|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wybacz bo najwyraźniej nie jestem na bieżąco - niby skąd to wiadomo? Wypowiedź Moskala tuż po zdarzeniu była moim zdaniem wyjątkowo sugestywna (akurat mam ją w podpisie).
![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
||
Your welcome.Nie zamierzam ci misiu, tłumaczyć jak jest zbudowane koło ani dlaczego na zewnątrz jest chłodno. Więc następnym razem nie odpisuj do mnie jeśli chcesz sobie pomonologować.
Powód: 2 w 1
Ostatnio edytowane przez lazy : 02.03.2012 o godz. 17:22.
![]()
c.d.n.
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
A info pewne na 100 %.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 02.03.2012 o godz. 17:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jakbyście potrafili słuchać, a nie tylko gadać to Moskal powiedział że nie potrzebuje zawodnika który ,NIE CHCE GRAĆ W WIŚLE, i chyba każdy zdrowo myślący się domyśli o co chodzi, a był ciągnięty przez prasę za język.
Moskal powiedział że go nie skreśla i jest gotowy mu pomóc, widać sami bierzecie Kazka i próbujecie z niego zrobić narzędzie w walce z Małeckim. Wracając do odwieszenia Małeckiego, jeśli to prawda co mówił Borek w tym programie co link podano i Probierz gadał z Cupiałem za plecami Basałaja a Małecki wróci do składu to na 99% Cupiał nie przedłuży w czerwcu umowy z Basałajem, i to jest dla mnie na + |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
No i teraz będą prostować, prostować i nie wyprostują.
Cytat:
![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Jesli to prawda z tym Maleckim to... zenada. Klub robi z siebie posmiewisko. Pierw go zawieszaja, potem za dwa tygodnie odwieszaja
![]() Zebysmy sie nie zdziwili jak kiedys jakis "Melikson" uzna ze jednak chce grac gdzie indziej i uzna ze "juz nie chce grac w tej druzynie". A co bedzie ryzykowal? Zawieszenie? Phii, za dwa tygodnie bedzie odwieszony ![]() Do zyskania bedzie mial duzo, ewentualne spuszczenie ceny przy transferze... Zenua... Jeszcze rozumialbym jakby Malecki byl "krakowskim Ballotelim" (czy jakos tak, nie wiem jak nazywa sie ten z ManC). Wtedy coz... w gre wchodzi duzo. Ale Malecki?! Przeciesz to grajek o dwie klasy gorszy od Blaszczykowskiego (tego z Wisly, do dzisiejszego nawet nie ma co porownywac). Zenua i wystawienie klubu na posmiewisko. Amatorka goni amatorke w tym klubie. Tak swoja droga to juz 3 trener w tym klubie w ciagu 1 sezonu (sic!). I potem niektorzy smieja sie z Wojciechowskiego No ale zawsze lepiej wymienic trenera, niz 15 pilkarzy... Nie, nie pisze ze mielismy super trenerow. Ale... pilkarzy super tez nie mielismy. Z gowna rzezby nie ulepisz. Tyle. Ech, i w wakacje kolejna "rewolucja". Potem znowu bedzie pieprzenie ze trzeba czasu na zgranie. Czy tez usprawiedliwienia ze nie byli zgrani. I tak w kolko... W tym klubie nigdy nic nie wiadomo. Nie wiadomo co bedzie za miesiac, co za trzy, i co za pol roku. Amatorka. P.S Malecki jest mlody?! Malecki ma juz 24 lata! W tym wieku sa ludzie co 3 razy wygrali lige mistrzow... Malecki mlody nie jest, jest poprostu mentalnie bardzo zacofany. Poziom 15-16 latka. Futbol uratowal mu zycie. Tak to trzeba okreslic. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Malecki odstawił sabotaż w jednym z najważniejszych meczów sezonu, zakpił z kibiców i drużyny - potem szedł w zaparte bo nawet nie przeprosił i to nie byl jego pierwszy numer.
Jak sobie po tym wszystkim pomyśle, ze jeszcze w tej rundzie mam oglądać go w koszulce Wisły, a trybuna C będzie oddawać mu pokłony to mimo, ze posiadam karnet wole zostać w domu niz uczestniczyć w takim żenującym spektaklu. Jak Probierz ma o coś prosić Cupiała to niech poprosi o fundusze na transfery w lecie. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Patrząc z perspektywy na kupno Jirsaka, płacenie kontraktów Dawidowskiemu, Jaliensowi i jeszcze znajdzie się paru takich za tą kase mogli wybudować ze 2 boiska o wysokim standardzie + jakieś sztuczne oświetlenie. Taki Jirsak wieczny niewypał mimo że darze go sympatią to co on zrobił tak w sumie? Czy chociaż jeden mecz nam wygrał? Zrobił w jakimś różnice jedyne pozytywne co mi sie z tym gosciem kojarzy to bramka na Tottenhamie i jeszcze jedna w lidze z daleka mocne uderzenie z dystansu.
Edit, przepraszam jeszcze kojarzy mi sie że jego zona kiedys dla całego zespołu knedliczków narobiła i ponoć wszystkim smakowały.. ![]() ![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
Ja wymyśliłem jeszcze coś lepszego. Telefonika mogła by wziąć kredyt w wysokości 100mln €, wszystko to postawić na dokładny wynik meczu Śląsk - Legia (0-4)!. Kurs był ok. 50, więc mielibyśmy jakieś 5 mld euro zysku, z tego prowizja dla buków, banku i podatek - ale myśle że z 2-3 mld euro by zostało. Można by za te pieniądzę wykupić stadion od miasta, zbudować nowy, większy nowocześniejszy, połączony z bazą treningową i halą. Dodatkowo można by zlecić zamach bombowy na pewien obiekt przy Kałuży i jeszcze by setki milionów euro na transfery zostało. Także jak wynajdziesz wehikuł czas, to się odezwij a spróbujemy te nasze pomysły wprowadzić w życie. ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Że tak powiem, wybrałeś zły dzień na ten cytat.
http://narodowcy.net/ue-dala-96-tys-...ia/2012/03/02/ I sorry za OT ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Widocznie ten cały unijny socjalizm jest gó*no wart
![]() Swoją drogą ciekawe na ile wiarygodny jest ten portal sport.pl i czy rzeczywiście Małecki wróci do kadry Czy to przypadkiem nie jest sportowy portal Agory właściciela wyborczej? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
tak, to jest wyborcza, dział sportowy w wersji elektronicznej
![]() "Nawet jeśli przegrywasz, to krótko musi trwać, bo mistrza ten zdobywa, który potrafi grać" |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Dalibyście Małemu spokojnie po schodach treningowo biegać. Jakiś dziennikarz puścił "kaczkę" i już wrze. Przecież oni muszą coś pisać, trochę co wiedzą resztę co myślą że wiedzą; my natomiast nie musimy się tym tak ekscytować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
PYTAM SIE KUR*a CO SIE DZIEJE Z Radosławem Sobolewskim
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Sobol przed kwietniem n ie wróci.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Trzeba powiedzieć,że Jaliens vel Żaliens wg pana Durdy,zaczął grać tak jak oczekiwali od niego wszyscy,czyli spokojnie czyści.Nie widziałem żadnych baboli takich jakie lubił robić w zeszłym roku.Ogólnie obrona dla mnie na +
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
Mnie zwalił z nóg "Roar" Melikson.
A co do meczu, to momentami strasznie irytowała mnie gra Genkova. Po co napastnik gra tyłem do bramki w sytuacji, gdy mamy już dwa gole przewagi? Zrozumiałbym jeszcze, gdyby był nominalnym pomocnikiem, ale on uparcie zostawiał Bitona samego i krążył blisko naszego pola karnego. |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Pewnie nie w pięknym stylu , ale do przodu.
Pierwszy raz " Żaliens " zagrał cos wreszczcie. Zobaczymy co dalej ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Trzeci mecz Jaliensa na wiosne i trzeci raz gra jak profesor. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jednak nie tylko ja to widzę ))) Modne jest jechać po Żaliensie bo Holender, bo nie jest młodym pseudo-zdolnym Polakiem itd. Prawda jest taka, że na wiosnę jest naszym najlepszym zawodnikiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
![]()
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Panowie GonzoNS i rafkur ja nie naśmiewam się z Q . jego dobry mecz. zobaczymy co dalej z formą całej drużyny będzie ...
a panowie z W -wy oskar za " Zalinsa" i " Roara " ![]() i jak dla mnie Q i Lamey słabi nie są , w ostanim sezonie grali padake , ale cos dobrego z nich da się wycisnąć .. pozyjemy zobaczymy .. Panie ddii, juniorowanie nie zwalna Cię z obowiązku edytowania postów. Jeśli po napisaniu jednego masz jeszcze coś do dodania, to zrób to przez opcję "edytuj" - FraMat
Ostatnio edytowane przez FraMat : 04.03.2012 o godz. 09:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
jeszcze był Żerwazjo Niuniez...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Sytuacji w której na czystą pozycje wyszedł Iliev i miał 200% sytuacje gdzie sędzie zasygnalizował spalonego, a zaraz pokazali, że go nie było nie skomentował ani słowem bo gadał o jakichś bzdurach. Katastrofa po prostu, 2 tygodnie temu tragiczny Milko, teraz 5 razy gorszy Durda... Ale takie są konsekwencje odejścia Jacka Laskowskiego, ktoś te mecze musi komentować, ale błagam tylko nie Durda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Aż dziw, że nie było Żordana Bunozy i Żarżuły.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() Ja .......ę, mógłby się choć trochę przygotować.... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Dobre bylo tez w przerwie:
"Czarek, przez ta zolta kartke, czeka Cie pauza" "Nie, nie... jedna zostala anulowana" ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wilk nie dostał kartki, było jakieś tam ostre wejście to dziennikarz powiedział Wilkowi że musi uważać bo kartka kartka wyeliminuje go z meczu z Amiką, a Czarek na to że spokojnie że ma na razie dwie a jedną anulowano
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|