The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.02.2012, 11:14
Marek Motyka o Czekaju
http://www.weszlo.com/news/9640-Czer...ansy_za_szybko

- Nie jest lekko, ale muszę się pozbierać. Sędzia dał mi tę drugą kartkę z Koroną za zupełnie bezmyślne zagranie. Oglądałem to na powtórkach i wiem, że powinienem był się inaczej zachować, bo i tak akcja zostałaby ostatecznie przerwana. A tak muszę na siebie wziąć całą winę... - szczerze przyznaje piłkarz, który – zdaniem Motyki – będzie grał teraz ostrożniej.

- Michał to inteligentny chłopak i na pewno wyciągnie wnioski. Jestem o niego spokojny, bo to talent czystej wody, który przyda się nie tylko Wiśle, ale i reprezentacji. A to potwierdza, że można wyszkolić chłopaka, który nie ustępuje sowicie opłacanym obcokrajowcom.

Widac, ze inteligentny z Niego facet (z Michała). Nie ma lepszego wieku do wyciagania wnioskow
Odpowiedz cytując
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 29.02.2012, 11:15
Drozd napisał(a):Wyświetl post
(...)
Na całej sprawie najbardziej traci Wisła, bo śmiem twierdzić ze z Małeckim w składzie pierwszy strzał oddalibyśmy wcześniej niż w 70 minucie. ....
Taaa... strzał z 45 m...

Nie prowokuj!!

c.d.n.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 29.02.2012, 11:22
lazy napisał(a):Wyświetl post
Taaa... strzał z 45 m...

Nie prowokuj!!

Haha, to samo mi przyszlo do glowy
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Verbrecher
Banita

Od: 10.2011

Stary 29.02.2012, 11:37
Maly robil by rajdy , jeden na 4 by mu wychodzily , szarpalby gre do przodu , przez swoje rajdy zawsze podwajaja czy potrajaja jego krycie na skrzydle co zrobilo by wiecej miejsca na prawej flance czy w srodku , nie ma skrzydlowego ktory wygrywa kazdy pojedynek , smiem stwierdzic ze gralibysmy teraz z Hanowerem jesli Malecki zagral by w Liege !!!!!!!!!!!!!

Wine za odpadniecie ponosi min. Basalaj za zawieszenie Maleckiego !!!! A i Kazek nie jest bez winy , jest manipulowany przez Basalaja , sprawa Maleckiego , Bitona , sparing z Sandecja - jakos nie jestem w stanie dac wiary ze to wszystko wymyslil sobie Moskal , chcialbym sie mylic , niestety inaczej to wyglada , smutne ...(
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 29.02.2012, 11:50
Verbrecher wez jakies leki albo skoncz .......ic
Jest idiota zawieszony do końca rundy i go na pewno w meczu nie zobaczymy,żadne gdybanie tu nie pomoze.
A co bedzie w lecie to już tylko Cupiał wie...
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 29.02.2012, 11:58
Verbrecher napisał(a):Wyświetl post
Maly robil by rajdy , jeden na 4 by mu wychodzily , szarpalby gre do przodu , przez swoje rajdy zawsze podwajaja czy potrajaja jego krycie na skrzydle co zrobilo by wiecej miejsca na prawej flance czy w srodku , nie ma skrzydlowego ktory wygrywa kazdy pojedynek , smiem stwierdzic ze gralibysmy teraz z Hanowerem jesli Malecki zagral by w Liege !!!!!!!!!!!!!

Wine za odpadniecie ponosi min. Basalaj za zawieszenie Maleckiego !!!! A i Kazek nie jest bez winy , jest manipulowany przez Basalaja , sprawa Maleckiego , Bitona , sparing z Sandecja - jakos nie jestem w stanie dac wiary ze to wszystko wymyslil sobie Moskal , chcialbym sie mylic , niestety inaczej to wyglada , smutne ...(
Gdyby umiał wziąc te krycie i celnie podac komuś to faktycznie byłoby fajnie.
Odpowiedz cytując
Verbrecher
Banita

Od: 10.2011

Stary 29.02.2012, 12:38
El'kabat napisał(a):Wyświetl post
Verbrecher wez jakies leki albo skoncz .......ic
Jest idiota zawieszony do końca rundy i go na pewno w meczu nie zobaczymy,żadne gdybanie tu nie pomoze.
A co bedzie w lecie to już tylko Cupiał wie...
Zwazaj jak piszesz o pilkarzu Wiselki , o pilkarzu ktory dla czesci trybun jest czym wiecej jak zwyklym najemnikiem , nie jestem konfidentem wiec nie bede wnioskowal o bana dla Ciebie , zal mi cie czlowieku , zreszta nie ma sie co rozwodzic nad takimi jak ty , nie zrobimy pucharow w tym roku to pewnie od kolejnego bedziesz fanem legii ...(

----------------------
w poprzednim temacie zapomnialem dopisac iz jestem niemal pewny ze bez Maleckiego w poprzednim sezonie nie zdobylibysmy mistrzostwa , i tak sobie gdybajac dochodzi do tego ze mielismy szanse na historyczny sukces (po wyeliminowaniu Hanoweru) ktorego nie mozna juz zweryfikowac , jedynie mozna gdybac , a ja gdybam tak ze z Malym w skladzie dzis czekalibysmy na Hanower + mielibysmy 5pt wiecej w lidze , dziekuje za uwage

a jak ktos ma watpliwosci to zapraszam do filmiku
http://www.youtube.com/watch?v=_lvft...eature=related
Ostatnio edytowane przez Verbrecher : 29.02.2012 o godz. 12:52.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 29.02.2012, 12:43
Taaa... strzał z 45 m...

Nie prowokuj!!

Lepszy pysk Genkova. ..Przepraszam główka.

To żadna tajemnica że Malecki nawet w słabej formie jest jednym z lepszych w zespole. Bo czyżby KM się mylił, stawiając na niego?

Tylko widać że niektórym baardzo ciężko z tym się pogodzić.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 29.02.2012 o godz. 12:46.
Odpowiedz cytując
calieri
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 29.02.2012, 12:48
Dariook napisał(a):Wyświetl post

To żadna tajemnica że Malecki nawet w słabej formie jest jednym z lepszych w zespole.
Jest się naprawde z czego cieszyć. Żresztą ja mam odmienne zdanie. Zależy kto co lubi w piłce nożnej więc w sumie mogę zrozumieć entuzjastów gry Małeckiego, dużo szumu mało efektu.
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 29.02.2012, 13:03
To żadna tajemnica że Malecki nawet w słabej formie jest jednym z lepszych w zespole. Bo czyżby KM się mylił, stawiając na niego?

Tylko widać że niektórym baardzo ciężko z tym się pogodzić.

Z każdym kolejnym Twoim postem który czytam utwierdzam się w przekonaniu, że idealnym miejscem dla Ciebie byłby temat kibicowski.

Małecki jest dobrym graczem. W biegach do przodu ze spuszczoną głową.
Odpowiedz cytując
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 29.02.2012, 13:05
(...)

To żadna tajemnica że Malecki nawet w słabej formie jest jednym z lepszych w zespole. (...)
Przyznajesz, że zagrałeś słabo?
-Na pewno jako drużyna nie wypadliśmy najlepiej.

Rozumiem, że te słowa do Ciebie bardzo trafiły...
Może za bardzo?
c.d.n.
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 29.02.2012, 13:12
Taaa... strzał z 45 m...

Nie prowokuj!!

No i co z tego, że z 45m? Zawsze mogłaby sie piłka odbić od słupka/poprzeczki, sprawić kłopot bramkarzowi {a wtedy ktoś może dobić} bądź po prostu wpaść.
Z Arką (rok temu) czy z APOELem jakoś mu weszło. Owszem, to były strzały z bliższa, ale pozycje niełatwe. A mecze ważne, wywołujące dodatkową adrenalinkę.

Naprawdę ślepo w Małeckiego nie wierzę, bo jak zwykle to bywa, winę ponoszą obie strony, ale Drozd ma troche racji.
Dlaczego z Meliksonem obchodzimy się jak z jajkiem? Dlaczego słabo grający najemnicy nie są odsuwani do... najlepiej "Klubu Kokosa" vel "Klubu Nuneza"?

Do p. Cupiała mam dużo szacunku i nie zamierzam po nim jechać, bo gdyby nie on lata temu, to moglibyśmy być dłużej w ciemnej du***. Ale mam wrażenie, że dopóki on będzie właścicielem wraz ze swą przed potopową* świtą to my z miejsca nie ruszymy...

*- nie tyle o wiek panów mi chodzi, o ile o sposób myślenia

PS. W tym całym ostatnim zamieszaniu mnie najbardziej zdziwiła postawa trenera Moskala. Było mocno nie fair z jego strony mówienie na konferencji "co Patryk powiedział" itd. To powinno być załatwione wewnątrz szatni, klubu. Media winne były otrzymać jedynie suche info, oświadczenia (jak to zazwyczaj bywa).
Po Basałaju się wiele nie spodziewam (śmiesznie mówił w materiale przed meczem z Koroną dla C+, ze to jego "osobista porażka" itp), ale na Kaziu się zawiodłam.
Zaznaczam, że nie staje w pełni ani po stronie Małego ani po stronie Moskala, jako że śmierdzi mi ta sprawa, a Kaziu to w końcu nasza Legenda.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 29.02.2012, 13:27
Czekaj niech ostro się bierze za przygotowanie fizyczne bo bez tego lipa. Cykl na masę, a poza tym na wypożyczenie go wysłać do beniaminka ekstraklasy. Musi zbierać doświadczenie w lidze bo gra nieodpowiedzialnie. Talent to nie wszystko trzeba zasuwać.
Ostatnio edytowane przez tofik : 29.02.2012 o godz. 13:30.
..
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 29.02.2012, 13:30
Czy Diaz będzie mógł zagrać w meczu z Lechią?
Ustawienie Jovanović - Jaliens, Diaz - Lamey byłoby na tę chwilę chyba optymalne. Podobała mi się gra Lameya na LO w ostatnim meczu. Zagrał z pewnością na tej pozycji lepiej od Paljicia. Także najlepszą pozycją dla Diaza wydaje się być środek obrony.

Fajnie jakby w kadrze znalazł się jakiś młody piłkarz, np. Szewczyk. Jedno miejsce na 18 dla takiego piłkarza to chyba nie tak dużo?
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 29.02.2012, 14:04
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Ustawienie Jovanović - Jaliens, Diaz - Lamey byłoby na tę chwilę chyba optymalne. Podobała mi się gra Lameya na LO w ostatnim meczu. Zagrał z pewnością na tej pozycji lepiej od Paljicia. Także najlepszą pozycją dla Diaza wydaje się być środek obrony.

Fajnie jakby w kadrze znalazł się jakiś młody piłkarz, np. Szewczyk. Jedno miejsce na 18 dla takiego piłkarza to chyba nie tak dużo?
Szewczyk zepsuty, zszedł wczoraj w trakcie meczu sparingowego MESY
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 29.02.2012, 14:21
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post

Na tą chwilę Szewczyk mógłby nawet wyjśc w pierwszej 11 dużo gorzej od Bitona i Genkowa raczej by nie zagarł. Bynajmniej ciężko by było.

Verbrecher napisał(a):Wyświetl post
Zwazaj jak piszesz o pilkarzu Wiselki , o pilkarzu ktory dla czesci trybun jest czym wiecej jak zwyklym najemnikiem , nie jestem konfidentem wiec nie bede wnioskowal o bana dla Ciebie , zal mi cie czlowieku , zreszta nie ma sie co rozwodzic nad takimi jak ty , nie zrobimy pucharow w tym roku to pewnie od kolejnego bedziesz fanem legii ...(

----------------------
w poprzednim temacie zapomnialem dopisac iz jestem niemal pewny ze bez Maleckiego w poprzednim sezonie nie zdobylibysmy mistrzostwa , i tak sobie gdybajac dochodzi do tego ze mielismy szanse na historyczny sukces (po wyeliminowaniu Hanoweru) ktorego nie mozna juz zweryfikowac , jedynie mozna gdybac , a ja gdybam tak ze z Malym w skladzie dzis czekalibysmy na Hanower + mielibysmy 5pt wiecej w lidze , dziekuje za uwage

a jak ktos ma watpliwosci to zapraszam do filmiku
http://www.youtube.com/watch?v=_lvft...eature=related

Gdyby zagrał jak w Krakowie to nawet 15 pktów i można by brac awans dalej w ciemno -.-
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 29.02.2012, 15:05
Michal Czekaj z kontuzją:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...zerwa_czekaja/
I tutaj rodzi sie pytanie - po jaka cholere wychodził w 2 połowie? Tym bardziej jest to dla mnie niezrozumiale

Chyba trzeba sobie powiedziec - papa Melikson juz na 100%. Nie sadze jednak zeby wybieral sie do Standardu Liege - awansowali owszem naszym kosztem do 1/8 LE ale lepszym zespołem w dwumeczu jak dla mnie nie byli.
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 29.02.2012 o godz. 15:09.
Odpowiedz cytując
Taxu
Member

Od: 11.2009

Stary 29.02.2012, 15:18
Patryk Małecki nie zostanie wypożyczony do ŁKS-u, ani do żadnego innego polskiego klubu – dowiedział się jako pierwszy serwis WislaLive.pl

Już wcześniej podkreślałem, że nie interesuje mnie gra w żadnym innym polskim zespole – oprócz Wisły. Dużym szacunkiem darzę Śląsk Wrocław i Lechię, ale moje miejsce jest przy Reymonta. Znalazłem się w takiej a nie innej sytuacji i zamierzam teraz skupić się na ciężkiej pracy. Będę trenował indywidualnie i czekał na to, co wydarzy się w niedalekiej przyszłości – powiedział nam Patryk Małecki.

Więcej na http://wislalive.pl/news/patryk_male...e_w_wisle-402/
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 29.02.2012, 15:20
Trenuj, trenuj. Ty zagranica jedziesz!
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 29.02.2012, 15:20
Odejscie meliksona bylo tylko kwesia czasu ...to normalne ze zawodnicy wybijaja sie i zmieniaja barwy klubowe ...Mysleliscie ze Maor zostanie w Krakowie do konca zycia ? Fajnie jakby Wisla wziela za Maora spora sumke 6-7 mln ....wiem, wiem to kupa kasy i to takie same kwasy jak ta gora pieniedzy za Rudneva ale pocieszam sie tym ze jesli taki grajek jak Mierzejewski znalal jelenia ( tzn znalazl go Jozek ) na 5 mln- to mysle ze jest szansa na troche wiecej .....zasadnicze pytanie co w zwiazku z zarobiona kasa ....zeby choc polowa z tego poszla na przemyslane i madre transfery ..... a druga polowa dla naszego - kiedys dobrodzieja - dzis ( narazie) bardziej komornika pana Cupiala ale obawiam sie i tej polowy by nie bylo .....szkoda ....a sama mozliwosc odejscia Maora to normalna rzecz ....dobry i wybijajacy sie zawodnik po prostu zmienia lige na lepsza i bogatsza ...
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 29.02.2012, 15:25
gizmowisla napisał(a):Wyświetl post
Odejscie meliksona bylo tylko kwesia czasu ...to normalne ze zawodnicy wybijaja sie i zmieniaja barwy klubowe ...Mysleliscie ze Maor zostanie w Krakowie do konca zycia ?
Do konca zycia moze nie ale do konca kontraktu mogłby zostac - oczywiscie szansa na to jest rowna 0
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 29.02.2012, 15:32
Taxu napisał(a):Wyświetl post
Patryk Małecki nie zostanie wypożyczony do ŁKS-u, ani do żadnego innego polskiego klubu – dowiedział się jako pierwszy serwis WislaLive.pl

Już wcześniej podkreślałem, że nie interesuje mnie gra w żadnym innym polskim zespole – oprócz Wisły. Dużym szacunkiem darzę Śląsk Wrocław i Lechię, ale moje miejsce jest przy Reymonta. Znalazłem się w takiej a nie innej sytuacji i zamierzam teraz skupić się na ciężkiej pracy. Będę trenował indywidualnie i czekał na to, co wydarzy się w niedalekiej przyszłości – powiedział nam Patryk Małecki.

Więcej na http://wislalive.pl/news/patryk_male...e_w_wisle-402/
Lekkie starocie

Nie wiem, czy ktoś wklejał tę część tekstu z Weszło na temat Czekaja, ale... nie o Michale. A jest to fragment ciekawy.
Cytat:
Postanowiliśmy pomóc i sami zapytać o radę starszego Kew Jaliensa, ale ten... akurat - delikatnie rzecz biorąc - nie był dysponowany. Chętnie oddawał telefon znajomym, rozłączył się w tym czasie dwa razy i zdołał tylko wycedzić: - Hello, my friend.
Wiecie co... Mi brak słów. Nie, nie dlatego, że Kew się bawi w najlepsze choć pora mało odpowiednia. Lecz porównajmy jego sytuacje i Patryka... Dziwie się, że Mały mu jeszcze nie przyłożył na otrzeźwienie. Ja bym z takim trutniem nie wytrzymała 2 minut w jednym pomieszczeniu.

EDIT:@down- uwielbiam rzeczowe rozmowy [na tym forum] z niektórymi osobami. Naprawdę. "michu-k" jesteś cudowny, wspaniały, najmądrzejszy! bye.
Ostatnio edytowane przez masterlag : 29.02.2012 o godz. 16:46.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 29.02.2012, 15:36
masterlag napisał(a):Wyświetl post
Wiecie co... Mi brak słów. Nie, nie dlatego, że Kew się bawi w najlepsze choć pora mało odpowiednia. Lecz porównajmy jego sytuacje i Patryka... Dziwie się, że Mały mu jeszcze nie przyłożył na otrzeźwienie. Ja bym z takim trutniem nie wytrzymała 2 minut w jednym pomieszczeniu.
Ale Ty jesteś niepoważna. Podobnie jak niejaki Dariook, każdy Twój kolejny post to coraz większe zakłopotanie u mnie
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 29.02.2012, 15:36
masterlag napisał(a):Wyświetl post

PS. W tym całym ostatnim zamieszaniu mnie najbardziej zdziwiła postawa trenera Moskala. Było mocno nie fair z jego strony mówienie na konferencji "co Patryk powiedział" itd. To powinno być załatwione wewnątrz szatni, klubu. Media winne były otrzymać jedynie suche info, oświadczenia (jak to zazwyczaj bywa).
Racja ale nie w przypadku kiedy piłkarz odmawia wyjścia na boisko ,to tak jak by tuszować sprawę z Tevezem czy z Uche.
Gdyby to były jedynie jakieś tarcia wewnątrz szatni , pyskówki itp to jasne - wydaje się komunikat że zawodnik zachował się niewłaściwie(inna sprawa że i tak media zaraz by wiedziały dokładnie o co poszło) i tyle - tu była jednak grubsza sprawa i wyjaśnienie było niezbędne.

Inna sprawa że nie jest to powód do radości jaką niektórzy okazują, smutna rzecz i tyle
Pomijam już aspekt 'wiślackości' Małego bo tu różne osoby mogą mieć różne zdanie ale co by nie mówić o jego grze w ostatnim okresie(jak dla przynajmniej od prawie roku roku to najsłabszy Małecki od początku jego gry w 1 zespole), to i tak jest o wiele lepszy od choćby Kirma.

I być może do tego dojdzie że Mały czmychnie Websterem w lecie a Kirm zostanie i tyle z tego będzie.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 29.02.2012, 15:49
Melikson podpisał kontrakt chyba na 5 lat albo 4,5 więc na pewno sporo kasy będą musieli za niego wyłożyć.5 baniek to min żeby go puścić i można zrobić z tej kasy więcej pożytku.
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 29.02.2012, 15:51
ludzie piszą, że Małecki po prostu boi się dostać w.......u na mieście, więc nici z transferów do zespołów, których kibice go nie lubią, lub rywalizują ze sobą. W Wiśle ma "swój teren" i swoich koleżków, więc jest praktycznie bezpieczny. więc nie ma co pieprzyć, że takie przywiązanie do Wisły, że nie odchodzi do innego klubu.

Odpowiedz cytując
gizmowisla
Senior Member

Stary 29.02.2012, 15:54
HEDu napisał(a):Wyświetl post
ludzie piszą, że Małecki po prostu boi się dostać w.......u na mieście, więc nici z transferów do zespołów, których kibice go nie lubią, lub rywalizują ze sobą. W Wiśle ma "swój teren" i swoich koleżków, więc jest praktycznie bezpieczny. więc nie ma co pieprzyć, że takie przywiązanie do Wisły, że nie odchodzi do innego klubu.

JESTES HARDKOREM ...... PROPONUJE WROCIC NA KIBICE.NET ALBO INNE DOMOWE PRZEDSZKOLE .........
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 29.02.2012, 17:10

to szkoda ze nie poszperałes wpisów na forum ŁKS-u

90% postów to lizanie się po pałach że Mały przyjdzie do naszego klubu. I wielkie rozgoryczenie że nic z tego może nie wyjść. Kibice go nie lubią do czasu gdy Małecki gra przeciw ich drużyną, ale gdy pojawia się info że może przejsć do nich to ,,mocny charakter'' i ,,dobry piłkarz''. dopiero wtedy ujawnia się w nich obiektywizm. a na co dzień zakłamują samych siebie mimo że za takiego Maleckiego oddaliby po 3 pilkarzy.

ja tylko pisze to co przeczytałem, a konkretnie to pewnie weszlo

To czytaj dalej jakiś Bartek Żak udaje że zna Małeckiego i jeszcze tekst że po dwóch meczach będzie całował herb ŁKS-u
Ostatnio edytowane przez aNouc : 29.02.2012 o godz. 17:56.
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Stary 29.02.2012, 17:34
TommyTSW napisał(a):Wyświetl post
Melikson podpisał kontrakt chyba na 5 lat albo 4,5 więc na pewno sporo kasy będą musieli za niego wyłożyć.5 baniek to min żeby go puścić i można zrobić z tej kasy więcej pożytku.
Chyba oszalałeś. Nikt nie da za 28 latka z polskiej ligi 5 mln euro. Jak dostaniemy 3,5 to będzie ok
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 29.02.2012, 17:47
ja tylko pisze to co przeczytałem, a konkretnie to pewnie weszlo

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów