|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Obsada sędziowska 19. kolejki T-Mobile Ekstraklasy:
http://kiks24.pl/liga-polska/t-mobil...straklasy.html |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jeżeli Lechia nie poprawi swojej gry będzie za niedługo głównym kandydatem do spadku .Zresztą co oni mogą ugrać mając takiego asiora w napadzie ?
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Szkoda, że Bakero po tym meczu poleci
![]() Ruch - Lech 1-0 ![]() 2-0
Ostatnio edytowane przez Emenems81 : 24.02.2012 o godz. 21:12.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Marek!
Zieńczuk! Taki skrzydłowy by nam się teraz przydał. Spokój, opanowanie, dobre centry, klepa...no i takie bramki. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jose Maria nie daj się, Jose Maria nie daj się, Jose Maria nie daj się!!!
Może być pogrom. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Ja bym się tak nie cieszył. Ruch nam ucieka, po tej kolejce może mieć tyle punktów co Legia. Nam na rękę najbardziej jest remis, a może nawet zwycięstwo słabego Lecha, który i tak będzie gubił punkty.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
W Gdańsku pewnie plują sobie teraz w brodę, że nie zatrzymali Zienia. Jeszcze lepsze jest to, że my też powinniśmy posypać głowy popiołem.
![]() ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Bakero poleci, przyjdzie ogarnięty trener(np. Probierz) wtedy zmienisz zdanie.
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Kuwa pierwszy raz od dawna ( mecze z Cracovią np ) trzymam kciuki za Amicę w drugiej połowie. Trener w trzech osobach musi zostać. Dodatkowo remis nam na rękę.
Bo ja wiem? Amica powoli wraca na swoje miejsce w tabeli. Z kasą problemy, Bakero zjebał przygotowania a z trenerami różnie jest. Gdzieś się sprawdza, gdzieś nie. Ruch za to wygląda solidnie. Jak Śląsk, niby sami przeciętniacy a grać grają. Bardziej się w tym sezonie Ruchu obawiam niż Lecha.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 24.02.2012 o godz. 21:39.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
3-0
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
To bedzie chyba pogrom i 100% zwolnienie Bakero. Probierz czyli do Leszka idzie...Szkoda
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
Chociaż pewnie niewiele w tym prawdy ![]() ![]()
Największym szczęściem jest mieć pasję...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jak sobie przypomnie jak szybko Probierz poukładał ŁKS kiedy tam pracował, to mam nadzieje, ze Lech zaraz strzeli 3 bramki....
Mam nadzieje, że poczekają na Skorżę, i będzie się do końca sezonu męczył ten drugi trener. ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Wróble ćwierkają, że do Lechii dołączy jeszcze dwóch zawodników..
Ale co to ....a da. Niestety, spadek widze. ![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
To po ile ten Rudnev ? 9 czy 10 mln euro ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Za 6 go pchną raczej. Jakoś nie jestem w stanie nie cieszyć się z tej porażki amiki, chociaż tak jak piszecie oznacza ona zwolnienie bakero i przyjście kogoś nowego. Byle nie probierza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
jeden, dwa, trzy MAŁO ! hahahah bezcenne usłyszeć w kierunku lEszka chociaż szkoda że Bakero odejdzie;(
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Piekna bramka Zienczuka, palce lizac
![]() Niestety dla nas wynik raczej niezbyt dobry, Ruch byl wyzej przed tym meczem niz Amica. Zyczylem sobie remisu ale mysle ze przy perspektywie wywalania Bakero to moze wolalbym nawet zwyciestwo pyr. Moze przyjdzie ktos inny, pouklada gre i jak im przyjdzie grac z nami to akurat uwierza w siebie. Ruch bardzo skuteczny ale gra pyr to wyglada beznadziejnie. Cos jak nasze potyczki z Lechia czy Gornikiem przy R22. Powoli, bez wiary, schematycznie, zero dynamiki. ![]()
DysoN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Ruch też się w końcu zatnie i potraci punkty.
Co to za dwóch zawodników ma trafić do Lechii? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
My musimy sie patrzeć przede wszystkim na siebie. Bo narazie to w wywiadach pomeczowych musimy słuchac bzdur wypowiwdanych przez naszych grajków i trenera jacy to są źli po kolejnych meczach (Zagłebie, Liege). Oby nie byli znowu źli po meczu z Korona.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Na to pytanie niestety nie potrafię odpowiedzieć.
Przy tym zarządzie, pewnie będzie to ktoś pokroju Przemysława Trytki hehe. Śmiech przez łzy. ![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Niczego dobrego nie wróżyłem Lechii przed tym sezonem i nie zanosi się na to, aby nowi piłkarze na tym samym poziomie mogliby coś wnieść do drużyny. Zapowiada się rozpaczliwa walka o utrzymanie zważając na to, że środek tabeli gra naprawdę porządną piłkę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Lechia kompletny dramat. Naprawdę słabo to wygląda, jesteśmy obok ŁKSu głównym kandydatem do spadku. DRAMAT.
Byłem pokopać sobie w piłeczkę, wracam do domu, patrzę wynik Lecha - cóż za piękny wynik ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Polecam poczytać forum Lecha, tam już jest taka paranoja, że chcieliby nawet Wojciechowskiego jako prezesa, który dawno by już wyjebał Bakero
![]() Piękny mecz Niebieskich, który zmusza nas do wygrania w niedzielę, bo inaczej do "czwórki" będzie już bardzo duża strata. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
![]() Co do Ruchu to narazie niezle wygladaja ale jestem przekonany, ze zgubia glupio punkty nie raz. Poza tym gdzie oni beda grac w pucharach? Na Cichej? Znow trafia na jakis Maltanczykow i bedzie wyrownany dwumecz Dla dobra polskiej pilki niech oni sie do pucharow nie pchaja bo nic w nich nie ugraja. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Jeszcze tak apropos Ruchu - obejrzałem sobie ich bramki na powtórkach i przyznam, że bardzo mi się spodobały, zwłaszcza droga - bomba Zieńczuka, plus wyćwiczone stałe fragmenty. Dla funkcjonowania "niebieskich" może być bardzo istotne że Piech i Jankowski, jeśli ich kiedyś sprzedadzą, przyniosą Ruchowi trochę grosza. W tym kontekście nasza wiślacka kadra nie wygląda najlepiej - nawet nie bardzo jest kogo wypromować w pucharach i sprzedać (chyba że Małeckiego last minute).
Natomiast Bakero niech pozostanie w Poznaniu przynajmniej do maja i zajmie z amicorzami ładna pozycję w środku tabeli ;-) ![]()
„Chłop pańszczyźniany pracował dla pana feudalnego na początku XVI wieku 52 dni w roku, a później 104 dni. I to był feudalny wyzysk. My na początku XXI wieku pracujemy dla Najjaśniejszej Rzeczypospolitej 164 dni. I to jest sprawiedliwość społeczna” ( R. Gwiazdowski)
|
|
|