|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
To jest forum kibicowskie, a nie poprawna politycznie dyskusja u cioci na imieninach.
Gdybyś Drogi Flamengisto skasował posty, pod pozorem, że temat służy tylko do zapalenia świeczki to jeszcze obleci. Ale co do tego Twojego moralizatorskiego stylu to powiem tak, cytując klasyka Dobranoc |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Każdy kto ma odrobinę wrażliwości i zetknął się z poezją Szymborskiej wie, że niezależnie od tego co pisała w latach 50, dzisiaj odeszła wielka Artystka. Daj sobie na wstrzymanie chociaż przez te kilka godzin od jej śmierci. A jeżeli już musisz, to wylewaj swoje frustracje w politycznym. ps. Znaleźli się wielcy, nieskazitelni moralizatorzy. Nosz, k....a nie mogę, ręce opadają.
Ostatnio edytowane przez snyrting : 01.02.2012 o godz. 23:23.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Wizard: rozmywasz temat, zaśmiecając go postem na pół strony i do tego obrażając zmarłą osobę.
Również życzę dobrej nocy. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
snyrting:
Średnio ogarnięty licealista? Bardzo ciekawe. To są fakty, które nie są popularne. Nie dowiesz się o nich z telewizji czy gazet. Nie wspominając o szkole. Jednym z celów kibicowskiej edukacji jest informowanie młodych ludzi o patriotyzmie i historii swojego kraju. Jeżeli "średnio ogarnięty licealista" to wie, to czemu posty ludzi przede mną na to nie wskazywały? Zaraz ponowie usłyszę, że to chamstwo z mojej strony. Prawdy nie da się zadeptać. Prawdę trzeba szerzyć i propagować aby młodzi ludzie się dowiedzieli o faktach, których nie usłyszą w main-streamie. Jeszcze słówko o wielkiej artystce. Owszem, Szymborska miała naprawdę duży talent. Można ją nazwać nawet wielką artystką. Tylko, pozwól, że zacytuje Łysiaka - można być wielkim artystą, ale marnym człowiekiem. Jedno drugiemu, absolutnie nie przeszkadza. Flamengista: Brak odpowiedzi i unikanie podjęcia tematu jest najlepszą twoją odpowiedzią na moje pytania. Dzięki. Dobranoc.
Ostatnio edytowane przez Wizard : 01.02.2012 o godz. 23:38.
![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Informacje o jej twórczości z lat 50 znajdziesz między innymi na wikipedii (por. http://pl.wikipedia.org/wiki/Wis%C5%82awa_Szymborska) czy na kalendarium jej życia zamieszczonym na stronie Gazety Wyborczej(sic). Dalej uważasz, że "nie dowiem się o nich z tv czy gazet"? Czułem dumę gdy po tragicznej śmierci Lecha Kaczyńskiego, dziennikarze i politycy, którzy się z nim nie zgadzali, potrafili spojrzeć ponad codzienne kłótnie i docenić go jako człowieka. Jesteś aż tak zapiekły, że nie potrafisz odpuścić na te kilka godzin? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
To jakaś moda dziś, żeby jechać po moderatorze, który robi to, co jest robione od wielu lat? Wątek "Śpieszmy się kochać ludzi..." ma taki charakter, że nie analizujemy biografii zmarłych i nie wyciągamy brudów. Przejrzałem sobie... posty prowokacyjne i nie na miejscu usuwane były w przypadku śmierci Geremka, Michaela Jacksona czy Janusza Atlasa. Wtedy akurat nie przez flamengistę, ale widać taka moda w ostatnich dniach, żeby sobie po nim poużywać.
Jest wątek historyczny, jest polityczny. Jak ktoś bardzo musi, niech sobie o Szymborskiej pisze. Choć te kilka dni wypadałoby, mimo wszystko, odczekać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
snyrting:
Widać, że nie śledziłeś nawet tematu. Po moim poście pojawił się wpis sugerujący zdziwienie, przynajmniej tak go odczytałem. I o to właśnie chodzi. Nim zabierzesz głos, warto byłoby chociaż uważnie śledzić temat. Sam się na wikipedię powoływałem. Także nie trafiłeś. Tak, dalej uważam, że nie znajdziesz tego w mainstreamie. Nie znajdziesz - nie w sensie dosłownym, lecz metaforycznie. Gdyby tak było, byłaby to powszechna wiedza każdego Polaka. Tymczasem jest dokładnie na odwrót. Widzisz, ty czułeś dumę, ja zażenowanie. Zażenowanie hipokryzją. Ot różnica. Myślę, że warto skończyć naszą dyskusję w tym temacie, gdyż służy on do czego innego. ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Jak widzę moje apele spotkały się z reakcją odwrotną do zamierzonej. Dlatego tym razem pozwolę sobie zwrócić się z prośbą do instancji wyższej (adminów jak rozumiem) z prośbą o ponowne zastanowienie sie, czy kolega flamengista w obecnym stanie ducha (patrz zacytowany przeze mnie post autorstwa moderatora, skrzętnie przez niego skasowany chwilę później) nadaje się do pełnienia funkcji moderatora tego forum (a szczegolnie tematu politycznego). Będąc dość częstym użytkownikiem akurat tego tematu muszę przyznać że nie zauważyłem aby ilość "bzdurnych postów" tudzież "trollowania" w tym temacie była większa niż w innych. Mam wrażenie że użytkownicy udzielający się akurat tam z dużą dozą rozczarowania i zdziwienia przyjmą fakt że to kolega flamengista (który ma wśród nich raczej opinię bufona i pozera) miałby decydować o tym co jest bzdurne a co nie. Z równym powodzeniem można by zaprosić do moderowania Jacka Żakowskiego albo Tomasza Lisa. Jeśli już faktycznie zakłada się dokładniejsze moderowanie tematu politycznego (co być może ma sens) to sugerowałbym aby to zadanie powierzyć raczej kolegom: FraMat albo Wisłazwe. Mam wrażenie że cieszą się oni wśród użytkowników znacznie większym uznaniem niż kolega flamengista.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 02.02.2012 o godz. 01:42.
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Kto mi zmienił podpis ?Czyżby to było ostatnie pchnięcie flamengisty przed dymisją ? W prywatnych wiadomościach też grzebiecie ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Moja opinia o tym użytkowniku nie ma znaczenia. Narzędzie ignorowania nie jest doskonałe, ale tylko takim dysponujemy.
Kto daje Tobie, mnie, moderatorom, innym użytkownikom prawo do przekładania prywatnej opinii, że ktoś ".......i głupoty, prowokuje, drażni innych" na usuwanie kogoś ze społeczności osób identyfikujących się z Wisłą Kraków? Bo dla mnie to jedyny wyznacznik tego, czy ktoś pasuje do tego forum czy nie. A i tu nie zawsze, bo zachowujących się godnie innowierców też akceptowaliśmy od powstania tego forum. Bo co, bo to "poprawia poziom"? Jak dla kogoś wysoki poziom to wzajemne spijanie z dziubków, to jestem odmiennego zdania. Ja rozumiem, że są asy, które uważają, że kibic Wisły musi być prawicowcem, jebać gejów, żydów, wyborczą, Tuska i cyklistów, unikać kiełbasy, stać na krzesełku itd.. itp.... Więc niech sobie tacy będą, ale i tego poglądu nie podzielam. Co do samego AS82. Jego przekręcanie faktów świadczy o nim. Sam sobie wystawia świadectwo, a nie temu forum. Łatwo go ubić, a nie strzelać focha, obrażać się i narzekać, że "prowokuje i drażni". * * * P.S. Skoro ma być bez owijania w bawełnę. Dlaczego zjechałeś flamengistę, a na to http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=2940 już nie odpowiedziałeś? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale co mialem odpisywac? napisal ze mylne wrazenie odnioslem, skoro nie ciagnalem tematu to poniekad milczeniem przyznalem racje ze nie wchodzi on w tematy kibicowskie. choc nie jestem tu do konca przekonany czy samo nie wchodzenie w tematyke kibicowska ale wyglaszanie pewnych tez niezgodnych z calym ruchem kibicow nie wplywa na takie wlasnie postrzeganie flamengisty przez pozostalych userow. ale zostawmy to, wystarczy zeby flamengista pewnych rzeczy nie ruszal bo nie ma wyczucia i skupil sie na innych tematach i aspektach moderowania jak np. wyzwiska.
co do pierwszego watku, jak moderowalem to wiem jak to wygladalo, tolerujesz typow bo musisz choc najchetniej bys sie ich pozbyl bo podnosza cisnienie wielu osobom ale dzialasz tylko z paragrafu. Ty wychodzisz z zalozenia ze nie masz moralnego prawa decydowac kto moze a kto nie moze uczestniczyc w zyciu forum bo identyfikuje sie ze spolecznoscia kibicow Wisly. ok, tylko ze zauwaz ze uczestniczac taki as czesto jest powodem konfliktow i skloca ze soba srodowisko ktore za pomoca tego forum chce byc spojne. wymiany zdan, dyskusje sa normalne na tym forum ale as82 nie uczestniczyl w ani jednej, zawsze tworzy pyskowki, doprowadza do awantur i tworzy podzialy. on sie nie kwalifikuje do obcowania z innymi ludzmi, jest nieprzystosowany do jakiejkolwiek debaty i chyba w ogole do funkcjonowania w spoleczenstwie. na forum czesto uprawiana jest szydera i zlosliwosci uzytkownikow wobec siebie nawzajem, granica dobrego smaku i wzajemnego obrazania oraz trollowania bywa przekraczana dosyc rzadko. sek w tym ze as82 przekracza ta granice za kazdym razem. sory, cos mi shift padl
Ostatnio edytowane przez orzeu : 06.02.2012 o godz. 17:01.
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Zauważyłem, że flamengista powiedział pas. Zaszczuto go, szkoda.
![]()
Największym szczęściem jest mieć pasję...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
mam pytanie ,a moze interpelacje,czemu na naszej stronie nie ma tabeli ekstraklasy ,duzej przejrzystej aktualizowanej ?!!! moze jako moderatorzy mozecie wplynąć na kogos władnego aby taka tabela była ...mysle że odpowiecie mi na pytanie,lub olsnicie i podpowiecie gdzie takowa jest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
można jakiś kontakt najlepiej przez forum do Grzegorza Migdała co robi zdjęcia dla wislakrakow.com?
![]() na wyjazdach byłeś ilu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Z tematu "Wisła Kraków w europejskich pucharach"
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Po każdej kolejce, pojawia się taka tabela i opis kolejki http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=26494 |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
napiwks- legionista, prowokuje, kłóci itd. Za burdel w SB.
Robić z nim porządek zamiast udzielania się w temacie na jakże wysokim poziomie pt. "Jebnij głową w klawiaturę". Dziękuje. ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
reklama na górze strony nie działa (odnośniki do bet-at-home)
( wykasowane ) @Rav: żaden problem.
Ostatnio edytowane przez MicK : 29.02.2012 o godz. 15:57.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
U mnie działa...
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
U mnie również nie działa wyskakuje 404
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mi wyskakuje 404
---- 404 Not Found nginx/0.5.31 ---- |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Szanowni Moderatorzy,
w związku z pkt 2 części ogółnej regulaminu zwracam się z uprzejmą prośbą o wyczyszczenie tematu "Ekstraklasa" z dyskusji o charakterze światopoglądowym, a zwłaszcza wpisów niegodnych kibiców Wisły Kraków. Pozostaje z wyrazami szacunku A bardziej po ludzku. ![]() Weżcie, coś zróbcie z tą dyskusją o słit chłopcach z Poznania. Najlepiej w kosmos. Żeby w temacie o ekstraklasie trzeba było czytać, że komuś jest obojętne kto z kim i dlaczego. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
^ Poszło i nie wróci.
|
|
|