|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Co Gornik strzelił na 2-0 piękna asysta(Plus Górnik gromkie pierwsza liga pierwsza liga... )
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
hehe, przy Kałuży już 0-2 ! Górnicy śpiewają "cracovia, pierwsza liga, pierwsza liga"
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Brawo Górnik !!
Jeszcze jeden jeszcze jeden jeszcze jeden ! ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Górnik kopie piłkę do przodu i walczy (jakieś takie podobne jak Wisła za Probierza). Cracovia próbuje od tyłu powoli rozgrywać atak (jak Wisła za Moskala)....
Tak mi się skojarzyło, a jedni i drudzy mega piach. Ale ważne że Górnik prowadzi z parchami ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ale szmate puścił Cierzniak. Takie bramki rzadko padają (no jeszcze Przyrowski).
Jutro Lechia 3 pkt., i niech Zagłębie 3 to żydki będą potrzebowały nadgonić 7 punktów by się utrzymać (na 7 meczów, co jest mało realne) |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Może nareszcie spadną
Oby to Wisła ich tam wysłała z przytupem ![]() ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
O Boże jak dobrze że istnieje takie coś jak Cracovia hahahaha
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
A dlaczego nie? On nie bedzie przychodzil (jesli to prawda ze przychodzi) do obecnego Lecha, ten Lech w maju praktycznie przestaje istniec (rewolucja kadrowa). Jego zadaniem bedzie budowa nowego zespolu, i bedzie to zapewne robil po swojemu, czyli nie bedzie sobie opieral kadry na panienkach (Stilic, Wojtkowiak, itd.)
Poza tym z tym "katem" to wiecie, za doslownie to chyba wzieliscie. On czy Petresceu sa "katami", nie dlatego ze wymagaja niewyobrazalnej pracy, tylko dlatego ze wymagaja takiej pracy jak na zachodzie (w powaznym futbolu). Tylko tyle i az tyle. P.S Jesus María Bakero Matko Boska Przenajswietsza, alez ta cracovia pilkarsko jest zalosna.Gornik jest slabiutki, ale cracovia... nawet nie wiem jak to mam nazwac. A kysz z ekstraklasty, poziom zanizacie!
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 23.03.2012 o godz. 21:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jest to tym bardziej nierealne, że Pasy mają naprawdę ciężki terminarz - wyjazdy w zasadzie wszystkie przesrane (Lech, my, Polonia Warszawa, GKS) a i u siebie mecze z nieobliczalnym Podbeskidziem, walczącym wciąż o mistrza Ruchem i Widzewem...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jak żydki się teraz utrzymają to ja już nie wiem... Nawet w poprzednim sezonie nie grali takiej pyty. A Kafar nie daje za bardzo nadziei na nagłą odmianę garbatej doli.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
trzecia liga, ósma grupa CRACOVIA !!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
Teraz została im mecze z drużynami z pierwszej dziesiątki... Plus należy pamiętać, że crracovia ma niekorzystny bilans meczy z Zagłebiem i ŁKSem, na remis z Lechią, ale skoro bilans bramek mają najgorszy w lidze... Także musiałby zdarzyć się naprawdę cud... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A to już chyba niemożliwe. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja proponuje zalozyc temat: Co zrobię, gdy Cracovia się utrzyma w ekstraklasie? Każdy wpisuje jakąś czynność, którą normalnie by nie zrobił
Cos czuję w kościach, ze żydki jakimś jebanym fartem się utrzymają w lidze... niestety...![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Poczekajmy może aż rozdadzą licencje na nowy sezon bo parchy jakby miały straty nawet 10 punktów to i tak zaczną motać. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
oczywiscie ze sie utrzymaja ....zdegraduja Lks ....moze podbeskidzie za lipny stadion albo nagle znow wybuchnie afera Zaglaebia .... ja stawiam ze na 75 % parchate dziadostwo utrzyma sie znowu w lidze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
EDIT: patrzę jeszcze w terminarz,i za tydzień żydostwo gra z amicą. Tak się zastanawiam, jaki wynik byłoby dobry, wychodzi mi że remis...najlepiej 0-0 |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Był okres, kiedy mecze Cracovii zapewniały mi więcej radości niż Wisły.
