|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Przejrzyjcie na oczy, nasza myśl szkoleniowa jest dramatycznie słaba. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Żenada jak s....ysyn,mieli zachecic dzis ludzi,zeby polecieli w tygodniu po bilety to zamiast tego graja piłkę porownywalną obecnie z pasiakami i Łks.
I jak tu sie dziwic ze bilety sie nie sprzedaja ? Cud,ze te 3 klocki sie sprzedały. Połowa tych pajaców do wyjebania od kopa w lecie. Albo sypniemy groszem po sezonie ,sprowadzimy wartosciowych zawodnikow i bedziemy grali efektywną i efektowną piłkę, albo bedzie to samo co teraz -bagno,frekwencja na poziomie 14 tysiecy i środek tabeli. Karny-z kapelusza,czerwona kartka słuszna.Bunoza tez niech sie galerianka nauczy,ze jak jest ostatnim obroncą,moze kogos wypychac ciałem,z bara ale nie ....a mać ręką stale trzymac przez 10 sekund. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
A hahaha no w końcu może ktoś przyjdzie po rozum do głowy i zacznie płacić piłkarzom po 10 tys zł za miesiąc , skoro jest naprawdę dużo uzdolnionych polaków, i z chęcią by zagrali za te pieniądze, i wątpię czy by zajęli gorsze miejsce od 8, a ten Melex niech już się schowa bo mnie już boli słuchanie jaką on to nie jest gwiazdą skoro nawet nie okiwa jednego zawodnika i nie poda dobrze piłki do piłkarza Wisły, powiem tyle WYPIERDALAĆ zagraniczni!!! Bierzecie taką kasę za którą każdy polak by zapierdalał jak głupi a wy chuja robicie!!! Kupować piłkarzy z mentalnością z charakterem zwycięzcy a jest takich trochę w Polsce, nawet jak zdobędziemy PP to ja bym wy.......ił tych piłkarzy na zbity ryj! Jedyni którzy się nadają to Małecki, Wilk, Jovanovic, Pareiko, Genkov...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Spokojnie nie jestem jakimś fanatykiem Małego,to moja subiektywna opinia,jak ci się nie podoba to zachowaj dla siebie
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Było pana trenera Probierza sprowadzać za Kazia? Taktyka dno, piłkarze może denni (przynajmniej kilku) ale przede wszystkim nie wiedzieli co grać. Widać to było po Meliksonie i Iliewie i Gargule. Nagle stracili umiejętności?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
problemem Wisły jest gra na metrze krótkimi podaniami na wysokości jaj.Nie potrafimy wykorzystać całej długości boiska i prostej gry do przodu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Sędziowie moderują wyniki. Ten dzisiejszy błazen z sędziowania zrobił szopkę. Zieńczuk kopie w nogę Wilka i pada. Gdyby było odwrotnie (w polu karnym Ruchu) to pewnie Wilk dostałby jeszcze żółtą kartkę. Tydzień temu nie uznano nam prawidłowo zdobytej bramki w Bełchatowie. Dzisiaj załatwiono nas powtórnie. Ciekawe co wykręcą za tydzień ? To już nie jest gra to jest cyrk. Scenariusz ustalono już wcześniej a teraz tylko takie Marciniaki czuwają aby się spełnił.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
no nie .......cie o stylu za Kazia bo na poczatku to jeszcze jakoś wyglądało a potem było tylko gorzej
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Skupmy się na plusach:
-Pareiko dziękuję. Według mnie dawanie Meliksona na skrzydło to głupota, on jest środkowym pomocnikiem. Nie lepiej dać ustawienie 4-1-2-1-2, na tym jednym defensywnym Wilka i na ofensywnym Meliksona? |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Niestety gra naszych zawodników była ... do .. d ... marnizna na całej linii .....niestety grajki z zagranicy nie dają rady ... przeca to poziom 4 ligi ... postawmy na młodych Polaków .... tylko Pareiko zagrał tak jak trzeba ... i nie ma się co złościć na sędziego ..... Ku...a jesteśmy cieniasy i tyle .... polityka zagranicznych graczy niestety odpada ... owszem można 2 -3 zatrudnić ... ale wydaje mi się że w Krakowie jest dużo uzdolnionej młodzieży ....... Postawmy na młodzież .....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Probierz przyszedł po to aby wygrać Puchar Polski.
Osobiście wolę zdobycie Pucharu Polski i 14. miejsce w lidze niż odpadnięcie w półfinale i zajęcie gówno dającej 5 lokaty w tabeli... Więc Probierza oceniajcie za grę w PP a nie w lidze po liga się skończyła dla Wisły parę kolejek temu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
dodał bym do plusów to że Diaz nie zagra z Legią. ![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dokładnie wydaje ci się Skąd masz taką pewność że nasza młodzież taka dobra?Patrząc na wyniki w młodej ekstraklasie to nie jest różowo,postawili na Czekaj i co gra tak rewelacyjnie Wisła ma inny problem,brak jakiegokolwiek pomysłu z budowaniem tej drużyny To jest zlepek wszystkiego naraz,stoimy w miejscu ![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Mistrz Polski? Wstyd i żenada.
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Nie mogę zrozumieć gry Wisły Kraków, a szczególnie gry formacji obronnej. Dlaczego oni nie grają linią, nie wychodzą do przodu tylko zawsze jakiś matoł zostaje w tyle. W rezultacie nastawiamy sie na szybkie kontry i sytuacje dwóch na jednego. Marzy mi się linia obrony z Głowackim, Cleberem- jak oni fajnie trzymali linię.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Wisła to my.
Czas to pokazać piłkarzykom. Nie da się ich oglądać, krew mnie zalewa jak widze Gargułe, którego sprintującego nie widziałem nigdy, Bitona, który schodząc z boiska ma wyjebane na cały świat, a nawet jak idzie sie kłócić z sędzią to nie okazuje emocji, jakby mial to w dupie. Nie mogę patrzeć na Nuneza-zaraz dostane czerwoną, Bunoze czy Diaza. Nie wierzę w to, że ci piłkarze nie umieją już kopać w piłkę. Rok temu umieli, jako tako grali ze Standardem u nas, całkiem ładnie z Twente, o zeszlym sezonie nie wspominając. A teraz? TERAZ IM SIĘ PO PROSTU ....A NIE CHCE. MAJĄ WYJEBANE NA WYNIKI. I TO JEST PRAWDA. Teraz pewnie wsiadają uśmiechnięci do autobusu z słuchawkami ajfona w uszach i piszą smsy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
U nas jest też problem komunikacji pomiędzy Chavezem a Diazem i Pareiko było to chyba w pierwszej połowie tak być nie może!
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Kiedyś to Wisła stosowała taki pressing że przeciwnik nie wychodził z połowy dziś jest na odwrót Taktyka Wisły: Wykop Pareiki i czekanie na cud w postaci walki Genkova z 3 obrońcami ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Mozesz na 5 minut sciagnac klapki z oczow i pzrestac widziec tylko swoja wielka Wisłe To nie te czasy... Czerwona kartka ewidentna poniewaz gosc mija Bunoze ktory go trzyma caly czas... Karny ewidentny tak samo. Kazda zolta kartka ewidentna . Ja rozumiem Twoje rozgoryczenie niczym 15-latka ale takie sa fakty sedzia nie zrobil nam dzisiaj zadnej krzywdy... Krzywda sama dla siebie sa pilkarze... PS.Byslismy lespi od Ruchu I nie odpisuj juz bo nie bede sie wdawal w polemike z kims kto mysli jak dziecko skrzywdzone... PS2. Strzały: 18-5 Strzały celne: 8-1 PS 3. Zamilcz!
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 25.03.2012 o godz. 18:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Sam daruj sobie takie głodne kawałki nie ja tutaj jestem prowokatorem. btw. tym gówniarzem to mnie skomplementowałeś aż się uśmiechnąłem choć samopoczucie mam beznadziejne, bo Ruch pokazał gdzie jesteśmy obecnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Czy ktoś mi może wytłumaczyć jaki był pomysł taktyczny na ten mecz?
Bo zakładam, że musiał być. ![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Garguła jest widoczny tylko po końcowym gwizdku jak przybija piątki z wszystkimi piłkarzami drużyny przeciwnej. Osiągnęliśmy dno dna. Szkoda to nawet komentować.
![]()
Wszystkie akcje fachowe kojarza sie z KRAKOWEM !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
O ile czewroną kartkę trzeba zrozumieć bo wychodził na czystą pozycję, o tyle karnego absolutnie nie było to Zieniu kopnął w noge Wilka i nie ma dyskusji- karny z kapelusza
![]()
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
PS. Pomyślałem sobie, że fajny był by powrót Zieńczuka do Wisły. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie dogadamy się więc nie będę twoich postów komentował,tak widziałem dokładnie mecz wszedł Małecki i biegał ile sił. Też mam zepsuty humor przez Wisłę(przez tych kilku grajków uważających się za jej graczy) więc sorry ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|