|
Senior Member
Od: 04.2009
Online |
|
|
Orientuje sie ktos czy z Krakowa kursuja busy do Kokotowa ?
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Dlaczego PKP nie obniżyło cen biletów na trasie Kraków - Warszawa dla pociągów Intercity (na czas usuwania skutków katastrofy) ? Zamiast 3 godzin, będzie jechał 6. Dlaczego człowiek ma płacić te 123 zł jak czas podróży jest dwukrotnie dłuższy ?
![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Pamięta ktoś co to za piiłkarz i z kim mecz był: jakies 4 lata temu, liga angielska -> Chelsea z kimś grało i nie pamiętam czy Terry, czy ktoś inny musiał stanąć na bramce, bo pierwszy bramkarz dostał kartke, a drugi jakaś kontuzja ... PAMIĘTA KTOŚ MOŻE?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
busy ? jakieś są, MAT-Bus chyba, dokładnie Ci nie powiem ale masz MPK 243
Ostatnio edytowane przez Luu... : 05.03.2012 o godz. 21:03.
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jest jakiś dobry horror w kinach na który można zabrać ze sobą dziewczynę? a co, niech się trochę poboi
![]() ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jestem zielony w tym temacie, potrzebuje do auta typowe duperela (jakąś linka od tylniej półki etc), planuje na szrot zajrzeć, na jakiej zasadzie są opłaty?
|
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Siema mam pytanko nie ma ktoś do sprzedania kamagre w żelu jak cos to priv!
)) |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
jako jedyni w metrze mają zasięg... ![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Kaan, dzieki pojechalem i za 20 zl zgarnalem mase dupereli co po sklepach/allegro by mi wyszlo ponad 150 ;D
|
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Chcę założyć stronę w internecie z końcówką : pl lub com. Docelowo ma to być oferta firmowa ale bez możliwości kupowania na niej. Docelowo potrzeba mi około 1-2GB miejsca na stronę, poczta w tej samej nazwie co strona i no i żeby to była jakaś dobra solidna firma uznana w internecie. Chciałbym aby było płatne z góry za rok i wykupić tą nazwę firmową z końcówką na zawsze albo chociaż mieć pierwszeństwo odnowienia. Ile takie coś może orientacyjnie kosztować na rok ?
![]() W nas wiara siła i natchnienie! Szeregi rosną nasze wciąż! Niesiemy Polsce odrodzenie! My, nowe pokolenie!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
ale przecież Szybki Tramwaj to nie metro
wiem, wiem stolyca ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
...wie ktos gdzie jakis szrot jest gdzie stoją ASTRY 1 |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Wysylaja się wam maile na poczcie na interii?
Od jakichs 2h nie moge wyslac do nikogo :/ ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Wysyłają ale docierają z opóźnieniem.
i Odbieram również i to sporym ok 3/4 godz. ![]()
Iść ku słońcu, ku wolności iść... Wolność po polsku, morze przelanej krwi...(...)
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY |
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Ja ostatnio zakładełem stronę i koszty w jednym z serwisów to 306,27 zł brutto za rok, a w tym: 3 konta email oraz 5 GB przestrzeni na Twoje dane wybór layoutu strony obsługa strony i pomoc ze strony serwisu dodatkowe narzędzie do zarządzania roczna rejestracja domeny .pl oczywiście z prawem przedłużenia (domena com za pierwszy rok to dodatkowo 30 zł netto) Koszt rocznego przedłużenia ważności domeny .pl to od 50 do 100 zł netto. W razie dalszych pytań priv. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Mam kurtke z poliamidu i na metce jest, że nie wolno prasować! I tu rodzi się moje pytanie: jak ją wyprasować beż żelazka?
![]() ![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
poszukuję w necie informacji na temat " zalet wirusów komputerowych" i nie mogę nic znaleźć... poratuje ktoś ?
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Mam OGROMNA prosbe do chlopakow z Dublina!!! Gdzie tu mozna ogladnac jutrzejszy mecz? Tylko prosilbym tak bardzo dokladnie wytlumaczyc tzn.dokladny adres poniewaz jestem tu pierwszy raz i sie wogole nie orientuje w terenie. Byloby super jakby to byla wislacka knajpa
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ktoś wie jakie są normy budowlane dotyczące szerokości i wysokości otworów drzwiowych? W sensie maks. szerokość i wysokość.
Bo nie wiem czy robić zadymę ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
czy da się przebić ścianę nośną w piwnicy kamienicy
otwieram pub na rynku w krk i mam 2 piwnice pod kamienicami oddzielone ścianą nośną... chce je połączyć żeby zrobić większy lokal... Czy jest to możliwe |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
wymiary podane w mm "ROZMIAR" S0, H0, SZ, HZ Drzwi TBS NORMA „80” 876, 2058, 906, 2073 „90” 984, 2058, 1014, 2073 „100” 1076, 2058, 1106, 2073 S0- szerokość otworu w murze przystosowanego do osadzenia ościeżnicy [mm] H0 - wysokość otworu w murze przystosowanego do osadzenia ościeżnicy [mm] SZ - szerokość całkowita ościeżnicy [mm] HZ - wysokość całkowita ościeżnicy [mm] UWAGA! Wymiar H 0 ma zastosowania do ościeżnicy do postawienia na gotowej posadzce. W przypadku zastosowania ościeżnicy przystosowanej do zalania w posadzce podany wymiar wysokości należy zwiększyć o 30 mm. ![]()
"Przyjazn jest wszystkim. Przyjazn to cos wiecej niz talent. Wiecej niz wladza. Prawie sie rowna rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Dzięki wielkie - znaczy że jeśli mi zrobili wysokość 2130 mm to ciut przesadzili ...
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Zna sie ktoś na działalnosci stowarzyszeń ?
nie myśle teraz o skwk to raz, a dwa nie mam czasu na przeczytanie ustawy i kodeksu chodzi mi o to jak można zarząd stowarzyszenia odwołać. Jak ktoś ma jakieś pomysły to walić priv czy cos ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Cytat:
tyle miałem kiedyś w mailu od prawnika bo też mnie to interesowało ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Ale możesz zaryzykować. Kolejność postępowania: - opinia i ekspertyza konstrukcyjna (czy to w ogóle możliwe) - zgoda właścicieli nieruchomości... jak są różni - to już może umrzeć temat - - opinia rzeczoznawcy ds. p-poż - program konserwatorski co do zakresu przebudowy i zmian (bardzo trudne) - projekt budowlany - uzgodniony z konserwatorem (bardzo bardzo trudne) - pozwolenie na budowę (tu już bułka z masłem) - projekt wnętrz (niewykluczone że też będziesz musiał uzgadniać na Kanoniczej) - wykonawstwo ... no to temat rzeka Ale generalnie ... ciężkie do przeprowadzenia. Na Euro nie zdążysz ![]() ![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
hmm to już coś.
ale np dokładniej : Stowarzyszenie nie ma nigdzie informacji o statucie. Czy jest to juz powód by odwołać zarząd ? Imho jest to działanie na szkode stowarzyszenia. I jak można odwołać zarząd ? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|