Fajnie, gdybyśmy się przyłączyli do ogólnego trendu i też z nimi pojechali. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Och, co ja widzę? Cracovia jedną nogą w I lidze !!!
obyśmy ich zniszczyli w derbach i mogą lecieć w dół ! Chociaż pamiętajmy, że w ostatnim czasie Cracovia poleciała już dwa razy z ligi! Dzisiaj odbył się festiwal piłkarskich jaj. Zarówno w Krakowie (druga bramka dla Górnika) jak i w Białymstoku (gol na 1:1). Oby to nie odzwierciedlało poziomu naszej ligi TKWM ! ![]()
TS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Cud w przypadku Cracovii cuda sie zdarzają jakie ? nagle przypomnienie sobie sobie o korupcjii sprzed XXX lat w Zaglebiu czy jakims Łks-sie,problemy z licencją itd. Filipiak czuwa ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Zwolnienie Maaskanta było słuszne. Przegrać z Craxą w tym sezonie mógł tylko kompletny inwalida trenerski.
A niech mi w maju z trzech bramek im nie władują. I w dupie mam bajdurzenie o derbach rządzących się swoimi prawami. Ma być w....... i już. ![]()
:/
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Wydaje mi się że w maju pzpn wyda oficjalny komunikat że ze względów na poprawę infrastruktury stadionowej liga zostanie powiększona o 2 zespoły,i miejsca te zajmą spadkowicze z Ekstraklasy,żeby nie obniżać poziomu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Nie kracz. Z taką grą chyba nawet leśne dziadki przy zielonym stoliku nie wyciągną ich za uszy. Jeszcze ze dwie kolejki i będą zatopieni ze stratą 6-7 punktów do miejsca nad kreską.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Teraz tylko czekac, jak Cracovia utrzyma sie w inny sposob, niz sportowy(bo juz spadli). ŁKS nie dostanie licencji, a nastepny w kolejce jest Widzew. Zalezy jeszcze, jak ulozy sie rozklad i kto bezposrednio spadnie... Bedzie "ciekawie", zreszta jak co roku. Ale jesli ma sie chore przepisy nt. licencji, to takie sa tego efekty. Przeciez dany klub nie dostaje zgody na wystepy w przyszlym(!) sezonie...czyli powinna byc podmiana, tzn. kolejny zespol z I-szej ligi wchodzi do ekstraklasy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Z tym obnizeniem poziomu to by sie niezle zbłaznili - maja przykład Podbeskidzia, ze poziom niektorych druzyn z 1 ligi nie jest wcale gorsza od 2 czesci tabeli ekstraklasy. Ja np. w Pogoni Szczecin widze druzyne srodka tabeli w ekstraklasie bo maja ciekawych pilkarzy i dobrze sie prezentuja. Jezeli i w tym roku beda jaja z niesportowym utrzymaniem Cracovii to chyba wszyscy straca nadzieje na jakakolwiek sprawiedliwosc w tym kraju
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Spokojnie nawet jakby się utrzymali przy zielonym stoliku jest jeden pozytyw , już wszyscy ale to na prawdę WSZYSCY w kraju będą wiedzieć czym jest ten klub i żadna propaganda im nie pomoże. :]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Taaa, zawsze tak co roku mówicie, a w następnym roku powtarzacie te same frazesy
Oczywistość jest taka, że w tym kraju nie ma sprawiedliwości (i piłkarsko i ogólnokrajowo), gdyż jako społeczeństwo mamy dowody na każdym kroku - zarówno w piłce jak i szerzej (choć skupmy się na piłce ). Podobnie Cracovia, kto ją traktuje poważnie? Każdy zorientowany wie na jakich wałkach ten klub jest w ekstraklasie. A niezorientowany - za rok zapomni o jakichś niesmakach.![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|