|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Co to ....a jest
![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Małecki w tym wywiadzie przegina
"Przyznajesz, że zagrałeś słabo? -Na pewno jako drużyna nie wypadliśmy najlepiej " Ja nie zauważyłem ze drużyna zagrała słabo , piłkarze pokazali ambicję , grając w 10 mieliśmy sporo fajnych akcji .Owszem Małecki zagrał słabo , ale Patryk to nie cała drużyna |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
A tekstem o centralnie sterowanej gospodarce zniechęciłeś mnie do dyskusji. Na amen. Ja jestem tylko ciekawy dlaczego postarzały rezewowy jest w stanie wynegocjować kilkakrotnie więcej niż wychowanek z pierwszego składu. I nikt nie deprecjonuje Moskala. Przynajmniej ja.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 22.02.2012 o godz. 18:46.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
różnice między gospodarką nakazowo-rozdzielczą a wolnorynkową są dla Ciebie zbyt skĄplikowane ?
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Cytat:
I tu jest jego problem. Skoro on nie jest świadom tego że był najsłabszy na placu to nie mam pytań. Jak przyszedł Maaskant myślałem ze z Patryka robi sie profesjonalista, wystep w lidze+ extra i jego ciągłe : pracuje nad tym, pracuje nad tym. Dopiero teraz zrozumiełem ze on mówi że pracuje nad tym bo mu tak kazano zeby przez przypadek nie .......nął : przecież jestem najlepszy. Lord : Jeśli jest tak jak piszesz, czyli że SKWK po prostu dało podkładkę pod odpowiedź to znaczy że on jest ...słaby lingwistycznie w wyrażaniu swoich myśli. Jedyne wyjście to chłopaka złapać, upić i wtedy robić wywiad to powie samą prawdę.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 22.02.2012 o godz. 18:17.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|||||||
|
Jeśli chodzi o Patryka Małeckiego to jak dla mnie i pewnie dla wielu innych Kibiców Wisły Kraków - jest on zwykłym kopaczem, który ma robić to za co mu płacą jak najlepiej potrafi - i reszta mnie nie obchodzi.
Na Szacunek powinno się zasłużyć. Jednym wystarczy robić z kogoś boga bo wyjdzie na gniazdo, będzie całował Gwiazdę i jebnie se Reymana na ramieniu. A inni patrzą na to z odmiennej nieco perspektywy - więc zawsze tutaj będzie młyn o Małego. Ja raczej chciałem odnieść się do wywiadu! Pogratulować. W SKWK jest mnóstwo bardzo inteligentnych i sprytnych osób nie mających problemu z tekstem pisanym - to ładnie. Szkoda, że jak walczą z mediami zarzucając im nagonkę, manipulację i wybiórczość w przedstawianiu faktów - teraz robią to samo. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Do tego kilka pytań sugerujących odpowiedź (tzw dziennikarskie naprowadzacze) i rzecz jasna normalna sprawa - pytania, które mają POSTAWIĆ pytanego w innym świetle niż to, które ostatnimi czasy nie niego paść zechciało niefortunnie! Świetna robota, niektóre magazyny mają specjalne zlecenia na wywiady z osobami, którym trzeba "poprawić reputację". Aaa i oczywiścue tytuł wywiadu: Cytat:
Cytat:
Dobra, może się trochę czepiam. Ale to przez dziennikarskie zboczenie mogę widzieć rzeczy, których tak naprawdę w ogóle nie ma! Stąd przepraszam wszystkich, którzy mogli się poczuć urażeni! Pozdrowienia! Piłkarze przychodzą, odchodzą, a Klub będzie i będzie i będzie! ![]()
"Nie zawsze mamy wiarę - aby uwierzyć..
Nie zawsze jest nadzieja, że coś się jednak spełni.. Ale prowadzi nas siła, z którą idziemy przed siebie.. Nic nas nigdy nie zatrzyma na ziemi ani w niebie!!" |
|||||||
|
|
Guest
|
|
Mam nadzieję, że uda się go wykopać do tej Rosji czy gdziekolwiek indziej za godne pieniądze. Przecież tak czy srak on już w Wiśle nie zagra, a teraz jest na pewno szansa dostać za niego więcej niż w lecie po 5 miechach wakacji albo na jesieni gdy jak widać odejdzie na Websterze. Za.rany "prawdziwy Wiślak"
Ostatnio edytowane przez arti : 22.02.2012 o godz. 18:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Czytam i oczom nie wierzę. To się naprawdę w głowie nie mieści.
Nie wiem co musiałoby się stać, żeby twardogłowa część wiary zrozumiała sedno całej tej szopki. Co Małecki miałby jeszcze zrobić, żebyście gnojka przestali bronić i szukać jakichkolwiek usprawiedliwień. Żebyście najzwyczajniej w świecie przyznali, że nie zasługuje na to, żeby nosić na koszulce Białą Gwiazdę. W twarz napluł wam już kilka razy a ostatnim razem zrobił to w bardzo spektakularny sposób. Może więc pora na obfitą defekację? Nie chcę nikogo obrażać,ale trzeba albo kompletnego zaślepienia albo braków intelektualnych, żeby nie potrafić uchwycić istoty tej sytuacji. ![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
@ Drozd
1. Jeśli mnie pamięć nie myli, to Małecki, jak i jego menadżer (albo tylko jeden z nich) stwierdzili, że nie poszło o finanse i nie rozumiem zupełnie czemu ciągniesz wątek jego płacy jako podstaw zachowania. 2. Z wywiadu z menadżerem wynika, że mieli plan by po euro iść do innego klubu i zarabiać pieniądze adekwatne do jego widzimisię. 3. Jak już poruszasz kwestię jego podwyżki, to mam pytanie - gdyby ją dostał po dobrej rundzie, czy należałoby mu pensję obniżyć po tej średniej w jego wykonaniu rundzie? W końcu mamy płacić za rozwój, to zabieramy za stagnację? ( i przy okazji, czy Mały by się zgodził na obniżkę?) skoro mamy już wszystkich sprawiedliwie taktować Powód: bla bla
Ostatnio edytowane przez haeno : 22.02.2012 o godz. 18:36.
![]()
suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności wzrasta
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie znam osobiście Patryka ale wydaje mi się być osobą bardzo podatną na manipulację. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
zastanawiałem się gdzie to wkleić, ale że synek Clebiego jest w naszych juniorach daję tutaj. To będzie wspaniały egzamin profesjonalizmu naszego klubu
: Weszło napisał(a):
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9cyJG7wR5IY - w Sosnowcu nawet Tiger nie stawia na nogi i drzewa spadają na głowy...
![]() http://xyz1906.mybrute.com/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
A tak żeby podnieść jeszcze ciśnienie piknikom to mam nadzieje że młyn zaśpiewa PATRYK MAŁECKI!!! Może żyłka wam nie pęknie, ale gwizdy zmotywują do jeszcze głośniejszego krzyknięcia jego imienia i nazwiska
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Nie ma to jak robic sobie nawzajem na zlosc... szkoda slow..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Cytat z wypowiedzi Małeckiego na SKWK "Zacznijmy od początku. Gdy schodziłeś z boiska podczas meczu ze Standardem mogłeś chyba nieco inaczej wyładować swoje emocje. -Na pewno mogłem zachować się lepiej. Był to pierwszy mecz w tej rundzie i ja byłem zdegustowany, że trener mnie zdejmuje z boiska w 57 minucie, a nie w przerwie, to była sportowa złość." Strach pomysleć jak naubliżał by Moskalowi gdyby ten zdjął go w 75 minucie. A w 89 to już chyba Kazek dostał by liścia od Małeckiego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Masz pisac takie posty to sobie odpusc
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jeszce raz napiszę, poza strzał z chyba 6 minuty gdzie dobijał Garguła, Patrykowi KOMPLETNIE NIC NIE WYSZŁO podczas gdy mecz w wykonaniu Wisły był nawet bardzo dobry!! O dziwo naprawdę im wyszedł mimo, że przez drużynę Patryka grali niemal w dziewięciu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
o co chodzi w tej całej akcji... uszy też sobie odmrozisz?! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Naprawdę tęgi z Ciebie myśliciel.
![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
No wiesz...Ma chyba ze 22 lata sądząc po nicku. Młody jest więc i podobny stopień rozwoju co PM.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
||
Cytat:
Co się tyczy pikników, to gdyby przytyki z młyna ruszały ich na miarę wyobrażeń co poniektórych to Kraków już dawno zalała by fala samobójstw. |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Napisałem tego posta po to żeby poczytać sobie wasze żale na temat Patryka najlepiej jest kogoś zgnoić, zwyzywać, a jak przed chwilą napisałem podpuszczającego posta to od razu mnóstwo zarzutów w moją stronę, ja nie napisałem że zagrał dobrze, bo w tym meczu nie istniał, bronie Go bo jest Wiślakiem z krwi i kości i w....ia mnie że ktoś po nim jedzie jak po burej suce, od dłuższego czasu śledzę ten temat i naprawdę opinię o Patryku są straszne jak tak można po nim w ogóle jechać? Co On wam takiego zrobił? Zesrał się na herb Wisły czy co? Ale tak długa dyskusja na jego temat świadczy o tym że jest osobą nietuzinkową, Jestem całym sercem za Patrykiem może dlatego że go rozumie, że liczą się dla mnie podobne wartości w życiu, że mam trudny charakter, że jestem tumanem bez szkoły, prostakiem. Nie wierzę w to że Mały zagra jeszcze w Wiśle ale bym bardzo tego chciał, było wielu wielkich piłkarzy z trudnym charakterem mam nadzieje że Patryk zostanie jednym z nich.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak by tak zrobili ,to nasuwa sie pytanie czy ktos tam mysli?
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 22.02.2012 o godz. 19:40.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pewnie dowiesz sie wczesniej,ja nie jestem Jego fanem.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
Ciekawi mnie gdzie są teraz wszyscy obrońcy Patryka którzy wczoraj tak bardzo przekonywali wszystkich że to z powodu jego niskich zarobków ? Że to przez to. Chyba wywiad z menago Małego ich uświadomił że i tak mieli Wisłę w dupie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Większość wylewa swój żal na Małeckiego z powodu wielkich nadziei wobec jego osoby. Każdego na swój sposób zawiódl. I jeszcze jedna wazna rzecz brak w drużynie osób z którymi można się identyfikować jako z wychowankami.Jeden Czekaj to za mało. Gdyby w WIŚLE było 4-5 wychowanków sprawa Małeckiego nie miała by takiego oddzwieku.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|