|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...z_sektora_b12/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
http://standard.sudpresse.be/multime...=fr&target=621
Materiał ze strony Stanardu. Zawodnicy przyjezdnych ćwiczą sobie zagrania w toaletach |
|
|
|
Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
http://www.verano-konwektor.pl/pl/re...la-krakow.html
nie wiem czy ktoś te zdjęcia widział, ale jedne chyba z lepszych z naszego stadionu ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Mam głupie pytanie. Czy umowa na operatora stadionu to została już podpisana?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Wszystko super.Tylko, wg mnie priorytetem powinny być jednak skyboksy, tymczasem wchodząc na panoramę z wnętrza tego pomieszczenia, widzimy szary brudny beton z zaciekami.Szefowie klubu uważają, że ludzie , którzy będą płacić kilkadziesiąt tysięcy zł zasługują na coś takiego?
Czy faktycznie nie da się usunąć tego "murka" i zastąpić np jakimś przyciemnionym szkłem z aluminiową obwódką?Czy nie da się na te schody dać jakiś kasetonów , zamontować małego lcd`ka?Przecież to by ogromnie zwiększyło komfort oglądanego meczu.... Skybok to , jak przekonuje klub to także miejsce spotkań biznesowych, ale co z tego, że pomieszczenie będzie bardzo eleganckie, jednak gdy wyjdzie się na zewnątrz, to spotka tych biznesmenów swojego rodzaju kontrast.Rozumiem, że docelowo ta osoba ma oglądać mecz, sęk w tym, że nie każdy interesuje się piłką nożną. Przeciez w normalnych klubach to głównie skyboksy przynoszą potężne pieniążki- napewno lwią część przychodów z biletów. Oceńcie sami.... http://www.wisla.krakow.pl/panorama/
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 24.02.2012 o godz. 20:42.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
co mecz takie atrkacje czy to tylko na otwarcie bylo ?
ogolnie oferta troche malo rozreklamowana , nie wiadomo dokladnie co za ile itd |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Transaprent został zniszczony bo mecz by się nie odbył gdyby coś z nim nie zrobiono. Poza tym skoro chodzisz na sektor z najtańszymi wejściówkami do którego Wisła musi dopłacać ciągle z powodu wszelkiego typu kar które w tym sezonie będą nie małe ze względu na wysokość kar w pucharach, to sie nie dziw że nikt ci luksusów nie zapewni
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 24.02.2012 o godz. 23:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Brak lodu na schodach to luksus?
Rewelacja. To jak nazwiesz czyste krzesełko? ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak ludzie chodzą po krzesełkach po każdym meczu co zawsze widać na trybunach C i G to nie dziwie się że krzesełka są brudne. A co do lodu pewnie miotacza ognia jeszcze nie zakupili
Nie tyklko u was był lód. Zapewne pisaku i soli zabrałko ;P Zima była to nie ma się co dziwić że lód jest na stadionie. A najlepsze jest to że najwiecej narzekają co którzy od innych wymagają ale nie od siebie
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 25.02.2012 o godz. 00:14.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
A jakby nie kary to by były luksusy ? Nie osłabiaj mnie ...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Coś sobie ubzdurałeś i ci teraz słabo?
Jak zwykle wciskanie komuś coś czego nie powiedział.Czy ja piszę o jakiś luksusach gdyby kar nie było? Co byś chciał jeszcze dostać za 20 zł?
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 25.02.2012 o godz. 01:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ciekawe że mecz w belgii się odbył a o faszyzmie coś tam było... Ale to pewnie moje zwidy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
"Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu" To idealnie pasuje do całej tej akcji z niszczeniem transparentów. A u naszych pOlucjantów jest jej co nie miara!!
![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Bzdura - wystarczyło być złośliwym i powiadomić sanepid i pogotowie ratunkowe o fakcie nie posprzątania schodów (na E14 też tak było) i klub zająłby się tym. TEraz to już śniegu nie ma, ale na przyszłość...
![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]() Przynajmniej ich stadion wygląda normalnie, jest ładna elewacja (nawet w kolorze głównych barw klubowych) i trochę zieleni zamiast hektarów asfaltu. W przypadku naszego stadionu nie widzę innej możliwości niż rozbiórka tego obskurnego, paskudnego betonowego dachu. Nie wiem co za totalny bezgust to zaprojektował i doczepił do już wystarczająco dużo "betonowego" z zewnątrz stadionu. Dla dobra estetyki należy ten dach rozebrać jak najszybciej, kiedy tylko będzie taka możliwość, tzn. natychmiast po otrzymaniu pozwolenia na rozbiórkę, po które należy wystąpić natychmiast do Wojewódzkiego Inspektora Nadzoru Budowlanego. Otrzymanie pozwolenia jest tylko formalnością. ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez Dzimi : 25.02.2012 o godz. 16:17.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
||
|
Do przedmówcy, mi tez nasz tzw. daszek sie nie podoba. Ale z tego co widziałem okolice sektora gości i wogole ich stadion z perspektywy trybun gości to dziękuje Bogu za nasz stadion!
Zreszta na stadionie w Liege tez było chwalenie czerwonej gwiazdy i odniesienia polityczne do faszyzmu.
A wiekszosc z tych kar jest za race, które stosuje większość powaznych ekip kibicowskich na kontynencie. Pewnie nie wiesz, bo w tv nie pokazali rac odpalanych przez cywilizowanych zachodnich komunistów lewako-pedalow z Liege (tak na marginesie wiesz gdzie mamy stadion?). A zakaz rac jest debilny i do czasu kiedy tego UEFA nie zrozumie to sytuacja sie nie zmieni. My kibice jedno, oni drugie. Co do śniegu to klub odpowiada za bezpieczeństwo, nawet na najtańszych parterach naroznikow (tak tak C nie jest najtańsze) i wszędzie ma obowiązek odsniezyc- to ich zafajdany obowiązek.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 25.02.2012 o godz. 15:45.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Z zewnątrz nasz stadion wygląda jak stara rudera albo opuszczony budynek po jakieś fabryce za czasów PRL...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ten daszek to projektował Obtułowicz jak miał naprawdę zły dzień, ale wątpię żeby dało się go rozebrać, bo pewnie kosztował sporo. Jakoś w Gdańsku, czy Wrocławiu nie ma takiego paskudztwa- jedynym zastosowaniem tego daszku jest to że Vipy po wyjściu z limuzyny nie zmokną.
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Ty chyba masz myślenie z PRL, stadion jest ok- wystarczy tylko zrobić elewacje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
mnie tez podoba sie nasz stadion i nawet ten daszek
do pelni szczescia brakuje tylko oblozenie tego betonu jakimis plytami. |
|