The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
TommyTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.02.2012, 21:41
Bitona nie dają do składu bo odchodzi za pare tygodni,Genkow ma kontrakt to gra
Odpowiedz cytując
ChG
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 23.02.2012, 21:43
To niech go oddadzą szybciej z powrotem do Charleroi, szkoda, żeby się chłopak marnował u nas na ławce i nie grał kosztem Genkova, który jest prawie napastnikiem.
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 23.02.2012, 21:43
thechris napisał(a):Wyświetl post
A co my takiego w tych pucharach wielkiego ugraliśmy? Bilans w grupie ze wszystkimi na niekorzyść. Blamaże w Enschede i Londynie. Blamaż w Nikozji... Mega fart z remisem Fulham i jedyny dobry dwumecz to z przeciętnym Litexem Łowecz, który był lepszy od Standardu...
Tia, sezon z Levadią to było coś.

Ale niedługo i takich frustracji możesz nie przezywać.
Odpowiedz cytując
Sialalalala
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 23.02.2012, 21:48
"...uważam, że w dwumeczu byliśmy lepsi."
"Powiedziałem zawodnikom, że wcale nie musimy strzelić bramki w pierwszej połowie, możemy później stworzyć zagrożenie"

czy autor tych słów ćpa z pięknym robertem ?
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 23.02.2012, 21:50
Nie podważaj lepiej autorytetu, bo zaraz cię tutaj zjedzą

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 23.02.2012, 21:50
Otwórzcie temat "Nasi piłkarze....." bo chcemy dalej n a p i e r d a l a ć na Patryka ;-)

Swoją drogą ciekawe dlaczego Wisła dzisiaj grała momentami ,tak jakby chciała już odpaść z tego pucharu. Nawet w tym pierwszym meczu grali z większą werwą. Dzisiaj coś nie tak było. A za te remisy są jakieś punkty do rankingu?

PS. Nawet jak Wisła będzie ustawicznie tracić punkty to Moskala nie zmienią do końca sezonu.

PS2. Jakbyśmy mieli dzisiaj w składzie choćby takiego Nakoulmę... Standard już by leżał "po afrykański" przyrządzony w piekarniku i czekał na "będę go zjadł".
Ostatnio edytowane przez Bronex : 23.02.2012 o godz. 21:56.
Odpowiedz cytując
Sialalalala
Senior Member

Stary 23.02.2012, 21:51
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Nie podważaj lepiej autorytetu, bo zaraz cię tutaj zjedzą
Moskala szanuję ale po porażce z koroną juz go nie będzie ...
Odpowiedz cytując
KrajanTSW
Member

Od: 06.2011

Stary 23.02.2012, 21:52
Bronex napisał(a):Wyświetl post
Otwórzcie temat "Nasi piłkarze....." bo chcemy dalej n a p i e r d a l a ć na Patryka ;-)

Swoją drogą ciekawe dlaczego Wisła dzisiaj grała momentami ,tak jakby chciała już odpaść z tego pucharu. Nawet w tym pierwszym meczu grali z większą werwą. Dzisiaj coś nie tak było. A za te remisy są jakieś punkty do rankingu?
Mieliśmy w tej rundzie zdobyć 1 punkt aby mieć ewentualne rozstawienie w 3 rundzie LM. za remis jest chyba pół więc wydaje mi się że punkt zdobyliśmy
Odpowiedz cytując
marlyd
Member

