The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.02.2012, 14:36
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Dla Kibica Wisły Kraków rywal powinien być bez znaczenia... czy to gramy z FC Barceloną czy z całym szacunkiem z TS Podbeskidzie mobilizacja i chęć wspierania Wisły powinna być taka sama!

Kto przychodzi dla rywala nie jest prawdziwym Kibicem Wisły Kraków.

Doskonale o tym wiem.
Zgadzam się z Tobą w 100%.

Mówię tylko o tym, że na pewno znajdą się ludzie, których wymówką będzie właśnie ''atrakcyjność rywala''

Dla mnie osobiście nie ma to znaczenia, z kim będzie grała Wisła, bo przychodzę na mecze dla niej a nie dla rywala. Ale nie rozmywajmy tematu
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 21.02.2012, 00:06
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Dla Kibica Wisły Kraków rywal powinien być bez znaczenia... czy to gramy z FC Barceloną czy z całym szacunkiem z TS Podbeskidzie mobilizacja i chęć wspierania Wisły powinna być taka sama!

Kto przychodzi dla rywala nie jest prawdziwym Kibicem Wisły Kraków.

Hehe jak ja rozmawiam z kims o Wisle ,a potem ten ktos mi opowiada jak to na mecze nie chodzi,ale potem mowi ze jednak chodzi tylko na "te lepsze mecze"-

w tym momencie koncze gadke o kibicowaniu i WIsle,bo w moim odczuciu to kibic Wisly nie jest.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
danpe_
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 21.02.2012, 07:37
A od kiedy to na stadion chodzą smai miłośnicy ślepo zapatrzeni w Wisłę?
Jest częśćludz, którzy przychodzą oglądnąć dobrą piłkę - mecze pucharowe i z czołówką tabeli.
Kogoś to dziwi?
Mnie nie, na całym świecie pewnie tak jest. Dlatego mamy i trybune G, C oraz E.
Odpowiedz cytując
adikos1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 21.02.2012, 09:36
danpe_ napisał(a):Wyświetl post
A od kiedy to na stadion chodzą smai miłośnicy ślepo zapatrzeni w Wisłę?
Jest częśćludz, którzy przychodzą oglądnąć dobrą piłkę - mecze pucharowe i z czołówką tabeli.
Kogoś to dziwi?
Mnie nie, na całym świecie pewnie tak jest. Dlatego mamy i trybune G, C oraz E.

Niech chodzą, mnie to nie przeszkadza zbytnio. Tylko niech się nie wpierdalają na sektor C! A tak niestety jest coraz częściej...
Odpowiedz cytując
chudy_TSW
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 22.02.2012, 17:37
Czy sprzedaż karnetów na wiosnę jest prowadzona w jakimś osobnym okienku
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 22.02.2012, 18:07
Ja kupowałem normalnie w kasie,przy okazji zakupu biletu na mecz ze Standardem.
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
chudy_TSW
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 22.02.2012, 23:11
LuKaS TSW napisał(a):Wyświetl post
Ja kupowałem normalnie w kasie,przy okazji zakupu biletu na mecz ze Standardem.

ok dzięki bo mam zamiar kupić na Koronie i nie wiem czy będą duże kolejki!!
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
Odpowiedz cytując
MELON
Member

Od: 08.2008

Stary 23.02.2012, 09:33
można płacić już kartą za karnet?
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 23.02.2012, 09:37
MELON napisał(a):Wyświetl post
można płacić już kartą za karnet?
tak , można... możesz nawet kartą paypass ( zbliżeniową )... normalnie jełropa terminale mają z polbanku
Odpowiedz cytując
didzej132
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 23.02.2012, 11:08
Jak idą bilety ? Albo może ktoś wie ile zostało sprzedanych ? .
Odpowiedz cytując
neq.
Senior Member

Od: 02.2010

Stary 23.02.2012, 13:10
hmmm ja kupowałem dzisiaj karnet na C i dostałęm na C5 na 24 rząd chyba, więc wydaje mi się że to koncowka
"Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

Odpowiedz cytując
kamilo941
Junior Member

Od: 11.2011

Stary 23.02.2012, 16:01
Mam nadzieje że kupię w niedziele przed meczem bilet na C:|
Jakieś oficjalne info ile biletów zostało?
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 23.02.2012, 16:10
Info jakieś jak będzie to szukaj zawsze na oficjalnej.
A bilety na C przed meczem powinieneś kupić z tym że im bliżej meczu mogą być coraz większe kolejki..
Ps. Nerwy sie zaczynają....
Odpowiedz cytując
maniak4
Junior Member

Od: 09.2010

Stary 23.02.2012, 18:16
Panowie jak kupowałem karnet NA C przed Ligą Europy i powiem że większość miejsc była nie dostępna CAŁE C3/90%C2/.90%4/NA C1Oraz C2 sporo miejsc ale wiadomo różnie to bywam z tym C
Odpowiedz cytując
emailowiec
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2005

Stary 23.02.2012, 21:37
Ja kupowałem dzisiaj karnet i zostały tylko miejsca na C5, reszta (C1-C4) zajęta.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 24.02.2012, 11:12
Pewnie niektóre miejsca zajęte z powodu sprzedanych pojedynczych biletów na Koronę.
Odpowiedz cytując
licoo
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 24.02.2012, 11:33
Jakbyśmy przeszli Standard to zapewne na meczu z Koroną było by o te 2tys. kibiców więcej, a tak...cóż:( Wiem że to tylko sympatycy piłki, ale mimo wszystko lepiej stadion wygląda gdy jest pełen.
Odpowiedz cytując
adikos1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 24.02.2012, 11:58
Jakoś przeżyjemy...WSZYSCY NA KORONE !
Odpowiedz cytując
danpe_
Senior Member

Stary 24.02.2012, 12:05
Wszyscy znajomi - kiełbasozercy, którzy byli na meczu ze Standardem na Korone się nie wybierają.

Czekają na mecz z Legią. To przykre, ale tak sytuacja w Krakowie wygląda. Przecież tu nawet nie ma chętnych na oglądanie Wisły Can-Pack - a wiadomo, że to czołówka europy. Mało który mecz ligowy zapełnia halę, o żużlu nie wspomę - może nie najwyższy poziom, ale i tak mało ludzi chodzi na tak widowiskową dyscyplinę.

Reasumując - na Koronie nie spodziewam się więcej niż 15 000 kibiców.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 24.02.2012, 13:41
danpe_ napisał(a):Wyświetl post
Wszyscy znajomi - kiełbasozercy, którzy byli na meczu ze Standardem na Korone się nie wybierają.

Czekają na mecz z Legią. To przykre, ale tak sytuacja w Krakowie wygląda. Przecież tu nawet nie ma chętnych na oglądanie Wisły Can-Pack - a wiadomo, że to czołówka europy. Mało który mecz ligowy zapełnia halę, o żużlu nie wspomę - może nie najwyższy poziom, ale i tak mało ludzi chodzi na tak widowiskową dyscyplinę.

Reasumując - na Koronie nie spodziewam się więcej niż 15 000 kibiców.
Ale tak jest w każdym mieście. Nie tylko w Krakowie. Ludzie wybierają sobie mecze itd. bo są leniwi. Argument ceny wejściówek odpadł bo za 110 PLN masz karnet. To teraz zaczynają wybrzydzając pod kątem atrakcyjności rywala. Tak naprawdę to człowiek w takich momentach zaczyna z uznaniem patrzeć na Bundesligę gdzie komplety ludzi są na każdym stadionie i to prwie co kolejkę..
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 24.02.2012, 14:01
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
Ale tak jest w każdym mieście. Nie tylko w Krakowie. Ludzie wybierają sobie mecze itd. bo są leniwi. Argument ceny wejściówek odpadł bo za 110 PLN masz karnet. To teraz zaczynają wybrzydzając pod kątem atrakcyjności rywala. Tak naprawdę to człowiek w takich momentach zaczyna z uznaniem patrzeć na Bundesligę gdzie komplety ludzi są na każdym stadionie i to prwie co kolejkę..
I właśnie do tego powinniśmy dążyć, tam nawet jak drużyna walczy o utrzymanie i wygrywa raz na 5 meczy to kibice i tak przychodzą... Za tą frekwencje właśnie uważam Bundeslige na 2 miejscu zaraz za angielską, a najbardziej podziwiam Dortmund gdzie samych karnetów sprzedaje się co rok ponad 50 (!) tysięcy .. Wiadomo, Polska to nie Niemcy, ale nie można mówić że się nie da nic zrobić - trzeba tylko chcieć, ale z tym zarządem nic takiego nie nastanie.
Odpowiedz cytując
szamik
Member

Od: 04.2009

Stary 24.02.2012, 17:06
Wierzcie lub nie w Polsce ciągle panuje fałszywy stereotyp wśród ludzi którzy nie byli na meczu od dawna że taki wypad skończy się obiciem buzi bądź innymi podobnymi sytuacjami. Wyobraźmy sobie człowieka dajmy na to z Nowej Huty udającego się na pierwszy mecz w życiu. Facet myśli sobie: "Jak mam wziąć szalik i przejechać z nim przez pół miasta aby nie dostać w twarz? Nijak, zostaję w domku i w TV obejrzę". W Niemczech nie ma takiego przekonania więc i frekwencje są większe.

To jest tylko wierzchołek całej piramidy która zniża nam ilość ludziów na meczach.

(Moja subiektywna teza, nie wieszajcie )
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 24.02.2012, 22:24
szamik napisał(a):Wyświetl post
Wierzcie lub nie w Polsce ciągle panuje fałszywy stereotyp wśród ludzi którzy nie byli na meczu od dawna że taki wypad skończy się obiciem buzi bądź innymi podobnymi sytuacjami. Wyobraźmy sobie człowieka dajmy na to z Nowej Huty udającego się na pierwszy mecz w życiu. Facet myśli sobie: "Jak mam wziąć szalik i przejechać z nim przez pół miasta aby nie dostać w twarz? Nijak, zostaję w domku i w TV obejrzę". W Niemczech nie ma takiego przekonania więc i frekwencje są większe.

To jest tylko wierzchołek całej piramidy która zniża nam ilość ludziów na meczach.

(Moja subiektywna teza, nie wieszajcie )
Nie wieszamy, obaliłbym ją z palcem wiesz gdzie... ale nie chce mi się pisać setny raz tego samego...

i uwierz mi, że z anttropologii zwłaszcza stadionowej... mam referencje
Ostatnio edytowane przez palikot : 24.02.2012 o godz. 22:28.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
danpe_
Senior Member

Stary 24.02.2012, 22:47
Referencje od Arboledy w sprawie wsadzania palca wiesz gdzie?
Odpowiedz cytując
kubawislak
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 24.02.2012, 23:16
Olać kibiców pucharowych. Mi się np kompletnie nie podoba doping w takich meczach, bo jest taki piknikowy... Musimy wrócić do śpiewania w młynie na dwie strony Świętych Barw. Bo to była masakra!
Mam nadzieję, że kupie przed meczem w niedziele bilety na młyn. Nie byłoby problemu gdyby była ta sprzedaż internetowa...
Cytat:
Wolę być traktowany, jako zacofaniec z ciemnogrodu, niż, jako europejczyk i patrzyć, jak na legalu dwóch pedałów się liże na rynku.
Zakaz pedałowania!
by M-M

WISŁA!
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 24.02.2012, 23:40
Tak, tylko weź pod uwagę, że wtedy 1000 lansiarzy którym się niechce po bilety teraz jechać w tygodniu elegancko mogłaby Ci wykupić te bilety wcześniej. Z tym też byłby problem.

Najlepszą możliwością byłoby gdyby bilety na C mogło sprzedawać stowarzyszenie. Ehh marzenia...
Odpowiedz cytując
Ivory1906
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 25.02.2012, 11:46
"Już jutro czeka nas pierwszy, wiosenny mecz ligowy przy Reymonta. Wejściówki na to spotkanie sprzedają się jednak bardzo słabo. Dość powiedzieć, że jak do tej pory swoich nabywców nie znalazło nawet 1200 biletów"
News z zakazanej strony...Smiejemy sie z zasrancow a my powoli dobijamy do ich poziomu.
HONDA - THE WAY OF LIFE
Odpowiedz cytując
Eternit
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 25.02.2012, 12:11
Ivory1906 napisał(a):Wyświetl post
"Już jutro czeka nas pierwszy, wiosenny mecz ligowy przy Reymonta. Wejściówki na to spotkanie sprzedają się jednak bardzo słabo. Dość powiedzieć, że jak do tej pory swoich nabywców nie znalazło nawet 1200 biletów"
News z zakazanej strony...Smiejemy sie z zasrancow a my powoli dobijamy do ich poziomu.
Ile karnetów zostało sprzedanych 10 tys? Zapowiada się więc frekwencja na poziomie tej z rundy jesiennej :/
Odpowiedz cytując
Janik1717
Junior Member

Od: 04.2010

Stary 25.02.2012, 12:11
Chciałbym jutro wziąć na mecz młodszego brata tylko ze on nie ma karty kibica i czy będzie jakiś problem z wyrobieniem KK bez rodzica Brat ma dopiero 10 lat
Odpowiedz cytując
Al_29
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 25.02.2012, 12:13
Janik1717 napisał(a):Wyświetl post
Chciałbym jutro wziąć na mecz młodszego brata tylko ze on nie ma karty kibica i czy będzie jakiś problem z wyrobieniem KK bez rodzica Brat ma dopiero 10 lat
a Ty masz 18?

'W przypadku dzieci, które nie ukończyły 13. roku życia (decyduje data urodzenia) wniosek o wydanie Karty musi wypełnić oraz podpisać rodzic lub opiekun prawny i to on również musi go złożyć..'

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów