|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Jeśli jeszcze dobrze pamiętam to on chciał Turine który rozwalił szatnie Lecha. można by tu wymieniać sporo innych sytuacji. Mimo wszystko moim zdaniem Smuda aż tak złym trenerem nie jest, ale za dużo dziwnych doradców się wokół niego kręci(coś jak z JW). Powiem jeszcze inaczej: Smuda jako trener pierwszej drużyny jako tako idealny ale musiałby mieć nad sobą managera i spory sztab szkoleniowy na poziomie przykładowo Manchesteru. Nie jestem pewien czy napisałem to dobrze ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez BiałaGwiazda : 29.02.2012 o godz. 12:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
No właśnie, że już chyba nie jest. Widziałem przegląd prasy w tv, robiony m.in. przez Zarzecznego. Bakero będzie pracował z juniorami w Barcelonie.
Co do Smudy. Nie chciałbym go, to raz. Wolałbym Probierza, Smudzie odbija. A dwa to, to, że niezależnie jaki będzie trener, to bez transferów się nie obejdzie. Przede wszystkim transfery, dobrze byłoby ściągnąć Polaków z zagranicy. Na przykład taki Głowacki, Czekaj miałby się od kogo uczyć. Bez transferów, dobrych zawodników, nie ma znaczenia kto będzie trenerem, z gówna bata nie ukręcisz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Probierzowi nie odbija? Jeżeli chodzi o ego to przebija go chyba tylko Ulatowski. Smuda wg doniesień to "dopust boży" , ale nie ma raczej szans, że do nas nie przyjdzie. Już mu się micha cieszy i wie, że tak naprawdę nie ma znaczenia w jego przypadku wynik na EURO. Dom ma w Krakowie, zaskórniaki z Biedronki - ja się facetowi nie dziwię, że chciałby Wisłę, nawet słabą, z Cupiałem znają sie jak łyse konie.Dla nas pewnie takie rozwiązanie jest odgrzewaniem tego samego kotleta po raz wtóry, ale jednego Franzowi odmówić nie można - do ludzi ma nosa i to co on kupił zazwyczaj sprawdzało się w Wiśle. Heniek mimo wielu zasług dobrych piłkarzy nie potrafił sprowadzić. Kasa na transfery to jest drażliwy temat w Telefonice - rząd planuje wprowadzić podatek od kopalin i miedź strasznie podrożeje, więc koszty produkcji w TF drastycznie wzrosną. Amatorzy wszelkich tekstów typu "Cupiał dawaj na transfery" powinni o tym pamiętać, bo Księgowa w TF pamięta. ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...renera,1766746
Michał Probierz zastępuje Kazimierza Moskala na stanowisku trenera jeszcze przed meczem z Lechią Gdańsk - dowiedziała się INTERIA.PL. Klub mistrza Polski nie zamierza biernie czekać, aż odpadnie z walki o udział w europejskich pucharach sezonu 2011/2012. ![]()
!!WISŁA KRAKÓW!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Na weszlo to samo.
Nie jestem jakimś fanem Probierza, ale gorzej od naszego Guardioli się nie da. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Probierz... Ja .......e, to są jaja.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Nie podobało mi się kilka decyzji Moskala ale zmiana trener w tym momencie jest nieco dziwna....
Ciekawi mnie kto będzie firmował swoim nazwiskiem tą decyzje Valckx ? Basałaj ? Jeszcze do tego pozytyw: Kolejne punkty do nagrody na najbardziej medialny klub marca !!!
Ostatnio edytowane przez westersyl : 01.03.2012 o godz. 17:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Może podpadnę, ale... cieszę się z tej decyzji. Probierz przyjdzie, poukłada to wszystko a jak mu się uda, to ustrzeże nas przed "dowiecie się w lipcu" Dyzmą...
![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Doszliby w końcu do tego, że mają przeciętnych zawodników, a nie zmieniali na okrągło trenerów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jeśli to faktycznie prawda to... jest to zaskakująca decyzja. Bardziej prawdopodobne wydawało się, że Kaziu zostanie trenerem do końca sezonu. Mam mieszane uczucia, mimo wszystko chyba byłabym za daniu Moskalowi dłuższej szansy. W końcu z pustego i Salomon nie naleje.
O 16:30 konferencja, więc za max. godzinę będziemy wszystko wiedzieli. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Jeśli mieli zmienić trenera po sezonie to lepiej że nastąpiło to teraz a nowy trener nie będzie zaczynał w kolejnym sezonie od 0. Mam nadzieje że w końcu jakiś trener dostanie czas odpowiedni do budowy a nie klejenie drużyny.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sie nie znasz, ponoć quality jest
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale jaja. Nie spodziewałem się tej decyzji teraz.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
O k...... Probierz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Coś mi się jednak wydaje, że Probierz też jest do końca sezonu, a potem... tfu, tfu to jakaś obsesja...
O Smudy niezatrudnianie... ... Prosimy Cię Panie. ![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
W cuda wierzycie ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przykro to pisać, ale Moskal dostał to na co pracował, poklepywanie się po plecach z takimi fałszywymi ........ (wstawcie sobie co chcecie) jak Basałaj tak właśnie się kończy.
Pierwszy właduje ci nóż w plecy. Warto było mówić o springu, o tym śniegu itp? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Tu nie trener jest problemem tylko piłkarze.
Jeśli Cupiałowi zależy to niech wymieni paru naszych kopaczobiegaczy na prawdziwych piłkarzy. Z tymi przebierańcami nigdy nie wskoczymy na wyższy poziom, choćby Moskal czy Probierz się mieli zesrać. ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Nie dopatrywałbym się w poczynaniach Cupiała jakiejkolwiek logiki, ale niech będzie tak, że Probierz przez resztę sezonu zapozna się z drużyną i opracuje taki plan, że do sezonu 2012/2013 przystąpimy bez sprzątania bajzlu od nowa. Mam nadzieję, że razem z kredytem zaufania który nie pozwoli wylać Probierza po słabym finiszu obecnego sezonu lub ewentualnej wpadce w pucharach, nowy trener dostanie jakieś fundusze na transfery. Bo nie ma co ukrywać, że po sezonie nasza kadra będzie wyglądać dość wątle.
Wiadomo, że szkoda Kazka, ale takie życie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Szkoda Kazka, dałbym mu kredyt zaufania... Moskal Kazimierz!
Decyzja szokująca. ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
Ci sami Piłkarze pokonali w tym sezonie Śląsk i Lecha więc coś tam potrafią chyba ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Pierwsza dobra decyzja Bossa od dawien dawna, brawo.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member