|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Uch, szczęka Kuciaka chyba nie pozwoli mu długo pograć.
![]()
Jak długo na Wawelu...
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
||
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
PIET-RASIAK jebane drewno ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Ło matko... co oni graja w tym Wrocławiu? Nie minęło pół godziny, a już "dwójka". Gol x2 GOL. Jeśli naprawdę Śląsk wypuści z rąk taką okazję na przybliżenie się do mistrzostwa, to... w Warszawie będą się z nich śmiać jak stolica długa i szeroka.
Dziwna ta kolejka. Oby tylko nasi wykorzystali swoją szansę dzisiaj. ![]()
„Chłop pańszczyźniany pracował dla pana feudalnego na początku XVI wieku 52 dni w roku, a później 104 dni. I to był feudalny wyzysk. My na początku XXI wieku pracujemy dla Najjaśniejszej Rzeczypospolitej 164 dni. I to jest sprawiedliwość społeczna” ( R. Gwiazdowski)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
No i znowu kontrowersja. Śląsk rozpieprza tak zapracowaną przewagę w lidze.
Nokaut. Śląsk może się modlić o łagodny wymiar kary. ![]()
Jak długo na Wawelu...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Cudownie Legia rozklepała Śląsk. Po profesorsku. 2 szybkie bramki, czerwona dla Śląska i zaraz potem nokaut. Nie ma szans, żeby Śląsk się podniósł. Chyba nawet o tym już nie myślą..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Niestety żadna kontrowersja,bo Pietrasiak zaczął faulować na tyle wcześnie,że jakby tego nie zrobił to Fojut w życiu by nie dogonił Ljuboji.Legia taka mocna,czy Śląsk słaby?
Trzeba dzisiaj wygrać,bo tam nad nami to sie kotłować będzie jeszcze dość |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Lenczyk zrobi fikołka?
![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Śląsk dramatycznie słaby, szczególnie w obronie. Legia kopie piłkę gdzieś pod pole karne i robi się od razu sytuacja bramkowa. Wygląda na to, że Lenczyk postanowił tradycyjnie zjebać szansę na mistrza...
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Po prostu widać różnice między drużyna ligowych średniaków a drużyna doświadczoną w europejskich bojach .WKS myślał chyba , że niczym 99% meczów ekstraklasie będzie sobie rozgrywał piłkę od boku do boku , od obrońcy do obrońcy a Legia zrobiła to co powinien umieć każdy średniak w Europie - założyła pressing i zbieranina średniaków niestety się pogubiła .
Nie boje się tego powiedzieć - cholernie podoba mi się gra Legii i ich agresja i mam nadzieję , że Wisła zagra na takiej samej k... żeby udowodnić , że nie ma śladu po europejskim kacu . |
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Dokładnie.
Prawda jest taka, że gdyby Legia z Wisła przełożyły swoje zaangażowanie z pucharów w ligę, to na koniec sezonu kolejność byłaby taka.. Legia, Wisła.. lub Wisła, Legia ew trochę dalej Lech i długo długo nic.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Śląsk przegrał własną bronią przygotowaniem fizycznym bo chyba nikt wątpliwości że Legia ma lepszych technicznie piłkarzy . Smuci tylko taki fakt że Skorża oraz Petresku nabywali doświadczenia w WIŚLE ......NO ALE CHYTRY DWA RAZY TRACI .
|
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
|
Legia w takiej formie jest raczej poza zasięgiem wszystkich.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Odwracając - Śląsk w takiej formie jest w zasięgu wszystkich.
To jest nasza buraczana - tu każdy z każdym wygrywa w zależności od układu gwiezdnego. Ten wynik to dla nas może i trochę gorzko smakujący ( bo ze Śląskiem w roli głównej) ale jednak prezent. Oby nasi tego nie spieprzyli. A teraz na mecz ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Uwielbiam takie stwierdzenia. Szczególnie po tym co Zabrze z nimi zrobiło tydzień temu. Tutaj im się mecz ułożył i sobie grają na luzie z przewagą jednego gościa i wielkie mi "poza zasięgiem". Za tydzień ŁKS się zamuruje, skończy się 0-0 i będzie wielki gadanie, że nikt nie chce mistrza, że tak słabego mistrza to już dawno nie było i blablabla.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Brawo Rusko !!!
Klask Klask Klask Wstyd pokazywać za granicą tak realizowaną ligę .Transmisja niczym z Ułan Bator , co mecz to usterka .Nieważne czy deszcz, grad , słoneczko - usterki muszą być . |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Wisła nie gra szybko, gra kombinacyjnie. Śląsk sam tego meczu nie przegrał, najpeirw wygrał go pressing gola na piździe rasiaku w pierwszej minucie, cała taktyka trenera idzie w łeb. Potem Legia znowu pressing biegania wymiana piłki i gol a Sląsk stoi i patrzy. Na koniec RASIAK pokazał jak jest wy....iście szybki i zwrotny i DEBIL łapie czerwoną kartke. To nie jest tak że Śląsk jest słaby, bo przeciez był 1 w tabeli. To po prostu Legia gra w piłke od pierwszej minuty i atakuje a nie kombinuje jak Lenczyk wystawiając taktyke 4-6-0. Dlataego tak wlasnie zastanawiali mnie wszyscy na SB którzy zyczyli wygranej Legii. Na dziś moge sie o flakon założyć że Legii w tabeli nie miniemy. Przyjmuję zakłady na priv. ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Fakt, dzisiaj Legia gra ładnie, ale to dlatego że im się mecz świetnie ułożył. Według mnie faworytem do mistrzostwa jest cały czas Polonia. I wczorajsza porażka tego nie zmienia. Jak my wygramy dzisiaj to będziemy drugim w kolejności. PS. Śląsk tydzień temu chyba przegrał mistrzostwo. Dzisiaj to konsekwencja tego co Ruch z nimi zrobił w drugiej połowie. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Joker the Great
Offline |
||
Generalnie wyniki tej kolejki są odwrotne dla paru druzyn. Lubin z nami nieźle, teraz padaka, Widzew i Wojciechowski odwrotnie.Ruch zadziwia, Podbeskidzie ustabilizowało formę na plus, Amica i parchy też .Teraz mecz.
Ostatnio edytowane przez gigant : 26.02.2012 o godz. 16:00.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Owszem, ale również moge powiedzieć, że Wisła grająca z takim zaangażowaniem jak z meczu z Liege w Krakowie jest poza zasięgiem wszystkich.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Śląsk przegrał ( a własciwie jeszcze przegrywa ) ten mecz przez Pietrasiaka . fatalne 2 płędy które kosztowały zespół czerwoną kartkę i stratę bramek nr 1 i 3 .
W tym meczu ani Śląsk nie jest tak słaby , ani Legia taka mocna . Mecz ułożył sie znakomicie dla Legii , a sam Lenczyk gdyby mógł , rzuciłby biały ręcznik na murawę . jednakże... przegrać 0-4 nie wypada , dodając do tego że grają u siebie , byli ( są ? ) głównym kandydatem do mistrzostwa . Brak słów . Lenczyk powinien po tym meczu użyć stwierdzenia młodszego kolegi po fachu, liga będzie ciekawsza no i wypada tylko przeprosic kibiców |
|
|
|
Joker the Great
Offline |
||
Boże, nie karaj mnie za chwalenie tego klubu, bo nie wiem co czynię. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
||
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wszystkiego najgorszego Lenczyk. Za epizod z żydami.
![]() ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
![]()
Tak dla wyjaśnienia. Akurat tym razem to nie wina Rusko.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 26.02.2012 o godz. 16:09.
![]()
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mimo wszystko cieszy mnie fakt , że młody trener pokazał Lenczykowi o co chodzi w nowoczesnym futbolu .MP nie wygrywa się stawiając w co drugim meczu autobus w polu karnym.
PS. Kolejna porcja braw za jakość transmisji .Po prostu żenada - strach pomyśleć co by było gdyby geniusz Rusko stworzył tą swoją platformę T Mobile i sprzedawał prawa do transmisji . Nie kasuje PS ale słowa swoje odwołuje w takim razie żenada Canal Plus , w sumie dziwiłem się , że w komentatorzy nie wspominają o tragicznej jakości transmisji .
Ostatnio edytowane przez Ciastek1 : 26.02.2012 o godz. 16:11.
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jak będzie taka transmisja z Koroną to nie wiem co zrobię. To jest parodia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
dzis Legia wygrala z liderem
ale oni spokojnie moga za tydzien przegrac ze slabeuszem w tym sezonie pokazywali ze slabymi moga przegrywac to raz, a dwa tez traca punkty u siebie na stadionie a Slask Lenczyka skonczy pewnie tak samo jak Belchatow kilka lat temu jak prowadzil go Orest ![]() |
|
|