|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
wynik cieszy - pamiętac jednka trzeba że Lech nas ogrywał w Krakowie więc ostrzegam przed hurra optymizmem ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Tarann z całym szacunkiem to ty się ode mnie od stosunkuj... Jak masz jakiś problem to jest to twój problem. A ja i tak dalej uważam że ściąganie jedynego napastnika to jest PATOLOGIA a nie piłka nożna.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Po tym meczu nie mam zadnych wątpliwości. Jirsak i Kirm musza opuścic Wisłe po zakończeniu obecnego sezonu. Niemozliwe aby w I lidze nie znależć piłkarzy ,którzy sa bardziej ambitniejsi i mniej zarabiają niż wymieniona dwójka.
Ostatnio edytowane przez elliot_ness : 13.03.2012 o godz. 20:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ma ktoś jakiś skrót?
![]()
Czy wygrywasz czy nie, Zawsze ja kocham Cię. W sercu moim Wisła, i na dobre i na złe.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
git, 0-0 w rewanzu i jedziemy dalej
|
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
zgadzam sie w 100% z Glazikiem. Wygrywamy i to sie teraz tylko liczy! Musimy wrocic na sciezke samych zwyciest. Szkoda ze brak stylu i czesto dzidy do przodu ale wole to niz klepanie miedzy obroncami i wynik 0;1 w plecy.
JJJBG! ![]()
Here's the thing that makes life so interesting
the theory of evolution claims only the strong shall survive maybe so, maybe so but the theory of competition says just because they are the strong doesn't mean they can't get their asses kicked that's right |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
najlepszy dziś Jaliens
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
Mogliśmy wygrać nawet i 3-0, bo były ku temu okazje. Nuneza nie chcę już widzieć na oczy i nie tylko przez niewykorzystaną sytuację.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie. Gdzie jest rozgrywany mecz finałowy ? Chodzi mi o konkretny stadion czy jest już wybrany i date : )
P.S: Skrót meczu http://www.tvnturbo.pl/
Ostatnio edytowane przez Marcinnno : 13.03.2012 o godz. 20:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
/fajny mecz w obronie Kew - kolejny w sumie. Wreszcie widać, że coś w tym futbolu osiągnął. Nie wybija głupio piłek, walczy do końca, wygrywa większość pojedynków i główek. Trzymaj tak dalej stary -dajesz radę ;-) !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Obrona broni, obrona strzela, cóż takie czasy w Wiśle.
Melikson wróć, bo bez niego żal patrzeć na grę, ale zwycięstwo b. cieszy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Kur#a patrzyć się na to nie da...zęby bolą.... ale trzeci mecz na "0" z tyłu, i drugie zwycięstwo.Jak dla mnie, to do końca sezonu może tak być, bylebyśmy doczłapali do pucharów.
Jaliens i Bunoza jak profesorzy ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
![]() no chyba że ktoś złe drużyny wybierze ... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
a czy to nie jest tak, że KJU zapie*dala bo mu się kontrakt kończy czy coś ?
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Ciężki mecz. Widać że nasze leniuchy wreszcie walczyły. Piłkarsko bez Meliksona i mimo wszystko Małeckiego mamy słabe atuty z przodu. Ale walka była.
Taki sam rewanż czeka nas za tydzień w Krakowie. Nie miejmy złudzeń że już przeszliśmy dalej. I mam nadzieję że będziemy co najmniej tak samo waleczni jak dziś. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
PS:To co robił sędzia to skandal,starał się zrobić wszystko żeby pomóc Amice,kartki dla wszystkich tylko nie dla piłkarzy z Wronek. Może jeszcze w tym sezonie nie wszystko stracone zarówno w lidze jak i Pucharze Polski ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
![]() Jirsak dostał żółtą kartkę nie trafiając nie tylko w piłce, ale też w zawodnika. Z kolei któryś z Lechitów za niebezpieczne zagranie zbyt wysoko podniesioną nogą, które mogło zrobić krzywdę Bitonowi nic. Lechici za faule nie dostawali praktycznie kartek. Hendriquez moim zdaniem powinien mecz skończyć z minimum żółtą kartką. No i jeszcze ostatnia sprawa. Zabrzmi to kontrowersyjnie, ale uważam, że organizator rozgrywek powinien karać walkowerem takie przygotowanie murawy. To nie mecz B-klasy, a ćwierćfinał Pucharu Polski, w którym grają dwie drużyny Ekstraklasy. Taka murawa nie dość, że psuje widowisko to stanowi realne zagrożenie dla zdrowia piłkarzy obydwu drużyn. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Pokonanie Amiki, zwłaszcza w Pyrlandii zawsze cieszy...
Warto zwrócić uwagę, że od trzech meczy nie straciliśmy bramki. |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Nie wiem czy sie zgadzacie, abstrahując oczywiście od stylu, ale ogromna zasługa przy golu Jaliensa, trącił piłkę lecącą do Kotorowskiego przez co ten jej nie złapał.
Czyli że co, prawdziwa cnota krytyk się nie boi? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Przewidywałem biedę, a tu miłe zaskoczenie. Śmieszny mecz - mogło być i 0-3 i 3-1, skończyło się happy endem... Awans na wyciągnięcie ręki.
Bardzo pewny środek obrony> Po raz kolejny - za Probierza wciąż zero z tyłu, oby jak najdłużej. Na plus to, że obyło się bez czerwieni (wisiała w powietrzu), na jeszcze większy plus trzeszczące kości dwóch Amikorzy Przegrani, sponiewierani, tak powinno być zawsze. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kew bodajże tydzień temu wspomniał o urazie,którego dostał w meczu z Apoelem Nikozja i grał bez wyleczenia z nim,nie chciał się tłumaczyć ale coś musiało być na rzeczy bo teraz gra wprost rewelacyjnie niczym Cleber za dobrych lat
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Koniecznie po sezonie potrzebne transfery do ataku,gdy Genkov kontuzjowany to zostaje tylko Biton a on i tak jest wypożyczony
I tu niestety zła informacja Jacek Bednarz ![]() ![]()
|
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Trzeci mecz nasz bez straty bramki, czwarty mecz Amiki na wiosnę bez strzelonego gola
No i Borski jak nam sędziuje to wygrywamy Pyknąć jeszcze frajerów w Krakowie i czekać na półfinał ![]() ![]()
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Wynik na prawdę cieszy bo prawde mówiąc, przed meczem mało mieliśmy argumentów. Zaliczka ok, ale hurra optymistów przestrzegam, że w tej rundzie na wyjeździe zagraliśmy 4 mecze z bilansem 2-2-0. Z kolei u siebie 3 - z bilansem 0-2-1. Na prawdę dobrze by było już wygrac na R22 i tym samym przypieczętować awans, bo to już się niesmaczne robi. EDIT: aha, jak nie trawie Nuneza i już mnie w....ia to jego holowanie i pajacowanie coraz większe, to przyklaskuje za potraktowanie Kriwca - szkoda że go bardziej nie połamał.
Ostatnio edytowane przez Krav : 13.03.2012 o godz. 21:10.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Niektórzy po prostu wyrośli na ekipie Henia Kasperczaka i zawsze będą narzekać na grę, puki jakiś Abramowicz Wisły nie wykupi
![]() Szkoda sytuacji Bitona i Nuneza ale Amika też nam mogła wepchnąć parę goli, Stilic >sam na sam > Bułgar w poprzeczke i palcodup z głowy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() Biton straszna bieda, nie wiem czy chłop miał jedno dobre zagranie. Natomiast Kirmowski pokazał, dlaczego ma tyle występów w reprezentacji, pomimo tego, że ma bardzo mocnych konkurentów - dużo ważnych odbiorów, miło się patrzyło jak zapieprza.
Ostatnio edytowane przez vote-for-mikey : 13.03.2012 o godz. 21:10.
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Panowie, cieszmy się. Piękny mecz rozegrał Bunoza i ogólnie nasza obrona, która rozjechała Toneva i Krivca. Raczej ci piłkarze zostaną na wykopkach i nie wyruszą za tydzień do Krakowa
Mamy dobrą zaliczkę przed spotkaniem u siebie, więc powinno być dobrze |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|