|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() Nasz nowy skrzydłowy ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Niedzielan strzelił dwie bramki Ruchowi Zdzieszowice i zagrał pełne 90 minut.Łukasz Burliga(tak wiem ,że nasz piłkarz, ale nie chce śmiecić) także 90 minut
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Łobodziński...
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Media tureckie podały, ze Celtic nie wykupi Brozia a dzisiaj pojawila sie informacja, ze jeszcze nic nie wiadomo Paweł strzelił gola w rezerwach i byc moze dostanie szanse w meczu z Rangersami
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co ten człowiek tam robi w ogóle..oczom nie wierzę.
PS.Popatrzcie na ściany.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Wrócił Jacek Bednarz, wróci też nadzieja na dynamiczne prawe skrzydło, Wojciech "Łobo" Łobodzińsky.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Zatem jaka będzie książka o Andrzeju Iwanie? Formą różni się od tej o Wojciechu Kowalczyku?
KS: Myślę, że tak. W wielu fragmentach jest o wiele ostrzejsza. Jest to książka o dużych problemach z jakimi spotykają się ludzie, którzy spadają z samego szczytu. Jest to historia m.in. o alkoholizmie, uzależnieniu od hazardu i o bardzo wielu przykrych rzeczach, o których niekoniecznie chcę teraz mówić. Myślę, że wiele faktów będzie wstrząsających dla ludzi, którzy dobrze znają Andrzeja, bo są w tej książce rzeczy, o których nie wiedziała nawet jego najbliższa rodzina. Andrzej na początku chciał napisać książkę żartobliwą. Kiedy zaczęliśmy nad nią pracować szybko okazało się, że Andrzej się bardzo odkrył i zaczął być tak brutalnie szczery, że nawet ja byłem zszokowany treścią. Myślę, że to będzie bardzo ciekawa lektura zwłaszcza dla kibiców Wisły, którzy będą mogli się dowiedzieć mnóstwa fajnych ale i smutnych historii o swoim klubie z lat 70 i 80. Momentami ta książka dla fanów „Białej Gwiazdy” może być dosyć trudna. To będzie dla nich pewnego rodzaju test, czy potrafią pogodzić się z historią swojego klubu. Więcej tutaj http://wislalive.pl/polecamy/tylko_u...eszlo_com-498/ ![]()
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Fajny na prawde fajny wywiad z Markiem Zieńczukiem w Przeglądzie sportowym oto fragment
![]() Co takiego jest w Wiśle, że tak wielu z was się do niej przywiązuje? Pan, Jakub Błaszczykowski czy Kamil Kosowski nazywacie siebie wiślakami. Powiedziałbym, że tam jest wszystko. Tradycja, sukcesy, wspaniali kibice. Wychowałem się w Gdańsku, gdzie Wisła z racji przyjaźni z kibicami Lechii zawsze była obecna. To dwa wyjątkowe dla mnie kluby. Na Wiśle zawsze czułem się jak w domu, pewnie nie wszyscy obecni piłkarze tak mają, trudno. Gdyby ktoś zaproponował mi powrót do tego klubu, nie zastanawiałbym się ani jednej chwili. Po tych słowach miło mogą się poczuć kibice Ruchu. Nie jestem żadnym lizusem, kibice w Chorzowie wiedzą, komu kibicuję. Nigdy ich nie oszukiwałem, nie całowałem herbu Ruchu. Szybko wyczuliby fałsz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Marek Źieńczuk:
"Wisła? To klub, który uwielbiam. Tam jest wszystko. Tradycja, sukcesy, wspaniali kibice. Fani w Chorzowie wiedzą komu kibicuję, a ja nigdy nie byłem lizusem" |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Tutaj całość:
http://ruch.przegladsportowy.pl/Pilk...172,1,725.html |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
To co grał w sezonie 2007/2008 kiedy to praktycznie w pojedynkę odrodził Wisłę zasługuje na ogromny szacunek. Zieniu zawsze będzie mile widziany na Wiśle.
Coś niesamowitego http://www.youtube.com/watch?v=_WY_EkaeoFw |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Marek Zieńczuk: Gdybym dostał propozycję, nie wahałbym się wrócić do Wisły Kraków
Wielka szkoda, ze nikt z zarzadu nie chcial ponownie zatrudnic Marka - kazdy widzi jak sie Zieniu prezentuje, czemu nie mogł tak grac w Wisle - znowu. Marcin Baszczynski to samo, Kamil Kosowski tez - fajnie by bylo miec znowu stara gwardie w kadrze. Tym bardziej szkoda, ze tak sie nie stalo - przynajmniej ja tak mysle |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Obawy obawami ale Zieniu i Kosa prezentują się w lidze o niebo lepiej niż Żuraw - o tyle mniejsze ryzyko.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
oczywiscie mamy mlode gniewne wilki Brud,Czekaj i inni.zzbudujemy silny zespól tylko z polakow.Mlodzi beda sie uczc gry z playstation i balowac w energy lub goraczce.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Kilka lat temu większość psy na Zieńczuku wieszała, że w grupie pucharu UEFA mieliśmy skrzydłowego, który nie zrobił ani jednej porządnej akcji, a teraz wielce by go ściągali na Reymonta. To co było nie wróci i trzeba szukać świeżej krwi, a nie zlot emerytów i rencistów robić na stadionie. Z takim podejściem to powinniście podjąć pracę w ZUS-ie. Kosę, Zieńczuka, jeszcze Pawełka na bramkę i Kukiełkę do drugiej linii.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Najlepiej byłoby odmłodzić zespół, ale mieć w nim także kilku piłkarzy doświadczonych. Tutaj Zieńczuk byłby dość dobrym wyborem. |
|
|
|
Guest
|
|
Plus Skorża, plus Paweł się wziął w garść, plus Zieniu plus Rafał Boguski po powrocie z Bełchatowa - to były najważniejsze elementy progresu w porównaniu z 2006/2007. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Ładnie byli Wiślacy się rozprawiają z pasiastymi.
Kwiek bramka, Magiera asysta. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Nie wiem jak ty ale ja jakbym mial wybierac pary Zieniu-Kosa vs Kirm-Pajlic to wybieram tą pierwszą ,o dziwo. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
wszyscy tęsknimy za tamtymi piłkarzami sprzed lat (mimo, że często na nich narzekaliśmy) dlatego że mamy coraz gorszych piłkarzy z każdym rokiem ...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009