The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.03.2012, 23:57

Nasz nowy skrzydłowy
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 21.03.2012, 22:20
Niedzielan strzelił dwie bramki Ruchowi Zdzieszowice i zagrał pełne 90 minut.Łukasz Burliga(tak wiem ,że nasz piłkarz, ale nie chce śmiecić) także 90 minut
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Voin
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 21.03.2012, 22:37
Elendil napisał(a):Wyświetl post

Nasz nowy skrzydłowy
Kto to?

.....................
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 21.03.2012, 22:49
Łobodziński...
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
TOMEK 11
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 21.03.2012, 22:51
Voin napisał(a):Wyświetl post
Kto to?

.....................
Wojciech Ł.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 21.03.2012, 23:19
Media tureckie podały, ze Celtic nie wykupi Brozia a dzisiaj pojawila sie informacja, ze jeszcze nic nie wiadomo Paweł strzelił gola w rezerwach i byc moze dostanie szanse w meczu z Rangersami
Odpowiedz cytując
Babba
Senior Member

Stary 21.03.2012, 23:42
Co ten człowiek tam robi w ogóle..oczom nie wierzę.

PS.Popatrzcie na ściany..
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 22.03.2012, 19:27
Babba napisał(a):Wyświetl post

A to jest sektor VIP? Poważnie pytam, nie wiem.
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 22.03.2012, 21:24
Wrócił Jacek Bednarz, wróci też nadzieja na dynamiczne prawe skrzydło, Wojciech "Łobo" Łobodzińsky.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 22.03.2012, 21:30
Babba napisał(a):Wyświetl post
Brutalizm...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
qbbba
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 22.03.2012, 22:18
Zatem jaka będzie książka o Andrzeju Iwanie? Formą różni się od tej o Wojciechu Kowalczyku?

KS: Myślę, że tak. W wielu fragmentach jest o wiele ostrzejsza. Jest to książka o dużych problemach z jakimi spotykają się ludzie, którzy spadają z samego szczytu. Jest to historia m.in. o alkoholizmie, uzależnieniu od hazardu i o bardzo wielu przykrych rzeczach, o których niekoniecznie chcę teraz mówić.
Myślę, że wiele faktów będzie wstrząsających dla ludzi, którzy dobrze znają Andrzeja, bo są w tej książce rzeczy, o których nie wiedziała nawet jego najbliższa rodzina. Andrzej na początku chciał napisać książkę żartobliwą. Kiedy zaczęliśmy nad nią pracować szybko okazało się, że Andrzej się bardzo odkrył i zaczął być tak brutalnie szczery, że nawet ja byłem zszokowany treścią. Myślę, że to będzie bardzo ciekawa lektura zwłaszcza dla kibiców Wisły, którzy będą mogli się dowiedzieć mnóstwa fajnych ale i smutnych historii o swoim klubie z lat 70 i 80. Momentami ta książka dla fanów „Białej Gwiazdy” może być dosyć trudna. To będzie dla nich pewnego rodzaju test, czy potrafią pogodzić się z historią swojego klubu.

Więcej tutaj http://wislalive.pl/polecamy/tylko_u...eszlo_com-498/
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie
Odpowiedz cytując
szlaQ
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 23.03.2012, 11:39
Fajny na prawde fajny wywiad z Markiem Zieńczukiem w Przeglądzie sportowym oto fragment

Co takiego jest w Wiśle, że tak wielu z was się do niej przywiązuje? Pan, Jakub Błaszczykowski czy Kamil Kosowski nazywacie siebie wiślakami.

Powiedziałbym, że tam jest wszystko. Tradycja, sukcesy, wspaniali kibice. Wychowałem się w Gdańsku, gdzie Wisła z racji przyjaźni z kibicami Lechii zawsze była obecna. To dwa wyjątkowe dla mnie kluby. Na Wiśle zawsze czułem się jak w domu, pewnie nie wszyscy obecni piłkarze tak mają, trudno. Gdyby ktoś zaproponował mi powrót do tego klubu, nie zastanawiałbym się ani jednej chwili.

Po tych słowach miło mogą się poczuć kibice Ruchu.
Nie jestem żadnym lizusem, kibice w Chorzowie wiedzą, komu kibicuję. Nigdy ich nie oszukiwałem, nie całowałem herbu Ruchu. Szybko wyczuliby fałsz.
Odpowiedz cytując
Pero
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 23.03.2012, 11:39
Marek Źieńczuk:

"Wisła? To klub, który uwielbiam. Tam jest wszystko. Tradycja, sukcesy, wspaniali kibice. Fani w Chorzowie wiedzą komu kibicuję, a ja nigdy nie byłem lizusem"
Odpowiedz cytując
Jurand
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2003

Stary 23.03.2012, 12:35
Tutaj całość:
http://ruch.przegladsportowy.pl/Pilk...172,1,725.html
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 23.03.2012, 12:36
To co grał w sezonie 2007/2008 kiedy to praktycznie w pojedynkę odrodził Wisłę zasługuje na ogromny szacunek. Zieniu zawsze będzie mile widziany na Wiśle.

Coś niesamowitego http://www.youtube.com/watch?v=_WY_EkaeoFw
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 23.03.2012, 17:17
Marek Zieńczuk: Gdybym dostał propozycję, nie wahałbym się wrócić do Wisły Kraków

Wielka szkoda, ze nikt z zarzadu nie chcial ponownie zatrudnic Marka - kazdy widzi jak sie Zieniu prezentuje, czemu nie mogł tak grac w Wisle - znowu. Marcin Baszczynski to samo, Kamil Kosowski tez - fajnie by bylo miec znowu stara gwardie w kadrze. Tym bardziej szkoda, ze tak sie nie stalo - przynajmniej ja tak mysle
Odpowiedz cytując
X-Ray
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 23.03.2012, 17:26
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Marek Zieńczuk: Gdybym dostał propozycję, nie wahałbym się wrócić do Wisły Kraków

Wielka szkoda, ze nikt z zarzadu nie chcial ponownie zatrudnic Marka - kazdy widzi jak sie Zieniu prezentuje, czemu nie mogł tak grac w Wisle - znowu. Marcin Baszczynski to samo, Kamil Kosowski tez - fajnie by bylo miec znowu stara gwardie w kadrze. Tym bardziej szkoda, ze tak sie nie stalo - przynajmniej ja tak mysle
Można gdybać, z jednej strony szkoda że tak się stało i Zieńczuk czy Kosowski nie wrócili do Wisły, ale z drugiej...do Wisły wrócił lepszy od tej trójki - Maciek Żurawski i każdy widział jak wyglądała jego gra. Przed przyjściem do Wisły każdy się cieszył, a potem było już tylko gorzej. Nikt nie wiedział że z tymi Panami było by inaczej.
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.

Cytat:
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 23.03.2012, 17:31
Obawy obawami ale Zieniu i Kosa prezentują się w lidze o niebo lepiej niż Żuraw - o tyle mniejsze ryzyko.
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 23.03.2012, 18:12
mitmichael napisał(a):Wyświetl post

My mamy budować silny zespół, odmłodzić go, nie stawiać na emerytów którzy u nas się nie sprawdzili w rozgrywkach na arenie europejskiej.
Odpowiedz cytując
archi33
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 23.03.2012, 18:52
michu-k napisał(a):Wyświetl post
My mamy budować silny zespół, odmłodzić go, nie stawiać na emerytów którzy u nas się nie sprawdzili w rozgrywkach na arenie europejskiej.
oczywiscie mamy mlode gniewne wilki Brud,Czekaj i inni.zzbudujemy silny zespól tylko z polakow.Mlodzi beda sie uczc gry z playstation i balowac w energy lub goraczce.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 23.03.2012, 19:20
archi33 napisał(a):Wyświetl post
oczywiscie mamy mlode gniewne wilki Brud,Czekaj i inni.zzbudujemy silny zespól tylko z polakow.Mlodzi beda sie uczc gry z playstation i balowac w energy lub goraczce.
oni do takich dziur dla dresiarzy nie chodza
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 23.03.2012, 19:30
Kilka lat temu większość psy na Zieńczuku wieszała, że w grupie pucharu UEFA mieliśmy skrzydłowego, który nie zrobił ani jednej porządnej akcji, a teraz wielce by go ściągali na Reymonta. To co było nie wróci i trzeba szukać świeżej krwi, a nie zlot emerytów i rencistów robić na stadionie. Z takim podejściem to powinniście podjąć pracę w ZUS-ie. Kosę, Zieńczuka, jeszcze Pawełka na bramkę i Kukiełkę do drugiej linii.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Stary 23.03.2012, 19:33
michu-k napisał(a):Wyświetl post
Lepiej mieć takich co nawet do tych pucharów nie awansują? No skoro tak uważacie.

Najlepiej byłoby odmłodzić zespół, ale mieć w nim także kilku piłkarzy doświadczonych. Tutaj Zieńczuk byłby dość dobrym wyborem.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 23.03.2012, 21:02
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
To co grał w sezonie 2007/2008 kiedy to praktycznie w pojedynkę odrodził Wisłę zasługuje na ogromny szacunek. Zieniu zawsze będzie mile widziany na Wiśle.

Coś niesamowitego http://www.youtube.com/watch?v=_WY_EkaeoFw
Jeśli już ktoś odrodził wtedy Wisłę w pojedynkę to był to Kosa.
Plus Skorża, plus Paweł się wziął w garść, plus Zieniu plus Rafał Boguski po powrocie z Bełchatowa - to były najważniejsze elementy progresu w porównaniu z 2006/2007.
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 23.03.2012, 21:48
Ładnie byli Wiślacy się rozprawiają z pasiastymi.
Kwiek bramka, Magiera asysta.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 24.03.2012, 00:42
_ukoL napisał(a):Wyświetl post
Kilka lat temu większość psy na Zieńczuku wieszała, że w grupie pucharu UEFA mieliśmy skrzydłowego, który nie zrobił ani jednej porządnej akcji, a teraz wielce by go ściągali na Reymonta. To co było nie wróci i trzeba szukać świeżej krwi, a nie zlot emerytów i rencistów robić na stadionie. Z takim podejściem to powinniście podjąć pracę w ZUS-ie. Kosę, Zieńczuka, jeszcze Pawełka na bramkę i Kukiełkę do drugiej linii.

Nie wiem jak ty ale ja jakbym mial wybierac pary Zieniu-Kosa vs Kirm-Pajlic to wybieram tą pierwszą ,o dziwo.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 25.03.2012, 12:38
wszyscy tęsknimy za tamtymi piłkarzami sprzed lat (mimo, że często na nich narzekaliśmy) dlatego że mamy coraz gorszych piłkarzy z każdym rokiem ...

Odpowiedz cytując
Galonek
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 25.03.2012, 12:45
HEDu napisał(a):Wyświetl post
wszyscy tęsknimy za tamtymi piłkarzami sprzed lat (mimo, że często na nich narzekaliśmy) dlatego że mamy coraz gorszych piłkarzy z każdym rokiem ...
I tyle w temacie. Zwłaszcza tęskno za takim manifestowaniem radości po bramce, jakie prezentowali ówcześni wiślacy.
Odpowiedz cytując
TOMEK 11
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 25.03.2012, 18:03
...a Zieńczukowi wielki murzyński h.uj w dupę za rażenie powietrzem
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów