|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Wspanialy wpis!! Jednak mysle ze Wisla na Reymonta z Legia nie padnie. Legla ma mistrza ale w Krakowie Probierz rozbije Skorze w drobny mak. Skorza bez watpienia to najbardziej utalentowany Polski trener - to fakt - prawda udokumentowana przez ostatnie pare lat - jednak brakuje mu jaj (wybaczcie) - jaja mu jednak troche urosly po zwolnieniu w Krakowie i ponownie urosy mu te jaja po kiepskim starcie w Warszawie ... teraz jaja Skorzy sa dosc duze i to super wiadomosc dla wszystkich sympatykow Polskiej pilki noznej! Jednak na Reymonta Legla legnie na pysk. (Macius sobie poradzi bo jaja - one sa juz dosc duze) Trener Probierz bedzie lzyl z Legii Warszawa tak jak lzyl z Wisly Krakow przed meczem z Jagielonia Bielystok. (hmm - pewnie go bedziemy kochali za to) Mam nadzieje ze Pan Probierz uczy sie szybko ... bo wszyscy maja cos czego musza jeszcze sie nauczyc ... Probierz wystartowal w Wisle z talentem, wiedza i z jajami ... ja pragne Trenera Probierza na lata! Ja pragne aby "jaja Trenera Probierza" zawisly na sektorowce oplaconej z funduszy SKWK Probi = Fergi |
|
|

|
||||||
|
|