The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.03.2012, 19:52
ja myślę, że ta liga będzie ciekawa do ostatniej kolejki
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
arrosmay
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 24.03.2012, 19:53
Teraz kibice Legii powinni ładnie odszczekać zarzuty wobec obsady sędziowskiej.
Bardzo dobry mecz pana Musiała, choć ta sytuacja, gdzie Buzała przepchnął Michał Żewłakowa... IMO - błąd.
Czyli jeśli już sędzia kogoś przekręcił, to był to dziś GKS.
Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 24.03.2012, 19:55
Krav napisał(a):Wyświetl post

Jeszcze apropos meczu Legii z Bełchatowem, przeglądałem statystyki i widze, że nie leży ta drużyna Legii (coś jak nam Odra albo Korona), dlatego dobrze by było jakby jakiś remisik siadł
hehe, idealnie siadło , obyśmy My i Śląsk to jutro wykorzystali !Legia straszliwego chuja gra (nie mówie, że my nie), także jest szansa ich w piątek jebnąć.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 24.03.2012, 19:55
No i brawo dla GKS. Jutro mamy znowu wielką szansę zmniejszenia strat do Legii. Dojścia ich na 8 pkt co w perspektywie meczu piątkowego może sprawić, że dojdziemy ich na 5 pkt Trzeba wygrać, to ostatni dzwonek!
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 24.03.2012, 20:04
Wygląda na to, że nowym nabytkom Legii bliżej do Arruabareny, Descargi czy Kneżevicia niż do Kuciaka i Ljuboji. Jakby byli tak dobrzy, jak ich reklamowano, to spokojnie Skorża znalazłby im miejsce na boisku.
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 24.03.2012, 20:04
W Warszawie dobry wynik dla Ślaska, może Polonii - bo my o MP nie walczymy. No jako kibice wierzyć wierzymy ale rozum mówi co innego. Aczkolwiek cuda się zdarzają

Jednak najpierw wygrajmy jutro w Chorzowie.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
ziuk_NYC
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 24.03.2012, 20:09
nie rozumiem radosci tutaj na forum z remisu Legii. Przeciez na mistrza nie ma szans, na pudlo tez ciezko bedzie Wisle wskoczyc wiec w perspektywie finalu Pucharu Polski z warszawianami powinni wszyscy trzymac kciuki za Mistrza Polski dla Legii. No chyba ze nie chcecie pucharow w Krakowie.
Ostatnio edytowane przez ziuk_NYC : 24.03.2012 o godz. 20:12.
prosimy o nie odsniezanie dachu sejmu
z wyrazami
elektorat
"Ojczyzna nasza matka, a my Jej dzieci, Zle to dziecko, w ktorem Ona milosci nie wznieci"
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 24.03.2012, 20:11
ziuk_NYC napisał(a):Wyświetl post
nie rozumiem radosci tutaj na forum z nie wygranej Legii. Przeciez na mistrza nie ma szans, na podlo tez ciezko bedzie Wisle wskoczyc wiec w perspektywie finalu Pucharu Polski z warszawianami powinni wszyscy trzymac kciuki za Mistrza Polski dla Legii. No chyba ze nie chcecie pucharow w Krakowie.
Jeżeli my nie możemy zdobyć mistrzostwa, to niech je zdobędzie Śląsk.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 24.03.2012, 20:11
nie rozumiem radosci tutaj na forum z nie wygranej Legii. Przeciez na mistrza nie ma szans, na podlo tez ciezko bedzie Wisle wskoczyc wiec w perspektywie finalu Pucharu Polski z warszawianami powinni wszyscy trzymac kciuki za Mistrza Polski dla Legii. No chyba ze nie chcecie pucharow w Krakowie.
Ja trzymam kciuki za mistrzostwo dla Śląska. mogę ?
Odpowiedz cytując
Wiślak-1990
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 24.03.2012, 20:16
A ja będę wierzył w mistrza do póki będą matematyczne szanse ooo!
Odpowiedz cytując
piotrex007
Member

Od: 07.2011

Stary 24.03.2012, 20:16
nie rozumiem radosci tutaj na forum z remisu Legii. Przeciez na mistrza nie ma szans, na pudlo tez ciezko bedzie Wisle wskoczyc wiec w perspektywie finalu Pucharu Polski z warszawianami powinni wszyscy trzymac kciuki za Mistrza Polski dla Legii. No chyba ze nie chcecie pucharow w Krakowie.
A ja nie rozumiem, czemu odbierasz Wiśle szanse na zdobycie Pucharu Polski? Czy uważasz, że jeśli Wisła awansuje do finału i spotka się z Legią, to na 100% przegra? A poza tym jest jeszcze w kolejce do mistrza Śląsk Wrocław, który jutro może wrócić na fotel lidera i oby tak się stało!
Odpowiedz cytując
mgła
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 24.03.2012, 20:19
Bo nie wyobrażam sobie kibicować Legii, zawsze jej porażka, remis mnie cieszy.
Odpowiedz cytując
tomek100
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 24.03.2012, 20:25
mgła napisał(a):Wyświetl post
Bo nie wyobrażam sobie kibicować Legii, zawsze jej porażka, remis mnie cieszy.
To po pierwsze. A po drugie to jedyny obecnie polski zespól, który ma jakieś tam szanse przy dobrym losowaniu awansować do LM - a to byłby dla nas poważny problem przez kilka kolejnych sezonów. Dlatego jeśli MP nie może być Wisła to może Śląskowi się uda.
Odpowiedz cytując
Vuko
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 24.03.2012, 20:31
Szkoda tych 2 pkt. w Bełchatowie, moglibyśmy dojść do Legii na 3 pkt. :(
Odpowiedz cytując
rasel1906
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 24.03.2012, 20:32
^^niektorzy to juz chyba calkiem ulegli propagandzie warszawskich mediow ktore nadaly legii podwojna korone za ten sezon i sadza ze nie mamy zadnych szans z warszawiakami a znajac zycie to w piatek znowu bedziemy spiewac "gdzie twoje berlo?"
Odpowiedz cytując
ziuk_NYC
Senior Member

Stary 24.03.2012, 20:34
tak, panowie macie prawo trzymac kciuki za Slask by ten wygral Mistrza Polski, tylko pytanie co z tego bedzie miala Wisla ? Jak dla mnie wazniejsza jest gra Bialej Gwiazdy w pucharach niz zdobycie mistrza przez zespol z Wroclawia. Nie oszukujmy sie, o pudlo bedzie ciezko wiec jedyna szansa dla nas to Puchar Polski. Rozumiem ze sympatie kibicowskie z Slaskiem sa wazne, rozumiem ze niechec do Legii jest duza ale to nam nie zrownowazy przyszlorocznego budzetu jesli Slask bedzie Mistrzem a my wyladujemy poza podium. No nic, i tak sie wszystko roztrzygnie na boisku. Oby jutro wygrana w Chorzowie i zycze wszystkim udanego weekend'u.
ziuk_NYC
prosimy o nie odsniezanie dachu sejmu
z wyrazami
elektorat
"Ojczyzna nasza matka, a my Jej dzieci, Zle to dziecko, w ktorem Ona milosci nie wznieci"
Odpowiedz cytując
karas1983
Senior Member

Od: 01.2011

Stary 24.03.2012, 20:37
powinni wszyscy trzymac kciuki za Mistrza Polski dla Legii.
Prędzej piekło zamarznie, niż ja za nich będę trzymał kciuki. Do boju Śląsk!!!

A Puchar Polski i tak wygramy.
Największym szczęściem jest mieć pasję...
Odpowiedz cytując
Edson
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 24.03.2012, 20:48
Co się dzieje na tym forum? To "trzymanie kciuków za Legie" przypomina mi biadolenie przed ostatnimi derbami na R22, że "remis byłby ok". Po cholere śpiewamy "Tylko Wisła TS!"? Bo choć biorąc pod uwagę multum wpadek jakie zaliczyliśmy w lidze nadal pozostajemy w grze o MP i każdy kibic Wisły czy jest piknikiem czy ultrasem powinien wierzyć w tytuł póki są na to matematyczne szanse!
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
Odpowiedz cytując
Szarny
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 24.03.2012, 21:23
tak, panowie macie prawo trzymac kciuki za Slask by ten wygral Mistrza Polski, tylko pytanie co z tego bedzie miala Wisla ? Jak dla mnie wazniejsza jest gra Bialej Gwiazdy w pucharach niz zdobycie mistrza przez zespol z Wroclawia. Nie oszukujmy sie, o pudlo bedzie ciezko wiec jedyna szansa dla nas to Puchar Polski. Rozumiem ze sympatie kibicowskie z Slaskiem sa wazne, rozumiem ze niechec do Legii jest duza ale to nam nie zrownowazy przyszlorocznego budzetu jesli Slask bedzie Mistrzem a my wyladujemy poza podium. No nic, i tak sie wszystko roztrzygnie na boisku. Oby jutro wygrana w Chorzowie i zycze wszystkim udanego weekend'u.
ziuk_NYC
Ale jak to działa?
Im więcej trzymanych kciuków za Legie to większa szansa, że Legia zostanie mistrzem i skróci nam to drogę do pucharów? Te kciuki mają na to jakiś wpływ? Puchary trzeba wywalczyć, a nie liczyć na szczęśliwy zbieg okoliczności. Jeżeli będziemy za słabi, żeby uratować ten sezon to trudno.

Sorry, ale w tym mentalnym ku*wieniu się zostajesz chyba sam.
Odpowiedz cytując
Daja`n
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 24.03.2012, 21:26
Legła,legła Warszawa!Oby jutro Śląsk zainkasował 3 pkt.Jak można zakładać szalik Wisły i trzymać kciuki za zdobycie MP przez Legię?!To może jeszcze dołączcie do tych frajerów z NH co jeżdżą na Łazienkowską ze szmatą "Paka z grodu Kraka".
Odpowiedz cytując
Lacrima
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 24.03.2012, 21:29
Jeszcze kuźwa oddajmy Legii w piątek 3 pkt. za darmo. A co, niech zdobędą mistrzostwo, może po przyjacielsku łaskawie pozwolą nam zdobyć PP!

Czy ja nadal jestem na forum Wisły...?
Odpowiedz cytując
markowywislak
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 24.03.2012, 21:38
legła legła legła. Przenigdy nie będe trzymał kciuków za tą ku&wę z warszawy
Odpowiedz cytując
Clapham
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 24.03.2012, 21:46
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
Wygląda na to, że nowym nabytkom Legii bliżej do Arruabareny, Descargi czy Kneżevicia niż do Kuciaka i Ljuboji. Jakby byli tak dobrzy, jak ich reklamowano, to spokojnie Skorża znalazłby im miejsce na boisku.
No jasne, facet, o którym w Rangersach do tej pory chyba piosenki śpiewają i król strzelców ligi greckiej (2 razy), nie ma co - leszcze. Ty się ciesz, że w Legii jest Skorża, bo podejrzewam, że ktoś z jajami ułożyłby taką drużynę, która by tu nieźle zamiatała.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 24.03.2012, 21:49
0 22 napisał(a):Wyświetl post

Nie chodzi nawet o to, że obaj sędziowie na pewno coś przekręcą, ukręcą, 'zrobią mecz' itp. Zapewne nie zrobią, ale chodzi o to, że PZPN sam tworzy takie 'stykowe' sytuacje.

Po co?
Masz racje ukręcił niby faul Buzały na Żewlakowie i tym samym uratował remis Legii
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Stary 24.03.2012, 21:53
Clapham napisał(a):Wyświetl post
No jasne, facet, o którym w Rangersach do tej pory chyba piosenki śpiewają i król strzelców ligi greckiej (2 razy), nie ma co - leszcze. Ty się ciesz, że w Legii jest Skorża, bo podejrzewam, że ktoś z jajami ułożyłby taką drużynę, która by tu nieźle zamiatała.

To samo mówili jak był u nas i już tak układamy... dwa lata
Odpowiedz cytując
Clapham
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 24.03.2012, 22:11
Lysy napisał(a):Wyświetl post
To samo mówili jak był u nas i już tak układamy... dwa lata
No to teraz wreszcie jest Probierz, szkoda tylko, że układać zaraz nie będzie z czego...
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 24.03.2012, 22:28
A nie mówiłem, żeby nikogo nie koronować w lutym, czy w marcu, bo wiele może się jeszcze zdarzyć z taką padaką jaka gra Legia, jak i inne ekipy. Liga będzie ciekawa. Emocje do ostatniej kolejki gwarantowane
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 24.03.2012, 22:40
Teraz Legia ma 4 ciężkie mecze pod rząd z Wisłą, Ruchem, Widzewem i Lechem więc jest możliwość ich dogonienia.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 25.03.2012, 00:00
Teraz poziom tej ligi jest tak słaby ,ze jedyne co jest w niej fajne i ładne dla oka to stadiony.Kiedys bylo odwrotnie.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 25.03.2012, 00:06
14 dni wierzyłem w mistrza. Od wygranej w Bielsku do dziś

Teraz jedyne co mnie do tego skłania to fakt, że jak nie my to kto? Ruch? Korona? Śląsk? KSP?
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów