|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
nie .......my ze nie chcieli strzelić
popatrzmy na tabele w zdobyte bramki albo w ogole oglądnijmy sobie bramki zdobywane przez Wisłe... 11 na 22 razy czyli piłka wpadła w zasięg Bitona który kopie wszystko przed siebie czasem w bramke, czasem w kierunku. Połowe bramek strzelił chłop który nie rozumie naszej pseudo gry kombinacyjnej. 3 gole Kirma czyli jakimś cudem wpadło, 3 razy Genkow czyli jakoś sie odbiło,+ Diaz głowka z metra po stałym fragmencie gry, Boguski rzut karny, Iliev- bramka zza szesnastki, szacunek bo chyba jedyna,Jaliens z 2 metrów,Lamey z 3m po roznym i błedzie bramkarza. Chodzi mi o to ze ta drużyna prawie w ogole nie strzela bramek z akcji, tylko jeśli juz wpadną to po dziwnych głupich błedach przeciwnika bądź z pomocą przypadku, a ze wczoraj Legia nam nie chciala pomóc w strzeleniu bramki to widnieje zero. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Wisłę teraz może zlać każdy kto ma 90 minut wolnego czasu w weekend.
Nie dziw się kreseq że nikt nie strzela bo tak już jest od wielu wielu tygodni. Bagno i 3 metry mułu. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
||
|
http://www.weszlo.com/news/9976-Prof...iwac_Puzigacom
Cytat:
Cytat:
desperaci![]()
|
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Boze Swiety, widzisz i nie grzmisz.... Widzialem juz wiele klepowisk w tej rundzie, ale to na Widzewie chyba przebija wszystkie... Jak tu ma byc lepiej, jak nawet boiska polowa klubow ekstraklasy nie potrafi przygotowac...
Jestem za automatycznym karaniem takich klubow. Powiedzmy fatalna murawa w danym meczu- 500 tys zlotych kary. Tak moze by sie wiecej do tego przykladalo uwage. Nie moze byc tak ze w ekstraklasie gra sie na takich klepowiskach. To kompromitacja. I nikt mi nie wmowi ze to tylko przez pogode. Pogoda to jedno, ale olewanie sprawy i wariant oszczednosciowy to drugie... Pozatym... sa kluby w tej lidze ktore pokazuja ze mozna. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=z6U6lwXweNs tak mi się przypomniało
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ruch zasługuje na mistrzostwo!
i to z naszym piłkarzem, który u nas pewnie nawet na ławce by się nie mieścił.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Nie odkryłeś Ameryki, gramy bardzo źle. Wie o tym każdy kto obejrzał choćby skrót naszego meczu, więc nie wiem jaki jest sens w....iania nas na naszym forum? ![]() Odwracając kwestię: fakt że nie mogliście nam wbić sztycha grając przez większość czasu w jedenastu pokazuje jak słabi jesteście. U nas jest burdel, właściciel szykuje się do kolejnej fazy wyciągania pieniędzy po której możemy bronić się przed spadkiem, ale na waszym miejscu patrzyłbym raczej w stronę Korony i Ruchu. Obie te drużyny obecnie grają od Was o niebo lepiej. Nie pocieszaj się. Pierwszy raz gramy na zero z przodu w tym sezonie?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 31.03.2012 o godz. 14:10.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Jeżeli tak - jestem spokojny o ten ostatni międzypaństwowy mecz na Łazienkowskiej w tym sezonie ![]() EDIT: A i jeszcze mi się tak skojarzyło. Wczoraj w przerwie Bednarz nawiązał do sprawy Małeckiego m.in. mówiąc, że Wydział Dyscypliny uznał się niewłaściwy w tej sprawie i przekazał ją do Komisji Ligi Ekstraklasy. A nie mówiłem? Prawdą jednak jest, że Wisła (jak pewnie każdy nasz klub) mimo obracania gigantycznymi pieniędzmi nie ma nawet podstawowej obsługi prawnej. Kpina.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 31.03.2012 o godz. 15:23.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Bądźmy kolego Kocur dokładniejsi, od wielu miesięcy - zaczęło się od późnego Maaskanta (kulminacja na derbach), Moskala (ulubiony wynik 0-1 w plecy na naszym stadionie) po wczorajszy popis Probierza.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Podbeskidzie - ŁKS 0 - 1. 54 minuta meczu.
Gdyby łodzianie dowieźli to do końca, powiększą przewagę nad parchovią do 4 punktów. Ważne jest, aby ŁKS spadł z 15 miejsca, wtedy aby uratować cadyków muszą spuścić 2 kluby za niespełnienie wymogów licencyjnych. To już byłby materiał na film. ![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Tylko, ze jezeli ktos nie spelni wymogów wtedy wchodzi nastepna druzyna z I ligi... przynajmniej tak miało być.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
0 22;1236040
EDIT: A i jeszcze mi się tak skojarzyło. Wczoraj w przerwie Bednarz nawiązał do sprawy Małeckiego m.in. mówiąc, że [B napisał(a):
Co do tych gigantycznych pieniędzy to ja bym nie przesadzał może to i są miliony ale do końca nie jest tak kolorowo. Jak chyba każdy POLSKI klub oszczędzają na czym się tylko da. Co do dzisiejszego spotkania Widzew - Ruch, to trzeba przyznać, że mecz był całkiem ciekawy. Oczywiście nie zabrakło naszej ligowej kopaniny, ale ogólnie mecz oglądało się przyjemnie i było dużo ciekawych akcji Widać było dobrą formę Ruchu i myślę, że w następnym spotkaniu mogą spokojnie powalczyć o lidera. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Legionista
|
|
|
|
Guest
|
|
Nie pocieszam się bo już nie ma jak w temacie Wisła-liga 2011/2012, nie była to również napinka. Ot -luźna refleksja. |
|
|
|
Member
Od: 03.2012
Offline |
|
to nie ja napisałem, że Wisła nie ma podstawowej obsługi prawnej ja wypowiedziałem się o pieniądzach. |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
ŁKS mi poprawił humor na sobotę i to tak że aż sam się dziwię
![]() Nigdy nie przypuszczałem że będę trzymał kciuki za Amicę ale tak się dzieję, mam nadzieję że im nie przyjdzie do głowy głupi pomysł ratowania parchów. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
||
I nie atakuje tutaj jakby konkretnie Wisły, bo mam pewność (popartą dowodami różnych sytuacji), że np. Legia również totalnie nie ogarnia kto się czym zajmuje. Po prostu kompletny nieprofesjonalizm. ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Zszedł Grzelak, więc możliwości ofensywne parchatych mocno zredukowane.
Po wczorajszym zwycięstwie Lechii oraz dzisiejszym ŁKS, jeśli parchaci przegrają będą naprawdę blisko tfu tfu (żeby nie zapeszyć) spadku ![]() Zawsze to jakieś pocieszenie po wczorajszym naszym popisie. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jedyna rzecz co moze chcociaz troche uratowac ten sezon to ich spadek
Wszystko jest na najlepszej drodze ![]() ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
bo ty nie jesteś kibic Wisły, tylko sympatyk.
![]()
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
a co to za różnica czy będziemy czwarci czy siódmi, amika i tak nie zakwalifikuje sie do pucharów a na żydów w pierwszej lidze czekamy już zdecydowanie zbyt długo
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
taka różnica, że przed sezonem założyłem się z kolegą 0.7, że Wisła będzie wyżej w lidze od Lecha..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Jebie mnie twój zakład. Ja chce żydów w pierwszej lidze
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Żeby tylko za wcześnie nie spadli.
28 kolejka wydaje się być idealnym terminem. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przy podejściu do wykonywanego zawodu, który reprezentują nasze wkłady do koszulek modlę się, aby przed derbami już było po sprawie.
![]()
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Gramy pytę potworną - ale nawet nie chce sobie wyobrażać że z tymi kalekami przegramy albo nawet zremisujemy.
To się nie mieści w granicach mojego pojmowania rzeczywistości i otaczającego świata. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A ja na to kładę ch*j. Jak wygramy PP to możemy nawet na 10.miejscu za Podbeskidziem, Widzewem i Górnikiem skończyć. Ważne, by wreszcie te pajace spadły. Choć w kontekście szykującej się kadrowej rewolucji, sam nie wiem, czy jest sens byśmy się do Ligi Europejskiej w ogóle zakwalifikowali.
|
|
|