Od: 07.2003

Stary 23.02.2012, 21:53
Mecz do wygrania! szkoda bezmyślnej kartki Nuneza. Standard nic wielkiego nie pokazał, zespół na tle naszych grupowych rywali raczej słaby, na pewno do ogrania.
Dlaczego nie przeszliśmy dalej? Nie jesteśmy potęga europejską ale takie tyczki musimy mijać, zwłaszca w takiej formie.
Szkoda zmarnowanej szansy.
Teraz trzeba skupić się na lidze i pokazać konkurentom ich miesce w szeregu.
Walczymy o mistrza!
Odpowiedz cytując
zgrybus
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 23.02.2012, 21:54
Sialalalala napisał(a):Wyświetl post
Z jednego tematu lecisz do drugiego gadając o wyrzuceniu Moskala. Proszę cię zachowaj te swoje myśli dla siebie bo naprawdę wku**** człowieka ...
"Przyjaciele , Rodzina i Wisła"
Odpowiedz cytując
RYBA
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 23.02.2012, 21:54
A ja powiem tak - BRAWO BRAWO I jeszcze raz BRAWO WISŁA za całą przygode i emocje w tegorocznych pucharach. jestem dumny z tego co ugraliśmy. A co do dzisiejszego meczu i naszego odpadnięcia to popatrzmy realnie - po pierwsze miało nas w tej rundzie wogóle nie być i zawdzięczamy nasz byt w głownej mierze Odense, po drugie śmieszą mnie teksty że Standard to drużyna słabsza od Qarabachu czy Levadii - zobaczcie ile oni bramek stracili w 8 ostatnich meczach w LE - 2 ( w tym jedną w meczu z Nami) po trzecie - tak dobrze ułożonej taktycznie drużyny w meczu z udziałem Wisły nie widziałem dawno. Po 4, nie oddając celnego strzału nie można strzelić bramki i awansować, no ale jak ktoś słusznie kiedyś powiedział tak się gra jak rywal pozwala. Co do Standardu mieli też poprostu tyle szczęścia że dostali karnego w pierwszym meczu. A my przez 150min nie potrafiliśmy tej straty poprostu odrobic. Mimo wszystko udział w pucharach trzeba uznać za jak najbardziej udany.
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 23.02.2012, 21:55
To był sarkazm.Nasz wielmożny, szuka już kozła, a że niedoświadczony trener jest najlepszym możliwym?Każdy to łyknie....
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 23.02.2012 o godz. 21:57.

Odpowiedz cytując
Daro&Mysłowice
Member

Od: 11.2004

Stary 23.02.2012, 21:55
Kazek przepraszam Ci ale sie nie osmieszaj...ja ocenie tu tylko drugi mecz który w 90% przegralismy przez Ciebie(bez napinki to jest moje zdanie w pełni świadome)tak szybko poziomem pilkarskim w obecnej chwili ta druzyna jest slabsza od Zagłebia pierwszych 30 minutach Standart grał jak okregówka) Twoja taktyka była oczywisat bronimy kontrujemy jak nic nie wpada do 70 minuty to potem zaatakujemy na hura...robiłes piłkarza pranie mozgu bo sie tak wypowiadali sam tak powiedziałes po meczu...takim ustawieniem nastawieniem zabiłes wszystko co widzielismy w Lubinie...Melikson i Iliew nie mieli totalnie z kim grac na początku meczu nic nie szło i było po sprawie... no chyba mi nikt nie powie ze starcilismy forme w 3 dni-a na Zaglebiu w ofensywie zagralismy najlepszy mecz od kilku miesiecy jak nie od roku....)
Kazek szanuje Ci ale widac ze taktycznie ustawiasz Wisle identycznie jak Maskant...czyli sraczka po galotachkilka zmian personalnych( za to szacunek)

dzis wystraczyło wyjsc na boisko zagrac otwarta pilke wygrac 3-1 potencjał mielismy do tego i jechac do domu a nie bawic sie wielkiego taktyka jkabysmy grali z Barcelona
bez napinki
CZY WYGRYWASZ CZY NIE ZAWSZE JA KOCHAM CIE W SERCU MOIM WISŁA I NA DOBRE I NA ZŁE!!!
MYSŁOWICE WIERNE WISLE!!!
Odpowiedz cytując
Sialalalala
Senior Member

Stary 23.02.2012, 21:57
zgrybus napisał(a):Wyświetl post
Z jednego tematu lecisz do drugiego gadając o wyrzuceniu Moskala. Proszę cię zachowaj te swoje myśli dla siebie bo naprawdę wku**** człowieka ...
to się naćpaj, białych murzynów zdanie mnie nie interesuje
Odpowiedz cytując
wikink1
Senior Member

Od: 01.2011

"...uważam, że w dwumeczu byliśmy lepsi."
"Powiedziałem zawodnikom, że wcale nie musimy strzelić bramki w pierwszej połowie, możemy później stworzyć zagrożenie"

czy autor tych słów ćpa z pięknym robertem ?
NIE autor jako piłkarz mało zarobił i teraz robi co może żeby godziwie ŻYĆ
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Już rozumiem kibiców z Argentyny czemu tak nienawidzili Nuneza, aktorzy w każdym meczu. Co z tego, że czasem mu się uda nieźle kopnąć jak w głowie ma krzywo. Zniknął Jop, to musiał przybyć jego następca...

Gervasio wiesz co?

http://www.youtube.com/watch?v=YN6_X...eature=related
Odpowiedz cytując
La Furia Dell' Est
Senior Member

Od: 09.2008

W dwumeczu bylismy lepsi. Dalej gra Standard.
Standard
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 23.02.2012, 21:58
Po prostu czuję się po raz ....a kolejny rozczarowany przez pazerstwo Cupiala
Okay, zakładam że piszesz nonsensy o wyrzuceniu B.C w emocjach, ale ... załóżmy że mamy wzmocnienia i przechodzimy Belgów, więcej wygrywamy LE , ... no i co z tego ...liczy się MP i awans do LM, na to potrzeba nie kilku transferów, tylko infrastruktury, bazy szkoleniowe, lepszego szkolenia młodzieży, długofalowej polityki transferowej z tym samym dyr. sp. i moim zdaniem lepszego trenera. Czyli ...inwestycji, których nie ma, rzecz w tym że w Polsce, ...lepszego sponsora też nie ma, więc ...skora nie ma nic lepszego , to lepszy wróbel w garści niż kanarek na dachu, a bez Cupiała to raczej nie kanarek byłby, a czarna d..a, czyli to co było za trenera Apostela i Łazarka, przykład pasiaków pokazuje że nasz sponsor nie jest czarnym scenariuszem.

My nadal mamy mocną ekipę , a tam walka o utrzymanie sie w lidze i też brak transferów. Wisła to legenda, ale jest parę innych klubów w Polsce i one też mają swoich sponsorów, popatrzmy jak działają, zwyczajnie jesteśmy piłkarskim III światem i lepiej zamiast chodzić w obłokach po chmurach , lepiej zejść na ziemię i ... cieszyć sie tym co jest, bo to zdecydowanie zdrowsze.

A co jest ? Ano Stadion R22 (paskudna elewacja, ale wewnątrz jest super, zadaszony z magicznym klimatem bunkra, a raczej twierdzy, jeszcze będą na nim wielkie spektakle piłkarskie naszej Wisły). Co do sponsora i inwestycji to poczekamy do kolejnego przesilenia, za parę miesięcy, po zakończeniu sezonu, a teraz liga i decyzyjnie stan zawieszenia.

PS. być może mi łatwiej tak pisać na spokojnie bo Ja się na awans nie nastawiałem i dla mnie ważniejsza jest liga i najbliższy mecz z Koroną K.
Ostatnio edytowane przez milosz : 23.02.2012 o godz. 22:07.
Odpowiedz cytując
Michal_1990
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 23.02.2012, 22:00
Podsumujmy występ Wisły w pucharach sezon 11/12
Wisła zagrała 14 meczów, (8 zwycięstw, 4 porażki i 2 remisy)
Bardzo dobrze Wisła zagrała: vs Litex 3-1, vs Odense 2-1, vs Twente 2 -1
Dobrze ale bez rewelacji: vs Skonto 2-0, vs Fulham 1-0, vs Standard 1-1
Słabo: vs Standard 0-0
Bardzo żle: vs Apoel 1-3, Odense 1-3, Fulham 1-4, Twente 1-4
Szczęśliwe zwycięstwa: vs Skonto 1-0, vs Litex 2-1, vs Apoel 1-0

W porównaniu do popisów z Levadią i Karabachem, jest to znaczny postęp. Jednak celem był awans do LM, nie wyszło, a wyjście z grupy zawdzięczamy Odense.
Oczywiście, że pozostał niedosyt, bo Standard był do przejścia, a następny Hannover również był w naszym zasięgu. O odpadnięciu zadecydowały indywidualne błędy w obronie, oraz fakt, iż nie wygraliśmy meczu na R22.

Pytanie: czy Wisła zajmie miejsce premiowane grą w pucharach ? Jeśli tak to jakie będą nasze cele ? Czy budżet pozwoli na zakupienie nowych zawodników ? Kto będzie prowadził tą drużynę w następnym sezonie ?
Stabilizacja i konsekwencja - tego brakuje najbardziej.

"Nawet jeśli przegrywasz, to krótko musi trwać,
bo mistrza ten zdobywa, który potrafi grać"
Odpowiedz cytując
Daro&Mysłowice
Member

Od: 11.2004

Stary 23.02.2012, 22:00
ryba wiesz kiedy oni grali te mecze w LE na jesien...wiesz jak grali w ostatnich meczach w ostatnie kolejce....obecnie ta druzyna była tragicznie słaba broniła jka Górnik i Podbeskidzie w Krakowie tylko ze te dwie druzyny kontrował 10 razy lepiej odnich nastawienia i ustwaienia ktore sie szykuje caly tydzien i wbija do głowy nie da sie zmienic od tak...jkabysmy sie na nich rzucili tylko nie do pierwszej bramki tylko dokad byla by siła to jest 0-3
CZY WYGRYWASZ CZY NIE ZAWSZE JA KOCHAM CIE W SERCU MOIM WISŁA I NA DOBRE I NA ZŁE!!!
MYSŁOWICE WIERNE WISLE!!!
Odpowiedz cytując
zgrybus
Senior Member

Stary 23.02.2012, 22:03
to się naćpaj, białych murzynów zdanie mnie nie interesuje
Nie bój się nie ćpam. A skoro uważasz że ktoś jest fanem reggae to od razu musi ćpać to powodzenia i żyj dalej ze stereotypami...
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 23.02.2012, 22:04
milosz napisał(a):Wyświetl post
Okay, zakładam że piszesz nonsensy o wyrzuceniu B.C w emocjach, ale ... załóżmy że mamy wzmocnienia i przechodzimy Belgów, więcej wygrywamy LE , ... no i co z tego ...liczy się MP i awans do LM, na to potrzeba nie kilku transferów, tylko infrastruktury, bazy szkoleniowe, lepszego szkolenia młodzieży, długofalowej polityki transferowej z tym samym dyr. sp. i moim zdaniem lepszego trenera. Czyli ...inwestycji, których nie ma, rzecz w tym że w Polsce, ...lepszego sponsora też nie ma, więc ...skora nie nic lepszego , lepszy wróbel w garści niż kanarek na dachu, a bez Cupiała to raczej nie kanarek byłby, czarna d..a, czyli to co było za trenera Apostela i Łazarka, przykład pasiaków pokazuje że nasz sponsor nie jest czarnym scenariuszem, My nadal mamy mocną ekipę , a tam walka o utrzymanie sie w lidze i tez brak transferów. Wisła to legenda, ale jest parę innych klubów w Polsce i one też mają swoich sponsorów, popatrzmy jak działają, zwyczajnie jesteśmy piłkarskim III światem i lepiej zamiast chodzić w obłokach po chmurach , lepiej zejść na ziemię i ... cieszyć sie tym co jest, bo to zdecydowanie zdrowsze.
A co jest ? Ano Stadion R22 (paskudna elewacja, ale wewnątrz jest super, zadaszony z magicznym klimatem bunkra, a raczej twierdzy, jeszcze będą na nim wielkie spektakle piłkarskie naszej Wisły). Co do sponsora i inwestycji to poczekamy do kolejnego przesilenia, za parę miesięcy, po zakończeniu sezonu, a teraz liga i decyzyjnie stan zawieszenia.

PS. być może mi łatwiej tak pisać na spokojnie bo Ja się na awans nie nastawiałem i dla mnie ważniejsza jest liga najbliższy mecz z Koroną K.
Ale ja jestem wdzięczny za te wszystkie lata- 7 MP drogą nie chodzi.Chodzi mi o to, że jestem tak zajebiscie w....iony za ten brak konsekwencji.To tak, jakbyś spotykał się z piękną kobietą rozpalał ją w smsach, obiecywał gruszi na wierzbie, ale gdy do niej przychodzisz, całował ją w policzek i szedł do domu.Nie wiem jak mam przelać to co czuję na ....bajty.Jestem tak niesamowicie w....iony, że lepiej położe się spać.

Odpowiedz cytując
zgrybus
Senior Member

Stary 23.02.2012, 22:06
Ale ja jestem wdzięczny za te wszystkie lata- 7 MP drogą nie chodzi.Chodzi mi o to, że jestem tak zajebiscie w....iony za ten brak konsekwencji.To tak, jakbyś spotykał się z piękną kobietą rozpalał ją w smsach, obiecywał gruszi na wierzbie, ale gdy do niej przychodzisz, całował ją w policzek i szedł do domu.Nie wiem jak mam przelać to co czuję na ....bajty.Jestem tak niesamowicie w....iony, że lepiej położe się spać.
wkur*** to byłem po APOELU. Teraz to czysta złość i niedosyt
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 23.02.2012, 22:07
La Furia Dell' Est napisał(a):Wyświetl post
W dwumeczu bylismy lepsi. Dalej gra Standard.
Standard
W grupie, we wszystkich dwumeczach bylismy słabsi i też zagralismy dalej.
Boli tylko sabotaż Nuneza. Małeckiego gdyby tak zrobił w dwumeczu, jebalibysmy do trzeciego pokolenia wstecz.
Jak mnie Mały zdrażnił, tak własnie dzisiaj brakowało jego wejśc na pełnej ku.rwie w pole karne. Melikson jako boczny pomocnik niestety się marnuje.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 23.02.2012, 22:10
gdyby nie słupek, gdyby nie poprzeczka, gdyby się nie wywrócił była by rzecz piękna
Odpowiedz cytując
River
Senior Member

Stary 23.02.2012, 22:14
Po takim dwumeczu na usta cisna sie same ....y.

Po losowaniu ogolnie zapanowal nastroj, ze mozna powalczyc. Jednak im blizej meczu w Krakowie tym obawy co do dyspozycji Wisly byly coraz wieksze.

Boisko wszystko zweryfikowalo. Standard slaby jak cholera. Do ojebania z palcem w dupie. Niestety, podobnie jak w Atenach gdzie nie awansowalismy do LM na wlasne zyczenie (seryjnie marnowane setki Zienczuka, glupia czerwona kartka Sobolewskiego, plus jeszcze walek sedziego) tak i dzisiaj po prostu odpadlismy na wlasne zyczenie.
Nie sadzilem, ze w tym dwumeczu Wisla pilkarsko bedzie lepsza a byla. Tym bardziej boli to, ze odpadla.
Przez polowe (!!!) dwumeczu gralismy w 10 po krettynskich czerwonych kartkach. To jest dramat. Podarowalismy bramkowy remis w Krakowie. Mozna odniesc wrazenie, ze gralismy tak by nie awansowac.

Standard w tym dwumeczu gral na 0-0 i karne u siebie. Sęk w tym, ze podarowalismy im 1-1 w Krakowie a wiec 0-0 w rewanzu ich urzadzalo. I to sobie dowiezli.

Dzis Moskal mnie rozczarowal. I polowa zagrana na przeczekanie. Przez to stracilismy 45 minut na strzelenie bramki. W II polowie mimo, ze zagralismy odwazniej a do tego od ok. 60 minuty w dziesiatke to tych sytuacji bylo jak na lekarstwo. Biton wpuszczony za pozno. To jest kamyczek do ogrodka Moskala. Zbyt dlugo gralismy na przeczekanie a to byla woda na mlyn dla Standardu.
W cholere slabi ci Belgowie w dwumeczu z nami. Slabsi od Odense, APOELu czy nawet Litexu. O Fulham czy Twente nie wspominajac.
Dluuuuuugo nie bedziemy miec takiego slabego rywala na tym poziomie rozgrywek.

Z kilkoma zawodnikami po sezonie koniecznie trzeba sie pozegnac. Paljic, Diaz, Nunez itd papa. Nad Genkowem tez trzeba sie powaznie zastanowic bo to jest napastnik a bramki strzela od wielkiego dzwonu.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 23.02.2012, 22:16
Buehheee...Jak tak sobie cyztam do snu to sie pośmiac nieźle można...
1. Graliśmy na wiosnę. I nie przegraliśmy.Ale wg co niektórych winniśmy dostać final( tak wiem..było blisko ale ćwierćfinału!!)
2. Nie straciliśmy gola- obrona podobno cieniuuutka.
3. Nie mieliśmy ani jednego wzmocnienia-za to małe osłabienia owszem( Czekaj i Małecki)
4. Po raz kolejny BC udowodnił jak robić biznes- BC w górę o 400 mln PeeLeNów w ciągu 2011 (PODAJE ZA FORBESEM), a Wisła męczy się żeby dopiąc budżet bo brakuje jej z 0.5 mln euro...
5.Kibice się podzieli. Na tych co widzą Wisłe wielką, na tych co widzą Wisłę jaką jest i na tych co widza tylko Pana Małeckiego..
Dobranoccc!
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 23.02.2012, 22:19
8 MP. W...iony to Ja byłem po rewanżowym meczu z Malmö FF i "paradach" Goneta (choć były i piękne chwile dla Wisły z tym bramkarzem). Mecze z Lazio czy ze Standardem, to tylko meczyki, czyli proponuje luzik.
kola12 napisał(a):Wyświetl post
nie ma co wracać do śp. Goneta... niech mu ziemia lekką będzie...
Masz rację, trochę mnie poniosło. Wiślakowi (dobremu w sumie bramakrzowi i wiślakowi) Stanisławowi Gonetowi tylko ŚP. i niech spoczywa w pokoju [*].

Szanse to straciliśmy w czasach B.C wobec ekipy Kasperczaka (Żurawski, Szymkowiak i spółka), wówczas 3 transfery zbudowały by potęgę, a teraz to i tak jesteśmy tylko solidna drużyną i nic więcej. Liga nasza się liczy i PP. Skuteczna, zwycięska walka o prawo gry w europejskich pucharach w roku przyszłym, tylko to jest ważne, a LE to była tylko fajna przygoda, chodzi o to aby co roku ona miała miejsce, a może za którymś razem się w końcu uda awans do LM, może.
Ostatnio edytowane przez milosz : 23.02.2012 o godz. 22:39.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 23.02.2012, 22:21
Jedyne co mi utkwiło to diabelskie spojrzenie Pareiki
http://www.youtube.com/watch?v=n79Vh_lzIY4
Odpowiedz cytując
kola12
Member

Od: 10.2011

Stary 23.02.2012, 22:22
nie ma co wracać do śp. Goneta... niech mu ziemia lekką będzie...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów