|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Doskonale o tym wiem. Zgadzam się z Tobą w 100%. Mówię tylko o tym, że na pewno znajdą się ludzie, których wymówką będzie właśnie ''atrakcyjność rywala'' Dla mnie osobiście nie ma to znaczenia, z kim będzie grała Wisła, bo przychodzę na mecze dla niej a nie dla rywala. Ale nie rozmywajmy tematu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Hehe jak ja rozmawiam z kims o Wisle ,a potem ten ktos mi opowiada jak to na mecze nie chodzi,ale potem mowi ze jednak chodzi tylko na "te lepsze mecze"- w tym momencie koncze gadke o kibicowaniu i WIsle,bo w moim odczuciu to kibic Wisly nie jest. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A od kiedy to na stadion chodzą smai miłośnicy ślepo zapatrzeni w Wisłę?
Jest częśćludz, którzy przychodzą oglądnąć dobrą piłkę - mecze pucharowe i z czołówką tabeli. Kogoś to dziwi? Mnie nie, na całym świecie pewnie tak jest. Dlatego mamy i trybune G, C oraz E. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Niech chodzą, mnie to nie przeszkadza zbytnio. Tylko niech się nie wpierdalają na sektor C! A tak niestety jest coraz częściej... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Czy sprzedaż karnetów na wiosnę jest prowadzona w jakimś osobnym okienku
![]()
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Ja kupowałem normalnie w kasie,przy okazji zakupu biletu na mecz ze Standardem.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
ok dzięki bo mam zamiar kupić na Koronie i nie wiem czy będą duże kolejki ![]()
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
można płacić już kartą za karnet?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Jak idą bilety ? Albo może ktoś wie ile zostało sprzedanych ? .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
hmmm ja kupowałem dzisiaj karnet na C i dostałęm na C5 na 24 rząd chyba, więc wydaje mi się że to koncowka
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Mam nadzieje że kupię w niedziele przed meczem bilet na C:|
Jakieś oficjalne info ile biletów zostało? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Info jakieś jak będzie to szukaj zawsze na oficjalnej.
A bilety na C przed meczem powinieneś kupić z tym że im bliżej meczu mogą być coraz większe kolejki.. Ps. Nerwy sie zaczynają.... |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Panowie jak kupowałem karnet NA C przed Ligą Europy i powiem że większość miejsc była nie dostępna CAŁE C3/90%C2/.90%4/NA C1Oraz C2 sporo miejsc ale wiadomo różnie to bywam z tym C
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ja kupowałem dzisiaj karnet i zostały tylko miejsca na C5, reszta (C1-C4) zajęta.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Pewnie niektóre miejsca zajęte z powodu sprzedanych pojedynczych biletów na Koronę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Jakbyśmy przeszli Standard to zapewne na meczu z Koroną było by o te 2tys. kibiców więcej, a tak...cóż:( Wiem że to tylko sympatycy piłki, ale mimo wszystko lepiej stadion wygląda gdy jest pełen.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Jakoś przeżyjemy...WSZYSCY NA KORONE !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wszyscy znajomi - kiełbasozercy, którzy byli na meczu ze Standardem na Korone się nie wybierają.
Czekają na mecz z Legią. To przykre, ale tak sytuacja w Krakowie wygląda. Przecież tu nawet nie ma chętnych na oglądanie Wisły Can-Pack - a wiadomo, że to czołówka europy. Mało który mecz ligowy zapełnia halę, o żużlu nie wspomę - może nie najwyższy poziom, ale i tak mało ludzi chodzi na tak widowiskową dyscyplinę. Reasumując - na Koronie nie spodziewam się więcej niż 15 000 kibiców. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wierzcie lub nie w Polsce ciągle panuje fałszywy stereotyp wśród ludzi którzy nie byli na meczu od dawna że taki wypad skończy się obiciem buzi bądź innymi podobnymi sytuacjami. Wyobraźmy sobie człowieka dajmy na to z Nowej Huty udającego się na pierwszy mecz w życiu. Facet myśli sobie: "Jak mam wziąć szalik i przejechać z nim przez pół miasta aby nie dostać w twarz? Nijak, zostaję w domku i w TV obejrzę". W Niemczech nie ma takiego przekonania więc i frekwencje są większe.
To jest tylko wierzchołek całej piramidy która zniża nam ilość ludziów na meczach. (Moja subiektywna teza, nie wieszajcie |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
i uwierz mi, że z anttropologii zwłaszcza stadionowej... mam referencje
Ostatnio edytowane przez palikot : 24.02.2012 o godz. 22:28.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Referencje od Arboledy w sprawie wsadzania palca wiesz gdzie?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Olać kibiców pucharowych. Mi się np kompletnie nie podoba doping w takich meczach, bo jest taki piknikowy... Musimy wrócić do śpiewania w młynie na dwie strony Świętych Barw. Bo to była masakra!
Mam nadzieję, że kupie przed meczem w niedziele bilety na młyn. Nie byłoby problemu gdyby była ta sprzedaż internetowa... ![]() Cytat:
WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Tak, tylko weź pod uwagę, że wtedy 1000 lansiarzy którym się niechce po bilety teraz jechać w tygodniu elegancko mogłaby Ci wykupić te bilety wcześniej. Z tym też byłby problem.
Najlepszą możliwością byłoby gdyby bilety na C mogło sprzedawać stowarzyszenie. Ehh marzenia... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
"Już jutro czeka nas pierwszy, wiosenny mecz ligowy przy Reymonta. Wejściówki na to spotkanie sprzedają się jednak bardzo słabo. Dość powiedzieć, że jak do tej pory swoich nabywców nie znalazło nawet 1200 biletów"
News z zakazanej strony...Smiejemy sie z zasrancow a my powoli dobijamy do ich poziomu. ![]()
HONDA - THE WAY OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Chciałbym jutro wziąć na mecz młodszego brata tylko ze on nie ma karty kibica i czy będzie jakiś problem z wyrobieniem KK bez rodzica
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
'W przypadku dzieci, które nie ukończyły 13. roku życia (decyduje data urodzenia) wniosek o wydanie Karty musi wypełnić oraz podpisać rodzic lub opiekun prawny i to on również musi go złożyć..' ![]() |
|
|