The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.03.2012, 08:52
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Proroctwo:
Czerwiec 2012. Drużyna po słabej grze zajmuje słabe miejsce w tabeli, dzięki awansie do finału Pucharu Polski zagra w Lidze Europejskiej, co ratuje jej finansową przyszłość, jednak odchodzi najlepszy zawodnik, czyli Melikson, odchodzi też solidny Biton. Mało kto wierzy, że Genkov zacznie strzelać jak niegdyś w Bułgarii, na Kirmie wszyscy postawili kreskę. Przed Wisłą szykują się lata chude. W międzyczasie Jacek Bednarz wraca na fotel DS i kontraktuje kilku nowych piłkarzy. Michał Probierz ma za zadanie zbudować nową waleczną drużynę, powraca też Małecki, po którym mało kto spodziewa się czegoś dobrego, a my zaliczamy jeden z najlepszych sezonów w historii zdobywając 77 punktów (symboliczna liczba notabene). Małecki i Genkov zostają najlepszymi piłkarzami w lidze.

Pomarzyć można...
... a potem w eliminacjach do Ligi Mistrzów trafiamy na Florę Tallinn, w Estonii niestety Sergei Pareiko zostaje do tego stopnia wygwizdany, że nie radzi sobie z presją i wpuszcza dwa gole, przegrywamy 0:2. W Krakowie gonimy straty ale nam się nie udaje i odpadamy...
Odpowiedz cytując
Emenems81
Banita

Od: 07.2010

Stary 20.03.2012, 10:25
A potem budzicie się i udajecie do odpowiedniego lekarza celem potwierdzenia diagnozy
Odpowiedz cytując
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 20.03.2012, 15:11
Pablo84
Przykro mi, ale dla mnie uznawanie MP za sukces to mylenie slubu z pogrzebem. Za slaba liga by ten mistrz mial jakies wielkie znaczenie. Mi chodzi o cos innego. Przez ostatnie 10 nawet o cal nie zblizylismy sie do europy. To ze w tym czasie zgarnelismy kilka MP w slabej lidze to mnie nie jara. Do europy nie zblizylismy sie nawet o cal! Klub przez te lata nie mial i nie ma zadnej strategii rozwoju, opieramy sie na zadnych argumentach.
ITI natomiast, mimo ze lista ich grzechow jest dluga, buduje klub na pewnych fundamentach. Nie zeby to cos bylo specjalnego, bo w europie to standart, ale u nas... nie. ITI buduje klub na fundamentach, solidnych fundamentach (akademia). Budujac klub na tych fundamentach, zbliza ten klub, mimo ze tego jeszcze nie widac, do europy. O tak, za lat 5-10 Legia bedzie czesciej grywala w europie niz gra teraz (jesli nie przerwa obranej drogi). My za lat 5-10 bedziemy grywali tak samo czesto w europie jak gramy teraz, czyli... raz na x lat.
Dziekuje, poczekam.

Lizusostwo? Wzgledem kogo? Jesli kogos chwale w tym momencie, to bardziej ITI a nie Legie sama w sobie I powtarzam, To nie tak ze ITI jest jakies cudowne. Poprostu na bezrybiu (polski futbol) i rak ryba

P.S
Chude lata? A wczesnieja jakie byly, chyba nie powiesz ze dobre? Bo w tych "dobrych" latach to bialoruski BATE potrafie w ciagu 4 lat grac 2xLM i 2xLE, a my co? Z czym do ludzi...
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 20.03.2012, 15:52
"Ostrzezenie: limit pokemonstwa zostal znacznie przekroczony. Nie czytac bo grozi obszczaniem sie... ze smiechu "

Bobek90 napisał(a):Wyświetl post
Pablo84
Przykro mi, ale dla mnie uznawanie MP za sukces to mylenie slubu z pogrzebem.

dawno nie czytałem takich bredni. Zejdź na ziemię, albo daj sobie spokój z pisaniem tutaj postów, bo kompromitujesz się coraz bardziej.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 20.03.2012, 15:55
Cytat:
Chude lata? A wczesnieja jakie byly, chyba nie powiesz ze dobre? Bo w tych "dobrych" latach to bialoruski BATE potrafie w ciagu 4 lat grac 2xLM i 2xLE, a my co? Z czym do ludzi...
Zaufaj mi, każdy klub ekstraklasy dałby się pokroić za takie "chude" lata jakie mieliście. Co by nie mówić, lepiej nie osiągać niczego w LM/LE i wygrać kilka razy MP, niż nie osiągnąć niczego w LM/LE i wygrać kilka razy wicemistrza.
Legionista
Odpowiedz cytując
Bobek90
Senior Member

Stary 20.03.2012, 16:16
Sartre
Nigdzie nie napisalem ze jakis polski klub mial ostatnio lepsze wyniki od nas. Ale co to ma wspolnego z punktem centralnym rozmowy?

Proud
Podaj w takim razie choc jeden sensowny argument ktora jasno pokaze ze sie myle, i ze MP cos znaczy w powaznym futbolu. Kiedy ostatnio MP gral w LM?
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 20.03.2012, 16:40

Proud
Podaj w takim razie choc jeden sensowny argument ktora jasno pokaze ze sie myle, i ze MP cos znaczy w powaznym futbolu. Kiedy ostatnio MP gral w LM?
Mylisz się, bo Mistrzostwo Polski ma wartość samą w sobie.

Za 50, 100 lat mało kto będzie pamiętał z kim graliśmy w Pucharach, ale liczbę Mistrzostw będzie znał każdy.

Dla mnie udział w Pucharach jest premią za Mistrzostwo, ale to ona jest głównym celem.

Chciałbym widzieć Wisłę w LM, ale przede wszystkim dlatego, że mogłaby zapewnić sobie dominację w lidze po takim awansie.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 20.03.2012, 16:42
Proud napisał(a):Wyświetl post
Chciałbym widzieć Wisłę w LM, ale przede wszystkim dlatego, że mogłaby zapewnić sobie dominację w lidze po takim awansie.
Pod warunkiem że ta Wisła byłaby dobrze zarządzana. Science Fiction.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 20.03.2012, 17:16
Dobra, po tym co przeczytałem koniec dysputy z bobek90.Zajebistych to kibiców doczekał się nasz klub- dla których ....a mistrzostwo nie ma/prawie nie mawartości-JA .......E!!!
A ja mam osobisci WY-JE-BA-NE na puchary i jesli chodzi o mnie to możemy tam grac raz na 100 lat i znam ludzi, którzy mają bardzo podobne zdanie- i dziwo jest ich więcej niż tych, co myslą odwrotnie.MP to esencja gry w piłkę a puchary wisienka na torcie
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 20.03.2012 o godz. 17:19.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
Bobek90
Senior Member

Stary 20.03.2012, 17:22
Pablo84
Cytat:
A ja mam osobisci WY-JE-BA-NE na puchary i jesli chodzi o mnie to możemy tam grac raz na 100 lat i znam ludzi, którzy mają bardzo podobne zdanie- i dziwo jest ich więcej niż tych, co myslą odwrotnie.
Naprawde w to wierzysz, czy piszesz tak dla pisania?
Odpowiedz cytując
karas1983
Senior Member

Od: 01.2011

Stary 20.03.2012, 17:29
Podaj w takim razie choc jeden sensowny argument ktora jasno pokaze ze sie myle, i ze MP cos znaczy w powaznym futbolu.
Guzik mnie obchodzi poważny futbol, w niego niech sie bawią Barcelony, Manchestery i inne takie.

Ja chcę zwycięstw nad Legią, Cracovią, Lechem i całą resztą stawki.

Ja chcę dożyć drugiej gwiazdki.

A Puchary mogą być, ale przy okazji.

Ale Ty widocznie tego nie rozumiesz, bo należysz do innego pokolenia kibiców, wychowanego na cotygodniowej LM, takiego jakiegoś hm.... brakuje określenia.... sztucznego, plastikowego.

EDIT: Bpbek, Pablo i Proud mają 100% racji. I jest Nas zdecydowana większość.
Ostatnio edytowane przez karas1983 : 20.03.2012 o godz. 17:37.
Największym szczęściem jest mieć pasję...
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 20.03.2012, 17:31
Też kiedyś miałem takie zdanie o MP jak Bobek. Tylko i wyłącznie żyłem pucharami europejskimi, ale na (nie)szczęście przyszedł sezon 2006/2007 w którym zajęliśmy 8 miejsce, a w poprzednim 2 i człowiek zaczął bardziej doceniać wartość MP po 2 latach posuchy.
Odpowiedz cytując
wislacki
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 20.03.2012, 17:32
Pablo84

Naprawde w to wierzysz, czy piszesz tak dla pisania?
Podpis masz adekwatny, nie ma co...
Tal, wyobraź sobie pokemonku, że jest wielu ludzi, dla których mistrzostwo to cała esencja tych 10 ligowych miesięcy, europejskie puchary to tylko dodatek, ale do kogo ja to piszę
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
Odpowiedz cytując
shaggy
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 20.03.2012, 17:38
Wróce jeszcze do meczu GKS - Wisła
Na żywo ogladałem go w Polsacie Sport Extra
Dzisiaj obejrzałem powtorki bramek z relacji Canal + nie wiem kto komentowal ten mecz z Wieszczyckim, ale po bramkach dla Belchatowa podniecal sie i pial z zachwytu
Gdy bramki zdobywala Wisla obywalo sie bez emocji tylko wybrzmiewal grobowy glos hehhe, przy kazdej z uznanych bramek byla aluzja do tego czy zostala bramka uznana
Kojarzy ktos kto komentowal ten mecz w C+
Odpowiedz cytując
Bobek90
Senior Member

Stary 20.03.2012, 17:51
Ehe, aha, super... Frekwencja, ogladalnosc telewizyjna, itd, swiadcza o niczym innym jak o tym ze to liga budzie wieksze zainteresowanie od pucharow

P.S
Zle sie wyrazilem. Mi nie chodzi o to ze MP jest dla mnie nic nie warty. Nie. Jest warty, ale wartosciowsze sa puchary bo tam jest poprostu wyzszy poziom, wieksza kasa, i wiekszy "splendor".
Odpowiedz cytując
spartan
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 20.03.2012, 22:04
Ehe, aha, super... Frekwencja, ogladalnosc telewizyjna, itd, swiadcza o niczym innym jak o tym ze to liga budzie wieksze zainteresowanie od pucharow

P.S
Zle sie wyrazilem. Mi nie chodzi o to ze MP jest dla mnie nic nie warty. Nie. Jest warty, ale wartosciowsze sa puchary bo tam jest poprostu wyzszy poziom, wieksza kasa, i wiekszy "splendor".
Możesz mieć swoje zdanie odmienne od innych ale to nie oznacza, że Twoja wizja świata jest poprawna.
Ten wyższy poziom, większa kasa i większy splendor jest nagrodą i dodatkiem do rzeczy podstawowej jaką jest mistrzostwo kraju. Nie będziemy Manchesterem, Barceloną ani nawet FC Porto, nie wygramy Lig Mistrzów, Ligi Europy ani nawet Intertoto (gdyby wróciło) ale naszym celem jest coroczne zamiatanie ligowej tabeli, pokazywanie pleców Legii, Amice czy tym z Kałuży, dominacja w lidze i bycie najlepszą drużyną w kraju. Na boisku. Na trybunach też. A Puchary są tylko dodatkiem. Jak miałbym do wyboru mecz o MP z Legią czy awans do LM z XYZ to zawsze ważniejsza będzie dla mnie walka o prymat w Polsce.
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując
Bobek90
Senior Member

Stary 20.03.2012, 22:23
spartan
Ale ja to rozumiem, kazdy ma swoje gusta i preferencje. Tu chodzi o cos innego; ktos tam zasugerowal ze wiekszosc kibicow bardziej ceni lige od pucharow.
Ja mysle jednak ze jest inaczej i to widac po ogladalnosci, po frekwencji, itd. To mecze typu Wisla-Apoel porywaja "masy", a nie boje ligowe. Gadanie ze tak nie jest to oszukiwanie samego siebie...
Tu tylko o to chodzilo.

Cytat:
Nie będziemy Manchesterem, Barceloną ani nawet FC Porto...
Nie, nie bedziemy. Ale moglibysmy byc BATE (2xLM i 2xLE w ciagu 4 lat), moglibysmy byc Kopenhaga (1/16 LM), moglibysmy byc Braga (final LE), moglibysmy byc Apoelem (1/8 LM), itd. Moglibysmy, ale do tego potrzeba... wizji i (potem) szczescia. U nas za Cupiala wizji nie bylo nigdy...

Moze jestem naiwniakiem, ale ja nie lubie gadania typu "jestesmy frajerami i bedziemy, trudno, co robic." Nie lubie takiego gadania. Okej jestesmy, ale dlaczego nie probowac byc mniejszymi frajerami? Wisla Cupialowa nigdy tego nie probowala. Zadowolilismy sie tylko tym ze (w swoim czasie) bylismy najmniej zanurzeni w bagnie (polski futbol). To jest niby ten nasz zloty okres?
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 20.03.2012 o godz. 22:32.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 20.03.2012, 23:05
0 22
Wiesz, ja mysle ze Legia ITI zawsze byla na sprzedaz. Kwestia oferty. Jesli ktos np. w 2005 dalby wystarczajaca kase to bez zastanowienia by ta Legie sprzedano. Problem w tym ze klub pilkarski to nie slipki z bazaru. Napewno jakby byla dobra oferta to ITI Legie by sprzedalo. Pytanie czy owa bedzie?
Pytanie brzmi jak ma wyglądać ta sprzedaż. Bo ja mam np. informację, że Legia może być przedmiotem swoistej wymiany za obcięcie długów - czytaj jest zabezpieczeniem pewnych długów ITI w pewnym banku. I jest pewien kłopot ze spłaceniem tych długów.

Wiadomo, że bank na dłuższa mete na pewno nie jest zainteresowany bawieniem się w futbol.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 20.03.2012, 23:06
Do bobek
Kto zasugerował?
A może nie porywa mas, ponieważ liga jest nadawna w zamkniętej stacji, która do najtanszych też nie należy

Tajenicą że pan Telenbach z ITI wielkim entuzjastą futbolu nie jest i z chęcią by się klubu pozbył, który ma zdaje się więcej akcji od Waltera a rodzina Wejchertów nie wiem jakie ma zdanie- pewnie nie najlepsze po "jeszcze jeden.Dla Was nieszczęściem jest to, że wymienione osoby kierują się pobudkami biznesowymi a nie prywatnymi.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 20.03.2012 o godz. 23:13.

Odpowiedz cytując
wanciak86
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 20.03.2012, 23:12
Poco Wy dyskutujecie z tym obrońcom pedałów, który znika na jakiś czas z forum po każdym racjonalnie zadanym pytaniu
Ostatnio edytowane przez wanciak86 : 20.03.2012 o godz. 23:22.
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
Odpowiedz cytując
Bobek90
Senior Member

Stary 20.03.2012, 23:34
0 22
Nie wiem, nie ma broszka, jedno jest pewno... ITI ma ogromne problemy finansowe i to fakt. I Walter jest w mniejszosci, to kolejny fakt.
Czyli reasumujac, na ten moment perspektywy macie dobre, ale jakie one beda za kilka miesiecy to nie wiadomo.

Pablo84
Ty...
Cytat:
A ja mam osobisci WY-JE-BA-NE na puchary i jesli chodzi o mnie to możemy tam grac raz na 100 lat i znam ludzi, którzy mają bardzo podobne zdanie- i dziwo jest ich więcej niż tych, co myslą odwrotnie.
Nie wiem dlaczego nie porywa mas. Wiem tylko ze frekwencja na stadionie i ogladalnosc z reguly jest wieksza w pucharach. Ale mniejsza o to, niepotrzebnie ta dyskusje rozwinelismy. Kazdy ma swoj gust.

wanciak86
Chlopcze, poki co wracaj do swojej nory. Jak bedziesz umial swoimi postami cos wnosic do dyskusji (czytaj; argumenty) to wtedy sie odezwij. Poki co mamy przed oczami 26-letniego goscia ktory ma problemy ze soba. Nie wiem, jakis facet Cie zgwalcil czy poprostu w szkole gnoili zes taki upierdliwy? Co ma piernik do wiatraka, a raczej co ma homoseksualizm do wiatraka? Jakbym zapinal teraz faceta, to czy moje slowa mialy by inne znaczenie?
Ty i racjonalizm to dwie sprzeczne rzeczy

I zapodaj ziom te pytania, odpowiem na nie jak nie beda wymagaly dlugiego pisania A jak beda to i tak je zapodaj. Tak, zebym przynajmniej widzial w jakich kwestiach "ucieklem"...
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 20.03.2012 o godz. 23:41.
Odpowiedz cytując
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 20.03.2012, 23:58
Przykro mi, ale dla mnie uznawanie MP za sukces to mylenie slubu z pogrzebem. Za slaba liga by ten mistrz mial jakies wielkie znaczenie. Mi chodzi o cos innego. Przez ostatnie 10 nawet o cal nie zblizylismy sie do europy. To ze w tym czasie zgarnelismy kilka MP w slabej lidze to mnie nie jara

Nie wiem czy mam sie smiac czy plakac - dziwie sie Wam ze wogole polemizujecie z tym wpisem - ale to juz wasza sprawa- i chyba o Was to swiadczy - w sumie zobaczcie na date tego chlopca - .........jak dla mnie forumowe Lapu Capu i konkurs na pokemona roku zostalo juz rostrzygniete .....dzieci neo jednak przechodza juz samych siebie .... LUDZIE - NIE KARMCIE TROLA !!!!!! bo znizacie sie do jego poziomu
Odpowiedz cytując
Bobek90
Senior Member

Stary 21.03.2012, 00:48
Dla niektorych zawarcie argumentacji w poscie to mission impossible...

Opisales swoj stan emocjonalny, wyraziles zdziwienie, zwrociles fakt na "date chlopca", napomkneles o konkursie niezwiazanym z tematem, okresliles "chlopca" i napisales odezwe do ludzi...

Przyjacielska rada; czasami lepiej milczec i sprawiac wrazenie ekhem, niz sie odezwac i rozwiac wszelkie watpliwosci.
Odpowiedz cytując
-ja123-
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 21.03.2012, 02:49
Chyba wiem, jak wygląda Bobek90. Na tym zdjęciu z meczu z Lechem, to ty z elką?

http://galeria.wislakrakow.com/20120...l/DSC_2342.jpg
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 21.03.2012, 09:00
Ostatnie zdanie w tej polemice.
Ja tylko napisałem, że znam więcej ludzi dla których MP to nie mylenie ślubu z pogrzebem.Tutaj kłania się czytanie ze zrozumieniem.

Do 123.
Niech ten ktoś się cieszy(jeśli faktycznie to był ten Wasz znak,a nie np takie ujęcie aparatu), że nie skonczył jak pewna osoba,która miała pod kurtką bluze,czy tak koszulkę Legii.Pewnie większość pamięta ile wstydu musiał się najeść?
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 21.03.2012 o godz. 09:03.

Odpowiedz cytując
wanciak86
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 21.03.2012, 09:47
-ja123- napisał(a):Wyświetl post
Chyba wiem, jak wygląda Bobek90. Na tym zdjęciu z meczu z Lechem, to ty z elką?

http://galeria.wislakrakow.com/20120...l/DSC_2342.jpg

Raczej ten w środku

Widzę, że coraz więcej osób rozumie, że to forumowy "kret".
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
Odpowiedz cytując
Sliver12
Member

Od: 03.2009

Stary 21.03.2012, 10:34
A ja żałuje tylko, że Wisła nie zdobyła mistrza Polski na 100 lecie klubu w 2006 r. Bo kurcze zdobyliśmy na 99 lecie a na 100 lecie już nie. Może to dziwne, ale cóż. Ale już w 2016 r. możemy się odwdzięczyć tym samym.
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 21.03.2012, 14:48
http://www.90minut.pl/news/183/news1...ch-w-TVP1.html

Może mi ktoś powiedzieć jakimi względami kierowano przy doborze meczów? Ok, Legia - lider, ładny sezon w pucharach, debiuty kilku młodych ciekawych piłkarzy. Ruch rewelacja sezonu i najpewniej półfinalista PP. Tutaj nie jestem zdziwiony.

Tylko dlaczego znalazł się w tym gronie Lech, a nie znalazła Wisła? Jesteśmy aktualnym mistrzem, mamy ładny sezon w pucharach, awansowaliśmy do półfinału PP i jesteśmy wyżej od Lecha, który nic powyższego nie osiągnął w tym sezonie. Lech przegrał kilka meczów z rzędu, gra fatalnie. W czym jest dla mediów od nas lepszy?! Czyżby utarło się już w mediach, że to są rzekomo "derby Polski", a Lech jest jakąś polską Barceloną?
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 21.03.2012, 15:31
Może po prostu grają na Pepsi Arenie i nie chcę im się nigdzie jezdzić?

Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 21.03.2012, 16:27
Najlepszy strzelec ligi polskiej nie zdobył bramki od 540 minut - jak nie strzela to Lech nie wygrywa czyli mozna na chwile obecna powiedziec, ze to zespoł jednego zawodnika. Dobrze, ze nie odblokowal sie w meczu z Nami
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów