|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Nie będę się znęcał, więc dam tylko uśmiech politowania
![]() Za dobry dzień, aby psuć sobie humor na wieczór. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Gdyby taki transparent w rękach trzymał np. kibic na stadionie to dostałby ze 2 tys. za używanie wulgaryzmów i zakaz stadionowy na 2 lata. Ale ten pracownik reżimowej gadzinówki wie, że jemu to nie grozi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Mówisz, masz
![]() ![]() Co ciekawe Blumsztajn ostatnio stwierdził, że "Dziś nie wiadomo, kim jest dziennikarz. Ja uważam, że mnie z dziennikarzem tabloidu łączy bardzo mało. Mamy inne normy dziennikarskie, inne normy etyczne, inny język" ![]() Jak to było? "W kakofonii głosów o Romanie Polańskim najbardziej niestosowne wydają mi się pretensje do urzędników państwa polskiego o interwencję w sprawie reżysera. Pytania: Czy o każdego Polaka, który współżył z nieletnią, upomina się polski rząd? Gdzie równość wobec prawa? (...) Odpowiadam. Wszyscy są równi wobec prawa, ale niektórym Pan Bóg dał niezwykły talent i wolę. Tacy są równiejsi." "Grupka młodzieży ścigająca się z policją, żeby zablokować faszystowski pochód, to byli najważniejsi bohaterowie naszego narodowego święta. Wielu z nich uważa się za anarchistów i nie wierzy w jakiekolwiek państwo, wielu zrażonych nieustanną bogoojczyźnianą celebrą nie uważa się za patriotów. Chcą być obywatelami świata. To oni jednak uratowali polski honor w dniu narodowego święta. Jedyni, którzy odważyli się splunąć w najgorszą z polskich twarzy." Z innej beczki: "Polacy najbardziej inwigilowanym narodem Europy" "w CBA - liczba wystąpień wzrosła z 39 tys. do 70 808. "Ale aż 60 054 razy chodziło jedynie o identyfikację abonenta" - broni się rzecznik CBA Jacek Dobrzyński." Jakże to - przecież to za PISu byliśmy najbardziej inwigilowani, a krwiożercza CBA kontrolowała wszystko co się ruszało ![]() http://fakty.interia.pl/polska/news/...-ludzi,1772734
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 16.03.2012 o godz. 08:43.
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Ta osoba między Sierakowskim a Blumstainem to facet czy baba?
ps. nie dziwię się że SB nie rodzi .W tym wieku? ![]() ![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
. Czy to ja "potrafię oddzielić". Fałszywe oskarżenia i zarazem chęć współpracy w stosunku do tej samej osoby? To tak jakbym sikając ci na buty zapraszał cię na piwo i był oburzony że na piwo nie masz ochoty. Typowy leming, czy schizofrenik jak wolisz. Dawałeś już dowody swojej hipokryzji wielokrotnie, że wspomnę "nikt nie obiecywał dróg na Euro" ![]() ps. Co do poziomu wiedzy to się lepiej nie wypowiadaj, bo pomylić Trybunał Stanu z Trybunałem Konstytucyjnym może tylko całkowity laik. Chłop po podstawówce zakumał by, że coś nie halo z tymi literkami, ale szpenio jest tak wszechstronnie wykształcony, że na duperele uwagi nie zwraca.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 16.03.2012 o godz. 12:02.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przypadkiem wszedłem na stary blog Jarusia Kuźniara prowadzącego na WSI 24 program Wstajesz i Łżesz. Tak z ciekawości kliknąłem czytając temat gdzie o wiecu w Budapeszcie podal na antenie że bylo 3 tys Wegrów i 700 Polaków .Kiedy szacunki wraz ze zdjęciami mówią o 50 tyś Węgrów w tym ok 5 tyś Polaków. Ale do rzeczy.
Wpisy lecąc od 19.12.2007r w dół - nie wklejam całych postów tylko wycinki : Cytat:
Obiektywny dziennikarzyna psia jego mać http://jaroslawkuzniar.blogspot.com
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 16.03.2012 o godz. 11:47.
![]()
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przecież za to im płacą, żeby leming na bieżąco miał pożywkę dla swojej ignorancji. Zeby miał co powtarzać do czego się odnosić
. Czym sie podpierać. Co z tego ze to wszystko kłamstwa oszczerstwa i bzdury, skoro są wypowiadane przez "ałtoryteta", mają swój ciężar. W pojęciu leminga tym większy im poważniejszy "ałtorytet" .![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I następny as dziennikarstwa Jacek Żakowski oświadcza że to nie niemiecka antifa napadła na rekonstruktorów tylko aniifa zostala napadnięta przez kiboli Śląska ......ręce opadają
Cytat:
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Ten tekst to wyraz moich osobistych poglądów, nie należy go identyfikować z linią programową redakcji TVN 24. Zresztą, można odwrócić sytuację. wejdź na niezależną i poczytaj Sakiewicza. Pasja z jaką jedzie po Donaldzie, Sikorskim i Vincencie dostarcza jeszcze większych doznań politowania niż u Kuźniara. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sakiewicz jest jednak po właściwej stronie mocy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Widać ze jesteś jakims dzieckiem politycznie niekumatym bo byś wiedział że Sakiewicz oficjalnie popiera Kaczyńskiego i mówi o tym wprost.Przy czym posługuje się argumentami rzadko szyderą która ma to do siebie że ogranicza się do wyśmiewania ludzi i ci którzy posługują się tylko nią jako głównym orężem to osoby hiper ograniczone chcące trafić do równie ograniczonych "typów" jak i one . I chyba im się to jak widać udaje,hehe
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 16.03.2012 o godz. 20:08.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Wydaje mi się że spłycasz głębie przekazu Sewka Blumsztajna. Zakładam że wieloznaczność przekazu jest zamierzona
. No bo przecież ".......ę nie rodzę" może oznaczać:1. Sewek koncentruje się na seksie i nie martwi się o konsekwecje 2. Seksistowski przekaz że ma w nosie wszelkie nieprzyjemne konsekwencje związane z porodem 3. Jasną deklarację że w układzie ze swoim partnerem pełni funkcję tatusia 4. Rezygnację z prób zajścia w ciążę .....itp, itd Możliwości interpretacyjne są niezwykle bogate ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moim zdaniem jest znacznie lepszym dziennikarzem (choć tu opinie mogą być różne) który dodatkowo w toczącym się sporze w sposób jednoznaczny zajmuje jedną z pozycji nie udając "obiektywnego dziennikarza". W tym sensie jest po własciwej stronie mocy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A kto zrobił jakieś porównanie? Kuźniar to klaun, który z Platinium nie wychodzi w weekendy i poluje na samotne gimnazjalistki.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szpena nie czytam w całości (a kto to czyta?), ale poruszył temat mojego ulubionego dziennikarza, więc nie mogłem się powstrzymać
Teraz najśmieszniejsze jest gryzienie Cejrowskiego i Karnowskich po lewym wywiadzie tego pierwszego u Lisa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Arapaho, po co dyskutujesz?
Jeśli ktoś napier*ala po PiSie, po Kaczyńskim, po Korwinie, po Gazecie Polskiej, po TV Trwam i Radio Maryja to zawsze jest obiektywnym, niezależnym dziennikarzem. Jeśli natomiast ktoś ośmieli się skrytykować Tuska, PO, czy inne kliki z nią związane wówczas jest pismakiem ogarniętym pisoszałem, jest funkcjonariuszem partyjnym. Jest pisowcem, moherem, wariatem od krzyża. Ze szpenem się nie rozmawia. Jego po prostu należy ignorować. Przyjdzie w końcu taki dzień, że zauważy iż głupoty które wypisuje wszyscy mają na tyle głęboko w dupie, że już nawet nie zwracają na nie uwagi. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a ktoś gdzieś porównał? jakie to pisowskie, wkładać do brzucha dziecko ...
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cejrowskiego podgryzają bo się na TV ośmielił z pozycji katolika pojechać po buddyzmie.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No tak, ale gdzie salon, a gdzie Karnowscy
![]() Swoją drogą ja w tym sporze popieram Cejrowskiego. Lubię chłopa za ten luz oraz podejście do wiary.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 16.03.2012 o godz. 15:39.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|||
![]() p.s.tak szpeniu, tak, Donek dobrze powiedział tylko z logiką coś nie teges (której tu miałeś byś obrońcą) , najpierw : Cytat:
Cytat:
p.s.2 hunter wiem nie powinienem mu odpowiadać ale jak sobie chlop strzela w stopę to nie sposób sie nie śmiać ![]()
|||
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 10.2007
Offline |
|
|
A Ci dalej swoje :
jak mi zle jak mi zle jak mi szaro zycie me ciagnie si jak makaron ![]() iiiii widze te same twarze buahahaha |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Tymczasem od 1 kwietnia nowaja gazowaja tarifa ... 10 procent w górę. Nie ma jak solidnie wynegocjowana przez Donalda i Waldka umowa gazowa z ruskimi , z c h u j e m w dupie i wydzielinami na twarzy. Mamy najdroższy gaz w Europie. No ale wszelkie ruchy ,które miały doprowadzić do dywersyfikacji ,żeby wzmocnić pozycję negocjacyjną z Sowietami , zostały przez Donalda i jego gang albo utrącone albo spowolnione do granic absurdu.
Swoją drogą rozwaliła mnie ta informacja ,że Donald ma być jedynym kandydatem Europejskiej Partii Ludowej na stanowisko szefa Komisji Europejskiej. Tak jest. Już to widzę. Takiemu frajerowi ,który sprzedał nas wszystkich za grosze to dadzą .... miotłę i wiadro ,żeby sprzątał w Bundestagu. Tyle maksymalnie dla takiego plugawego politykiera mogą Szkopy zrobić. Ha I jeszcze się ten s k u r w y s y n będzie cieszył ,że takie wyróżnienie go spotkało. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cały wic POlega na tym, że każdy który zgrabnie i za pół darmo wyprzedaje Polskę może liczyć na dobrze płatny stołek w UE, która tak naprawde zarządzaja Niemcy. To info, to zacheta dla Tuska aby szybko i tanio sprzedal im strategiczne firmy transportowe, które sa jeszcze w rekach państwa np. PKP Cargo , która właśnie przeżywa swój renesans jesli chodzi o przewozy towarów. A że kupi je konkurencja i tak samo państwowa firma jaka jest Deutsche Bahn to przeciez szczegół.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
polecam wujka googla i wpisać słowo manipulacja - potem przeczytać cytat który przytaczasz i porównać. nie wiem czy sam zrozumiałeś co napisałeś , bo ja napewno nie ![]()
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Cytat:
anegdota z życia wzięta: Żeby zachęcić firmy do płacenia składek w Polsce rząd przygotowuje specjalny pakiet ustaw podnoszący składki - podobnie jak podniesienie składki zdrowotnej zachęcało do inwestowania ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W końcu liberalny rząd, heheheh
![]()
|
|