The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Grisza1
Moderator

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.02.2012, 08:56
Dzimi napisał(a):Wyświetl post
Przynajmniej pasowałoby stylem do obecnego projektu.
Zawsze można zamiast obkładania płytami chodnikowymi oblać go asfaltem... Pasowałby idealnie do otoczenia
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 26.02.2012, 09:09
Takie głupie gadanie o płytach chodnikowych, asfalcie to "sranie" do własnego ogródka. Tak naprawdę nie powtarzajcie sloganow żydowskich pod katem naszego stadionu. U nas wystarczy mała Ingerencja w estetykę (z zewnątrz) i stadion będzie kozacki.
Odpowiedz cytując
pilot80
Junior Member

Od: 03.2007

Stary 26.02.2012, 10:28
Ta wiata przed wejściem na trybunę główną pewnie kosztowała tyle co zrobienie elewacji trybuny ...
Odpowiedz cytując
Grisza1
Moderator

Stary 26.02.2012, 11:05
Na szczęście to zadaszenie przy wejściu głównym zostało pokryte przed którymś meczem w pucharach wykończone i wygląda teraz całkiem inaczej niż na zdjęciach, inaczej niż elewacja trybun.
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
Odpowiedz cytując
1Marek1
Member

Od: 06.2004

Stary 26.02.2012, 13:32
rasel1906 napisał(a):Wyświetl post
mnie tez podoba sie nasz stadion i nawet ten daszek do pelni szczescia brakuje tylko oblozenie tego betonu jakimis plytami.
Dobrze by było. Ale powinni to chociaż wytynkować i już by było o niebo lepiej.
Odpowiedz cytując
Mocny
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 26.02.2012, 15:58
az dziw bierze ze komus sie to podoba "bo nasze"

a i pamietajcie nikt elewacji nie przyozdobi bo po pierwsze to kosztuje a wiadomo jak jest u nas z kasa , a po drugie ta czerwona szmata zaprojektowala stadion w stylu brutalizmu , i oblozenie czymkolwiek elewacji to juz by bylo zaburzenie tej mysli architektonicznej
Odpowiedz cytując
grzybek69
Member

Stary 26.02.2012, 21:58
Pierwszy mecz na "nowo otwartym" stadionie a tu toalety nieczynne (E 12) z trybun kapie jak kapało, w "restauracji" oferta inna dostępna niż plakatach nad nią, w przerie już nie ma wszystkich dostępnych napojów itd....
Wiele jeszcze do poprawienia.
Odpowiedz cytując
piotrek06
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 26.02.2012, 22:01
Mocny napisał(a):Wyświetl post
az dziw bierze ze komus sie to podoba "bo nasze"

a i pamietajcie nikt elewacji nie przyozdobi bo po pierwsze to kosztuje a wiadomo jak jest u nas z kasa , a po drugie ta czerwona szmata zaprojektowala stadion w stylu brutalizmu , i oblozenie czymkolwiek elewacji to juz by bylo zaburzenie tej mysli architektonicznej
Akurat obecny wygląd elewacji to nie efekt złego projektu tylko oszczędności miasta

Odpowiedz cytując
JAR0
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 26.02.2012, 22:18
Byłem dzisiaj na B12. Przy wieszaniu flagi na wyższym poziomie spadło na mnie i dziewczyne kawałek tynku. Następnym razem wezme chyba kask albo zmienie miejscówke.
Odpowiedz cytując
grzybek69
Member

Stary 26.02.2012, 22:20
Raczej wątpliwe by to był tynk, gdyż nie ma go na stadionie!
Odpowiedz cytując
JAR0
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 26.02.2012, 22:25
Racja Może kawalek zaprawy z łączeń, beton. Nie istotne. Takie rzeczy nie powinny mieć miejsca na nowym stadionie
Odpowiedz cytując
grzybek69
Member

Stary 26.02.2012, 22:30
Ktoś kiedyś coś (!?) pisał o murku przed Sky Boxami, dziś stwierdzam że jest on niezbędny z prostej przyczyny, jeśli ktoś stoi na miejscu tuż przed tym murem to jest niewiele niższy niż am mur. Prawdopodobnie bardziej irytował by mnie gosc na którego muszę patrzec ni to że w razie czego mam sie o co oprzeć.
Odpowiedz cytując
markowywislak
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 26.02.2012, 22:33
Brak nagłośnienia na G BASAŁAJ TY ....O ŻEBY CI WĄTROBA PEKŁA TY CHUJU WEŹ SIE ZA ROBOTE!!!1
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 26.02.2012, 23:33
markowywislak napisał(a):Wyświetl post
Brak nagłośnienia na G BASAŁAJ TY ....O ŻEBY CI WĄTROBA PEKŁA TY CHUJU WEŹ SIE ZA ROBOTE!!!1
Na G nagłośnienie było tylko raz. Na Litexie zdaje się. Jeden jedyny raz.
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
andrzej
Member

Od: 05.2010

Stary 27.02.2012, 11:46
Trybuna G bez nagłośnienia nie powinna być dopuszczona do użytku. Jeżeli coś się tam wydarzy i nie będzie można przeprowadzić ewakuacji to na kogoś czeka kryminał.
Odpowiedz cytując
Westmoreland
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 27.02.2012, 12:04
Ciekawe czy jak ktoś sobie kupi karnet na dane krzesełko, a w miejscu tym jest wyjątkowo napaskudzone przez gołębie to może w jakiś sposób poprosić klub o posprzątanie W niektórych częściach trybun aż się niedobrze robi od tego syfu.
Si vis pacem, para bellum.
(Jeśli chcesz pokoju, przygotuj się do wojny.)
Odpowiedz cytując
markowywislak
Senior Member

Stary 27.02.2012, 18:18
my nie mamy stadiony tylko jakiś burdel.Zesrane krzeselka pleksi od ketchupu i musztardy u.......one betony DRAMAT!!!
Odpowiedz cytując
markowywislak
Senior Member

Stary 27.02.2012, 18:19
Zamiast zareagować i iść pod klub z jakąś demonstracją to nic nie robimy nie wiadome dlaczego:(
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 27.02.2012, 18:23
Zamiast zareagować i iść pod klub z jakąś demonstracją to nic nie robimy nie wiadome dlaczego:(
kto Ci broni, idź, skrzyknij innych na forum, FB, Twitterze, itp. ...
działaj a nie wylewaj żale na forum.
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 27.02.2012, 18:25
A ja się na Standardzie zbijałem z spikera jak krzyczał, że jak ktoś nie słyszy żeby mu przekazać a tu takie buty
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 27.02.2012, 22:39
Cholera bierze człowieka byłem na A pierwszy raz, czy to jest taki problem posłać 10 bab na trybune z zestawem wiadro + ciepła woda + ludwik + szmata i kazać im wytrzeć te cholerna siedzonka? warstwa kurzu na wszystkich krzesłach co ja mam sobie je dupą wytrzeć? wszyscy do okoła mieli usyfione spodnie kurtki za takie widowisko i warunki to powinna być dopłata za przyjście.
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Stary 27.02.2012, 23:14
medyk napisał(a):Wyświetl post
Cholera bierze człowieka byłem na A pierwszy raz, czy to jest taki problem posłać 10 bab na trybune z zestawem wiadro + ciepła woda + ludwik + szmata i kazać im wytrzeć te cholerna siedzonka? warstwa kurzu na wszystkich krzesłach co ja mam sobie je dupą wytrzeć? wszyscy do okoła mieli usyfione spodnie kurtki za takie widowisko i warunki to powinna być dopłata za przyjście.
To jest żenujące, krzesełka zawsze są upierd*lone, może chcą przyoszczędzić już na wszystkim?
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 27.02.2012, 23:33
Ma ktoś może fotkę widoku na murawę z tych dolnych narożników co są tam najtańsze bilety?
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 27.02.2012, 23:48
Reksio33 napisał(a):Wyświetl post
Ma ktoś może fotkę widoku na murawę z tych dolnych narożników co są tam najtańsze bilety?
Fotek nie mam bo za chuja nie widać nic z dołu narozników. Byłem tam raz, na ostatnim meczu tamtego sezonu z Polonią gdy była feta i nie było biletów na inne sektory a dopiero nazajutrz otwarto C. Widok zza bramek jest poezją do tego co widać z dołu narozników, przynajmniej z miejsc które mielismy. Chyba że nastawiasz się na moment bicia rożnego. Tam powinno się wysyłać "zakazowiczów stadionowych", poprawa i samobiczowanie pewne na 100%.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
SZYMEK_TSW
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 27.02.2012, 23:52
Brak nagłośnienia na G [...]
To w sumie fajnie, mnie strasznie irytuje spiker z tą sztuczną pozą i nadmiernym się przymilaniem Druga sprawa na niektórych meczach jest niesłychanie głośno ustawione to nagłośnienie, nawet przed meczem nie można porozkminiać bo "drze ryja" cały czas

Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów
Odpowiedz cytując
Marsinel
Junior Member

Od: 06.2005

Stary 28.02.2012, 07:12
Reksio33 napisał(a):Wyświetl post
Ja bylem na ingauracji nowego stadionu w tamtym miejscu i musze przyznac, ze sa to miejsca z ograniczona widocznoscia przez mury skyboxow (tak ze nie widac jednej bramki, jak sie siadzi "wyzej" to i pewnie polowy boiska; na siedzaco w ogole nie wiele widac). Oczywisicie jak siadziesz blizej G lub C wtedy bedzie OK, ale przy wschodniej lub zachodniej, wtedy widac mniej. Aha pisze o obecnym sektorze rodzinnym.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 28.02.2012, 07:50
silver03 napisał(a):Wyświetl post
To jest żenujące, krzesełka zawsze są upierd*lone, może chcą przyoszczędzić już na wszystkim?
Najpierw musieliby umyć te krzesełka - ale to nie jest niemożliwe. Później powinni kupić nakrycia (np. foliowe) na krzesełka i już byłby git. Później przy ponownym zakładaniu na krzesełka folii można by umyć te obrzygane musztardą czy ketchupem.

Trzeba tylko chcieć. Ja na jesieni miałem przez cały sezon obrzygane krzesełko, w sumie to mnie waliło bo i tak z niego nie korzystam, ale liczy się sam fakt.
Zrobiłem zdjęcie, wysłałem do klubu, ale nikt nie raczył nawet odpowiedzieć.

Senior Member

Od: 03.2007

Stary 28.02.2012, 08:05
my nie mamy stadiony tylko jakiś burdel.Zesrane krzeselka pleksi od ketchupu i musztardy u.......one betony DRAMAT!!!
zakazac żarcia ku... najeść sie przed meczem i zapier... z dopingiem he he
Odpowiedz cytując
cozymodo
Member

Od: 07.2004

Stary 28.02.2012, 08:26
Marsinel napisał(a):Wyświetl post
Ja bylem na ingauracji nowego stadionu w tamtym miejscu i musze przyznac, ze sa to miejsca z ograniczona widocznoscia przez mury skyboxow (tak ze nie widac jednej bramki, jak sie siadzi "wyzej" to i pewnie polowy boiska; na siedzaco w ogole nie wiele widac). Oczywisicie jak siadziesz blizej G lub C wtedy bedzie OK, ale przy wschodniej lub zachodniej, wtedy widac mniej. Aha pisze o obecnym sektorze rodzinnym.
Tu się akurat nie zgodzę ... chodzę tam regularnie z moimi synami i widok jest jak najbardziej ok .
Odpowiedz cytując
Henio1
Member

Od: 04.2011

Stary 28.02.2012, 10:58
pisałem do klubu już wielkorotnie w tej sprawie . Niestety nie otrzymałem żadnej odpowiedzi co akurat mnie nie dziwi . Tylko NIEDAJ Boże dojdzie tam do tragedii to sie k...a obudzą jak im ludzie zbiorowe pozwy do sądu poskładają ( głupi alarm pożarowy by był i h.ja słychac spikera żeby spokojnie opuscic trybune)
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów