|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Worcester no tak oczywiście mnie znasz wiesz kim jestem i jesteś przerażony że są kibice Wisły, którzy myślą inaczej niż Ty.
No i oczywiście jesteś przekonany w 100% że Gówno wiem. No tak masz rację oczywiście Bo Tylko Ty kibicujesz Wiśle od kilkudziesięciu lat i Tylko Ty jeździsz na Wyjazdy. Żyj w tej świadomości dalej powodzenia. Yo Yo. Miło się dyskutuje, już było kilku, którzy mnie za Błonia wysyłali jeszcze im się nie udało. A tak na marginesie rozumiem że masz jakieś podstawy żeby ten nic do gorszej strony błoń przypisywać. serek.c2 A kim Ty jesteś żeby mnie oceniać No tak Tylko Wy macie prawo do wypowiadania się nikt inny Tylko W macie słuszne prawo do oceniania i własnego zdania. Przepraszam jak śmiałem się odezwać jeszcze raz "Wybaczcie"
Ostatnio edytowane przez robin hood : 11.03.2012 o godz. 11:49.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
robinie hehe
Powiedz mi proszę, gdzie byłeś 23 lutego bieżącego roku? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Widze, że za potępianie zachowań chuligańskich można tu niezły opieprz dostać. Nice.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jak poinformował klub, suma wszystkich kar finansowych w obecnej edycji Ligi Europejskiej wynosi ponad 100 tys. euro. Może być ona jeszcze większa, gdyż nie została jeszcze podjęta decyzja w sprawie meczu "Białej Gwiazdy" ze Standardem w Krakowie.
Jezeli jeszcze maja patrzec na mecz w Krakowie to za kibicow Standardu moze tez sie wezma. Jezeli jedna strona jest ukarana a druga nie była lepsza to tez musi byc ukarana - jakas sprawiedliwosc mam nadzieje istnieje jeszcze na tym swiecie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Pewnie będzie taka sprawiedliwość, że karę dostaniemy my za nieodpowiednie zabezpieczenie meczu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
||
PS Pytasz o ministra Belkę ![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Kwintesencją tematu jest stwierdzenie z poprzedniej strony, że polscy kibice są na cenzurowanym w Europie, a tu była recydywa. Kolejna zresztą. A to, że niektórzy tego nie są w stanie pojąć takiej oczywistości to dowód, że są opóźnieni rozwojowo (delkatnie mówiąc) i tylko się kompromitują.
I potem zdziwienie, że są kary, paranoja... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
23 lutego bieżącego roku byłem w pracy.
a jeśli tak bardzo chcesz się licytować, hehe to powiedz mi proszę, gdzie byłeś 15 kwietnia 1995 roku. Takie licytowanie nie ma najmniejszego sensu. No ale oczywiście Masz rację To my jesteśmy pokrzywdzeni przez cały świat i los. Powodzenia |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
To nie licytowanie - chciałem Ci uświadomić, że nie powinieneś się wypowiadać w tym temacie bo Cię po prostu w Liege nie było. Nie wiesz co się tam działo więc mógłbyś się najzwyczajniej w świecie nie odzywać.
ps. byłem wtedy we Wrocławiu
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 11.03.2012 o godz. 12:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Spokojnie, SKWK ma trochę środków z niezwróconych pieniędzy za Superpuchar niektórym, więc będzie miało z czego zapłacić część kary.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Jaką karę dostał ten czarny goryl, który zaatakował Kazia Moskala? jaką karę dostał Standard za zachowanie ich kibiców na Reymonta
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Ostatni raz podejmę walkę ze skretynieniem niektórych użytkowników tego forum, gdyż nie potrafię patrzeć bezczynnie na obrażanie ludzi, dla których Wisła to nie odpalenie streama gdzieś na pograniczu województwa podkarpackiego i lubelskiego, a później klepanie w necie moralizatorskich postów (nie pije tu konkretnie do Ciebie, ale większość osób tu działa właśnie w ten sposób). Do rzeczy ? 1. Byłeś w Liege? Nie byłeś, nie wypowiadaj się, albo dowiedz się od znajomych, którzy tam pojechali (wątpie czy takowych posiadasz) jak było naprawdę. Inaczej - nie masz prawa głosu, i'm sorry. 2. Wyjebane mam na to czy komuniści z Liege dostaną kary czy nie, ale w tej sytuacji za baner "Fuck withe star, only red star" - czyli wg nomenklatury decydentów z uEFA - baner faszystowski, ksenofobiczny, niezwiązany z meczem etc - czerwone ścierwo (obiektywnie) też powinno zostać "wynagrodzone". Nie wspominam już o latających przedmiotach, kamieniach w auta, etc., etc. 3. A jaką mamy sytuację ? Otóż taką, że koledzy z uEFY dają nam karę 80k euro, a ich koleżanki ze stadnardu nic, zero. I Ty, śmieszny człowieczku, zachowujesz się dokładnie jak nasz klub w pierwszym meczu. Tamci do spółki z uEFAi srają Ci na łeb, a Ty sobie to rozcierasz na twarzy, wmawiając sobie, że to maseczka relaksacyjna. Otóż. Zostaliśmy perfidnie skrzywdzeni i oszukani. Ukarani za posiadanie własnych poglądów, za realizacje pasji i nadawanie blasku nudnym jak ....a 50 latki konsumenckim trybunom. Ukarani niesłusznie, bo z pewnością zachowywaliśmy się znacznie lepiej niż komuniści u nas. Ale trwaj sobie dalej w swoim świecie. Świecie, w którym postawa służalczo-poddańcza wobec wszystkich decyzji "jewropy", "oświeconego zachodu" jest na porządku dziennym. Myślę, że być może pewnego pięknego dnia zasiądziesz po prawicy prezesa Basałaja, dogadacie się idealnie bo wyznajecie te samą ideologię. Bez odbioru. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Nie tlumaczcie pokemoństwu bo i tak nie zrozumie,odezwało się wielce oburzone grono
gdy uefa kare nałożyła, a po meczu jakoś im to nie przeszkadzało( ci którzy od wczoraj szczekają nie szczekali po meczu) tylko jarali się jaka kozacka oprawa była.![]()
30 kwietnia 2012 dzień pamiętny Wisła spuszcza pejsy,Melikson pogrąża rodaków uszczęśliwiając Wiślaków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Te kur.wy spedalone z Belgii dostały jakąś karę ? Mam piane na ryju po tym co tutaj czytam.
Ostatnio edytowane przez blanco : 11.03.2012 o godz. 13:02.
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
To jest analogiczna sytuacja jak pamiętne, legendarne już "burdy" (zdaniem mediów) bydgoskie. Nic strasznego się wówczas znowu nie stało, ale był impuls by pozamykać stadiony, tj. ukarac ze zdwojoną siłą, spektakularnie. Za recydywę właśnie. W myśl zasady - "oni się nie poprawiają". Bo przecież kara za samą stricte Bydgoszcz była za wielka. Tak samo jak teraz za wyrwane z "całosci" pojedyncze Liege. Wtedy też o tym pisałem, też niektórzy nei ogarniali tematu. I to ograniczenie umysłowe, brak zdolności logicznego myślenia przeraża, bo gwarantuje, że za rok znowu nam dopierdzielą 100 tys ojro. O ile awansujemy do pucharów oczywiście. fialo: krótko powiem - nie znasz mnie, a za dużo wniosków (do tego błędnych) wysnuwasz z wpisu na forum. Świat nie jest czarno- biały. Tematu nie drążę, nie ma sensu. Pozdrawiam ![]()
Ostatnio edytowane przez felipe : 11.03.2012 o godz. 13:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
Może skoro są tacy honorowi, to zrzucą się i zapłacą tą karę a nie zostawią to klubowi (SKWK pewnie też się dorzuci), ale znając życie to raczej niemożliwe. Klub np. z kasy za bilety wszystkich kibiców to pewnie zapłaci, a potem "C" zaśpiewa Basałaj sp...j. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
![]() A w Liege kibice też nie rzucali co chwile petard tylko UEFA je rzucała. A race same się odpaliły bo organizatorzy meczu je podłożyli i zaaranżowali całą sytuacje. Byle tak dalej ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nigdzie nie pisałem natomiast, że w Bydgoszczy / Liege nic się nie działo, to już twoja błędna nadinterpretacja. Kary z dupy się nie biorą... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Nie od dziś wiadomo, że oprócz "pikników" i kibiców dopingujących, stadion jest wylęgarnią hołoty i motłochu szukającą rozrywek na poziomie epoki kamienia łupanego.
Tych chwastów się nie wyrwie. Trzeba liczyć na samozagładę albo perfekcyjną destrukcję ze strony odpowiednich służb. A takie działania się w ostatnim czasie nasilają. Pozytywny sygnał. |
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
||
Teraz idź przybij internetową piątkę z basałajem i wyliż mu jajeczka. Traktowany byś był poważnie, gdybyś zamiast pisania głupot poznał otoczkę wyjazdu do Liege. crazykaro napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
jebać kasę, najgorsze zawieszenie dla Sergeia...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Jak dla mnie to osoby wypowiadające się negatywnie o naszych kibicach powinny zostac zbanowane. tak dla zasady, bo w*ierdolić im nie mozna
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Co prawda nie mam wielkiego prawa, żeby się wypowiadać na ten konkretny temat, ale:
1. Debilne zachowanie kibiców drużyny przeciwnej nie jest argumentem, żeby odpowiadać w podobny sposób 2. Widząc baner "Fuck withe star, only red star" i te lewackie hasła, też bym się zdrowo wk..rwił. 3. Grunt to nie dać się sprowokować, ale nie można też mówić że deszcz pada, gdy ktoś pluje w twarz. Ale nie wyrównujmy rachunków na stadionie. Nie dajmy powodu GW i TVN, by nazywali nas "kibolami". Oczywiście, że ci z Liege powinni zostać ukarani. Ale UEFA zawsze dzieliła na równych i równiejszych. Do czego zmierzam: wszelkiego rodzaju prowokacje, rzucanie kamieniami, racami, petardami w naszych na wyjazdach nie może zostać bez ukarania. Organizatorzy wyjazdu powinni poprosić klub o pomoc i zażądać nagrania z monitoringu i skierować sprawę do UEFA. Ale znacznie trudniej ukarać sprawców, jeśli "poszkodowani" odpowiadają tym samym. Poza tym ciężko liczyć na pomoc władz klubu, które od lat pozostają głuche na wszelkie prośby. PS. Nie chodzę na mecze Wisły, mam do Krk 400 km, ale po skończeniu studiów przenoszę się do Małopolski. ![]() "Nawet jeśli przegrywasz, to krótko musi trwać, bo mistrza ten zdobywa, który potrafi grać" |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jestem zdania, że klub powinien dać zakaz wyjazdowy swoim Kibicom, bo tylko na tym traci, a nie zyskuje. Czyli ustalamy odgórnie --> wyjazdy bez kibiców. Może wtedy jeden z drugim się zastanowią co robią. Bo jak kogoś zamiast meczu interesują wyłącznie zadymy, to niech zamiast na stadion uda się do psychiatryka.
Dwa. Jestem zdania, że klub powinien pozbierać dowody na Liege z meczu u nich, przedstawić je komisji UEFA i odwołać się od kary lub zażądać kary również od Liege. Szczególnie chodzi tu o napis "Fuck withe star" (są dowody - zdjęcia i wideo) oraz naruszenie nietykalności naszego trenera (wideo i zdjęcia).
Ostatnio edytowane przez Dzimi : 11.03.2012 o godz. 14:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Skoro tak, to zapłać.
Napisz maila do klubu z prośbą o podanie nr konta, a później się pochwal na forum. Skrzynkę piwa ode mnie za to dostaniesz (bo mnie akurat nie stać żeby wspomóc klub choć 10 000 euro), może reszta też z wdzięczności się dorzuci. Chyba, żeś jest obszczymurek i w zyciu takiej kasy jak 100 tysięcy euro nie zobaczysz? Na forum siedzisz od 2007 roku, to mi tak jakoś samo z siebie sugeruje odpowiedź, pewnie ledwo z gimnazjum wyrosłeś i rządzisz się nieswoją kasą. A karę powinien zapłacić organizator wyjazdu - niech później identyfikuje sprawców i przerzuca koszty na nich, skoro są na tyle nierozgarnięci, że dają się prowokować pedałom i komuchom.
Ostatnio edytowane przez danpe_ : 11.03.2012 o godz. 14:40.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
edit. Dodatkowo życzysz naszym chłopakom powinięcia przez niebieskich gadów. Zmiataj.
Ostatnio edytowane przez ruthless06 : 11.03.2012 o godz. 15:20.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|