|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Powodzenia Probierz, mam nadzieję że szybko nie wylecisz ;/
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
W końcu trener z jajami!
Teraz liczę na gładkie 3:0 z najsłabszą drużyną ligi, a później już tylko lepiej i lepiej.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Szkoda Moskala bo ma odejsc z klubu. Bezsensu.
Mam nadzieje, ze chociaz druga czesc tego newsa o przywroceniu Maleckiego nie okaze sie prawda bo to by oznaczalo, ze gowniarz wygral ten konflikt. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Ciekawy jestem czy ściągnie za sobą Grześka Kurdziela (trener bramkarzy, przewijający się w związku z korupcją) czy jednak Primela zostawią... .
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Moskal w 6 meczach ligowych zdobył 7 punktów.
Probierz z ŁKS w 8 zdobył tych punktów 13 A chyba ŁKS ma słabszych piłkarzy? |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Przynajmniej nie będzie problemu z podawaniem ręki po zmianie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jestem w szoku.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
ciekawe czy to pewne info
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
100%
juz zwołali dziennikarzy ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ciekawe jaki kontrakt podpiszą- na jak długo i w jakiej formie? Po przygodach z Kasperczakiem i Maaskantem, powinni wynegocjować, że w razie zwolnienia dostaje np. 3-miesięczną odprawę, a w przypadku braku awansu do europejskich pucharów odchodzi bez odprawy.
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Moskal nie zmienił nic, w stosunku do Maaskanta. Chwała mu za piękną karierę piłkarską w Wiśle. Niech nabierze doświadczenia gdzieś na w 1 lidze, później jakiś średni klub w Ekstraklasie i z największą radością powitam go w klubie. Nawałka tak zrobił i teraz naprawdę nieźle radzi sobie w Górniku. Co do nowego trenera. Z pewnością najlepsze nazwisko z dostępnych obecnie POLSKICH trenerów, może obok Michniewicza. Pożyjemy, zobaczymy. |
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
Myślę, że z polskiego podwórka spośród tych trenerów co jeszcze nie pracowali w Wiśle, najlepszymi kandydatami są Fornalik, Zieliński z Polonii i właśnie Probierz. Nie mniej jednak i tak uważam za błąd zwolnienie Roberta.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
a jak napisałem po 'porażce' ze standardem, że przegramy z koroną i będzie nowy trerer to nikt nie wierzył
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Napewno na meczu z Lechem gromkie dziękujemy dla Kazimierza Moskala, zgadzam się z WioReXXX
Niech Moskal potrenuje kilka klubów i za kilka lat bardzo chętnie zobaczę go u nas na ławce ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Probierz bardzo szybko poukładał ŁKS. Do tego, na tyle na ile miałem z nim styczność, gość sprawia wrażenie mocno charakternego i inteligentnego. Na konferencjach nie daje sobie w kaszę dmuchać, potrafi odpowiedzieć z zębem, ale przy tym dystansem. To jest jeden z tych trenerów, którzy potrafią zrobić różnicę. Co jeszcze nie oznacza, że na pewno się u nas sprawdzi.
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Idę o zakład, że pierwszą decyzją nowego trenera, będzie TRANSFER, a raczej PRZYWRÓCENIE do kadry naszego najlepszego piłkarza -> Patryka Małeckiego!!!
Patryk wygrał konflikt z Moskalem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Chwilę ostygłem, przeanalizowałem sytuację i wiem o co chodzi!
W Jagiellonii potrafili mu wymienić po 10 piłkarzy i on dawał radę, tz nie spadał a nawet miał udane sezony. W lecie też wymienimy z 10 to on jest jak znalazł do takiej polityki transferowej. Brawo, jednak to dobra decyzja. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
jestem za!
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Jesteśmy w czarnej D i Małeckiego potrzebujemy ale IMHO naszym najlepszym piłkarzem jest Melikson ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Czekam na powrót Patryka. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Można zmienić nazwę tematu na "byłym trenerem"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
A mówiłem od samego początku, że boję się, że "Kazek" będzie jedynie kozłem ofiarnym- ....a tak postąpić z legendą klubu.....Ja .......e, jaki ten klub-a raczej Cupiał jest przewidywalny.
Porażka totalna.
Ostatnio edytowane przez Wit.Ek. : 02.03.2012 o godz. 10:51.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
czy ja wiem
moze po prostu schować ten temat do kąta...bo pewnie za jakiś czas go wznowimy. ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Nawet nie kwestia czy był dobry czy nie, ale polityka właściciela jest tak przewidywalna i amatorska że brak słów. ![]()
.
. |
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
przynajmniej nie bedzie Smudy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Dzięki Kaziu. Szacun, ale stosunki koleżeńskie z piłkarzami chyba nie mają prawa bytu na tym poziomie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
![]() Jeszcze jak przywrócą Małeckiego i pożegnają Stana to... no cóż, oby nie. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |
|