|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Czy ktoś z szanownych uczestników tego forum również miał okazję doświadczyć przyjemności zamrożenia własnych pieniędzy w tej szkole? Pojawiły się plotki na temat pozwu zbiorowego, więc może ktoś z Was bardziej jest zorientowany w temacie? Wszelkie konstruktywne uwagi mile widziane ![]() ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Mam znajomą, która jest lektorem j.niemieckiego i faktycznie jej nie płacą od paru miesięcy.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
dziwie się,że ktoś w ogóle jeszcze uczęszcza do szkół językowych. Przy takiej podaży native speakerów w krakowie, płacić marże szkołą ! Ja pierdziu, jest kasa w narodzie na zbytki.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 21.03.2012 o godz. 09:45.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Pytanie czy potrafią nauczać
![]() Ja zacząłem się uczyć anglika jakieś 6 lat temu - po 6 miesiącach w Prologu w Bronowicach (4x w tygodniu chodziłem) przeszedłem rozmowę kwalifikacyjną po angielsku ![]() Tyle że Native miał za sobą solidne przygotowanie pedagogiczne a nie jakiś angol czy amerykaniec z zawodu spawacz np ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
No to rzecz jasna weryfikujesz sam. Metody spawacza mogą Ci przecież przypaść do gustu, tak samo nie jest powiedziane, że native zatrudniony przez szkołę też czegolkolwiek Cie nauczy. Niemniej prościej wymienić samemu nauczyciela niż wymagać tego od szkoły.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Moja mama się na to nacięła, chociaż ona to wykupiła w jakimś gruponie, więc jest jakieś wytłumaczenie
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|