The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
DarekW
Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.03.2012, 00:34
Waldonis napisał(a):Wyświetl post
Finał nie na " Narodowym "

śmiało można obstawiać półfinał Legia - Wisła , przy czym Wisła awansuje bo jakoś do pucharów musi się doczłapać w ramach rekompensaty Legia zdobędzie Reymonta po wielu latach jakaś czerwona kartka dla Czekaja i karny po którym wszyscy się będą spuszczać nad tym jak Legia pięknie grała to jest farsa do sześcianu co się w tym kraju wyprawia

Wspanialy wpis!!

Jednak mysle ze Wisla na Reymonta z Legia nie padnie. Legla ma mistrza ale w Krakowie Probierz rozbije Skorze w drobny mak.

Skorza bez watpienia to najbardziej utalentowany Polski trener - to fakt - prawda udokumentowana przez ostatnie pare lat - jednak brakuje mu jaj (wybaczcie) - jaja mu jednak troche urosly po zwolnieniu w Krakowie i ponownie urosy mu te jaja po kiepskim starcie w Warszawie ... teraz jaja Skorzy sa dosc duze i to super wiadomosc dla wszystkich sympatykow Polskiej pilki noznej!

Jednak na Reymonta Legla legnie na pysk. (Macius sobie poradzi bo jaja - one sa juz dosc duze)

Trener Probierz bedzie lzyl z Legii Warszawa tak jak lzyl z Wisly Krakow przed meczem z Jagielonia Bielystok. (hmm - pewnie go bedziemy kochali za to)

Mam nadzieje ze Pan Probierz uczy sie szybko ... bo wszyscy maja cos czego musza jeszcze sie nauczyc ...

Probierz wystartowal w Wisle z talentem, wiedza i z jajami ... ja pragne Trenera Probierza na lata!

Ja pragne aby "jaja Trenera Probierza" zawisly na sektorowce oplaconej z funduszy SKWK

Probi = Fergi
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów