The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.03.2012, 17:04
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
ile razy trzeba to tłumaczyć: MOSKAL I VALCKX BYLI PRZECIWNI ODSUNIĘCIU PATRYKA OD 1-WSZEGO SKLADU.
ZROBIŁ TO AUTORYTARNIE BASALAJ.
Konferencja po Zagłębiu nie była tak daleko by ludzie mieli skleroze....

A to że skwk pisze że w 100% odpowiada Basałaj to pokazuje jak bardzo chcą go wywalić dla własnych celów.
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 02.03.2012, 17:06
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
ile razy trzeba to tłumaczyć: MOSKAL I VALCKX BYLI PRZECIWNI ODSUNIĘCIU PATRYKA OD 1-WSZEGO SKLADU.
ZROBIŁ TO AUTORYTARNIE BASALAJ.
Wybacz bo najwyraźniej nie jestem na bieżąco - niby skąd to wiadomo? Wypowiedź Moskala tuż po zdarzeniu była moim zdaniem wyjątkowo sugestywna (akurat mam ją w podpisie).
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 02.03.2012, 17:16
wolfy napisał(a):Wyświetl post

Cupiał Cię miał zapytać o zdanie? Prezesa nie pyta, trenerów nie pyta, ale że z Tobą nie skonsultował...

Basałaj poda się do dymisji?

Dziecko, nie pisz już więcej, bo ewidentnie nie masz zielonego pojęcia co się w klubie dzieje. Dwóch trenerów mu zwolnili i słowa nie powiedział, to nagle nabierze odwagi przy Małeckim? I przyśpieszy tym moment pożegnania z fotelem prezesa i związaną z nim pensją?

ojojoj, pseprasam, forumowy tato, znaczy ojcze... eee prose księdza. Napisałem post bez twojej akceptacji i od razu takie nerwy? A może aż tak cię rozśmieszyłem? Your welcome.

Nie zamierzam ci misiu, tłumaczyć jak jest zbudowane koło ani dlaczego na zewnątrz jest chłodno. Więc następnym razem nie odpisuj do mnie jeśli chcesz sobie pomonologować.

1q2 napisał(a):Wyświetl post
Ale ja wcale nie jestem entuzjastą skrócenia Małemu kary - jako kibic przede wszystkim chciałbym się dowiedzieć jakie ma plany po 30 czerwca- jeśli ma zamiar czmychnąć Websterem to nie chciał bym go widzieć na naszym obiekcie ale to tak na marginesie
Natomiast trenera rozlicza się z wyników i jego prawem jest chcieć przywrócić do drużyny danego zawodnika - trener nie musi się wczuwać w rolę kibica, dziennikarza, prezesa.On ma zrobić wynik i jeśli Małecki jest mu do tego potrzebny to jego prawem jest optować za przywróceniem go.

Inna sprawa że w normalnym klubie, decydujące słowo powinien mieć prezes.Mówi nie - trener nie ma więcej nic do gadania.Tyle że w kwestiach organizacyjnych normalnym klubem to my nie jesteśmy więc różne kwiatki mogą wychodzić.
No właśnie, więc jak wygląda prezes mówiący wczoraj na konferencji prasowej, że nie ma takiej opcji by Patryka odwieszono, by dzisiaj usłyszeć że jego podwładny dogadał się w tej kwestii za jego plecami z nadprezesem?
Powód: 2 w 1
Ostatnio edytowane przez lazy : 02.03.2012 o godz. 17:22.
c.d.n.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 02.03.2012, 17:18
Rob_Zombie napisał(a):Wyświetl post
Wybacz bo najwyraźniej nie jestem na bieżąco - niby skąd to wiadomo? Wypowiedź Moskala tuż po zdarzeniu była moim zdaniem wyjątkowo sugestywna (akurat mam ją w podpisie).
ale na tej samej konferencji powiedział, że nie zamyka drogi Patrykowi, jeśli klub mu da szanse.

A info pewne na 100 %.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 02.03.2012 o godz. 17:23.
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 02.03.2012, 17:28
Jakbyście potrafili słuchać, a nie tylko gadać to Moskal powiedział że nie potrzebuje zawodnika który ,NIE CHCE GRAĆ W WIŚLE, i chyba każdy zdrowo myślący się domyśli o co chodzi, a był ciągnięty przez prasę za język.
Moskal powiedział że go nie skreśla i jest gotowy mu pomóc, widać sami bierzecie Kazka i próbujecie z niego zrobić narzędzie w walce z Małeckim.

Wracając do odwieszenia Małeckiego, jeśli to prawda co mówił Borek w tym programie co link podano i Probierz gadał z Cupiałem za plecami Basałaja a Małecki wróci do składu to na 99% Cupiał nie przedłuży w czerwcu umowy z Basałajem, i to jest dla mnie na +
Odpowiedz cytując
Manson33
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 02.03.2012, 17:37
No i teraz będą prostować, prostować i nie wyprostują.

Cytat:
Trener zdementował też pojawiające się dzisiaj w mediach doniesienia o tym, że dogadał się co do przywrócenia do drużyny Patryka Małeckiego. „Na razie nie widziałem się z właścicielem, mam nadzieję spotkać się z nim po jego powrocie do kraju. W związku z tym pojawiające się dzisiaj w mediach doniesienia są nieprawdziwe” – zaznaczył Probierz. „Dla mnie kluczowe jest, jak poukładać skład, a nie czy Patryk Małecki wróci do zespołu” – uciął potem temat trener.
Myślenie nie boli !
Odpowiedz cytując
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 02.03.2012, 17:46
Jesli to prawda z tym Maleckim to... zenada. Klub robi z siebie posmiewisko. Pierw go zawieszaja, potem za dwa tygodnie odwieszaja
Zebysmy sie nie zdziwili jak kiedys jakis "Melikson" uzna ze jednak chce grac gdzie indziej i uzna ze "juz nie chce grac w tej druzynie". A co bedzie ryzykowal? Zawieszenie? Phii, za dwa tygodnie bedzie odwieszony
Do zyskania bedzie mial duzo, ewentualne spuszczenie ceny przy transferze...
Zenua...

Jeszcze rozumialbym jakby Malecki byl "krakowskim Ballotelim" (czy jakos tak, nie wiem jak nazywa sie ten z ManC). Wtedy coz... w gre wchodzi duzo. Ale Malecki?! Przeciesz to grajek o dwie klasy gorszy od Blaszczykowskiego (tego z Wisly, do dzisiejszego nawet nie ma co porownywac). Zenua i wystawienie klubu na posmiewisko. Amatorka goni amatorke w tym klubie.

Tak swoja droga to juz 3 trener w tym klubie w ciagu 1 sezonu (sic!). I potem niektorzy smieja sie z Wojciechowskiego
No ale zawsze lepiej wymienic trenera, niz 15 pilkarzy... Nie, nie pisze ze mielismy super trenerow. Ale... pilkarzy super tez nie mielismy. Z gowna rzezby nie ulepisz. Tyle.

Ech, i w wakacje kolejna "rewolucja". Potem znowu bedzie pieprzenie ze trzeba czasu na zgranie. Czy tez usprawiedliwienia ze nie byli zgrani. I tak w kolko... W tym klubie nigdy nic nie wiadomo. Nie wiadomo co bedzie za miesiac, co za trzy, i co za pol roku. Amatorka.

P.S
Malecki jest mlody?! Malecki ma juz 24 lata! W tym wieku sa ludzie co 3 razy wygrali lige mistrzow... Malecki mlody nie jest, jest poprostu mentalnie bardzo zacofany. Poziom 15-16 latka. Futbol uratowal mu zycie. Tak to trzeba okreslic.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 02.03.2012, 17:53
Malecki odstawił sabotaż w jednym z najważniejszych meczów sezonu, zakpił z kibiców i drużyny - potem szedł w zaparte bo nawet nie przeprosił i to nie byl jego pierwszy numer.
Jak sobie po tym wszystkim pomyśle, ze jeszcze w tej rundzie mam oglądać go w koszulce Wisły, a trybuna C będzie oddawać mu pokłony to mimo, ze posiadam karnet wole zostać w domu niz uczestniczyć w takim żenującym spektaklu.
Jak Probierz ma o coś prosić Cupiała to niech poprosi o fundusze na transfery w lecie.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 02.03.2012, 18:38
Patrząc z perspektywy na kupno Jirsaka, płacenie kontraktów Dawidowskiemu, Jaliensowi i jeszcze znajdzie się paru takich za tą kase mogli wybudować ze 2 boiska o wysokim standardzie + jakieś sztuczne oświetlenie. Taki Jirsak wieczny niewypał mimo że darze go sympatią to co on zrobił tak w sumie? Czy chociaż jeden mecz nam wygrał? Zrobił w jakimś różnice jedyne pozytywne co mi sie z tym gosciem kojarzy to bramka na Tottenhamie i jeszcze jedna w lidze z daleka mocne uderzenie z dystansu.
Edit, przepraszam jeszcze kojarzy mi sie że jego zona kiedys dla całego zespołu knedliczków narobiła i ponoć wszystkim smakowały..
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 02.03.2012, 19:14
medyk napisał(a):Wyświetl post
Patrząc z perspektywy na kupno Jirsaka, płacenie kontraktów Dawidowskiemu, Jaliensowi i jeszcze znajdzie się paru takich za tą kase mogli wybudować ze 2 boiska o wysokim standardzie + jakieś sztuczne oświetlenie. Taki Jirsak wieczny niewypał mimo że darze go sympatią to co on zrobił tak w sumie? Czy chociaż jeden mecz nam wygrał? Zrobił w jakimś różnice jedyne pozytywne co mi sie z tym gosciem kojarzy to bramka na Tottenhamie i jeszcze jedna w lidze z daleka mocne uderzenie z dystansu.
Edit, przepraszam jeszcze kojarzy mi sie że jego zona kiedys dla całego zespołu knedliczków narobiła i ponoć wszystkim smakowały..
Masz w 100% rację.

Ja wymyśliłem jeszcze coś lepszego. Telefonika mogła by wziąć kredyt w wysokości 100mln €, wszystko to postawić na dokładny wynik meczu Śląsk - Legia (0-4)!. Kurs był ok. 50, więc mielibyśmy jakieś 5 mld euro zysku, z tego prowizja dla buków, banku i podatek - ale myśle że z 2-3 mld euro by zostało.

Można by za te pieniądzę wykupić stadion od miasta, zbudować nowy, większy nowocześniejszy, połączony z bazą treningową i halą. Dodatkowo można by zlecić zamach bombowy na pewien obiekt przy Kałuży i jeszcze by setki milionów euro na transfery zostało.

Także jak wynajdziesz wehikuł czas, to się odezwij a spróbujemy te nasze pomysły wprowadzić w życie.
Ddf
Odpowiedz cytując
amauri1990
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 02.03.2012, 20:41
Bobek90 napisał(a):Wyświetl post
Z gowna rzezby nie ulepisz. Tyle.
Że tak powiem, wybrałeś zły dzień na ten cytat.
http://narodowcy.net/ue-dala-96-tys-...ia/2012/03/02/

I sorry za OT
Odpowiedz cytując
Ventigo
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 02.03.2012, 21:19
Widocznie ten cały unijny socjalizm jest gó*no wart

Swoją drogą ciekawe na ile wiarygodny jest ten portal sport.pl i czy rzeczywiście Małecki wróci do kadry

Czy to przypadkiem nie jest sportowy portal Agory właściciela wyborczej?
Odpowiedz cytując
Michal_1990
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 02.03.2012, 22:57
Ventigo napisał(a):Wyświetl post
Czy to przypadkiem nie jest sportowy portal Agory właściciela wyborczej?
tak, to jest wyborcza, dział sportowy w wersji elektronicznej

"Nawet jeśli przegrywasz, to krótko musi trwać,
bo mistrza ten zdobywa, który potrafi grać"
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 03.03.2012, 14:30
Dalibyście Małemu spokojnie po schodach treningowo biegać. Jakiś dziennikarz puścił "kaczkę" i już wrze. Przecież oni muszą coś pisać, trochę co wiedzą resztę co myślą że wiedzą; my natomiast nie musimy się tym tak ekscytować.
Odpowiedz cytując
markowywislak
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 03.03.2012, 20:09
PYTAM SIE KUR*a CO SIE DZIEJE Z Radosławem Sobolewskimmiał kontuzje to słyszałem miesiąc temu a teraz co on robi?trenuje czy co
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 03.03.2012, 20:15
Sobol przed kwietniem n ie wróci.
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Lepiej odpaść z Levadią niż z Podbeskidziem w Pucharze Polski,
Odpowiedz cytując
adas123
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 03.03.2012, 20:20
Trzeba powiedzieć,że Jaliens vel Żaliens wg pana Durdy,zaczął grać tak jak oczekiwali od niego wszyscy,czyli spokojnie czyści.Nie widziałem żadnych baboli takich jakie lubił robić w zeszłym roku.Ogólnie obrona dla mnie na +
Odpowiedz cytując
foxtrot_green
Senior Member

Od: 01.2012

Stary 03.03.2012, 20:59
Mnie zwalił z nóg "Roar" Melikson.
A co do meczu, to momentami strasznie irytowała mnie gra Genkova. Po co napastnik gra tyłem do bramki w sytuacji, gdy mamy już dwa gole przewagi? Zrozumiałbym jeszcze, gdyby był nominalnym pomocnikiem, ale on uparcie zostawiał Bitona samego i krążył blisko naszego pola karnego.
Odpowiedz cytując
ddii
Junior Member

Od: 05.2011

Stary 03.03.2012, 21:16
Pewnie nie w pięknym stylu , ale do przodu.
Pierwszy raz " Żaliens " zagrał cos wreszczcie.
Zobaczymy co dalej
Odpowiedz cytując
GonzoNS
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 03.03.2012, 22:05
ddii napisał(a):Wyświetl post
Pewnie nie w pięknym stylu , ale do przodu.
Pierwszy raz " Żaliens " zagrał cos wreszczcie.
Zobaczymy co dalej
Pierwszy raz, bo po raz pierwszy inni go chwalą na forum?
Trzeci mecz Jaliensa na wiosne i trzeci raz gra jak profesor.
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Stary 03.03.2012, 22:12
GonzoNS napisał(a):Wyświetl post
Pierwszy raz, bo po raz pierwszy inni go chwalą na forum?
Trzeci mecz Jaliensa na wiosne i trzeci raz gra jak profesor.
Jednak nie tylko ja to widzę ))) Modne jest jechać po Żaliensie bo Holender, bo nie jest młodym pseudo-zdolnym Polakiem itd. Prawda jest taka, że na wiosnę jest naszym najlepszym zawodnikiem.
Odpowiedz cytując
RYBA
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 03.03.2012, 22:19
foxtrot_green napisał(a):Wyświetl post
Mnie zwalił z nóg "Roar" Melikson.
A co do meczu, to momentami strasznie irytowała mnie gra Genkova. Po co napastnik gra tyłem do bramki w sytuacji, gdy mamy już dwa gole przewagi? Zrozumiałbym jeszcze, gdyby był nominalnym pomocnikiem, ale on uparcie zostawiał Bitona samego i krążył blisko naszego pola karnego.
Dokładnie- Roar Melikson, Żaliens....kto to k**** komentował ? Jak tacy ludzie dostają się do tv ? Ja też chce, mysle ze mniej błędów bym popełnił
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
Odpowiedz cytując
ddii
Junior Member

Od: 05.2011

Stary 03.03.2012, 22:20
Panowie GonzoNS i rafkur ja nie naśmiewam się z Q . jego dobry mecz. zobaczymy co dalej z formą całej drużyny będzie ...

a panowie z W -wy oskar za " Zalinsa" i " Roara "

i jak dla mnie Q i Lamey słabi nie są , w ostanim sezonie grali padake , ale cos dobrego z nich da się wycisnąć ..
pozyjemy zobaczymy ..

Panie ddii, juniorowanie nie zwalna Cię z obowiązku edytowania postów. Jeśli po napisaniu jednego masz jeszcze coś do dodania, to zrób to przez opcję "edytuj" - FraMat
Ostatnio edytowane przez FraMat : 04.03.2012 o godz. 09:20.
Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 03.03.2012, 22:27
jeszcze był Żerwazjo Niuniez...
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 03.03.2012, 22:28
RYBA napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie- Roar Melikson, Żaliens....kto to k**** komentował ? Jak tacy ludzie dostają się do tv ? Ja też chce, mysle ze mniej błędów bym popełnił
Komentował to Edward Duda. Jak widzę, że ma komentować to mi się odechciewa oglądać, niestety padło na mecz Wisły więc nie miałem wyboru dziś. Gość nie podnosi głosu wogóle, tak jakby relacjonował skrót meczu Sytuacji w której na czystą pozycje wyszedł Iliev i miał 200% sytuacje gdzie sędzie zasygnalizował spalonego, a zaraz pokazali, że go nie było nie skomentował ani słowem bo gadał o jakichś bzdurach. Katastrofa po prostu, 2 tygodnie temu tragiczny Milko, teraz 5 razy gorszy Durda... Ale takie są konsekwencje odejścia Jacka Laskowskiego, ktoś te mecze musi komentować, ale błagam tylko nie Durda.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 03.03.2012, 22:29
Aż dziw, że nie było Żordana Bunozy i Żarżuły.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 03.03.2012, 23:01
adas123 napisał(a):Wyświetl post
Trzeba powiedzieć,że Jaliens vel Żaliens wg pana Durdy,zaczął grać tak jak oczekiwali od niego wszyscy,czyli spokojnie czyści.Nie widziałem żadnych baboli takich jakie lubił robić w zeszłym roku.Ogólnie obrona dla mnie na +
Jaliens tak juz od dawna ma
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 03.03.2012, 23:18
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Aż dziw, że nie było Żordana Bunozy i Żarżuły.

Ja .......ę, mógłby się choć trochę przygotować....
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 03.03.2012, 23:32
Dobre bylo tez w przerwie:
"Czarek, przez ta zolta kartke, czeka Cie pauza"
"Nie, nie... jedna zostala anulowana"
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Stary 03.03.2012, 23:39
Wilk nie dostał kartki, było jakieś tam ostre wejście to dziennikarz powiedział Wilkowi że musi uważać bo kartka kartka wyeliminuje go z meczu z Amiką, a Czarek na to że spokojnie że ma na razie dwie a jedną anulowano
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów