|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
tak, w LO dostaniesz tzw odpis na 100%
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Hmm, z Exela jestem noga niestety... :/ A w Wordzie nie ma jakiejs takiej opcji? ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Zola, to żadna filozofia, kopiujesz całą tabele z Worda, wklejasz w Excelu, klikasz prawym i wybierasz "Sortuj od A do Z" i gotowe. W Wordzie nie ma takiej opcji, przynajmniej ja w takich przypadkach zawsze korzystałem z Excela
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
No jak tak ładnie dyskusja o excelu
to mam pytanie, jaką funkcję wpisać aby osiągnąć coś takiego.Chcę zrobić taki myk aby do komórki B10 wstawiało wartość dajmy na to 10, 9, lub 8 w zależności od tego czy wpiszę w komórkę B9 literę D, N, P. Acha i aby to później pociągnąć dalej na komórki C10 i C9 itd itd ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
oczywiście musisz zmienić wartości tak jak potrzebujesz, ale może zadziała ![]() no to git ed: pogrubiona 6 to jest wartość fałsz dla równania ( tak bym to określił ja zrobiłem tak żę wpisałem 6, bo nie wiem jak dokładnie ma być u Ciebie ![]() Powód: dopisek :)
Ostatnio edytowane przez przemo : 20.03.2012 o godz. 18:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
No działa działa
=JEŻELI(C2="n";10;JEŻELI(C2="b";8;JEŻELI(C2="c";7) )) Edytowałem to tak, dalej działa, ale mam pytanie, co oznaczała ta 6 w twoim równaniu na końcu, bo nie mogę dla niej znaleźć zastosowania?
Ostatnio edytowane przez MatMario : 20.03.2012 o godz. 18:06.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ilość widzów na meczu jest liczona od ilości sprzedanych karnetów i biletów czy jakby jakoś po wejściach na stadion (nabitych biletów na bramkach)?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wysłałem pita przez internet ,jednak pomyliłem kwote przychodu z roku ubiegłego w danych indentyfikacyjnych, pokazał mi sie błąd 414 i system deklaracje odrzucił
Czy moge od razu wysłać drugi raz deklarację z poprawną kwotą ? ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Jest ktoś dobry z matematyki ?
poproszono mnie o przekształcenie takiego równania ![]() żeby można było obliczyć wartość T, dostałem jakiegoś zaniku pamięci i ni ch.... mi to nie chce wyjść ![]() David. oczywiście że tak, błąd był gdzie indziej , w Excelu, brak jednego nawiasu i przy sprawdzaniu nic mi się nie zgadzało ![]()
Ostatnio edytowane przez Luu... : 21.03.2012 o godz. 13:53.
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
ln traktujesz jako liczbę czyli możesz zapisać w liczniku żeby było łatwiej wyobrazić. Mnożysz obie strony * T po lewej otrzymujesz T*(h2-h1)= ... i potem dzielisz przez (h2-h1) otrzymujesz : T= w liczniku : Q* ln(r2/r1) w mianowniku: 2*pi*(h2-h1).
Czyż nie tak ? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Nie wie ktoś o której odjeżdża ostatni bus z Krakowa do Myślenic?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Korzystał ktoś z usług dental services na basztowej? ewentualnie może ktoś polecić jakiegoś dentystę prywatnego w okolicach centrum Krakowa, w przyzwoitej cenie.
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jaki polecacie dekoder do odbioru naziemnej telewizji cyfrowej do ok 150 zł? I jeszcze pytanko czy już a jeśli nie to kiedy będą kanały HD?
![]()
I
|
|
|
|
Viva Mauro!
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Moi drodzy, mam pytanie do osób mieszkających w powiecie wielickim w okolicach Gdowa. Potrzebuję info odnośnie parkingu we wsi Niegowić. Mam na uczelnie zaplanować przejazd z Wiśnicza i znaleźć tam parking. Pomoże ktoś?
![]()
"Zawodnicy odchodzą, a miłość do klubu pozostaje na zawsze..." Ola7
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
PILNE
potrzebuje zdjęcie czarno-białe stadiunu Wisły Kraków. wygląd obecny oraz STAREGO wyglądu stadionu !! musi być !! potrzebuje do prezentacji na temat Wisły Kraków... która mam mieć gotową jutro .... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ile kosztuje (zwykły i studencki) bilet do Chrzanowa? Obojętnie bus czy autobus.
I jeszcze kiedy jest ostatni z Krakowa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
autobusów nie ma, tu masz busy:
http://www.chrzanow.pl/index.php?id=4759 http://www.chrzanow.pl/index.php?id=4773 http://www.chrzanow.pl/index.php?id=4734 bilet koło 5zl studencki a normalny chyba złotowke drozej |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy moi rodzice mogą odliczyć od podatku wydatki na moje studia? Studiuje zaocznie i nie miałem w tamtym roku jakichś wielkich dochodów ( głównie umowy o dzieło za nie dużą kasę). Jakby ktoś wiedział to moze być priv.
z góry dzięki. |
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Potrzebuję ściągnąc ten filmik: http://cnettv.cnet.com/fashion-polic...-50027136.html wie ktoś jak? Niestety download helper nie działa na tej stronie :/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
gdzie przed każdym mecze piłkarze Wisły wsiadają do autobusu ? jak grają na Reymonta, to zawsze podjeżdżają autobusem, a nie wierzę w to że autobus jeździ od domu do domu i zabiera ich po kolei
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Na parkingu przy spalonym Gigancie wsiadają po wykonaniu robótek ręcznych.
![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Karamazow: Korzystał ktoś z usług dental services na basztowej? ewentualnie może ktoś polecić jakiegoś dentystę prywatnego w okolicach centrum Krakowa, w przyzwoitej cenie. W przyzwoitej cenie mogę polecić z pełnym zaufaniem moją koleżankę-kłopot polega na tym iż gabinet mieści się nie w centrum a na Kozłówku...Jak coś to priv. Pozdrawiam |
|
|