|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Marek Motyka o Czekaju
http://www.weszlo.com/news/9640-Czer...ansy_za_szybko - Nie jest lekko, ale muszę się pozbierać. Sędzia dał mi tę drugą kartkę z Koroną za zupełnie bezmyślne zagranie. Oglądałem to na powtórkach i wiem, że powinienem był się inaczej zachować, bo i tak akcja zostałaby ostatecznie przerwana. A tak muszę na siebie wziąć całą winę... - szczerze przyznaje piłkarz, który – zdaniem Motyki – będzie grał teraz ostrożniej. - Michał to inteligentny chłopak i na pewno wyciągnie wnioski. Jestem o niego spokojny, bo to talent czystej wody, który przyda się nie tylko Wiśle, ale i reprezentacji. A to potwierdza, że można wyszkolić chłopaka, który nie ustępuje sowicie opłacanym obcokrajowcom. Widac, ze inteligentny z Niego facet (z Michała). Nie ma lepszego wieku do wyciagania wnioskow |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Maly robil by rajdy , jeden na 4 by mu wychodzily , szarpalby gre do przodu , przez swoje rajdy zawsze podwajaja czy potrajaja jego krycie na skrzydle co zrobilo by wiecej miejsca na prawej flance czy w srodku , nie ma skrzydlowego ktory wygrywa kazdy pojedynek , smiem stwierdzic ze gralibysmy teraz z Hanowerem jesli Malecki zagral by w Liege !!!!!!!!!!!!!
Wine za odpadniecie ponosi min. Basalaj za zawieszenie Maleckiego !!!! A i Kazek nie jest bez winy , jest manipulowany przez Basalaja , sprawa Maleckiego , Bitona , sparing z Sandecja - jakos nie jestem w stanie dac wiary ze to wszystko wymyslil sobie Moskal , chcialbym sie mylic , niestety inaczej to wyglada , smutne ...( |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Verbrecher wez jakies leki albo skoncz .......ic
Jest idiota zawieszony do końca rundy i go na pewno w meczu nie zobaczymy,żadne gdybanie tu nie pomoze. A co bedzie w lecie to już tylko Cupiał wie... ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2011
Offline |
|
---------------------- w poprzednim temacie zapomnialem dopisac iz jestem niemal pewny ze bez Maleckiego w poprzednim sezonie nie zdobylibysmy mistrzostwa , i tak sobie gdybajac dochodzi do tego ze mielismy szanse na historyczny sukces (po wyeliminowaniu Hanoweru) ktorego nie mozna juz zweryfikowac , jedynie mozna gdybac , a ja gdybam tak ze z Malym w skladzie dzis czekalibysmy na Hanower + mielibysmy 5pt wiecej w lidze , dziekuje za uwage a jak ktos ma watpliwosci to zapraszam do filmiku http://www.youtube.com/watch?v=_lvft...eature=related
Ostatnio edytowane przez Verbrecher : 29.02.2012 o godz. 12:52.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Lepszy pysk Genkova. ..Przepraszam główka. To żadna tajemnica że Malecki nawet w słabej formie jest jednym z lepszych w zespole. Bo czyżby KM się mylił, stawiając na niego? Tylko widać że niektórym baardzo ciężko z tym się pogodzić.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 29.02.2012 o godz. 12:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() Z każdym kolejnym Twoim postem który czytam utwierdzam się w przekonaniu, że idealnym miejscem dla Ciebie byłby temat kibicowski. Małecki jest dobrym graczem. W biegach do przodu ze spuszczoną głową. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
-Na pewno jako drużyna nie wypadliśmy najlepiej. Rozumiem, że te słowa do Ciebie bardzo trafiły... Może za bardzo? ![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
No i co z tego, że z 45m? Zawsze mogłaby sie piłka odbić od słupka/poprzeczki, sprawić kłopot bramkarzowi {a wtedy ktoś może dobić} bądź po prostu wpaść.
Z Arką (rok temu) czy z APOELem jakoś mu weszło. Owszem, to były strzały z bliższa, ale pozycje niełatwe. A mecze ważne, wywołujące dodatkową adrenalinkę. Naprawdę ślepo w Małeckiego nie wierzę, bo jak zwykle to bywa, winę ponoszą obie strony, ale Drozd ma troche racji. Dlaczego z Meliksonem obchodzimy się jak z jajkiem? Dlaczego słabo grający najemnicy nie są odsuwani do... najlepiej "Klubu Kokosa" vel "Klubu Nuneza"? Do p. Cupiała mam dużo szacunku i nie zamierzam po nim jechać, bo gdyby nie on lata temu, to moglibyśmy być dłużej w ciemnej du***. Ale mam wrażenie, że dopóki on będzie właścicielem wraz ze swą przed potopową* świtą to my z miejsca nie ruszymy... *- nie tyle o wiek panów mi chodzi, o ile o sposób myślenia PS. W tym całym ostatnim zamieszaniu mnie najbardziej zdziwiła postawa trenera Moskala. Było mocno nie fair z jego strony mówienie na konferencji "co Patryk powiedział" itd. To powinno być załatwione wewnątrz szatni, klubu. Media winne były otrzymać jedynie suche info, oświadczenia (jak to zazwyczaj bywa). Po Basałaju się wiele nie spodziewam (śmiesznie mówił w materiale przed meczem z Koroną dla C+, ze to jego "osobista porażka" itp ), ale na Kaziu się zawiodłam. Zaznaczam, że nie staje w pełni ani po stronie Małego ani po stronie Moskala, jako że śmierdzi mi ta sprawa, a Kaziu to w końcu nasza Legenda. ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Czekaj niech ostro się bierze za przygotowanie fizyczne bo bez tego lipa. Cykl na masę, a poza tym na wypożyczenie go wysłać do beniaminka ekstraklasy. Musi zbierać doświadczenie w lidze bo gra nieodpowiedzialnie. Talent to nie wszystko trzeba zasuwać.
Ostatnio edytowane przez tofik : 29.02.2012 o godz. 13:30.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Czy Diaz będzie mógł zagrać w meczu z Lechią?
Ustawienie Jovanović - Jaliens, Diaz - Lamey byłoby na tę chwilę chyba optymalne. Podobała mi się gra Lameya na LO w ostatnim meczu. Zagrał z pewnością na tej pozycji lepiej od Paljicia. Także najlepszą pozycją dla Diaza wydaje się być środek obrony. Fajnie jakby w kadrze znalazł się jakiś młody piłkarz, np. Szewczyk. Jedno miejsce na 18 dla takiego piłkarza to chyba nie tak dużo? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
||
Gdyby zagrał jak w Krakowie to nawet 15 pktów i można by brac awans dalej w ciemno -.- |
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Michal Czekaj z kontuzją:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...zerwa_czekaja/ I tutaj rodzi sie pytanie - po jaka cholere wychodził w 2 połowie? Tym bardziej jest to dla mnie niezrozumiale Chyba trzeba sobie powiedziec - papa Melikson juz na 100%. Nie sadze jednak zeby wybieral sie do Standardu Liege - awansowali owszem naszym kosztem do 1/8 LE ale lepszym zespołem w dwumeczu jak dla mnie nie byli. http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 29.02.2012 o godz. 15:09.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Patryk Małecki nie zostanie wypożyczony do ŁKS-u, ani do żadnego innego polskiego klubu – dowiedział się jako pierwszy serwis WislaLive.pl
Już wcześniej podkreślałem, że nie interesuje mnie gra w żadnym innym polskim zespole – oprócz Wisły. Dużym szacunkiem darzę Śląsk Wrocław i Lechię, ale moje miejsce jest przy Reymonta. Znalazłem się w takiej a nie innej sytuacji i zamierzam teraz skupić się na ciężkiej pracy. Będę trenował indywidualnie i czekał na to, co wydarzy się w niedalekiej przyszłości – powiedział nam Patryk Małecki. Więcej na http://wislalive.pl/news/patryk_male...e_w_wisle-402/ |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Trenuj, trenuj. Ty zagranica jedziesz!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Odejscie meliksona bylo tylko kwesia czasu ...to normalne ze zawodnicy wybijaja sie i zmieniaja barwy klubowe ...Mysleliscie ze Maor zostanie w Krakowie do konca zycia
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
||
Nie wiem, czy ktoś wklejał tę część tekstu z Weszło na temat Czekaja, ale... nie o Michale. A jest to fragment ciekawy. Cytat:
Ja bym z takim trutniem nie wytrzymała 2 minut w jednym pomieszczeniu.EDIT:@down- uwielbiam rzeczowe rozmowy [na tym forum] z niektórymi osobami. Naprawdę. "michu-k" jesteś cudowny, wspaniały, najmądrzejszy! bye.
Ostatnio edytowane przez masterlag : 29.02.2012 o godz. 16:46.
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Gdyby to były jedynie jakieś tarcia wewnątrz szatni , pyskówki itp to jasne - wydaje się komunikat że zawodnik zachował się niewłaściwie(inna sprawa że i tak media zaraz by wiedziały dokładnie o co poszło) i tyle - tu była jednak grubsza sprawa i wyjaśnienie było niezbędne. Inna sprawa że nie jest to powód do radości jaką niektórzy okazują, smutna rzecz i tyle Pomijam już aspekt 'wiślackości' Małego bo tu różne osoby mogą mieć różne zdanie ale co by nie mówić o jego grze w ostatnim okresie(jak dla przynajmniej od prawie roku roku to najsłabszy Małecki od początku jego gry w 1 zespole), to i tak jest o wiele lepszy od choćby Kirma. I być może do tego dojdzie że Mały czmychnie Websterem w lecie a Kirm zostanie i tyle z tego będzie. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Melikson podpisał kontrakt chyba na 5 lat albo 4,5 więc na pewno sporo kasy będą musieli za niego wyłożyć.5 baniek to min żeby go puścić i można zrobić z tej kasy więcej pożytku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
ludzie piszą, że Małecki po prostu boi się dostać w.......u na mieście, więc nici z transferów do zespołów, których kibice go nie lubią, lub rywalizują ze sobą. W Wiśle ma "swój teren" i swoich koleżków, więc jest praktycznie bezpieczny. więc nie ma co pieprzyć, że takie przywiązanie do Wisły, że nie odchodzi do innego klubu.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
JESTES HARDKOREM ...... PROPONUJE WROCIC NA KIBICE.NET ALBO INNE DOMOWE PRZEDSZKOLE ......... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
to szkoda ze nie poszperałes wpisów na forum ŁKS-u 90% postów to lizanie się po pałach że Mały przyjdzie do naszego klubu. I wielkie rozgoryczenie że nic z tego może nie wyjść. Kibice go nie lubią do czasu gdy Małecki gra przeciw ich drużyną, ale gdy pojawia się info że może przejsć do nich to ,,mocny charakter'' i ,,dobry piłkarz''. dopiero wtedy ujawnia się w nich obiektywizm. a na co dzień zakłamują samych siebie mimo że za takiego Maleckiego oddaliby po 3 pilkarzy. To czytaj dalej jakiś Bartek Żak udaje że zna Małeckiego i jeszcze tekst że po dwóch meczach będzie całował herb ŁKS-u ![]()
Ostatnio edytowane przez aNouc : 29.02.2012 o godz. 17:56.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba oszalałeś. Nikt nie da za 28 latka z polskiej ligi 5 mln euro. Jak dostaniemy 3,5 to będzie ok
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
ja tylko pisze to co przeczytałem, a konkretnie to pewnie weszlo
![]() |
|