![]() |
Krakowska Szkoła Języków Obcych - bankrut?
Cytat:
Czy ktoś z szanownych uczestników tego forum również miał okazję doświadczyć przyjemności zamrożenia własnych pieniędzy w tej szkole? Pojawiły się plotki na temat pozwu zbiorowego, więc może ktoś z Was bardziej jest zorientowany w temacie? Wszelkie konstruktywne uwagi mile widziane :) |
Mam znajomą, która jest lektorem j.niemieckiego i faktycznie jej nie płacą od paru miesięcy.
|
dziwie się,że ktoś w ogóle jeszcze uczęszcza do szkół językowych. Przy takiej podaży native speakerów w krakowie, płacić marże szkołą ! Ja pierdziu, jest kasa w narodzie na zbytki.
|
Pytanie czy potrafią nauczać :)
Ja zacząłem się uczyć anglika jakieś 6 lat temu - po 6 miesiącach w Prologu w Bronowicach (4x w tygodniu chodziłem) przeszedłem rozmowę kwalifikacyjną po angielsku :) Tyle że Native miał za sobą solidne przygotowanie pedagogiczne a nie jakiś angol czy amerykaniec z zawodu spawacz np :) |
No to rzecz jasna weryfikujesz sam. Metody spawacza mogą Ci przecież przypaść do gustu, tak samo nie jest powiedziane, że native zatrudniony przez szkołę też czegolkolwiek Cie nauczy. Niemniej prościej wymienić samemu nauczyciela niż wymagać tego od szkoły.
|
Moja mama się na to nacięła, chociaż ona to wykupiła w jakimś gruponie, więc jest jakieś wytłumaczenie :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl