The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.03.2012, 16:25
Wojciechowski to jest jednak sciemniacz nad sciemniaczami. Rano tak powiedział:

Właściciel Polonii Warszawa zapowiedział przy okazji, że nie będzie wykonywał żadnych gwałtownych ruchów. Trener i piłkarze mogą spać spokojnie, przynajmniej na razie. - Nie chcę przeprowadzać radykalnych zmian. Cokolwiek bym teraz postanowił, to będzie złe rozwiązanie. / a wieczorkiem zwalniaja Zielinskiego
Odpowiedz cytując
-ja123-
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 27.03.2012, 16:59
Źle, że zwolnił. To oznacza, że jeszcze ma zamiar się angażować w piłkę i Groclin. Gdyby Zieliński ocalał dzisiaj, to byłbym pewny, że Wojciechowski ma już dość i chce tylko dograć do końca sezonu. A widać go bawi jeszcze piłka i wydawanie na nią pieniędzy (nowy kontrakt trenera).
W Warszawie są tylko kibice Legii i JW:
Odpowiedz cytując
zizou
Member

Od: 06.2011

Stary 27.03.2012, 18:49
-ja123- napisał(a):Wyświetl post
Źle, że zwolnił. To oznacza, że jeszcze ma zamiar się angażować w piłkę i Groclin. Gdyby Zieliński ocalał dzisiaj, to byłbym pewny, że Wojciechowski ma już dość i chce tylko dograć do końca sezonu. A widać go bawi jeszcze piłka i wydawanie na nią pieniędzy (nowy kontrakt trenera).
Nie byłbym tego taki pewien... dziś złożył dymisję bodajże rzecznik prasowy klubu, jutro około 10:00 rano JW robi spotkanie z piłkarzami i pracownikami. Niektóre wróble od dawna związane z K6 ćwierkają, że może ogłosić iż koniec sezonu = koniec JW w Groclinie. Sami co prawda nie są tego pewni, bo u JW wszystko w ciagu kilku godzin może się zmienić - ale poważnie boją się takiej opcji
Ostatnio edytowane przez zizou : 27.03.2012 o godz. 18:53.
"Zastanów się dwa razy zanim powiesz coś głupiego. Lepiej utrzymywać innych w niewiedzy niż od razu dać im pewność".
Odpowiedz cytując
ziz99
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 27.03.2012, 19:16
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Wojciechowski to jest jednak sciemniacz nad sciemniaczami. Rano tak powiedział:

Właściciel Polonii Warszawa zapowiedział przy okazji, że nie będzie wykonywał żadnych gwałtownych ruchów. Trener i piłkarze mogą spać spokojnie, przynajmniej na razie. - Nie chcę przeprowadzać radykalnych zmian. Cokolwiek bym teraz postanowił, to będzie złe rozwiązanie. / a wieczorkiem zwalniaja Zielinskiego
To samo miałem zacytować

Teraz uzasadnia:
Cytat:
Odbyłem rozmowę z kilkoma piłkarzami i po tych dyskusjach uznałem, że zespół jest mało sterowalny i musiałem zwolnić Jacka Zielińskiego
Dziwie się, że którykolwiek z myślących trenerów chce jeszcze rozmawiać z Wojciechowskim Z drugiej strony nazwiska Michniewicz, Ształow w tym kontekście pasują Chłopcy ze stałej karuzeli trenerskiej zawsze gotowi do wykonania zadania...
Odpowiedz cytując
spartan
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 27.03.2012, 19:40
ziz99 napisał(a):Wyświetl post

Dziwie się, że którykolwiek z myślących trenerów chce jeszcze rozmawiać z Wojciechowskim.
A o "fakcie medialnym" z zatrudnianiem Bednarza to już zdążyłeś zapomnieć ?

A mówiąc serio to bardzo podoba mi się postawa Pana Wojciechowskiego i od dawna kibicuję jego sposobowi budowania klubu. Równie mocno żałuję, że nie chcą się spełnić pojawiające się plotki o kupnie przez niego innego warszawskiego zespołu - Legii. Naprawdę radość musiałaby rozpierać każdego krakusa patrzącego na starania, wyrzeczenia i wypłacane kolejne miliony w drodze do upragnionego mistrzostwa.
Z równym uwielbieniem patrzę jeszcze na Pana profesora Filipiaka żałując, ze nie dał dokończyć swojej pracy Panu trenerowi Majewskiemu. Ich syzyfowa praca bardzo poprawia mi nastrój.
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując
Eternit
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 27.03.2012, 20:02
Równie dobrze może zatrudnić kogoś pokroju Pyrdoła w ŁKS-ie. Po co ma przepłacać skoro i tak wiadomo kto ustala skład.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 27.03.2012, 20:06
A może JW w Lechii?

Kto go tam wie. Jest świrus ale go stać. Polonia niech się bawi
Ostatnio edytowane przez MatMario : 27.03.2012 o godz. 20:10.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 27.03.2012, 20:42
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Nie macie lewego obrońcy? Jest Lisowski z Korony. Spokojnie do wyciągnięcia.
[...]
nie wiem czemu niektórzy z legionistów martwią się o kadrę Wisły i dają jakieś złote rady odnośnie niej. Nie powiem jak to odczuwam, bo brzydko to zabrzmi. Dyskusja dyskusją, ale jednak.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 27.03.2012, 20:53
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
nie wiem czemu niektórzy z legionistów martwią się o kadrę Wisły i dają jakieś złote rady odnośnie niej. Nie powiem jak to odczuwam, bo brzydko to zabrzmi. Dyskusja dyskusją, ale jednak.
Przecież to nie żadne rady, a zwyczajnie gdybanie. Tak samo jak rw88 wypisałem listę zawodników, którzy są do wyciągnięcia z ligi i niekoniecznie będą gorsi od obiboków z zagranicznymi CV, którzy przyjechali tutaj na wakacje.

Tak sama lista może się przydać i nam, bo już słyszy się o tym, że Żewłaka oraz Ljubo może nie być w Warszawie od lipca.

PS. Wystarczająca długo przesiaduję na tym forum i jakoś takiego nawyku nie nabrałem. Zupełnie dziwię się temu czepianiu się czegoś co w tych off-topicowych tematach sportowych ma miejsce od kilku lat. Chyba już niektórych łapie napinka przedmeczowa, a nie chcę przypominać kto taką napinę robił przed ostatnim meczem w Krakowie, a później żale wylewał.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 27.03.2012 o godz. 21:06.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 27.03.2012, 21:03
Już się powtarzam,ale powtórzę JW nigdy nic nie osiągnie niech zwalnia dalej kupa śmiechu będzie
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 27.03.2012, 21:29
niech nasi prezesi klubów ligowych wezmą przykład z Ruchu Chorzów.Fornalik pracuje tam już 3 rok i są tego efekty.Jak na budżet jakim dysponują Niebiescy to Fornalik osiąga z nimi Himalaje
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 27.03.2012, 21:54
dokładnie
Podbeskidzie i Górnik, też robia wyniki ponad stan i tam też jak na rodzime warunki jest duza stabilizacja na ławce trenerskiej
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
ziz99
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 27.03.2012, 22:13
bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
dokładnie
Podbeskidzie i Górnik, też robia wyniki ponad stan i tam też jak na rodzime warunki jest duza stabilizacja na ławce trenerskiej
Stabilizacja i perspektywiczny trener to podstawa. Ja dodam Zagłębie, które robi pod wodzą Hapala coraz lepsze wyniki. Na jesieni po nim jechali eksperci PMSz, a teraz z każdym meczem coraz lepiej (we wklejanej przeze mnie tabeli formy 4 miejsce!). Sam Hapal przychodził z dobrym CV i ciekaw jestem co z tego wyjdzie w przyszłym sezonie.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 27.03.2012, 22:25
Ale to są jaja. Zagłębie walnęło w 90 RTSowi, wygrało na ŁKS dzięki katastrofie sędziego i nagle Hapal robi dobrą robotę. A zabrać im te 4 punkty (totalny przypadek, następnym razem może być zupełnie odwrotnie - przecież to polska liga) i Hapal będzie beznadziejny.

Urban pracował w Legii kilka lat (stabilizacja!) i wielkie gówno. Brosz pracował kilka lat w Podbeskidziu i wielkie gówno (stabilizacja!).

