|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
To jest problem, niestety
Pisało o tym paru kolegów, pisałem o tym ja. Czemu nie sprowadzamy młodych piłkarzy do oszlifowania? Sami nie mamy dobrej akademi, ale sprowadzanie młodych do właśnie wylansowania w pucharach i potem sprzedania kilku chyba jest w naszym zasięgu? Przecież tak trafili do nas Brożkowie.
![]() Pewnie dawaliśmy 570 tys PLN. Może mylisz Piecha z Jankowskim? Jankowskiego Ruch wycenia bardzo drogo (młody itd) ale Piecha? W sprawie polskich piłkarzy w ogóle nie wierzę Basałajowi i Stanowi. To takie działanie na alibi. Takich Piechów to trzeba szukać zanim błysną. Tak z przymrużeniem oka (teoria spiskowa bez insynuacji) - może branie prowizji pod stołem od menadżerów polskich kopaczy (przy ich transferach) jest ryzykowne bo Cupiał mógłby sie dowiedzieć (polskie bagienko). A prowizja od agenta Lameya (za zatrudnienie starego dziada za grubą kasę) nie wyjdzie na jaw - wszak tam kontakty Cupiala nie sięgają ![]() Poslkie bagno zna przecież prawa ręka Bogusia (Kapka) ale na Zachodzie?
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 29.02.2012 o godz. 08:18.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|

|
||||||
|
|