że możesz już teraz kasować (chyba nie ma takiej możliwości?) z tego względu, że prawie na pewno się pomyliłeś. Wariantów na rozstawienie pionków (drużyn) na szachownicy (tabeli) jest wciąż bez liku. Także, aby oszczędzić czasu i nerwów proponuję już zacząć działać
![]() PS. Ogryzek chodziło o zakład z waszym zgodowcem z Gdańska tyczący się zniżki formy Traore. Twierdziłem, że będzie cieniował w tym sezonie co patrząc na jego statystyki stało się faktem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak nie ma takiej opcji, to poprostu nie bede sie logowal
Eee tam nerwow. Mowimy o glupim koncie na forum. Kasy nie postawilem |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Kolejki cudów już się rozpoczęły, przegrać dwukrotnie i to pod rząd z ŁKS i Cracovią to mi troszkę śmierdzi
Mówię oczywiście o Podbeskidziu, które z fajnej piłki nagle zapomniało na czym polega ta gra Nic się nie zmienia, jak cuda były, tak cuda są, tylko inni "rozdawający" ![]() ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Podbeskidzie z Lechią, a Podbeskidzie z ŁKS czy Cracovią to całkowicie inne drużyny. Gdy mieli o co grać, grali dobrze. Gdy zapewnili sobie utrzymanie, nagle tracą punkty z TRAGICZNYMI (tak Lechia jest bardzo słaba, ale to i tak poziom wyżej niż ŁKS czy Cracovia
) drużynami, które miałyby kłopoty w I lidze. Nie zdziwiłbym się gdyby jakaś kasa poszła pod stołem ![]() ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Trzeba zarobić jakoś na przeżycie. Po to Podbeskidzie walczyło przez większość sezonu o tak bezpieczną pozycję w tabeli, żeby sobie na koniec móc dorobić.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 05.04.2012 o godz. 12:06.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Proszę Cię. Bełchatów grał słabo? 70:30 w posiadaniu piłki dla Bełchatowa, Lechia to spotkanie wygrała kontrami.
![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|