|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Mam pytanie karnet wiosna 2012 wliczony jest mecz z lechem w pucharze polski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Tak jest wliczony.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Wielkie dziĘki
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
http://www.mowimyjak.pl/kultura/gwia...,93_36352.html ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Osoba publiczna ale jeżeli to nie Ty cyknąłeś zdjęcie to nie jest ono Twoje. Idąc tym tokiem rozumowania to każdy mógłby w swojej redakcji wykorzystywać każde zdjęcie.
Naprawdę nikt nie pamięta Jawora ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
dokładnie jest tak, jak kolega 3 posty wyżej napisał. Tak samo można Twoją buźkę wrzucić do sieci i nic z tym nie możesz zrobić, bo jesteś osobą publiczną, więc można Twoje zdjęcie wrzucać wszędzie. Pod warunkiem, że ten co wrzuca zdjęcie - ma prawo je tam umieścić. Tj. - jest autorem zdjęcia - zdjęcie wykonał ktoś z jego redakcji - autor zdjęcia pozwolił mu je wykorzystać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ktoś wie ile kibiców lecha przyjedzie na Reymonta we wtorek na rewanż?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
0- mają zakaz za Bydgoszcz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
zarysowalem sąsiadowi auto drzwiami...co radzicie
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
tofik, jak sąsiad jest spoko, to idź się przyznaj, na oewno spojrzy na to przychylnie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
w sumie to go nie znam, nowy jakis, dzwoniłem do niego po fakcie domofonem, ale nikt nie odebral , trzeba sie bedzie wybrac, parking z kamerami więc nawet jakbym nie chciał
Ostatnio edytowane przez tofik : 16.03.2012 o godz. 17:20.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
wypożyczalnia rowerów w okolicch rynku czy na kzm.
albo inaczej - czy wypożyczalnia na anny , obok rynku jest czynna już ? Nie mają swojej strony internetowej, więc nie mam jak sprawdzić. Powód: ważne
Ostatnio edytowane przez labtec : 17.03.2012 o godz. 12:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Poszukuję dokumentacji związanej z realizacją dowolnego projektu. Może to być. np. Projekt budowy mostu, Projekt komputeryzacji szkoły, Projekt automatyzacji hali produkcyjnej i wiele innych - byleby tytuł zaczynał się od słowa projekt.
Pytałem już wujka google ale ogólnie to wyskakiwały mi, ogólny opis na 3-5 stron, no a ja potrzebuje powiedzmy co najmniej na 30. Gdyby ktoś znał adres strony gdzie takie projekt można znaleźć, byłbym wdzięczny za podanie. ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Grundig MPaxx 900 series 4gb, podłączam tą mp3 pod komputer i nie wykrywa jej, co może być powodem? Orientuje się ktoś?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Słyszał ktoś może o firmie Grizzly (odzież, głównie kurtki) może ktoś miał już styczność..? Mają dobre ceny tylko jak z jakością?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Siemanko .kupiłem sobie dotykową nokie 500 i mam mały problem.wyskoczyła mi ikonka:znalez.sieci Wlan,i nie moge sie jej pozbyc .kurcze kase mi z karty pobiera cały czas.niech ktos cos poradzi prosze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Z góry wybaczcie mi moją nie wiedze. Jeśli na kuponie dałem rozpiske 4/5 a siadły mi 3 mecze to nie ma jakiejs kwoty minimalnej do wygrania ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Niestety nic nie wygrałeś.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Poleci ktoś jakiegoś ortopedę w Krakowie , tylko żeby nie trzeba było długo czekać na wizytę ?
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Miał lub ma ktoś problem z immobilizerem w Audi a4 1.9 Tdi 95 rok ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Juz załatwione.
Ostatnio edytowane przez LanceTS : 20.03.2012 o godz. 15:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Sprawa dotyczy pliku w formacie Excel. Mianowicie: nie mogę zlokalizować nigdzie pliku, który ostatni raz był modyfikowany 2 miesiące temu. Wiem, jaką ma nazwę itd, bo kiedy wchodzę w arkusz kalkulacyjny, to ostatnio używanym plikiem jest właśnie ten dokument.... ale....kiedy na niego klikam, to wyskakuje komunikat, że plik został usunięty lub zmieniono nazwę (nazwy na pewno nie zmieniałem), a więc... jeśli faktycznie został usunięty, to jaka jest szansa na jego odzyskanie? Można odzyskać to samodzielnie, czy lepiej oddać w ręce fachowców? (a jeśli, to ile ta przyjemność kosztuje?)
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Mam problem.
Mianowicie zaginęło mi świadectwo ukończenia szkoły średniej, a pilnie je potrzebuje. Szkoła jest w stanie wydać odpis ? Ewentualnie jaki czas oczekiwania, jaka kwota i czy w ogóle jeszcze znajduje się moje świadectwo w archiwum szkoły (ukończyłem w 2005 r.) Bardzo proszę o pomoc. ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|