|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]()
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
już lepiej niech pożyczą Małeckiego, niż sprzedają.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Występy Czekaja w pierwszym zespole Wisły to nieporozumienie. Oprócz biegania trzeba przede wszystkim myśleć a gość ma z tym duże problemy. W meczu ze Standardem pierwsza czerwona za bezmyślne staranowanie przeciwnika bez jakiejkolwiek próby wybicia piłki, teraz kolejna czerwona za kretyńskie łapanie gdy ma się już żółtą kartkę. Kolejnej czerwonej nie chcę już oglądać. Ale to jest tylko możliwe gdy Czekaja nie będzie na boisku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
ludzie krytykujący Czekaja - zastanówcie się co piszecie. Najpierw jechaliscie Maaskanta, ze nie stawia na wychowankow i ze ciagle gra Jaliens. Nagle jak zacząl grac Czekaj i zalapal (glupio, bo glupio) 2 zólte kartki to już się nie nadaje, zeby go nie wystawiac i wypozyczyc itp. Wezcie się zdecydujcie czego chcecie. Chłopak ma 20 lat i teraz zdobywa pierwsze doswiadczenie w ekstraklasie. Gra jak gra. Wg mnie coraz lepiej, nie robi już tak głupich wejśc na raz, ze go mijali i robili przewagę. On potrzebuje wiecej gry i bedzie z niego pozytek. Wisla juz w tym sezonie mistrza nie zdobedzie. To moze lepiej dalej go ogrywac i od nowego sezonu miec pozytek z niego, a nie krytykowac za blad. Po takich bledach ma sie uczyc, a nie rozpaczac.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Trzeba się trochę interesować tym co się w klubie dzieje, panie moderatorze... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wyjatkowo dobrze ogladałem to starcie (na powtórkach). Nie próbował nawet wybijać piłki tylko z premedytacją dopadł do gościa i go bezmyślnie przewrócił.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
marzy mi się oddać wszystkich wypożyczonych tam skąd przyszli, dograć sezon tym szrotem co zostanie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Jak mial wybic pilke, ktorej nie mial szans siegnac? Zastanow sie troche. Latwo krytykowac, ale moze najpierw trzeba sie zastanowic czy sa ku temu podstawy. To nie byl faul z tych bezmyslnych, to byl faul w stylu - "musialem". Jakby nie bylo czerwonej i karnego by nie trafili to Czekaja bysmy chwalili, a tak to teraz mozna go zjechac na forum.
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A za co chciałbyś chwalić Czekaja?
Czekaj gra, bo jest presja na Polaków w klubie, bo tacy jak Ty mają gdzieś umiejętności, liczy się polityka. A ja mam gdzieś politykę w tym klubie, mam tego dosyć, mam dość presji, żeby trenerem był Polak, grali Polacy bo tak jest politycznie, bo tak chce określona grupa ludzi. Mam w dupie sukcesy, bo zaczynałem chodzić na Wisłę w 1978 roku i nikt mi nie ma prawa zarzucić, że jestem kibicem sukcesu, ale to, co się teraz dzieje w klubie, to jakaś paranoja. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Hehe
jak to szlo "odstaw rodakow,postaw na mlodych Polakow"? no fakt Czekaj Polak,ale czy ten fakt nadaje mu przywlilej zeby dalej przez jego glupote WIsla tracila szanse na wazne punkty co za paranoje w tym klubie panuja,to fizjolgom sie nie sniło ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Do młyna - dalej klepcie piłkarzy po plecach i pocieszajcie po kolejnym s.......onym na własne życzenie meczu...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bardzo fajny, wyważony tekst na temat Patryka.
Najtrafniejszy zaś wstęp, jakby żywcem wzięty z naszego forum... A. Kałwa napisał(a):
Acha - koleś nie jest kibicem ani Wisły, ani tym bardziej fanem Małeckiego. EDIT: Acha - nie dyskutujcie ze mną, tylko z autorem tekstu. Macie odpowiednie opcje pod artykułem. Ja wypociny frustratów mam w (och jakże) głębokim, do tego znaczną część już dawno dodałem do ignorowanych. Także wiecie, to nie ja, ja tylko wrzucam, bo jest tam przy okazji kilka informacji niekoniecznie powszechnie znanych. Takich z kuluarów, co to się o nich przy wódeczce wśród znajomych redaktorów i piłkarzy... Tekst ciekawy, ale tylko dla ludzi normalnych. Jak ktoś ma problem z nadmiarem żółci - niech sobie lepiej daruje.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 27.02.2012 o godz. 01:02.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
I znowu Wolfy... skoro WIsłę kocha, klub może gra trochę nie fair, ale chodzi tylko o 5 tys. to co ten Małecki tak się upiera? niechby podpisał, a szybko utrzymując formę wywalczyłby więcej, lub też zjawił by się klub który by go z Wisły wykupił. Bo z managerem swoim planowali przeprowadzkę przecież.
A jak widać miłość Małeckiego ślepa nie była. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Trzeba było go wyciagac z Bogdanki z opcja wykupu za milion zł,tak jak to zrobił Górnik. Teraz w lecie zgarnie za niego 1 mln ale euro.Szybki biznes i 3 bańki do przodu... Co do Małego to Łks jest w stanie przejac na wypozyczeniu jego pensje 30 koła ? Podobno oni biedni sa ? ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
To że on kocha Wisłe to jego prywatna sprawa a nie argument w negocjacjach wynagrodzenia. Każdy prymityw pamięta jego 2,3 słabsze mecze które tak naprawdę mogły się zdarzyć, a nie chce pamiętać że w w większej części sezonu, 11-the trenerzy zaczynają własnie od Patryka. Popatrzcie sobie obiektywnie , beż ślepej ambicji za te kiełbaski ... na resztę naszej drużyny! Meliksona zapomnieli? Jak nie miał ochoty już grać w Wiśle? A Dragana gdy skopał koszulkę Białej Gwiazdy? Żenującą postawę Jaliensa, formę Kilma ? , wakacje Garguły? Branco ? , O Fecie mistrzowskiej też zapomnieli, o bluzgach i wyzwiskach w stronę Małeckiego zapomnieli? Myślicie że łatwo mu się gra gdy prawie cała polska go nienawidzi? jednak nie przeszkadza mu być nierzadko najlepszym piłkarzem, doprowadzać Wisłę do zwycięstw. Chłopak ma charakter i to normalne że jednym on pasuje innym nie,ale tu jednak powinna wygrywać wspólna pasja jaką jest Wisła Kraków.a nie traktować Małeckiego jak szmatę i równać go z błotem ,za kilka błędów młodości. Każdy z nas popełnia błędy , większe lub mniejsze jednak komu jak komu to właśnie Małeckiemu z obecnej kadry powinniśmy pomagać a nie żądać jego głowy. Zrozumiał błąd i powinna wystarczyć dotkliwa kara finansowa, ale zabierać mu przyjemność reprezentowania barw ukochanego klubu uważam za cios poniżej pasa. Bo skoro PM twierdzi że Wisła jest dla niego wszystkim to nie powinno być powodów by mu nie wierzyć. Zapewne taka kara po każdym innym naszym kopaczy by spłynęła i by się tylko śmiał z płatnego urlopu. Ale w tym wypadku stratne mogą się okazać obie strony. I tak to właśnie teraz wygląda, szkoda. Przy obecnej armii zaciężnej i braku jakiejkolwiek identyfikacji z Białą gwiazdą ze szczególnością powinniśmy dbać o naszych wychowanków a nie traktować ich jak polaczków. Bo dojdzie do tego że kiedyś zabraknie podziękowań od piłkarzy za doping. Nie będzie miał kto ich zabrać pod płot. , Jęśli wielu z wrogów Patryka zadało by sobie pytanie,co jest przyczyną takiego zachowania ? Chociaż postarać się zrozumieć jak sie mógł czuć Małecki, to wydaje mi się że było by wielu takich co zmieniło by o nim zdanie. Tak tylko na marginesie, Patryk odmówi ŁKS i odpokutuje karę A Potem WELCOME BACK
Ostatnio edytowane przez Dariook : 27.02.2012 o godz. 02:28.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Akurat dla Małego lepiej pograć pół roku na wypożyczeniu w Łodzi i potem wrócić do nas - o ile będzie jeszcze chciał tutaj grać, do Mistrza Polski już nie będzie wracał, tylko do klubu, które zajmie miejsce gdzieś w środku tabeli.
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Grając w ŁKS mógłby zagrać przeciwko garbatym z kałuzy
i pomóc zepchnąć ich jak najniżej w tabeli. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Garguła już jest zmęczony i nie jest robotem.
Można zwariować czytając kolejne wytłumaczenia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Garguła twierdzi, że mieliśmy akcje w pierwszej połowie. Panowie po takim meczu jedyny kometarz jaki mogę strawić to BYLIŚMY BEZNADZIEJNI! Tylko taki. Mistrz Polski co nie potrafi grać w piłkę. Pół meczu Jaliens do Czekaja, Czekaj do Jaliensa i Garguła się cieszy że posiadanie 70%. Weź chłopie odejdź i nie wracaj. Mamy grać w piłkę. Gwizdek ma oznaczać początek najazdów na rywala, granie z pasją, ataki strzały....Przecież Wisłe rozgryzł każdy. Na R22 trzeba podejść pod naszą obronę ale nawet nie pressingiem ale wystraczy tam stać i tak stracimy piłkę. Potem kontra, brama i po meczu. Jesteśmy żałośni. My nie gramy w piłkę, my się męczymy. Każda nasza akcja to męczarnia dla oka. Uda się wrzutka to Genkov zamiast głową strzela twarzą. Uda się podać do nieobstawionego gracza to ten się majtnie w piłkę. Nic nam nie wychodzi, nic. Mamy słabych graczy, ale czy to jest jedyna prawda? Patrzę na skład Legii i nie widzę tam jakiś mega gwiazd. Wczoraj w środku pola mieli Gola, Rzeźniczaka, Wolskiego, Kucharczyka i Novo. Przy czym Hiszpan był najsłabszy. I czy to jest jakiś mega skład? Przed sezonem powiedziałbym że nie. A jak okazuje się grali perfekcyjnie. Podejście pod rywala (Gol w pierwszej minucie najwyżej z całej drużyny). U nas nie ma niczego...czarna rozpacz...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
P.S. Nic się nie stało, Gargusiu nic się nie stało. Nie denerwuj się. Graj swoje ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
czekaj co? wypier***
![]()
Tylko Wisła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Czy Malecki w tym ckliwym wywiadzie na stronie SKWK nie mówił, ze nie interesuje go gra w innym polskim klubie ?
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|