|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Za bardzo w te majaczenia Ochalika nie wierzę. Funkcja rzecznika prasowego w naszym klubie jest z resztą tak skompromitowana, że dziwię się Onetowi, który te bzdury publikuje. Po przeczytaniu tego od razu przypomniał mi się transfer Wilka i rozpaczliwe próby jego zdementowania ( http://www.weszlo.com/news/5276 ). |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Legia w ostatnich 11 kolejkach gra aż siedem razy u siebie. To jest główny atut.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
My u siebie przegrywamy. Zaden atut.
![]() "Przyjaciele , Rodzina i Wisła"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
|
Czekaj mógł puścić goscia zarówno w meczu ze Standardem jak i z Koroną...
Nie mam do niego pretensji tylko do kogoś kto w ten sposób wprowadza go do drużyny. Uważam że najpierw powinien pograć gdzieś na wypożyczeniu. Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=PU6L4jTKXDE
Ostatnio edytowane przez westersyl : 27.02.2012 o godz. 10:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
a może grają na zwolnienie trenera ? może przestali w niego wierzyć i mu ufać ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
PS. Widać po Gargule tą walkę, tą chęć, ten smutek po porażce. Pot spływa z czoła, oddech trudno złapać, oczy wychodzą z orbit. Dobrze wytrenowany jest chłopak. Oddech zredukował kilka minut po zejściu z boiska. "Nie jesteśmy robotami" Nie oddaliście strzału, szybka kontra, strzelał przecież Biton, jeden raz ale strzelał Brawo Łukaszku, gratuluję poczucia humoru!
Ostatnio edytowane przez szachmat : 27.02.2012 o godz. 12:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
tez bym tak zrobil , ale kto z pilkarzy sie na to zgodzi ?
np taki Zewlakow dlatego gra w Belchatowie a nie w Polonii Warszawa bo nie przystal na motywacyjne warunki Wojciechowskiego |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Podobają mi się wypowiedzi Jovanovica, chłopakowi widać, że nie uderzyła sodówka do głowt tylko szczerze ocenia mecze i sytuacje Czekaja
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Widzę że jest jazda po Gargule. Ja po nim jechałem, ale rok temu - po meczach z Podbeskidziem. Wtedy pokazał jakim jest mentalnym inwalidą. Teraz toi mi szkoda prądu.
Taki Jaliens potrafił się wziąć za siebie, na siłowni popracować, a Garguła - nie jest robotem... A to trzeba być robotem żeby zaliczyć trzy udane podania, a drużynowo - kilka strzałów na bramkę?! No to Zieńczuk to jest Robocop, a Brożek - T 800. Żurawski był T 1000... W pucharach to oni grali pod siebie. Większość niedługo już będzie szukała pracodawcy, przydałaby się kompilacja z meczy z drużynami, których nazwy coś komuś mówią. Inna rzecz, z meczy z Koroną czy Podbeskidziem to za dużo złożyć się nie da...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 27.02.2012 o godz. 12:34.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
A czy ciężko jest wejść na oficjalną stronę Wisły?
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...owalismy_grac/ ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
No ale mimo wszystko Jovanović nie irytuje tak swoją postawą na boisku czy poza nim. Mnie męczą już te ciągłe "szkoda kibiców" Wilka czy czcza gadanina Garguły. Lepiej by się zastanowił nad tym co prezentuje na boisku, bo to poziom zdecydowanie nie przystający do takiej drużyny jak Wisła.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Muszę powiedzieć, że Jaliens mi trochę zaimponował - wszyscy go skreślili, ale chłop przepracował porządnie zimę i zagrał dwa najlepsze mecze odkąd przyjechał do Polszy. Wczoraj obok Jirsaka najlepszy w Wiśle.
Na drugim biegunie Czekaj - dwie kretyńskie kartki; Garguła - strzał z wolnego, jeden groźny rykoszet, a poza tym to wrzutki zatrzymujące się na pierwszym obrońcy i stanie bez pożytku obok Bitona; Jovanović, któy też mógł dostać dwa żółtka, nie głupsze niż Czekaj, Melikson kompletnie bez formy, na boisku był chyba tylko dlatego, że wszyscy liczyli na jakiś przebłysk, jak to zrobił Messi z Atletico... Ze wszystkich piłkarzy, którzy odchodzą od nas po sezonie na dzień dzisiejszy powinni zostać tylko panowie Czech i Estończyk. Co mnie nastraja pozytywnie? Michałowie Chrapek i Nalepa, grający w pierwszych składach w drugiej lidze, mogą być z nich solidni rezerwowi w przyszłym roku. A nie zdziwiłbym się nawet, jeśli Nalepa, młodszy od Czekaja, przeskoczyłby go w hierarchii, bo jednak te 30 poważnych spotkań rozegra... Nawet Burliga się rozgrywa w tym Chorzowie, jak nadrobił zaległości to ze składu wypadł dopiero teraz, jak został zawieszony za kartki. Pytanie, czy Bury będzie chciał wrócić do Krakowa, jeśli Ruch skończy wyżej niż Wisła, bo przeceiżto by była sportowa degradacja ![]() Mniej pozytywnie nastraja to, co się dzieje w Niecieczy - Kowalski i Skołorzyński nie byli w stanie wygrać rywalizacji w I lidze... Generalnie dowód na to, że nie ma co chłopaków trzymać w ME, tylko wypożyczać ich do I ligi. ![]() .
|
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
No właśnie - z racji aktualnego miejsca zamieszkania trochę interesuje się śląskimi drużynami, oglądam ich mecze i od pewnego czasu zastanawiam się dlaczego Burliga gra w Ruchu a nie u Was - nie jest to może mega piłkarz, ale moim zdaniem Wisła nie ma w tej chwili lepszego od niego lewego obrońcy. Wy go wypożyczyliście do Chorzowa, czy definitywnie oddaliście za frytki?
![]()
"Zastanów się dwa razy zanim powiesz coś głupiego. Lepiej utrzymywać innych w niewiedzy niż od razu dać im pewność".
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Małeckiego chcą wypożyczyć do ŁKS ? To jakiś kabaret ,co oni robia w tym klubie . Skoro chcieli Małeckiego przykładnie ukarać to niech go ześlą jak mówili do tych rezerw i niech kibluje do końca sezonu . Tymczasem co to za kara , Małecki bedzie grał w ŁKSie a Wisła za frajer sie osłabi oddając piłkarza co by nie mówić podstawowego , a Małecki z takiej kary sie tylko ucieszy bo bedzie mial mozliwosc grania
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Burliga to nie lewy obrońca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Burliga to prawy obrońca, ale jak zagrał przykładowo na lewej i na lewej też zagrał Lamey to wychodzi na to że ten drugi jest o niebo lepszy. Burliga ma fatalną technikę i jakąś chęć walki.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Tak, wiem - teoretycznie prawy, tyle że w Ruchu grywał już na obu stronach i mi osobiście bardziej się podobał w tych meczach, gdy niejako z przymusu grał po lewej stronie.
W każdym razie - skoro jest wypożyczony (@pikey dzięki za odpowiedź) to chyba warto go sprawdzić od nowego sezonu, w perspektywie zmian, które Was czekają - takie jest moje zdanie, ale to Wasza piaskownica i Wasze zabawki P.S. Gdyby był piłkarzem Legii, chciałbym żeby dano mu szanse walki o pierwszy skład po wypożyczeniu - według mnie ma potencjał. Powód: ps
Ostatnio edytowane przez zizou : 27.02.2012 o godz. 16:24.
![]()
"Zastanów się dwa razy zanim powiesz coś głupiego. Lepiej utrzymywać innych w niewiedzy niż od razu dać im pewność".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
http://www.101greatgoals.com/top-goa...f-the-week-51/
Bramka Zienia nominowana do gola tygodnia. Mozna oddać głos. ![]()
"Przyjazn jest wszystkim. Przyjazn to cos wiecej niz talent. Wiecej niz wladza. Prawie sie rowna rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
jak patrze na ta bramke na niego i na to co sie dzieje u nas.. Marek wracaj..
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|