|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
ja myślę, że ta liga będzie ciekawa do ostatniej kolejki
![]() ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
No i brawo dla GKS. Jutro mamy znowu wielką szansę zmniejszenia strat do Legii. Dojścia ich na 8 pkt co w perspektywie meczu piątkowego może sprawić, że dojdziemy ich na 5 pkt
Trzeba wygrać, to ostatni dzwonek! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Wygląda na to, że nowym nabytkom Legii bliżej do Arruabareny, Descargi czy Kneżevicia niż do Kuciaka i Ljuboji. Jakby byli tak dobrzy, jak ich reklamowano, to spokojnie Skorża znalazłby im miejsce na boisku.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
W Warszawie dobry wynik dla Ślaska, może Polonii - bo my o MP nie walczymy. No jako kibice wierzyć wierzymy ale rozum mówi co innego. Aczkolwiek cuda się zdarzają
![]() Jednak najpierw wygrajmy jutro w Chorzowie. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
nie rozumiem radosci tutaj na forum z remisu Legii. Przeciez na mistrza nie ma szans, na pudlo tez ciezko bedzie Wisle wskoczyc wiec w perspektywie finalu Pucharu Polski z warszawianami powinni wszyscy trzymac kciuki za Mistrza Polski dla Legii. No chyba ze nie chcecie pucharow w Krakowie.
Ostatnio edytowane przez ziuk_NYC : 24.03.2012 o godz. 20:12.
![]()
prosimy o nie odsniezanie dachu sejmu
z wyrazami elektorat "Ojczyzna nasza matka, a my Jej dzieci, Zle to dziecko, w ktorem Ona milosci nie wznieci" |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
A ja będę wierzył w mistrza do póki będą matematyczne szanse ooo!
![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
To po pierwsze. A po drugie to jedyny obecnie polski zespól, który ma jakieś tam szanse przy dobrym losowaniu awansować do LM - a to byłby dla nas poważny problem przez kilka kolejnych sezonów. Dlatego jeśli MP nie może być Wisła to może Śląskowi się uda.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Szkoda tych 2 pkt. w Bełchatowie, moglibyśmy dojść do Legii na 3 pkt. :(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
^^niektorzy to juz chyba calkiem ulegli propagandzie warszawskich mediow ktore nadaly legii podwojna korone za ten sezon i sadza ze nie mamy zadnych szans z warszawiakami a znajac zycie to w piatek znowu bedziemy spiewac "gdzie twoje berlo?"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak, panowie macie prawo trzymac kciuki za Slask by ten wygral Mistrza Polski, tylko pytanie co z tego bedzie miala Wisla ? Jak dla mnie wazniejsza jest gra Bialej Gwiazdy w pucharach niz zdobycie mistrza przez zespol z Wroclawia. Nie oszukujmy sie, o pudlo bedzie ciezko wiec jedyna szansa dla nas to Puchar Polski. Rozumiem ze sympatie kibicowskie z Slaskiem sa wazne, rozumiem ze niechec do Legii jest duza ale to nam nie zrownowazy przyszlorocznego budzetu jesli Slask bedzie Mistrzem a my wyladujemy poza podium. No nic, i tak sie wszystko roztrzygnie na boisku. Oby jutro wygrana w Chorzowie i zycze wszystkim udanego weekend'u.
ziuk_NYC ![]()
prosimy o nie odsniezanie dachu sejmu
z wyrazami elektorat "Ojczyzna nasza matka, a my Jej dzieci, Zle to dziecko, w ktorem Ona milosci nie wznieci" |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Prędzej piekło zamarznie, niż ja za nich będę trzymał kciuki. Do boju Śląsk!!!
A Puchar Polski i tak wygramy. ![]()
Największym szczęściem jest mieć pasję...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Co się dzieje na tym forum? To "trzymanie kciuków za Legie" przypomina mi biadolenie przed ostatnimi derbami na R22, że "remis byłby ok". Po cholere śpiewamy "Tylko Wisła TS!"? Bo choć biorąc pod uwagę multum wpadek jakie zaliczyliśmy w lidze nadal pozostajemy w grze o MP i każdy kibic Wisły czy jest piknikiem czy ultrasem powinien wierzyć w tytuł póki są na to matematyczne szanse!
![]()
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Im więcej trzymanych kciuków za Legie to większa szansa, że Legia zostanie mistrzem i skróci nam to drogę do pucharów? Te kciuki mają na to jakiś wpływ? Puchary trzeba wywalczyć, a nie liczyć na szczęśliwy zbieg okoliczności. Jeżeli będziemy za słabi, żeby uratować ten sezon to trudno. Sorry, ale w tym mentalnym ku*wieniu się zostajesz chyba sam. ![]()
Mały motywator - http://i40.tinypic.com/28lxdlv.jpg
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Legła,legła Warszawa!Oby jutro Śląsk zainkasował 3 pkt.Jak można zakładać szalik Wisły i trzymać kciuki za zdobycie MP przez Legię?!To może jeszcze dołączcie do tych frajerów z NH co jeżdżą na Łazienkowską ze szmatą "Paka z grodu Kraka".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jeszcze kuźwa oddajmy Legii w piątek 3 pkt. za darmo. A co, niech zdobędą mistrzostwo, może po przyjacielsku łaskawie pozwolą nam zdobyć PP!
![]() Czy ja nadal jestem na forum Wisły...? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
legła legła legła. Przenigdy nie będe trzymał kciuków za tą ku&wę z warszawy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
Ty się ciesz, że w Legii jest Skorża, bo podejrzewam, że ktoś z jajami ułożyłby taką drużynę, która by tu nieźle zamiatała. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
To samo mówili jak był u nas i już tak układamy... dwa lata ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
A nie mówiłem, żeby nikogo nie koronować w lutym, czy w marcu, bo wiele może się jeszcze zdarzyć z taką padaką jaka gra Legia, jak i inne ekipy. Liga będzie ciekawa. Emocje do ostatniej kolejki gwarantowane
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Teraz Legia ma 4 ciężkie mecze pod rząd z Wisłą, Ruchem, Widzewem i Lechem więc jest możliwość ich dogonienia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Teraz poziom tej ligi jest tak słaby ,ze jedyne co jest w niej fajne i ładne dla oka to stadiony.Kiedys bylo odwrotnie.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
14 dni wierzyłem w mistrza. Od wygranej w Bielsku do dziś
![]() Teraz jedyne co mnie do tego skłania to fakt, że jak nie my to kto? Ruch? Korona? Śląsk? KSP? ![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|