Wynik zależy od 'PRZEwielu' czynników. A jeszcze my tu mamy polską ligę, gdzie gdyby jakoś poważnie klasyfikować np. gwiazdkami wszystkie nasze kluby to różnica powiedzmy między 3 drużyną a 14 to by było gdzieś pół gwiazdki. Krótko mówiąc przewidzieć wynik w meczu ligowym to jak przewidzieć wynik w NHL podczas sezonu regularnego.

Jestem absolutnie przekonany, że Ojrzyński i Fornalik dostaną w ciągu kilku lat 'awans' do 'najlepszych' klubów i połamią sobie zęby. Bo nie trafią na odpowiedni skład, atmosfere w klubie, działaczy, zabraknie im gola w 90 minucie z RTS, przekrętu na ŁKS . Cokolwiek.

Jakby to wszystko było takie proste: dajmy czas trenerowi na pewno wypali to większość świata by tak robiło. Przecież ludzie ładują w to swoją kasę. Owszem byliby Wojciechowscy, ale jako margines. Tymczasem na całym świecie jest w gruncie rzeczy podobnie jak u nas: to wynik tworzy stabilizację, a nie stabilizacja wynik.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 27.03.2012, 22:32
AYALA napisał(a):Wyświetl post
niech nasi prezesi klubów ligowych wezmą przykład z Ruchu Chorzów.Fornalik pracuje tam już 3 rok i są tego efekty.Jak na budżet jakim dysponują Niebiescy to Fornalik osiąga z nimi Himalaje
Ale czy to nie jest efekt biedy? Gdyby mieli kase to zapewne zwalnialiby trenerów może nie tak często jak JW ale nie mniej niż wynosi średnia ligowa. Spokojnie, z tymi porównaniami to samo Górnik.

Goście przyjmują każdą robotę,bo żyć z czegoś muszą a że rynek jest hermetyczny to nie ich wina. Nie wiem co stoi na przeszkodzie dla JW aby zatrudnić jakiegoś gościa z zagranicy. Nie wiem czego spodziewa się po Michniewiczu czy Szatałowie ale chyba tylko tego , że będzie ich mógł jebać publicznie w prasie a oni nie podskoczą. No bo jak ?

0 22 jakiś Ty kurde mądry.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 27.03.2012 o godz. 22:34.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 28.03.2012, 06:17
Jacek Zielinski
Boguslaw Kaczmarek
Jacek Grembocki
Dusan Radolsky
Michal Libich
Jose Mari Bareko
Paweł Janas
Theo Bos
Piotr Stokowiec
Jacek Zielinski

To lista trenerow Polonii od lipca 2008 roku do marca 2012 - przez 3 lata JW sciagnał i zwolnił 9ciu trenerow (Zielinski ma najgorzej bo wyleciał 2 razy )
Odpowiedz cytując
Wizard
Senior Member

Stary 28.03.2012, 07:27
Maciej Skorża
Henryk Kasperczak
Tomasz Kulawik
Robert Maaskant
Kazimierz Moskal
Michał Probierz

W Wiśle też się trochu tego przewinęło
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 28.03.2012, 08:20
Jacek Zielinski
Boguslaw Kaczmarek
Jacek Grembocki
Dusan Radolsky
Michal Libich
Jose Mari Bareko
Paweł Janas
Theo Bos
Piotr Stokowiec
Jacek Zielinski

To lista trenerow Polonii od lipca 2008 roku do marca 2012 - przez 3 lata JW sciagnał i zwolnił 9ciu trenerow (Zielinski ma najgorzej bo wyleciał 2 razy )
a przed nimi u JW był Waldemarr Fornalik którego zamienił na Wdowczyka
Odpowiedz cytując
Kaan
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 28.03.2012, 09:01
Jacek Zielinski
Boguslaw Kaczmarek
Jacek Grembocki
Dusan Radolsky
Michal Libich
Jose Mari Bareko
Paweł Janas
Theo Bos
Piotr Stokowiec
Jacek Zielinski
I tak historia zataoczyła koło. Bobo juz dogadany?

Półśrodki owocują ćwierćrezultatami

To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 28.03.2012, 09:42
Pełna lista z wp.

Trenerzy Polonii Warszawa w erze Józefa Wojciechowskiego:

Trener Nazwisko Czas pracy
1. Jan Żurek styczeń - kwiecień 2006
2. Andrzej Wiśniewski kwiecień - sierpień 2006
3. Jerzy Engel jr. sierpień - październik 2006
4. Waldemar Fornalik 23 października 2006 - 29 października 2007
5. Dariusz Wdowczyk październik 2007 - marzec 2008
6. Tomasz Strejlau marzec - kwiecień 2008
7. Jerzy Kowalik kwiecień - lipiec 2008
8. Jacek Zieliński lipiec 2008 - marzec 2009
9. Bogusław Kaczmarek marzec - kwiecień 2009
10. Jacek Grembocki kwiecień - sierpień 2009
11. Dusan Radolsky sierpień - listopad 2009
12. Michał Libich listopad 2009
13. Jose Mari Bakero listopad 2009 - wrzesień 2010
14. Paweł Janas wrzesień - grudzień 2010
15. Theo Bos styczeń 2011 - marzec 2011
16. Piotr Stokowiec marzec 2011
17. Jacek Zieliński 23 marca 2011 - 27 marca 2012
Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 28.03.2012, 10:19
No i jest - Czesiu "polski Mourinho" Michniewicz nowym trenerem Dysko-Polo. Ale cyrk !
http://www.90minut.pl/news/184/news1...-Warszawa.html

Stawiam, że nie dotrzyma do końca sezonu
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 28.03.2012, 10:33
Krav napisał(a):Wyświetl post
No i jest - Czesiu "polski Mourinho" Michniewicz nowym trenerem Dysko-Polo. Ale cyrk !
http://www.90minut.pl/news/184/news1...-Warszawa.html

Stawiam, że nie dotrzyma do końca sezonu
I pytanie na eurosport.pl - Ile mu dajecie? To ja osobiscie nie daje mu wiecej niz dokonczenie sezonu no chyba, ze Polonia jakims swedem dostanie sie do europucharow to moze wytrwa tak do 5-6 kolejki nastepnego sezonu
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 28.03.2012, 14:44
Cupiał ma identyczną grzałkę w głowie tylko w przeciwieństwie do JW nie udziela się w mediach. Pewnie po sezonie wyleci Probierz i Czesiu Mourinho
..
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 28.03.2012, 16:07
Jakim cudem Legia ma zagrac 17-go kwietnia z Sevilla na stadionie Narodowym skoro nie moze sie tam 8 dni pozniej odbyc final PP z powodu problemów z "łącznością"
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 28.03.2012, 16:14
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Przecież to nie żadne rady, a zwyczajnie gdybanie. Tak samo jak rw88 wypisałem listę zawodników, którzy są do wyciągnięcia z ligi i niekoniecznie będą gorsi od obiboków z zagranicznymi CV, którzy przyjechali tutaj na wakacje.

Tak sama lista może się przydać i nam, bo już słyszy się o tym, że Żewłaka oraz Ljubo może nie być w Warszawie od lipca.

Chyba już niektórych łapie napinka przedmeczowa, a nie chcę przypominać kto taką napinę robił przed ostatnim meczem w Krakowie, a później żale wylewał.
Ale co Cię obchodzą zagraniczne obiboki z Wisły? Cytat z Ciebie: "nie macie lewego obrońcy?" i podajesz listę. Gdzie tu kontekst Legii?

Lista może się przydać nam? To czemu nie widzę jej na naszym forum? To że KaPowce z naszego klubu przesiadują na naszym forum to jest oczywista oczywistość, więc na taką listę raczej trafiliby tam, a nie tu.

Kto robił napinkę i wylewał żale?

OT
Odpowiedz cytując
Worcester
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 28.03.2012, 16:25
Ale co Cię obchodzą zagraniczne obiboki z Wisły? Cytat z Ciebie: "nie macie lewego obrońcy?" i podajesz listę. Gdzie tu kontekst Legii?

Lista może się przydać nam? To czemu nie widzę jej na naszym forum? To że KaPowce z naszego klubu przesiadują na naszym forum to jest oczywista oczywistość, więc na taką listę raczej trafiliby tam, a nie tu.

Kto robił napinkę i wylewał żale?

OT
Panowie,
wszczynać awantury, słowne utarczki będąc w gościach nie przystoi.

Kolega podał listę piłkarzy. Już jest za późno. Bednarz właśnie wczoraj skopiował i wydrukował.
Z dobrze poinformowanego źródła wiem, że z połową z wymienionych grajków już jest po słowie.
Żeby nie było, że zostajecie na lodzie przysłużę się ku chwale Legii i Warszawy:

Arkadiusz Radomski - 30.06.2012
Sławomir Szeliga - 30.06.2012
Bojan Puzigaca - 30.06.2012
Karol Kostrubała - 30.06.2012
Marcin Krzywicki - 30.06.2012
Mateusz Bartczak - 30.06.2012
Marcin Skrzeszewski - 30.06.2012
Bruno Żołądź - 30.06.2012
Marcin Budziński - 30.06.2012
Sebastian Szałachowski - 30.06.2012
Deivydas Matulevicius - 30.06.2012 -
Radosław Cierzniak - 30.06.2012
Bartłomiej Grzelak - 30.06.2012

Myślę, że znajdziecie coś dla siebie.
Nie dziękujcie. Forumowa przysługa. Czołem.
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym,
gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły,
jakież tu mogą być właściwie zmiany?
Tu tylko szpiclom coraz większe uszy
rosną, milicji — coraz dłuższe pałki,
i coraz bardziej pustka rośnie w duszy,
i coraz bardziej mózg się staje miałki.
Tu tylko może prosperować gnida,
cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ."
Janusz Szpotański
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 28.03.2012, 16:36
tofik napisał(a):Wyświetl post
Cupiał ma identyczną grzałkę w głowie tylko w przeciwieństwie do JW nie udziela się w mediach. Pewnie po sezonie wyleci Probierz i Czesiu Mourinho
tylko że mieliśmy sukcesy i akurat wybór Smudy i Kasperczka były dobre potem w mniejszym stopniu Skorży tez , Petrescu wiadomo co sie stało ,zreszta Maaskant tez zrobił sporo dobrego moim zdaniem , najgorsze sytuacjie to jak jest karuzela w sezonie 2-3 trenerów :(
alejasienieznam
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 28.03.2012, 16:52
Cytat:
Jestem absolutnie przekonany, że Ojrzyński i Fornalik dostaną w ciągu kilku lat 'awans' do 'najlepszych' klubów i połamią sobie zęby. Bo nie trafią na odpowiedni skład, atmosfere w klubie, działaczy, zabraknie im gola w 90 minucie z RTS, przekrętu na ŁKS . Cokolwiek.
Otóż to. Co innego prowadzić klub taki jak Ruch czy Korona, a co innego zupełnie Wisłę, Amikę czy Legię, gdzie apetyty są zupełnie inne. Nie mówiąc już o Dysko, gdzie jest co prawda tylko jeden apetyt, ale za to wiadomo jaki. Zresztą dokładnie te same słowa odnoszą się do Śląska, Jagiellonii, wcześniej GKS... cudowni trenerzy cudownie odmieniali przeciętne drużyny, które już już już miały zdobywać Mistrza Polski... aż do momentu, kiedy okazywało się że skoro mają tyle punktów i są już tak blisko, to stawały się faworytem - i wszystko szło się...
Legionista
Odpowiedz cytując
wanciak86
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 28.03.2012, 18:25
Baaaaardzo długo na wszelakich polskich forach spuszczano się nad Kafarskim, kiedy Lechia pykała Górnika 5:1 czy Legie w Wawie 3:0 itp. Wtedy wszyscy chcieli zagłaskac Kafarskiego.

Teraz jest to samo z Ojrzyńskim. Czar pryśnie, prędzej czy później.
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
Odpowiedz cytując
Clapham
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 28.03.2012, 20:42
(...) Lista może się przydać nam? To czemu nie widzę jej na naszym forum? To że KaPowce z naszego klubu przesiadują na naszym forum to jest oczywista oczywistość, więc na taką listę raczej trafiliby tam, a nie tu.(...)
Sorry, ale Ty tak na serio?

Uwaga, podaję linka do tajnej broni najlepszych scoutów Barcelony. W tej skarbnicy wiedzy tajemnej można się dowiedzieć komu w Ekstraklasie kończy się kontrakt. Dla ułatwienia po angielsku, za to dla utrudnienia wymieszane z wypożyczeniami:

http://www.transfermarkt.co.uk/en/sp..._PL1_2012.html

Teraz już po ptokach, nic nie poradzisz, Bednarz to jak nic podchwyci i w przyszłym sezonie Wisła rzondzi.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów