The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Bart
Junior Member

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.02.2012, 15:01
Ale o co chodzi z tą spłatą długu bo już tego nie kumam?

Wisła jest własnością Cupiała więc jaki dług, on podejmuje decyzje dot. transferów itp, jeśli z jakimś się nie zgadza to go nie ma i już.

Jeśli ja mam mieszkanie i nie płace czynszu to ja mam dług a nie "moje mieszkanie".

Wytłumaczy ktoś logicznie tą cwaną zagrywkę Cupiała?
Odpowiedz cytując
a_r_e_n_a
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 24.02.2012, 15:36
Milion razy było tłumaczone. Finanse osoby prywatnej, a przedsiębiorstwa/osoby prawnej to dwie różne rzeczy. Nie można tego porównywać. W analizie ekonomicznej aktywa muszą równać się pasywom. Pieniądze nie spadają z nieba.
Odpowiedz cytując
Mocny
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 24.02.2012, 17:43
co nie zmienia faktu ze jakby byla wola to jest x sposobow zeby zasilić kase SSA pieniedzmi "Cupiala"
Odpowiedz cytując
elliot_ness
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 24.02.2012, 17:49
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Wisła Kraków i Legia Warszawa na udziale w rozgrywkach Ligi Europy w sezonie 2011/12 zarobiły po 1.62mln euro. Do kas obu klubów po zakończeniu rywalizacji wpłyną jeszcze premie z tytułu udziału w prawach marketingowych, w tym telewizyjnych. Gdyby Wisła i Legia zagrały w 1/8 finału, na ich konta wpłynęłoby kolejne 300 tys. euro. Ponieważ odpadły, nie dostaną żadnych gratyfikacji, gdyż w fazie pucharowej UEFA nie płaci bonusów za wygrane i remisy.

No to na wykupienie Bitona bedziemy mieli.
Nie nie będziemy mieli bo ok 700 tyś euro UEFA zatrzymała dla ewentualnego roszczenia ziomka kapki niejakiego madziary.
Odpowiedz cytując
foxtrot_green
Senior Member

Od: 01.2012

Stary 24.02.2012, 18:28
Jeszcze trzeba wziąć pod uwagę kary jakie UEFA już naliczyła i jakie może naliczyć za wczorajszy mecz. ;/ Ciekaw jestem, czy te łajzy z Belgii też zapłacą 20 000 euro za rzucanie racami na naszym stadionie...
Odpowiedz cytując
marcin19876
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 25.02.2012, 13:09
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html

Gościu ma racje!! my tracimy sportowo by zbić cenę za zawodnika to jest Chore, Głupie i tylko u Nas może być coś takiego, niestety...:-(
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 25.02.2012, 13:50
marcin19876 napisał(a):Wyświetl post
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html

Gościu ma racje!! my tracimy sportowo by zbić cenę za zawodnika to jest Chore, Głupie i tylko u Nas może być coś takiego, niestety...:-(
Wiemy, że go nie wykupimy, więc zgrywamy Genkova z drużyną. Z jednej strony ma to też swoje plusy. Tylko, że Nuneza chyba też nie zamierzają wykupić, a jednak gra i z jego gry ostatnio nie wynika ostatnio wiele dobrego. Jak dla mnie Biton jest wart ryzyka, czyli tych nieco ponad półtora miliona euro.
Odpowiedz cytując
mihaq
Member

Od: 11.2011

Stary 25.02.2012, 15:27
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Wiemy, że go nie wykupimy, więc zgrywamy Genkova z drużyną. Z jednej strony ma to też swoje plusy. Tylko, że Nuneza chyba też nie zamierzają wykupić, a jednak gra i z jego gry ostatnio nie wynika ostatnio wiele dobrego. Jak dla mnie Biton jest wart ryzyka, czyli tych nieco ponad półtora miliona euro.
Ale to jest jeszcze bardziej chore! Po to istnieje instytucja wypożyczania zawodnika, aby na czas wypożyczenia pomógł drużynie. Nie przyjmuje takiej wersji, że nie gramy Bitonem, bo on i tak odejdzie. Przecież to się kupy nie trzyma. Już bardziej przemawia do mnie teoria spiskowa, iż jest to gra na zbicie ceny wykupienia, aczkolwiek najbardziej chciałbym, aby była to (błędna lub nie) suwerenna decyzja Moskala, iż Genkov bardziej pasował mu do koncepcji gry w dotychczasowych meczach.

Jeszcze raz: wypożyczanie zawodnika i nie korzystanie z jego usług, bo jest tylko wypożyczony i po sezonie odejdzie jest tak absurdalne, że niemożliwe, dlatego nie wierzę w taką wersję wydarzeń.
Odpowiedz cytując
marcin19876
Senior Member

Stary 25.02.2012, 15:31
Co do Nuneza to chyba pokazał Wyraźnie naszego Właścicielowi Panu Cupiałowi że nie warto go wykupować bo jest taki cienki i nieobliczalny. za to chyba powinnyśmy mu podziękować bo sam rozwiązał problem wykupienia.
Odpowiedz cytując
Acapelo
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 25.02.2012, 15:32
tyle, że Belgowie wiedzieli iż go wypożyczamy i jak się sprawdzi to wykupimy, wiedzieli też że nas nie stać na taką cenę... więc niech się nie dziwią- nie gra bo mamy naszego Genkova, jak coś mu się coś stanie będzie grał i nie ma co robić tragedii

należy pamiętać , że manager i zawodnik też pewnie grają o swoje (może Biton wcale nie chce zostać?)- mogą być różne wersje, ja tam trzymam stronę klubu
Odpowiedz cytując
Acima
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 25.02.2012, 15:50
Wisła albo nie chce go wykupić albo próbuje zbić cenę za zawodnika. Należy również pamiętać, że gdyby Biton prezentował taka samą formę jak jesienią to mógły odrzucić ofertę Wisły i pójść do lepszego klubu...
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 25.02.2012, 16:43
Po 1sze ja nie byłbym zainteresowany na miejscu Bitona pozostaniem w drużynie gdzie mnie trzymali pół roku na ławie chociaż byłem lepszy od gościa który grał.
Po drugie inne kluby zapłacą mu więcej. Rozumiem, że liczymy na obniżkę ceny, ale wtedy już nie mamy pierwokupu. A negocjacji nie wytrzymamy z żadnym klubem bo dla zachodnich, a tym bardziej wschodnich klubów pół miliona za sezon to śmieszne pieniądze.
Ostatnio edytowane przez tofik : 25.02.2012 o godz. 16:49.
..
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 25.02.2012, 16:50
Mało miałoby to wspólnego z profesjonalizmem jeżeli okazałoby się faktycznie, że Wisła próbuje zbijać cenę za Bitona, itd.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 25.02.2012, 17:09
Skoro Wisła wie że go nie wykupi to dlaczego mają z niego nie korzystać? jeśli by nawet strzelił 20 bramek to my i tak nie jesteśmy zainteresowani zakupem , więc w czym problem?
Obecnie pobiera kasę więc tylko tracimy na tym że jest pomijany, bo to że jest lepszy chyba nie podlega dyskusji.
Natomiast argument że Genkov się zgrywa z zespołem przemilczę.

Już jak tak się KM uparł na Bługara to chyba powinien go mniej eksploatować dlatego niezrozumiały był jego występ w wyjściowym składzie przed LE.
Skoro to As w rękawie Moskala to czy nie bał się kontuzji Genkova przed rewanżem? Bez sensu jak dla mnie.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 25.02.2012, 17:17
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Skoro Wisła wie że go nie wykupi to dlaczego mają z niego nie korzystać? jeśli by nawet strzelił 20 bramek to my i tak nie jesteśmy zainteresowani zakupem , więc w czym problem?
Obecnie pobiera kasę więc tylko tracimy na tym że jest pomijany, bo to że jest lepszy chyba nie podlega dyskusji.
Natomiast argument że Genkov się zgrywa z zespołem przemilczę.
Podejrzewam że chodzi o PR. Co innego nie wykupić napastnika który jest gwiazdą drużyny, a co innego - puścić takiego co przegrał rywalizację z Genkovem i wchodził na ostanie dziesięć minut. Od najbliższego okienka zaczyna się czarowanie ile to my niby nie wydamy na transfery, więc od razu padłoby pytanie: "A najlepszego strzelca czemu nie wykupiliście?".

Od strony sportowej na tym tracimy, ale pozory są u nas od dawna najważniejsze.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 25.02.2012 o godz. 17:44.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 25.02.2012, 17:19
_ukoL napisał(a):Wyświetl post
Mało miałoby to wspólnego z profesjonalizmem jeżeli okazałoby się faktycznie, że Wisła próbuje zbijać cenę za Bitona, itd.
Niestety ale w Wisle i takie cos jest mozliwe
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 25.02.2012, 17:19
Różnica pomiędzy Genkovem a Bitonem jest taka że Biton zastawiania się i zgrywania piłki, poruszania po boisku może się spokojnie nauczyć i to powinien robić trenera Moskal w sparingach, uczyć Bitona gry dla drużny. Co do Genkova to w przeciwieństwie do Dudu On goli strzelać się już nie nauczy bo Biton po prostu z tym się urodził.

Dziwi mnie też, że u nas Bitona sadzało się na ławę bo jednym słabszym meczu, a Genkov potrafi grać 3 średnie pod rząd. Teraz to Biton powinien dostać 3 mecze i niech się wykaże. Średnio też rozumiałem to że Biton w sparingach był wystawiany w tym słabszym składzie rozumiem taka jest koncepcja trenera. Jednak moim zdaniem przynajmniej jeden meczw Hiszpanii Biton powinien zagrać w silniejszym składzie.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 25.02.2012 o godz. 17:33.
Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 25.02.2012, 17:34
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Podejrzewam że chodzi o PR. Co innego nie wykupić napastnika który jest gwiazdą drużyny, a co innego - puścić takiego co przegrał rywalizację z Genkovem i wchodził na ostanie dziesięć minut. Od najbliższego okienka zaczyna się czarowanie ile to my niby nie wydamy na transfery, więc od razu padłoby pytanie: "A najlepszego strzelca czemu nie wykupiliście".

Ciężko będzie sprawić, że ktokolwiek strzeli u nas więcej bramek niż teraz ma Biton, tym bardziej jeżeli chodzi o Genkova. Więc najlepszego strzelca tak czy siak nie wykupimy.
Odpowiedz cytując
Mocny
Senior Member

Stary 26.02.2012, 14:18
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Podejrzewam że chodzi o PR. Co innego nie wykupić napastnika który jest gwiazdą drużyny, a co innego - puścić takiego co przegrał rywalizację z Genkovem i wchodził na ostanie dziesięć minut. Od najbliższego okienka zaczyna się czarowanie ile to my niby nie wydamy na transfery, więc od razu padłoby pytanie: "A najlepszego strzelca czemu nie wykupiliście?".

az dziw bierze ze osoba ktora .......ila takie kocopoły w temacie o Maleckim , tym razem napisala tak celnego i madrego posta (bez ironii)

ze swojej strony napisze tylko ze niewykupienie Bitona to bedzie najwieksza porazka naszej polityki transferowej , gość sie sprawdzil na wszystkich frontach , i liczenie na to ze taniej znajdziemy kogos tej klasy jest smieszne , to bedzie czysta loteria , a Dudu jest juz sprawdzony
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 26.02.2012, 14:30
Mocny napisał(a):Wyświetl post
az dziw bierze ze osoba ktora .......ila takie kocopoły w temacie o Maleckim , tym razem napisala tak celnego i madrego posta (bez ironii)

ze swojej strony napisze tylko ze niewykupienie Bitona to bedzie najwieksza porazka naszej polityki transferowej , gość sie sprawdzil na wszystkich frontach , i liczenie na to ze taniej znajdziemy kogos tej klasy jest smieszne , to bedzie czysta loteria , a Dudu jest juz sprawdzony
Gdyby Biton grał tak jak w poprzedniej rundzie to można byłoby go wykupić za 1.6 mln euro po to tylko, aby sprzedać go za chwilę za kasę porównywalną do Marcelo. Tak jednak i go nie wykupimy i nie skorzystamy z tej drugiej metody. Szkoda bo zawodnik dobry, wart tej kasy. Tym bardziej jak nie tacy piłkarze z naszej ligi odchodzili za granicę za większe pieniądze.
Odpowiedz cytując
Ma_niek
Senior Member

Stary 26.02.2012, 14:54
xanti1906 napisał(a):Wyświetl post
Ciężko będzie sprawić, że ktokolwiek strzeli u nas więcej bramek niż teraz ma Biton, tym bardziej jeżeli chodzi o Genkova. Więc najlepszego strzelca tak czy siak nie wykupimy.
Powiedz to tym fanom Genkova ktorzy nadal myślą ze gra on dlatego że jest lepszy od Dudu.A tak naprawde całą prawde napisał Wolfy. I te wpuszczanie go na góra 10 minut, na miejscu Dahana też bym sie wkurzył bo chlop co nam ratowal tylki tyle razy w sezonie i dzieki niemu doszlismy daleko nagle siedzi na lawie a gra Genkov bo "ladnie gra kombinacyjnie" Parodia.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 26.02.2012, 15:02
Ma_niek napisał(a):Wyświetl post
Powiedz to tym fanom Genkova ktorzy nadal myślą ze gra on dlatego że jest lepszy od Dudu.A tak naprawde całą prawde napisał Wolfy. I te wpuszczanie go na góra 10 minut, na miejscu Dahana też bym sie wkurzył bo chlop co nam ratowal tylki tyle razy w sezonie i dzieki niemu doszlismy daleko nagle siedzi na lawie a gra Genkov bo "ladnie gra kombinacyjnie" Parodia.
Szczerze mówiąc wali mnie co sobie myśli Dahan oraz kariera Bitona (choć trzeba uczciwie przyznać, że klub nie zachowuje się fair), problem głównie w tym, że tracimy również sportowo. Gdyby nie gole Dudu bylibyśmy teraz pewnie nad strefą spadkową.
Walczymy obecnie o puchary, a ze skutecznością Genkova i reszty to czeka nas raczej plaga remisów i okazjonalnych porażek. To są konkretne straty finansowe (pieniądze z C+, zyski z Pucharów). Niestety, klubem od lat rządzą dyletanci.

A Genkov? Zgrywać go nie ma z kim (wystarczy zobaczyć ile zawodników odejdzie po zakończeniu rundy), a po co komu defensywny napastnik - zabijcie mnie, nie wiem. Fajnie że walczy w środku pola, ale przydałoby się żeby ktoś jednak piłkę do bramki skierował. Inaczej cała ta jego ciężka praca nic nie daje.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Ma_niek
Senior Member

Stary 26.02.2012, 15:20
Jak tak świetnie walczy niech go wsadzą na defensywnego pomocnika. Bo napastnik to z niego żaden, nosa do bramek nie ma techniki za grosz. A w lato dopiero bedzie zgrywanie calej nowej jedenastki. Wcale sie nie zdziwie jak wiekszosc to bedzie z MESY.
Odpowiedz cytując
elliot_ness
Senior Member

Stary 26.02.2012, 15:27
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Niestety ale w Wisle i takie cos jest mozliwe
Przypomnę tylko ,że gdy francuski klub FC Martigues zarządał kiedyś 200 tyś euro za Frankowskiego (nawet nie wiem z jakiego powodu) pod byle pretekstem zostal on zeslany na 2 tygodnie do rezerw aby pokazac ,że nie jest naszym podstawowym zawodnikiem. Super sprytne działania według naszego zarządu budzi tylko politowanie wsród działaczy profesjonalnie zarządzanych klubów o kibicach Wisły nie wspomnę.
Odpowiedz cytując
ChG
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 09.03.2012, 07:49
Cytat:
Po Patryka Małeckiego zgłosił się jeden z klubów Premier League. Anglicy nie zamierzają jednak brać zawodnika w ciemno i najpierw chcą sprawdzić jego umiejętności. Wisła zamierza wydać zgodę na wyjazd.
http://www.sport.pl/sport-krakow/1,1...do_Anglii.html
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Stary 09.03.2012, 09:38
elliot_ness napisał(a):Wyświetl post
Przypomnę tylko ,że gdy francuski klub FC Martigues zarządał kiedyś 200 tyś euro za Frankowskiego (nawet nie wiem z jakiego powodu) pod byle pretekstem zostal on zeslany na 2 tygodnie do rezerw aby pokazac ,że nie jest naszym podstawowym zawodnikiem. Super sprytne działania według naszego zarządu budzi tylko politowanie wsród działaczy profesjonalnie zarządzanych klubów o kibicach Wisły nie wspomnę.
Jeśli prezes jest "sprytny" czy chytry to tak to się dzieje. Nie tylko w klubach ale i w innych instytucjach. Pamiętam historię z jednego sklepu którego byłem pracownikiem. Przyszła paczka ze sprzętem, ale coś się popieprzyło w papierach i dostawca miał ją jako niedostarczona/zaginioną. Oczywiście szef ów sklepu przygarnął sprzęt i puścił go w obieg, zaznaczając numery seryjne których nie wolna było reklamowac. Na swoje nieszczęście nie zaznaczył wszystkich i dwa lata później trzeba było się tłumaczyc z reklamowanego sprzętu który zaginał. Firma upadła kilka miesięcy później.
Sytuacja ta opisuje pod pewnym względem mentalnośc "biznesmenów" Wielu podobnych przykładów można podac.
Odpowiedz cytując
marcin19876
Senior Member

Stary 09.03.2012, 10:10
No to mamy już pewność że zadek zawodnik któremu kończy się kontrakt w czerwcu nie zostanie z nami - jak dla mnie idiotyzm bo przez taki sygnał CI zawodnicy mogą sobie totalnie olewać grę dla Wisły wiedząc co ich czeka... a jeśli chodzi o sprawę więcej Polaków - to będzie jeszcze gorzej z nami bo polskich dobrych piłkarzy w Polsce nie ma a więc czeka nas los polskiego średniaka - WAŻNE BY BYLI SAMI POLACY i to jest polityka klubu.....
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 10.03.2012, 05:43
W zaistniałej sytuacjii jakiej znalazł się PM, transfer wydaje się najlepszą opcją.
Nie dla "góry" i finasów tylko samego Patryka.
Niech chłopak zawija się z klubu gdzie za nic się ma przywiązanie do barw klubowych, gdzie dobro klubu jest pojęciem względnym.

A wy wszyscy którzy wyzywali, równali z błotem, mieli czelność podważać kogoś przywiązanie do klubu... wstydzcie się ! To dzięki takim jak wy padlinożercom, atmosfera w klubie i na trybunach jest żenująca.

Zapytam tylko czy zadowoleni? Bo brak Patryka na boisku staje się coraz bardziej widoczny, a prędzej czy pózniej i tak się to odbije mentalnie na "zbieraninie w szatni".

Młody i krnąbrny, nie każdemu dał się lubić ale nawet mimo tego wybryku to z uwagi jego przywiazania i oficjalnych przeprosin powinien ponieśc karę ale i mieć szansę się zrehabilitować.

No ale cóż , podniósł się tłum złowieszczy, " Wyjebać chama" , " Nie rusz Kazika..." " Spierdalaj z Wisły"
Basalaja wielbiono za odważną decyzje, bo nie można pozwolić na lekcewazenie i złe traktowanie KAzia - ikony Wisły, obrażać sie na drużynę .
A miałęś chamie złoty róg...pisano.

Vivat Basałaj , Vivat zarząd , Zwyciężył szacunek dla historii, drużyny... A następnego dnia WY.......ONO do rynsztoka Kazimierza Moskala.

Jak się teraz czujecie z głęboko wbitym palcem w dupie przez prezesa Basałaja?

Patryk Małecki, Kazimierz Moskal - ich juz w klubie nie ma. Kto następny? Możliwe że kucharka, bo z Wisłą jest bardziej związana niż cała nasza kadra...

Wolę i chcę widzieć w koszulce z gwiazdą na piersi Patryka niż Paljica, Kirma czy innego wynalazka. Forma obecnie podobna więc jeśli mamy płacić to płaćmy Polakowi, w ostatateczności może poprowadzić młyn na R22 lub nakręcać fete na krakowskim Rynku.
Reszta? ..." Jajda Jajda Biaja Gwiażda"
Ostatnio edytowane przez Dariook : 10.03.2012 o godz. 05:57.
Odpowiedz cytując
Acapelo
Senior Member

Stary 10.03.2012, 08:36
No cóż mecz w pucharze Polski może mieć niebagatelne znaczenie dla obu drużyn. Moze to być mecz o puchary.
Co do naszej kadry to pocieszające jest jedynie, że Jaliens gra nareszcie na miarę oczekiwań.
Mamy kilku dobrych graczy. Pareiko Chavez Jaliens Jovanovic Wilk Melikson Iliev Genkov się nadają i tyle... Masakra Czekaj Bunoza Boguski Kirm na rezerwie.

No cóż latem zapewne przyjdzie paru za darmo, paru za pieniądze i paru wypożyczonych i wszystko zacznie się od nowa.
O ile zakwalifikujemy się do pucharów.
Pocieszające również, że wydatki na stadion się chyba skończyły więc mógłby teraz Cupiał coś zainwestować nareszcie w drużynę.
Bez kasy daleko nie zajedziemy. Albo zastrzyk z 5 milionów euro albo bedzięmy dalej egzystować.
Ostatnio edytowane przez Acapelo : 10.03.2012 o godz. 08:43.
Odpowiedz cytując
zxcv1906zxcv
Junior Member

Od: 03.2012

Stary 10.03.2012, 08:53
Acapelo napisał(a):Wyświetl post
No cóż mecz w pucharze Polski może mieć niebagatelne znaczenie dla obu drużyn. Moze to być mecz o puchary.
Co do naszej kadry to pocieszające jest jedynie, że Jaliens gra nareszcie na miarę oczekiwań.
Mamy kilku dobrych graczy. Pareiko Chavez Jaliens Jovanovic Wilk Melikson Iliev Genkov się nadają i tyle... Masakra Czekaj Bunoza Boguski Kirm na rezerwie.

No cóż latem zapewne przyjdzie paru za darmo, paru za pieniądze i paru wypożyczonych i wszystko zacznie się od nowa.
O ile zakwalifikujemy się do pucharów.
Pocieszające również, że wydatki na stadion się chyba skończyły więc mógłby teraz Cupiał coś zainwestować nareszcie w drużynę.
Bez kasy daleko nie zajedziemy. Albo zastrzyk z 5 milionów euro albo bedzięmy dalej egzystować.
Zgadzam się, puchar Polski to dla obu drużyn być albo nie być. Musimy ograć tych wieśniaków z Poznania. Melikson jest przez wielu gloryfikowany, ale on nic nie gra od wielu spotkań, niech go sprzedadzą bo chyba brakuje mu już motywacji.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów