The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Bero
Junior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.02.2012, 20:49
„rzędy widmo”

http://stadiony.net/aktualnosci/2012...ktorych_nie_ma
Odpowiedz cytując
it
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 21.02.2012, 12:29
Bero napisał(a):Wyświetl post
„rzędy widmo”

http://stadiony.net/aktualnosci/2012...ktorych_nie_ma
Wyjaśnienie klubu:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...z_sektora_b12/
Odpowiedz cytując
mgła
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 23.02.2012, 12:10
http://standard.sudpresse.be/multime...=fr&target=621

Materiał ze strony Stanardu. Zawodnicy przyjezdnych ćwiczą sobie zagrania w toaletach . Nie wie ktoś czy powstało w końcu to pomieszczenie do rozgrzewki ze sztuczną nawierzchnią?
Odpowiedz cytując
Jakubus
Member

Od: 11.2005

Stary 23.02.2012, 15:26
http://www.verano-konwektor.pl/pl/re...la-krakow.html

nie wiem czy ktoś te zdjęcia widział, ale jedne chyba z lepszych z naszego stadionu
Odpowiedz cytując
kamilo941
Junior Member

Od: 11.2011

Stary 23.02.2012, 15:55
Jakubus napisał(a):Wyświetl post
http://www.verano-konwektor.pl/pl/re...la-krakow.html

nie wiem czy ktoś te zdjęcia widział, ale jedne chyba z lepszych z naszego stadionu
Piękny widok. Tak i tak nie ma piękniejszego widoku niż wypełniony stadion do ostatniego miejsca, doczekamy się kiedyś takich chwil ?
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 23.02.2012, 16:51
Mam głupie pytanie. Czy umowa na operatora stadionu to została już podpisana?
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 24.02.2012, 20:20
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...unde_wiosenna/
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 24.02.2012, 20:33
Wszystko super.Tylko, wg mnie priorytetem powinny być jednak skyboksy, tymczasem wchodząc na panoramę z wnętrza tego pomieszczenia, widzimy szary brudny beton z zaciekami.Szefowie klubu uważają, że ludzie , którzy będą płacić kilkadziesiąt tysięcy zł zasługują na coś takiego?
Czy faktycznie nie da się usunąć tego "murka" i zastąpić np jakimś przyciemnionym szkłem z aluminiową obwódką?Czy nie da się na te schody dać jakiś kasetonów , zamontować małego lcd`ka?Przecież to by ogromnie zwiększyło komfort oglądanego meczu....
Skybok to , jak przekonuje klub to także miejsce spotkań biznesowych, ale co z tego, że pomieszczenie będzie bardzo eleganckie, jednak gdy wyjdzie się na zewnątrz, to spotka tych biznesmenów swojego rodzaju kontrast.Rozumiem, że docelowo ta osoba ma oglądać mecz, sęk w tym, że nie każdy interesuje się piłką nożną.
Przeciez w normalnych klubach to głównie skyboksy przynoszą potężne pieniążki- napewno lwią część przychodów z biletów.

Oceńcie sami....
http://www.wisla.krakow.pl/panorama/
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 24.02.2012 o godz. 20:42.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
Mocny
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 24.02.2012, 22:24
co mecz takie atrkacje czy to tylko na otwarcie bylo ?

ogolnie oferta troche malo rozreklamowana , nie wiadomo dokladnie co za ile itd
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 24.02.2012, 22:31
a mnie szarego kibica mają w dupie, i nawet nie chce im się odpowiedzieć na maila czemu na lewakach schody była oblodzone i zaśnieżone... nie mówiąć juz o pytaniu czemu został zniszczony współfinansowany przeze mnie transparent,wybieraj dalej basałaj firanki do vipów...

.... że kibice sobie zęby wybiją na schodach,ważne ze vip krewetki zje...
Ostatnio edytowane przez South : 24.02.2012 o godz. 22:35.
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 24.02.2012, 22:43
Byłem w tej strefie na tym otwarciu i muszę powiedzieć, że na prawdę powiało Europą. Na wejście pączki - bo to tłusty czwartek był, potem białe, czerwone, albo grzane winko, catering - full serwis. Napoje do bólu i alkoholowe i bezalkoholowe, jedzenie przepyszne (szynka parmeńska na awokado, łosoś na specjalnym chlebie, sushi) i do tego cały czas ciepłe. W środku fajna atmosfera spowodowana dźwiękami akordeonu. Bardzo mi się podobało.
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
danpe_
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 24.02.2012, 22:50
Liczył ktoś kiedyś z ciekawości jakie wpływy ma Wisła ( załóżmy odważnie 100% miejsc zajętych) ze stref wipów z kawiorem i ze stref dla normalnych ludzi (tak - większość wipów dawno już nie jest normalna IMHO) z oblodzonymi schodami i zaśnieżonymi krzesełkami?
Faktycznie wpływy ze stref z kawiorem to - jak określił jeden z przedmówców - lwia część dochodów? Odliczając oczywiście darmowe żarcie.
Może zrobimy takie obliczenia?
Na trybunach za bramkami nawet czerstwych pączków nie było.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 24.02.2012, 23:02
danpe_ napisał(a):Wyświetl post
Na trybunach za bramkami nawet czerstwych pączków nie było.
Byłem na C i po meczu dostałem pączka
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
zgrybus
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 24.02.2012, 23:39
South napisał(a):Wyświetl post
a mnie szarego kibica mają w dupie, i nawet nie chce im się odpowiedzieć na maila czemu na lewakach schody była oblodzone i zaśnieżone... nie mówiąć juz o pytaniu czemu został zniszczony współfinansowany przeze mnie transparent,wybieraj dalej basałaj firanki do vipów...

PS. VIPy to też kibice Wisły . Po patrz ile płacą muszą mieć luksusy. Co do nas szkoda tych schodów , ale co zrobic..
"Przyjaciele , Rodzina i Wisła"
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 24.02.2012, 23:53
South napisał(a):Wyświetl post

Skoro masz wyjebane to co sie przejmujesz? Po co ci te odpowiedzi?

Transaprent został zniszczony bo mecz by się nie odbył gdyby coś z nim nie zrobiono.

Poza tym skoro chodzisz na sektor z najtańszymi wejściówkami do którego Wisła musi dopłacać ciągle z powodu wszelkiego typu kar które w tym sezonie będą nie małe ze względu na wysokość kar w pucharach, to sie nie dziw że nikt ci luksusów nie zapewni
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 24.02.2012 o godz. 23:59.
Odpowiedz cytując
jakkfk
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 25.02.2012, 00:01
Brak lodu na schodach to luksus?
Rewelacja.
To jak nazwiesz czyste krzesełko?
Cytat:
(...)Mój Boże, każdy z nas wie o sobie, że umrze, a jednak to mu nie przeszkadza pracować dla siebie, zdobywać sobie majątku, stanowiska, wpływów itd. Naszym zadaniem jako członków narodu nie jest zapewnienie mu wiecznego istnienia, ale tylko wydobycie z niego jak największych sił, wywalczenie mu jak najszerszego, najbogatszego, pod każdym względem najpełniejszego życia.
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Stary 25.02.2012, 00:06
Jak ludzie chodzą po krzesełkach po każdym meczu co zawsze widać na trybunach C i G to nie dziwie się że krzesełka są brudne. A co do lodu pewnie miotacza ognia jeszcze nie zakupili Nie tyklko u was był lód. Zapewne pisaku i soli zabrałko ;P Zima była to nie ma się co dziwić że lód jest na stadionie.
A najlepsze jest to że najwiecej narzekają co którzy od innych wymagają ale nie od siebie
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 25.02.2012 o godz. 00:14.
Odpowiedz cytując
dgr
Member

Od: 04.2011

Stary 25.02.2012, 00:43
A jakby nie kary to by były luksusy ? Nie osłabiaj mnie ...
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Stary 25.02.2012, 01:02
Coś sobie ubzdurałeś i ci teraz słabo? Jak zwykle wciskanie komuś coś czego nie powiedział.
Czy ja piszę o jakiś luksusach gdyby kar nie było? Co byś chciał jeszcze dostać za 20 zł?
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 25.02.2012 o godz. 01:08.
Odpowiedz cytując
szachmat
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 25.02.2012, 01:31
Ciekawe że mecz w belgii się odbył a o faszyzmie coś tam było... Ale to pewnie moje zwidy.
Odpowiedz cytując
WislaOnly
Senior Member

Stary 25.02.2012, 03:29
"Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu" To idealnie pasuje do całej tej akcji z niszczeniem transparentów. A u naszych pOlucjantów jest jej co nie miara!!
Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz cytując
Don Donson
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 25.02.2012, 09:37
zgrybus napisał(a):Wyświetl post
PS. VIPy to też kibice Wisły . Po patrz ile płacą muszą mieć luksusy. Co do nas szkoda tych schodów , ale co zrobic..
Bzdura - wystarczyło być złośliwym i powiadomić sanepid i pogotowie ratunkowe o fakcie nie posprzątania schodów (na E14 też tak było) i klub zająłby się tym. TEraz to już śniegu nie ma, ale na przyszłość...
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela."
"de oppresso liber"
Odpowiedz cytując
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 25.02.2012, 15:07

Przynajmniej ich stadion wygląda normalnie, jest ładna elewacja (nawet w kolorze głównych barw klubowych) i trochę zieleni zamiast hektarów asfaltu.

W przypadku naszego stadionu nie widzę innej możliwości niż rozbiórka tego obskurnego, paskudnego betonowego dachu. Nie wiem co za totalny bezgust to zaprojektował i doczepił do już wystarczająco dużo "betonowego" z zewnątrz stadionu. Dla dobra estetyki należy ten dach rozebrać jak najszybciej, kiedy tylko będzie taka możliwość, tzn. natychmiast po otrzymaniu pozwolenia na rozbiórkę, po które należy wystąpić natychmiast do Wojewódzkiego Inspektora Nadzoru Budowlanego. Otrzymanie pozwolenia jest tylko formalnością.

Ostatnio edytowane przez Dzimi : 25.02.2012 o godz. 16:17.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 25.02.2012, 15:27
Do przedmówcy, mi tez nasz tzw. daszek sie nie podoba. Ale z tego co widziałem okolice sektora gości i wogole ich stadion z perspektywy trybun gości to dziękuje Bogu za nasz stadion!

crazykaro napisał(a):Wyświetl post
Transaprent został zniszczony bo mecz by się nie odbył gdyby coś z nim nie zrobiono.
Człowieku co Ty pierniczysz - transparent by wisiał gdyby klub coś z tym zrobił i zadziałał. Ale ze mamy Basalaja i komucha Antkowiaka to tak to wygladalo. Zadziałali inaczej i dopieli swego. Nikt nie wskazał na komunistyczne symbole na płocie pedalow/lewakow.
Zreszta na stadionie w Liege tez było chwalenie czerwonej gwiazdy i odniesienia polityczne do faszyzmu.

crazykaro napisał(a):Wyświetl post
Poza tym skoro chodzisz na sektor z najtańszymi wejściówkami do którego Wisła musi dopłacać ciągle z powodu wszelkiego typu kar które w tym sezonie będą nie małe ze względu na wysokość kar w pucharach, to sie nie dziw że nikt ci luksusów nie zapewni
Jakie kary? Wiele z tych sytuacji jest właśnie sprowokowana działaniami klubu, który ma nas w dupie. Który traktuje nas kibiców jak bydło bez praw do niczego. A ty powtarzając takie hasła tylko sie kompromitujesz.
A wiekszosc z tych kar jest za race, które stosuje większość powaznych ekip kibicowskich na kontynencie. Pewnie nie wiesz, bo w tv nie pokazali rac odpalanych przez cywilizowanych zachodnich komunistów lewako-pedalow z Liege (tak na marginesie wiesz gdzie mamy stadion?). A zakaz rac jest debilny i do czasu kiedy tego UEFA nie zrozumie to sytuacja sie nie zmieni. My kibice jedno, oni drugie.
Co do śniegu to klub odpowiada za bezpieczeństwo, nawet na najtańszych parterach naroznikow (tak tak C nie jest najtańsze) i wszędzie ma obowiązek odsniezyc- to ich zafajdany obowiązek.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 25.02.2012 o godz. 15:45.
Odpowiedz cytując
marcin19876
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 25.02.2012, 15:28
Z zewnątrz nasz stadion wygląda jak stara rudera albo opuszczony budynek po jakieś fabryce za czasów PRL...
Odpowiedz cytując
kornd
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 25.02.2012, 22:30
Ten daszek to projektował Obtułowicz jak miał naprawdę zły dzień, ale wątpię żeby dało się go rozebrać, bo pewnie kosztował sporo. Jakoś w Gdańsku, czy Wrocławiu nie ma takiego paskudztwa- jedynym zastosowaniem tego daszku jest to że Vipy po wyjściu z limuzyny nie zmokną.

Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 25.02.2012, 23:38
marcin19876 napisał(a):Wyświetl post
Z zewnątrz nasz stadion wygląda jak stara rudera albo opuszczony budynek po jakieś fabryce za czasów PRL...
Ty chyba masz myślenie z PRL, stadion jest ok- wystarczy tylko zrobić elewacje.
Odpowiedz cytując
rasel1906
Senior Member

Stary 25.02.2012, 23:41
mnie tez podoba sie nasz stadion i nawet ten daszek do pelni szczescia brakuje tylko oblozenie tego betonu jakimis plytami.
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 25.02.2012, 23:43
rasel1906 napisał(a):Wyświetl post
mnie tez podoba sie nasz stadion i nawet ten daszek do pelni szczescia brakuje tylko oblozenie tego betonu jakimis plytami.
Oby nie chodnikowymi
Odpowiedz cytując
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 26.02.2012, 01:20
ciacho napisał(a):Wyświetl post
Oby nie chodnikowymi
Przynajmniej pasowałoby stylem do obecnego projektu.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów