The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.03.2012, 11:45
Worcester napisał(a):Wyświetl post
Przeraża mnie, że takie osoby jak wyżej występują na forum kibicowskim i mają się dobrze.
Jedynie możesz się wypowiedzieć przed komputerem, bo na wyjazdy nie jeżdzisz.
Podsumowując: gówno wiesz.
Takie osoby występują nie tylko na forum... One pojawiają się już na stadionie :(

W dupie byli, gówno widzieli ale za komentarze się będą brali.
Odpowiedz cytując
robin hood
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 11.03.2012, 11:46
Worcester no tak oczywiście mnie znasz wiesz kim jestem i jesteś przerażony że są kibice Wisły, którzy myślą inaczej niż Ty.
No i oczywiście jesteś przekonany w 100% że Gówno wiem. No tak masz rację oczywiście Bo Tylko Ty kibicujesz Wiśle od kilkudziesięciu lat i Tylko Ty jeździsz na Wyjazdy. Żyj w tej świadomości dalej powodzenia.

Yo Yo.

Miło się dyskutuje, już było kilku, którzy mnie za Błonia wysyłali jeszcze im się nie udało.
A tak na marginesie rozumiem że masz jakieś podstawy żeby ten nic do gorszej strony błoń przypisywać.

serek.c2

A kim Ty jesteś żeby mnie oceniać Znasz mnie Wiesz kim jestem, co robiłem

No tak Tylko Wy macie prawo do wypowiadania się nikt inny Tylko W macie słuszne prawo do oceniania i własnego zdania.

Przepraszam jak śmiałem się odezwać jeszcze raz "Wybaczcie"
Ostatnio edytowane przez robin hood : 11.03.2012 o godz. 11:49.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 11.03.2012, 12:02
robinie hehe

Powiedz mi proszę, gdzie byłeś 23 lutego bieżącego roku?
Odpowiedz cytując
kha1
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 11.03.2012, 12:04
Widze, że za potępianie zachowań chuligańskich można tu niezły opieprz dostać. Nice.
Odpowiedz cytując
kriswisla
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 11.03.2012, 12:05
robin hood napisał(a):Wyświetl post
Czytam i nie wierze !!
Ludzie niektórych z Was naprawdę delikatnie rzecz ujmując pokręciło.

Tusk jest winny, no tak On rzucał petardami, śniegiem to On na Trybunach bawi się w politykę zamiast w kibicowanie.
To on po ostrym wejściu zamiast na minute przed końcem zacząć grę to rzucił się na zawodnika a po meczu jeszcze z szałem Wyspiańskiego w oczach chciał bić wszystkich na około.

Widzicie drzazgę u kogoś a nie widzicie Belki u siebie.

Jedno zdanie "Jesteśmy od lat na cenzurowanym jako kibice Polski i klubów.
Jesteśmy RECYDYWISTAMI.
Jakiekolwiek zachowanie w mniejszym lub większym stopniu sprzeczne z regulaminem będzie karane po czterokroć. No ale nie dość że 7 gniazdowych bawi się w politykę na trybunie to jeszcze na forum w temacie nie politycznym pier... głupoty

Jeśli to prawda co wyliczył Kha1 ze straciliśmy jakieś 1,2 mil euro to nie mam więcej pytań.
primo-piszesz o meczu w Krakowie a kara jest za mecz w liege ,secundo-jezeli chcesz byc takim sprawiedliwym to spojrz na to bardziej sprawiedliwym okiem ,bo jak nie byles w liege to gowno wiesz,uefa nie widzi prowokacji ze strony komuchów tylko od razu ban dla nas,nie widzi jak sie zachowuja kibice standartu to nic ze oni rzucali racami ,to nic ze lali do kubkow i rzucali w sektor G ,aze lecialy inne rzeczy tego tez nikt nie widział ,to nic ze w liege prowokowali naszych zawodnikow, to nic ze pchnieto ytrenera ublizajac mu tym ,po prostu sa rowni i rowniejsi wedlug uefy
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 11.03.2012, 12:05
Jak poinformował klub, suma wszystkich kar finansowych w obecnej edycji Ligi Europejskiej wynosi ponad 100 tys. euro. Może być ona jeszcze większa, gdyż nie została jeszcze podjęta decyzja w sprawie meczu "Białej Gwiazdy" ze Standardem w Krakowie.

Jezeli jeszcze maja patrzec na mecz w Krakowie to za kibicow Standardu moze tez sie wezma. Jezeli jedna strona jest ukarana a druga nie była lepsza to tez musi byc ukarana - jakas sprawiedliwosc mam nadzieje istnieje jeszcze na tym swiecie
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 11.03.2012, 12:08
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Jezeli jeszcze maja patrzec na mecz w Krakowie to za kibicow Standardu moze tez sie wezma. Jezeli jedna strona jest ukarana a druga nie była lepsza to tez musi byc ukarana - jakas sprawiedliwosc mam nadzieje istnieje jeszcze na tym swiecie
Pewnie będzie taka sprawiedliwość, że karę dostaniemy my za nieodpowiednie zabezpieczenie meczu.
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 11.03.2012, 12:10
kha1 napisał(a):Wyświetl post
Widze, że za potępianie zachowań chuligańskich można tu niezły opieprz dostać. Nice.

Nic dodać nic ująć. Towarzystwo wzajemnej adoracji
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 11.03.2012, 12:11
crazykaro napisał(a):Wyświetl post

Nic dodać nic ująć. Towarzystwo wzajemnej adoracji
To co Wy tu jeszcze robicie?
Odpowiedz cytując
jakkfk
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 11.03.2012, 12:21
Czytam i nie wierze !!

Tusk jest winny, no tak On rzucał petardami, śniegiem to On na Trybunach bawi się w politykę zamiast w kibicowanie.
To on po ostrym wejściu zamiast na minute przed końcem zacząć grę to rzucił się na zawodnika a po meczu jeszcze z szałem Wyspiańskiego w oczach chciał bić wszystkich na około.

Jesteśmy RECYDYWISTAMI.
Jakiekolwiek zachowanie w mniejszym lub większym stopniu sprzeczne z regulaminem będzie karane po czterokroć. No ale nie dość że 7 gniazdowych bawi się w politykę na trybunie to jeszcze na forum w temacie nie politycznym pier... głupoty

Jeśli to prawda co wyliczył Kha1 ze straciliśmy jakieś 1,2 mil euro to nie mam więcej pytań.
Tak, jest winny, bo gdy raz pokazał, że byle org. jest ponad polskim prawem, ponad polskim rządem, od tego czasu musisz się liczyc z tym, ze owa organizacja nie bedzie szanowac polskich klubow.

PS
Pytasz o ministra Belkę
Cytat:
(...)Mój Boże, każdy z nas wie o sobie, że umrze, a jednak to mu nie przeszkadza pracować dla siebie, zdobywać sobie majątku, stanowiska, wpływów itd. Naszym zadaniem jako członków narodu nie jest zapewnienie mu wiecznego istnienia, ale tylko wydobycie z niego jak największych sił, wywalczenie mu jak najszerszego, najbogatszego, pod każdym względem najpełniejszego życia.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 11.03.2012, 12:22
Kwintesencją tematu jest stwierdzenie z poprzedniej strony, że polscy kibice są na cenzurowanym w Europie, a tu była recydywa. Kolejna zresztą. A to, że niektórzy tego nie są w stanie pojąć takiej oczywistości to dowód, że są opóźnieni rozwojowo (delkatnie mówiąc) i tylko się kompromitują.

I potem zdziwienie, że są kary, paranoja...
Odpowiedz cytując
robin hood
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 11.03.2012, 12:23
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
robinie hehe

Powiedz mi proszę, gdzie byłeś 23 lutego bieżącego roku?
23 lutego bieżącego roku byłem w pracy.

a jeśli tak bardzo chcesz się licytować, hehe to powiedz mi proszę, gdzie byłeś 15 kwietnia 1995 roku.

Takie licytowanie nie ma najmniejszego sensu.
No ale oczywiście Masz rację To my jesteśmy pokrzywdzeni przez cały świat i los.

Powodzenia
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 11.03.2012, 12:32
To nie licytowanie - chciałem Ci uświadomić, że nie powinieneś się wypowiadać w tym temacie bo Cię po prostu w Liege nie było. Nie wiesz co się tam działo więc mógłbyś się najzwyczajniej w świecie nie odzywać.

ps. byłem wtedy we Wrocławiu

felipe napisał(a):Wyświetl post
Kwintesencją tematu jest stwierdzenie z poprzedniej strony, że polscy kibice są na cenzurowanym w Europie, a tu była recydywa. Kolejna zresztą. A to, że niektórzy tego nie są w stanie pojąć takiej oczywistości to dowód, że są opóźnieni rozwojowo (delkatnie mówiąc) i tylko się kompromitują.

Oczywiście felipe, przeprośmy jeszcze Twente za podrobione bilety i za to, że pobito naszych kolegów "recydywisto"...
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 11.03.2012 o godz. 12:35.
Odpowiedz cytując
Luk_Biala_Gwiazda
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 11.03.2012, 12:37
Spokojnie, SKWK ma trochę środków z niezwróconych pieniędzy za Superpuchar niektórym, więc będzie miało z czego zapłacić część kary.
Odpowiedz cytując
Quorth
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 11.03.2012, 12:48
Jaką karę dostał ten czarny goryl, który zaatakował Kazia Moskala? jaką karę dostał Standard za zachowanie ich kibiców na Reymonta? zawsze uefa traktuje nas jak kraj trzeciego świata, sędziowie ewidentnie wypaczają mecze na naszą niekorzyść i nic się nie dzieje!
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 11.03.2012, 12:53

Dno dna. I kilometr mułu.

Ostatni raz podejmę walkę ze skretynieniem niektórych użytkowników tego forum, gdyż nie potrafię patrzeć bezczynnie na obrażanie ludzi, dla których Wisła to nie odpalenie streama gdzieś na pograniczu województwa podkarpackiego i lubelskiego, a później klepanie w necie moralizatorskich postów (nie pije tu konkretnie do Ciebie, ale większość osób tu działa właśnie w ten sposób). Do rzeczy ?

1. Byłeś w Liege? Nie byłeś, nie wypowiadaj się, albo dowiedz się od znajomych, którzy tam pojechali (wątpie czy takowych posiadasz) jak było naprawdę. Inaczej - nie masz prawa głosu, i'm sorry.

2. Wyjebane mam na to czy komuniści z Liege dostaną kary czy nie, ale w tej sytuacji za baner "Fuck withe star, only red star" - czyli wg nomenklatury decydentów z uEFA - baner faszystowski, ksenofobiczny, niezwiązany z meczem etc - czerwone ścierwo (obiektywnie) też powinno zostać "wynagrodzone". Nie wspominam już o latających przedmiotach, kamieniach w auta, etc., etc.

3. A jaką mamy sytuację ? Otóż taką, że koledzy z uEFY dają nam karę 80k euro, a ich koleżanki ze stadnardu nic, zero. I Ty, śmieszny człowieczku, zachowujesz się dokładnie jak nasz klub w pierwszym meczu. Tamci do spółki z uEFAi srają Ci na łeb, a Ty sobie to rozcierasz na twarzy, wmawiając sobie, że to maseczka relaksacyjna. Otóż. Zostaliśmy perfidnie skrzywdzeni i oszukani. Ukarani za posiadanie własnych poglądów, za realizacje pasji i nadawanie blasku nudnym jak ....a 50 latki konsumenckim trybunom. Ukarani niesłusznie, bo z pewnością zachowywaliśmy się znacznie lepiej niż komuniści u nas.

Ale trwaj sobie dalej w swoim świecie. Świecie, w którym postawa służalczo-poddańcza wobec wszystkich decyzji "jewropy", "oświeconego zachodu" jest na porządku dziennym. Myślę, że być może pewnego pięknego dnia zasiądziesz po prawicy prezesa Basałaja, dogadacie się idealnie bo wyznajecie te samą ideologię. Bez odbioru.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Romuald
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 11.03.2012, 12:58
Nie tlumaczcie pokemoństwu bo i tak nie zrozumie,odezwało się wielce oburzone grono gdy uefa kare nałożyła, a po meczu jakoś im to nie przeszkadzało( ci którzy od wczoraj szczekają nie szczekali po meczu) tylko jarali się jaka kozacka oprawa była.
30 kwietnia 2012 dzień pamiętny Wisła spuszcza pejsy,Melikson pogrąża rodaków uszczęśliwiając Wiślaków.
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 11.03.2012, 12:59
Te kur.wy spedalone z Belgii dostały jakąś karę ? Mam piane na ryju po tym co tutaj czytam.
Ostatnio edytowane przez blanco : 11.03.2012 o godz. 13:02.
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Stary 11.03.2012, 13:03
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Oczywiście felipe, przeprośmy jeszcze Twente za podrobione bilety i za to, że pobito naszych kolegów "recydywisto"...
Dobrze wiesz, że Twente to nie wyjątek. Liege to nie wyjątek. I o to chodzi w tym wszystkim...

To jest analogiczna sytuacja jak pamiętne, legendarne już "burdy" (zdaniem mediów) bydgoskie. Nic strasznego się wówczas znowu nie stało, ale był impuls by pozamykać stadiony, tj. ukarac ze zdwojoną siłą, spektakularnie. Za recydywę właśnie. W myśl zasady - "oni się nie poprawiają". Bo przecież kara za samą stricte Bydgoszcz była za wielka. Tak samo jak teraz za wyrwane z "całosci" pojedyncze Liege. Wtedy też o tym pisałem, też niektórzy nei ogarniali tematu. I to ograniczenie umysłowe, brak zdolności logicznego myślenia przeraża, bo gwarantuje, że za rok znowu nam dopierdzielą 100 tys ojro. O ile awansujemy do pucharów oczywiście.

fialo: krótko powiem - nie znasz mnie, a za dużo wniosków (do tego błędnych) wysnuwasz z wpisu na forum. Świat nie jest czarno- biały. Tematu nie drążę, nie ma sensu. Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez felipe : 11.03.2012 o godz. 13:09.
Odpowiedz cytując
tomek100
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 11.03.2012, 13:04
Czytam i nie wierze !!

Jesteśmy RECYDYWISTAMI.

Nic dodać, nic ująć - może tylko to, że przecież oni, prawdziwi Polacy i obrońcy kibolskiego honoru, cierpią ogromne prześladowania niczym Chrystus na krzyżu...

Może skoro są tacy honorowi, to zrzucą się i zapłacą tą karę a nie zostawią to klubowi (SKWK pewnie też się dorzuci), ale znając życie to raczej niemożliwe. Klub np. z kasy za bilety wszystkich kibiców to pewnie zapłaci, a potem "C" zaśpiewa Basałaj sp...j.
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 11.03.2012, 13:08
Dobrze wiesz, że Twente to nie wyjątek. Liege to nie wyjątek. I o to chodzi w tym wszystkim...

To jest analogiczna sytuacja jak pamiętne, legendarne już "burdy" (zdaniem mediów) bydgoskie. Nic strasznego się wówczas znowu nie stało, ale był impuls by pozamykać stadiony, tj. ukarac ze zdwojoną siłą, spektakularnie. Za recydywę właśnie. W myśl zasady - "oni się nie poprawiają". Bo przecież kara za samą stricte Bydgoszcz była za wielka. Tak samo jak teraz za wyrwane z "całosci" pojedyncze Liege. Wtedy też o tym pisałem, też niektórzy nei ogarniali tematu. I to ograniczenie umysłowe, brak zdolności logicznego myślenia przeraża, bo gwarantuje, że za rok znowu nam dopierdzielą 100 tys ojro. O ile awansujemy do pucharów oczywiście.
Nic sie w Bydgoszczy nie stało. Kibice grzecznie siedzieli na miejscach a niedobra policja ich zaatakowała

A w Liege kibice też nie rzucali co chwile petard tylko UEFA je rzucała. A race same się odpaliły bo organizatorzy meczu je podłożyli i zaaranżowali całą sytuacje. Byle tak dalej
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Stary 11.03.2012, 13:23
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
Nic sie w Bydgoszczy nie stało. Kibice grzecznie siedzieli na miejscach a niedobra policja ich zaatakowała

A w Liege kibice też nie rzucali co chwile petard tylko UEFA je rzucała. A race same się odpaliły bo organizatorzy meczu je podłożyli i zaaranżowali całą sytuacje. Byle tak dalej
Wydarzenia bydgoskie same w sobie nei były powodem, by zamykać stadiony / zakazywać wyjazdów Bogu ducha winnym kibicom innych klubów. Dalej - odpalenie rac + jakieś petardy hukowe też nie są czymś "obcym" w Europie i też same w sobie nie stanowią powodu, by nakładać zakaz wyjazdowy + bez mała 100 tys euro kary. Te kary (konkretnie ich rozmiar) są zwyczajnie wynikiem recydywy... Bo przecież race były na Wiśle wcześniej i kary były mniejsze, o zakazie wyjazdowym nie wspominając.

Nigdzie nie pisałem natomiast, że w Bydgoszczy / Liege nic się nie działo, to już twoja błędna nadinterpretacja. Kary z dupy się nie biorą...
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 11.03.2012, 13:23
Nie od dziś wiadomo, że oprócz "pikników" i kibiców dopingujących, stadion jest wylęgarnią hołoty i motłochu szukającą rozrywek na poziomie epoki kamienia łupanego.

Tych chwastów się nie wyrwie. Trzeba liczyć na samozagładę albo perfekcyjną destrukcję ze strony odpowiednich służb. A takie działania się w ostatnim czasie nasilają. Pozytywny sygnał.
Odpowiedz cytując
Jot
Banita

Od: 08.2007

Stary 11.03.2012, 13:25
tomek100 napisał(a):Wyświetl post
Nic dodać, nic ująć - może tylko to, że przecież oni, prawdziwi Polacy i obrońcy kibolskiego honoru, cierpią ogromne prześladowania niczym Chrystus na krzyżu...

Może skoro są tacy honorowi, to zrzucą się i zapłacą tą karę a nie zostawią to klubowi (SKWK pewnie też się dorzuci), ale znając życie to raczej niemożliwe. Klub np. z kasy za bilety wszystkich kibiców to pewnie zapłaci, a potem "C" zaśpiewa Basałaj sp...j.
Wychodzi twoja niewiedza, ignorancja i to, że gówno wiesz a pier.dolisz. Jesteś gamoniowatym paziem, takim już zostaniesz i nic tego nie zmieni.
Teraz idź przybij internetową piątkę z basałajem i wyliż mu jajeczka.
Traktowany byś był poważnie, gdybyś zamiast pisania głupot poznał otoczkę wyjazdu do Liege.

crazykaro napisał(a):
idź podaj rękę komendantowi rokicie, tylko do tego się nadajesz.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 11.03.2012, 13:27
jebać kasę, najgorsze zawieszenie dla Sergeia...
Odpowiedz cytując
ZoneNh
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 11.03.2012, 13:33
Jak dla mnie to osoby wypowiadające się negatywnie o naszych kibicach powinny zostac zbanowane. tak dla zasady, bo w*ierdolić im nie mozna
Odpowiedz cytując
Michal_1990
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 11.03.2012, 13:38
Co prawda nie mam wielkiego prawa, żeby się wypowiadać na ten konkretny temat, ale:
1. Debilne zachowanie kibiców drużyny przeciwnej nie jest argumentem, żeby odpowiadać w podobny sposób
2. Widząc baner "Fuck withe star, only red star" i te lewackie hasła, też bym się zdrowo wk..rwił.
3. Grunt to nie dać się sprowokować, ale nie można też mówić że deszcz pada, gdy ktoś pluje w twarz.
Ale nie wyrównujmy rachunków na stadionie. Nie dajmy powodu GW i TVN, by nazywali nas "kibolami".
Oczywiście, że ci z Liege powinni zostać ukarani. Ale UEFA zawsze dzieliła na równych i równiejszych.
Do czego zmierzam: wszelkiego rodzaju prowokacje, rzucanie kamieniami, racami, petardami w naszych na wyjazdach nie może zostać bez ukarania. Organizatorzy wyjazdu powinni poprosić klub o pomoc i zażądać nagrania z monitoringu i skierować sprawę do UEFA. Ale znacznie trudniej ukarać sprawców, jeśli "poszkodowani" odpowiadają tym samym. Poza tym ciężko liczyć na pomoc władz klubu, które od lat pozostają głuche na wszelkie prośby.

PS. Nie chodzę na mecze Wisły, mam do Krk 400 km, ale po skończeniu studiów przenoszę się do Małopolski.

"Nawet jeśli przegrywasz, to krótko musi trwać,
bo mistrza ten zdobywa, który potrafi grać"
Odpowiedz cytując
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 11.03.2012, 14:36
Jestem zdania, że klub powinien dać zakaz wyjazdowy swoim Kibicom, bo tylko na tym traci, a nie zyskuje. Czyli ustalamy odgórnie --> wyjazdy bez kibiców. Może wtedy jeden z drugim się zastanowią co robią. Bo jak kogoś zamiast meczu interesują wyłącznie zadymy, to niech zamiast na stadion uda się do psychiatryka.

Dwa. Jestem zdania, że klub powinien pozbierać dowody na Liege z meczu u nich, przedstawić je komisji UEFA i odwołać się od kary lub zażądać kary również od Liege. Szczególnie chodzi tu o napis "Fuck withe star" (są dowody - zdjęcia i wideo) oraz naruszenie nietykalności naszego trenera (wideo i zdjęcia).
Ostatnio edytowane przez Dzimi : 11.03.2012 o godz. 14:38.
Odpowiedz cytując
danpe_
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 11.03.2012, 14:37
JrQ- napisał(a):Wyświetl post
jebać kasę, najgorsze zawieszenie dla Sergeia...
Skoro tak, to zapłać.
Napisz maila do klubu z prośbą o podanie nr konta, a później się pochwal na forum. Skrzynkę piwa ode mnie za to dostaniesz (bo mnie akurat nie stać żeby wspomóc klub choć 10 000 euro), może reszta też z wdzięczności się dorzuci.

Chyba, żeś jest obszczymurek i w zyciu takiej kasy jak 100 tysięcy euro nie zobaczysz?

Na forum siedzisz od 2007 roku, to mi tak jakoś samo z siebie sugeruje odpowiedź, pewnie ledwo z gimnazjum wyrosłeś i rządzisz się nieswoją kasą.

A karę powinien zapłacić organizator wyjazdu - niech później identyfikuje sprawców i przerzuca koszty na nich, skoro są na tyle nierozgarnięci, że dają się prowokować pedałom i komuchom.
Ostatnio edytowane przez danpe_ : 11.03.2012 o godz. 14:40.
Odpowiedz cytując
ruthless06
Junior Member

Od: 07.2008

Stary 11.03.2012, 14:41
michu-k napisał(a):Wyświetl post
Nie od dziś wiadomo, że oprócz "pikników" i kibiców dopingujących, stadion jest wylęgarnią hołoty i motłochu szukającą rozrywek na poziomie epoki kamienia łupanego.

Tych chwastów się nie wyrwie. Trzeba liczyć na samozagładę albo perfekcyjną destrukcję ze strony odpowiednich służb. A takie działania się w ostatnim czasie nasilają. Pozytywny sygnał.
Dzięki większości z tych "chwastów" kanar nie stoi pod stadionem czekając na koniec meczu, w celu obicia Ci facjaty i skonfiskowania szalika.

edit. Dodatkowo życzysz naszym chłopakom powinięcia przez niebieskich gadów. Zmiataj.
Ostatnio edytowane przez ruthless06 : 11.03.2012 o godz. 15:20.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów