The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Galonek
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.02.2012, 14:36
On ciągle nie zrozumiał, że z jego planu wymuszenia transferu wyszły nici. Los go nigdzie nie rzuci, a najbliższe pół roku przegnije trenując z własnymi myślami.
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 21.02.2012, 14:38
"Nieważne, gdzie mnie los teraz rzuci. Zawsze będę miał Wisłę w sercu i nigdy nie wyprę się, że kocham ten klub." - Patryk po decyzji klubu

Ależ ten facet jest k u r w a bezczelny!!!

"jak cię bije ,tzn. że cię mąż kocha" hahha http://www.youtube.com/watch?v=hg8cV...eature=related
Ostatnio edytowane przez Bronex : 21.02.2012 o godz. 14:43.
Odpowiedz cytując
calieri
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 21.02.2012, 14:40
Albo nie wie co znaczy kochać
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 21.02.2012, 14:44
Bronex napisał(a):Wyświetl post
Tak. Uważam. Dlaczego? Bo zawsze jak jest sytuacja stykowa na linii rozkapryszony piłkarzyna versus władze klubu, to bandy kibiców bronią ,wbrew interesowi macierzystego klubu ,właśnie tego piłkarza. A potem mamy kluby i klubiki. FC Franek, teraz FC Patryk. Za chwilę kolejny powstanie pewnie. Obowiązkiem kibica klubu jest bronić klubu przed dezintegracją i dywersją ze strony partykularnych interesów piłkarzy.
A powiedział byś komuś że jest frajerem tak prosto w twarz?Czy sam nim po prostu jesteś? Mnie bardziej ....ica zalewa jak się ludzie między sobą nie szanują się na meczu i cisną w drugą trybunę od debili, ci sami później płaczą na forum że Małecki nie potrafi się opanować i myślą że dają dobry przykład i są mądrzy, żenada.

Nikt tu nie broni Małeckiego, każdy uważa że klub dobrze postąpił, tobie widać jeszcze mało i chciałbyś jego głowy, a najlepiej jakby poszedł.....na drugą stronę.
Uważasz że jesteś lepszy niż Małecki ?heh
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 21.02.2012 o godz. 14:50.
Odpowiedz cytując
jendrus
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 21.02.2012, 14:44
Na pewno jest to db zawodnik, ale psychicznie słaby... Może wcześniej gdyby zapewniono mu psychologa to prywatnie to jego kariera inaczej by się potoczyła bo potencjał ma ogromny i to trzeba przyznać!!
Niestety klubu na takie coś nie stać ani też nikt tego nie mógł przewidzieć... Szkoda go. W czerwcu zapewne odejdzie na zasadzie prawa Webstera i tyle my go widzieli...
A Wiśła teraz bardzo db kara nie ma co się pierniczyć z takim zachowaniem... o to chodzi nawet jakby to melikson był...
lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 21.02.2012, 14:46
Wiślak709 napisał(a):Wyświetl post
Moim zdaniem przesadzili z tym do konca sezonu mogli mu dac kare np. 4 meczow albo cos. Patryk to badz co badz jeden z wazniejszy graczy (jesli jest w formie), ciezkio bedzie bez niego do konca sezonu.

Dali by mu chodzic w mlodej ekstraklasie pokopac...
O ile nie pojdzie gdzies do Rosji...
No daj spokój co by było po tych 4 meczach ? On przechodzi teraz chyba najgorszy okres fermentacji. Tyle, że niestety z tej fermentacji nie będzie dobrego wina, a jedynie kopacz który byc może w przyszłości będzie walczył na boiksach 3 ligi. Ewentualnie zostanie legendą Wigier Suwałki.
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 21.02.2012, 15:19
Według mnie, pomijając wszystko co związane z zachowaniem Patryka, to Małecki ma rację chcąc podwyżkę. Ambitny, czasami, aż nadto podstawowy zawodnik otrzymywał mniej od zagranicznych tuzów pokroju Jaliensa, tylko dlatego, że wychowanek to i tak zgodzi się na wszystko, bo jest związany emocjonalnie z klubem. Wisła albo mogła podnieść zarobki Patryka albo go sprzedać zanim doszło do tego. Wcale mu się nie dziwię. Natomiast potępiam podobnie jak większość Jego zachowanie i uważam działanie klubu za jedyne rozsądne wyjście z całej sytuacji.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
zgrybus
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 21.02.2012, 15:31
_ukoL napisał(a):Wyświetl post
Według mnie, pomijając wszystko co związane z zachowaniem Patryka, to Małecki ma rację chcąc podwyżkę. Ambitny, czasami, aż nadto podstawowy zawodnik otrzymywał mniej od zagranicznych tuzów pokroju Jaliensa, tylko dlatego, że wychowanek to i tak zgodzi się na wszystko, bo jest związany emocjonalnie z klubem. Wisła albo mogła podnieść zarobki Patryka albo go sprzedać zanim doszło do tego. Wcale mu się nie dziwię. Natomiast potępiam podobnie jak większość Jego zachowanie i uważam działanie klubu za jedyne rozsądne wyjście z całej sytuacji.
Dalej lecicie z tą kasą ... Naprawdę dajcie spokój . Jaliensowi płacimy za CV , za to co osiągnął w życiu. Niestety Małecki nie ma argumentów na nowy kontrakt... Ambicja to nie wszystko.
"Przyjaciele , Rodzina i Wisła"
Odpowiedz cytując
farben
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 21.02.2012, 15:34
Moskal na świeżo o Małeckim. Strasznie słabo słychać, no ale...
Kazimierz Moskal: Małecki musi się zmienić [VIDEO]
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 21.02.2012, 15:35
Kończąc wątek pieniędzy Rybus miał podobny kontrakt jak Małecki, grał bardziej równomiernie, zespołowo niż Małecki, a o kasę nie upomniał się, takiego wątku nie spotkałem.
Odpowiedz cytując
Acima
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 21.02.2012, 15:36
syryls napisał(a):Wyświetl post
Kończąc wątek pieniędzy Rybus miał podobny kontrakt jak Małecki, grał bardziej równomiernie, zespołowo niż Małecki, a o kasę nie upomniał się, takiego wątku nie spotkałem.

Teraz będzie zarabiał 10 razy tyle co Małecki
Odpowiedz cytując
Ma_niek
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 21.02.2012, 15:41
Tylko że osiągnął to dobrą grą.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 21.02.2012, 15:43
Zostawcie już w spokoju Patryka.Tak naprawdę nie znacie zakulisowych spraw- ja też nie.We wczorajszym programie magazyny ekstraklasy Borek i Baszczyński nie usprawiedliwiali, ale rzucili trochę inne światło na sprawę.
Mam wrażenie, że najgłosniej jarają się ci- wielcy oburzeni, że Patryk wysyłał ich na drugą stronę, gdy tamci gwizdali gdy drużynie nie szło.A że Patryk miał jaja powiedzieć coś w ich stronę mimo, że nie powinien tak robić profeslonalny piłkarz?- trudno.
Może faktycznie jest tak, jak mówił Baszczyński, który rozmawiał z nim na dniach.Jest on ofiarą tego, że nie potrafi z dystansem podejść do Wisły.Wiem, że to dla niektórych jest abstrakcja, ale on może nie traktować TYLKO tego klubu jako miejsce sportowej pracy, ale coś więcej, dlatego np w....ia go to, jak zachowują się niektórzy w szatni,jak zachowują się po meczach, etc.Borek przywołał pewien przykład, o którym wczesniej nikt nie mówił.
Po rewanżu z Apoelem , Borek ii Kowlaczyk pojechali do hotelu zobaczyć się z drużyną.Nie chcę tutaj przeinaczyć słów, ale zrozumialem to w ten sposób, że nie było widać, jakiegoś wielkiego załamania a jedyne Małecki siedział w holu i nie wyglądał najlepiej.
Ktoś sobie przypomina, piłkarza, który bez ogródek mówił, że w klubie może zostać nawet do końca kariery?Z biznesowego punktu widzenia (np Basałaja) taka mowa jest bardzo nie na miejscu- bo kopacz ma grać dobrze a pózniej z zyskiem być sprzedanym.Kto wie,?Może chce mu udowodnić, że nie jest takim wielkim Wislakiem, na jakiego się kreuje , bo wciąż gra na za parę tysięcy złotych miesięcznie
Klub zareagował jak a nie inaczej- nie mi oceniać czy to słuszna decyzja.Ale mam prośbę, kara została wykonana i od.......cie się już od Patryka.Za swoje dostał/dostanie
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 21.02.2012 o godz. 15:51.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Stary 21.02.2012, 16:02
pablo84 napisał(a):Wyświetl post
zostawcie już w spokoju patryka.tak naprawdę nie znacie zakulisowych spraw- ja też nie.we wczorajszym programie magazyny ekstraklasy borek i baszczyński nie usprawiedliwiali, ale rzucili trochę inne światło na sprawę.
Mam wrażenie, że najgłosniej jarają się ci- wielcy oburzeni, że patryk wysyłał ich na drugą stronę, gdy tamci gwizdali gdy drużynie nie szło.a że patryk miał jaja powiedzieć coś w ich stronę mimo, że nie powinien tak robić profeslonalny piłkarz?- trudno.
Może faktycznie jest tak, jak mówił baszczyński, który rozmawiał z nim na dniach.jest on ofiarą tego, że nie potrafi z dystansem podejść do wisły.wiem, że to dla niektórych jest abstrakcja, ale on może nie traktować tylko tego klubu jako miejsce sportowej pracy, ale coś więcej, dlatego np w....ia go to, jak zachowują się niektórzy w szatni,jak zachowują się po meczach, etc.borek przywołał pewien przykład, o którym wczesniej nikt nie mówił.
Po rewanżu z apoelem , borek ii kowlaczyk pojechali do hotelu zobaczyć się z drużyną.nie chcę tutaj przeinaczyć słów, ale zrozumialem to w ten sposób, że nie było widać, jakiegoś wielkiego załamania a jedyne małecki siedział w holu i nie wyglądał najlepiej.
Ktoś sobie przypomina, piłkarza, który bez ogródek mówił, że w klubie może zostać nawet do końca kariery?z biznesowego punktu widzenia (np basałaja) taka mowa jest bardzo nie na miejscu- bo kopacz ma grać dobrze a pózniej z zyskiem być sprzedanym.kto wie,?może chce mu udowodnić, że nie jest takim wielkim wislakiem, na jakiego się kreuje , bo wciąż gra na za parę tysięcy złotych miesięcznie
klub zareagował jak a nie inaczej- nie mi oceniać czy to słuszna decyzja.ale mam prośbę, kara została wykonana i od.......cie się już od patryka.za swoje dostał/dostanie
jakie inne ŚwiatŁo moŻna w tej sprawie rzuciĆ? Hahaha Żarty
Odpowiedz cytując
panowie
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 21.02.2012, 16:02
A mi szkoda Kazia Moskala, bo na pewno sobie niczym na takie traktowanie od Małeckiego nie zasłużył.
Zerknijcie na ten wywiad: http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...ideo,id,t.html
Moskal mówi, że rozmawiał z Małeckim wczoraj, ale on nie potrafił zrobić tego, czego wymagał od niego trener, notabene szanowany przez wszystkich, związany z Wisłą.
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 21.02.2012, 16:06
Warto żeby ten tekst przeczytali ci, którzy uważają, że Weszło pisze bzdury, a ich głównym celem jest opluwanie Wisły.

Jak łatwo zauważyć ich tekst z listopada 2010 wypełnia się na naszych oczach jak czarne proroctwo, z tym, że z proroctwem nie ma nic wspólnego, to po prostu obiektywna obserwacja tego, co się z Patrykiem działo i dzieje nadal.

Nie ma już potrzeby rozpisywać się o sprawie, Małecki dostał to o co się prosił i nie powinien być zdziwiony, że wczorajsze rozesłane naprędce do rozmaitych portali oświadczenie nie przyniosło skutku.

Teraz najważniejszy jest czwartkowy mecz ze Standardem.
Odpowiedz cytując
Romuald
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 21.02.2012, 16:06
olszaniec napisał(a):Wyświetl post
Pokemona to masz na plecaku. Szanuje ludzi którzy na to zasługują. Kopałem w Wiśle przez 10 lat. Ty go tak szanujesz a piszesz o nim z małej literki ?!
Naucz się czytać dzieciaku, napisałem jego nazwisko z dużej litery a jeżeli nie odróżniasz M od m to nadrabiaj zaległości ,masz ferie więc masz czas.
Odpowiedz cytując
Kvachu
Member

Od: 04.2003

Stary 21.02.2012, 16:07
Narzekanie na zbyt niskie zarobki i jednocześnie mówienie, że ma się Wisłę w sercu to zaprzeczanie sobie.

Małecki może miałby Wisłę w sercu ale za ile? Za 100 000 zł miesięcznie?

To już taki Kalu Uche był większym Wiślakiem i znacznie więcej zrobił dla Wisły.
Odpowiedz cytując
panowie
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 21.02.2012, 16:08
Iwan o Małeckim:
Cytat:
Żal mi go, po ludzku mi go żal. Zachowuje się jakby przebywał na jakimś półwyspie i zniszczył jedyną lądową drogę powrotu, nie potrafiąc pływać. Olał kibiców Wisły, olał piłkarzy. Wychodzi na to, że tylko pobrudził sobie skórę, tatuując Reymana i Jana Pawła II. Na ciele Reyman i papież, a w głowie – siano.

Gdyby Patryk wystartował do Maaskanta – jeszcze bym to może jakoś zrozumiał. Ale do Kazka Moskala? Faceta, który tej Wiśle dał nieporównywalnie więcej niż „Mały”? Do Kazka, który chciał mu pomóc? Przecież nawet wpuszczenie Patryka w pierwszym składzie na mecz ze Standardem było dowodem, że Kazek Moskal darzy Małeckiego specjalnymi względami. On w czasie przygotowań prezentował się jak zawodnik numer czternaście albo piętnaście, na pewno w sparingach lepiej wyglądali Kirm i Iliew. Mimo to, Moskal wpuścił „Małego”. A ten jak się zrewanżował?

Najgorsze, że Patryk nie popełnił tego błędu w emocjach. Można nie podać trenerowi ręki, można w szatni wyzywać kolegę, ciskać butami. Można komuś w afekcie przy.......ić, bo to się wszystko w piłce zdarza – gdy jeszcze krew w żyłach buzuje. Ale dzień po meczu? Dzień po meczu ciągle być nadąsanym?
http://www.weszlo.com/blog/32/703
Ostatnio edytowane przez panowie : 22.02.2012 o godz. 00:16.
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Stary 21.02.2012, 16:15
MCX napisał(a):Wyświetl post
Warto żeby ten tekst przeczytali ci, którzy uważają, że Weszło pisze bzdury, a ich głównym celem jest opluwanie Wisły.

Jak łatwo zauważyć ich tekst z listopada 2010 wypełnia się na naszych oczach jak czarne proroctwo, z tym, że z proroctwem nie ma nic wspólnego, to po prostu obiektywna obserwacja tego, co się z Patrykiem działo i dzieje nadal.

Nie ma już potrzeby rozpisywać się o sprawie, Małecki dostał to o co się prosił i nie powinien być zdziwiony, że wczorajsze rozesłane naprędce do rozmaitych portali oświadczenie nie przyniosło skutku.

Teraz najważniejszy jest czwartkowy mecz ze Standardem.
To jest dopiero początek. Teraz w imię solidarności i miłości do Wisły ,którą nosi w sercu , Patryk napuści na Moskala i resztę, niezwyciężonych wyznawców zbrojnych w maczety. "Ściąć wysokie drzewa"....
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 21.02.2012, 16:15
Cupial przezyje strate finansowa, dodatkowo da sygnal innym, ktorzy by chcieli w przyszlosci grac szeryfa. Pilkarz to czesc klubu i takim zachowaniem chocby spal w poscieli z herbem klubu,mial wytatuowane cale cialo w barwy klubowe pewnych spraw nie powinien zmieniac. Charakterny czlowiek zrzyty z kibicami - to plus, cale reszta to u Maleckiego bagno.

Patryk jaki jest kazdy wie, umiejetnosci ma, ale umyslowo to jest jak widac ciezki przypadek.

Sorry ale musialem sie odniesc.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 21.02.2012, 16:16
To jest dopiero początek. Teraz w imię solidarności i miłości do Wisły ,którą nosi w sercu , Patryk napuści na Moskala i resztę, niezwyciężonych wyznawców zbrojnych w maczety. "Ściąć wysokie drzewa"....
Dobra, skoncz .......ic,

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 21.02.2012, 16:17
jakie inne ŚwiatŁo moŻna w tej sprawie rzuciĆ? Hahaha Żarty
Ile jeszcze głupich wpisów musisz tu popełnić żeby Ci ulżyło? Dopierdalasz się do innych użytkowników, .......isz nie na temat - może już wystarczy?
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Stary 21.02.2012, 16:20
To po co reagujecie!!! Ja sobie piszę swoje. Wy swoje. Zresztą ja już co do Małeckiego się nie będę wypowiadał. Temat jest skończony tak samo jak Małecki. Nie ukrywam bardzo mnie to cieszy.
Ostatnio edytowane przez Bronex : 21.02.2012 o godz. 16:26.
Odpowiedz cytując
moce
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 21.02.2012, 16:21
i po Maleckim dostał to na co zasłużył ciekaw jestem jak zareagują na to piłkarze podejrzewam ze kamień z serca większości z nich spadnie i z wdzięczności wygrają z Standardem
"W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi"

Jan Tomaszewski
Odpowiedz cytując
Merkury
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 21.02.2012, 16:29
Ze względów ekonomicznych ta decyzja to działanie na szkodę spółki - bo albo zapowiada się, że zawodnik szuka sobie klubu po sezonie i jest zgoda na jego transfer albo się rozwiązuje umowę. Małecki nie grający jest wart złotówkę Szanowni działacze a trzeba go jeszcze utrzymywać w klubie - z drugiej strony prawnicy mogą Patrykowi podpowiedzieć jak jeszcze większą kasę wyciągnąć z klubu na poczekaniu jestem wstanie wskazać 2 takowe sposoby także uważam, że decyzja równie kretyńska jak osoba, której to dotyczyło.
Odpowiedz cytując
sportnh
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 21.02.2012, 16:39
mam pytanie bo sie zgubilem w 1 kwestii

jest odsuniety od pierwszej druzyny ale nie bedzie tez trenowal z zadna inna druzyna Wisly, jednoczesnie ma zapewnione "warunki do trenowania" -> co to oznacza w praktyce? ze bez problemu bedzie mogl isc potrenowac na Wisle ale indywidualnie, dobrze rozumiem?
Odpowiedz cytując
sedTS
Member

Od: 08.2011

Stary 21.02.2012, 16:41
.
Ktoś sobie przypomina, piłkarza, który bez ogródek mówił, że w klubie może zostać nawet do końca kariery?Z biznesowego punktu widzenia (np Basałaja) taka mowa jest bardzo nie na miejscu- bo kopacz ma grać dobrze a pózniej z zyskiem być sprzedanym.Kto wie,?Może chce mu udowodnić, że nie jest takim wielkim Wislakiem, na jakiego się kreuje , bo wciąż gra na za parę tysięcy złotych miesięcznie
Klub zareagował jak a nie inaczej- nie mi oceniać czy to słuszna decyzja.Ale mam prośbę, kara została wykonana i od.......cie się już od Patryka.Za swoje dostał/dostanie[/QUOTE]

To że może siedzisz na C nie upowaznia Cie do tego zeby bronić jego wypowiedzi o piknikach.(Ja zawsze jestem na C a wcześniej zawsze na X) Gosć został zmieniony ubrał się i pojechał do domu.Jeżeli jestes Wiślakiem to wyszedł byś w 80min ze stadionu w czasie tego meczu
Odpowiedz cytując
Ciastek1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 21.02.2012, 16:42
sportnh napisał(a):Wyświetl post
mam pytanie bo sie zgubilem w 1 kwestii

jest odsuniety od pierwszej druzyny ale nie bedzie tez trenowal z zadna inna druzyna Wisly, jednoczesnie ma zapewnione "warunki do trenowania" -> co to oznacza w praktyce? ze bez problemu bedzie mogl isc potrenowac na Wisle ale indywidualnie, dobrze rozumiem?
zamiast trenować z zespołem do końca rundy czeka go kopanie na pustą bramkę .
Odpowiedz cytując
najm
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 21.02.2012, 16:42
W Wiśle otwierają klub Kokosa ..
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów