|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
![]()
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Bardzo rozsądna decyzja!
Nie będzie jakiś chłoptaś obrażał Klubu , Kibiców i Kazia Moskala !![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Taa, tylko skończy się to zapewne Websterem... No chyba, że planują go sprzedać w lecie.
Ale ogólnie - decyzję popieram. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
A myślisz, że jakikolwiek klub zgodzi się płacić sporą kase, skoro może wykorzystac Webstera? Niestety, decyzja może i słuszna, ale kosztująca klub około 2mln euro...
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Czyli wlasciwie "Klub kokosa". Moze uda sie go opchnac do konca okienka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Brawo za zdecydowaną reakcję. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
I wszystko jasne. Zakaz występów w pierwszej drużynie i młodej ekstraklasie. To się Cupiał w....ił porządnie...
![]()
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez Chrisman : 21.02.2012 o godz. 11:58.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ostra decyzja, ale prawidłowa.
Kara jest podwójna, bo odebrał sobie jakiekolwiek szanse występu na EURO. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
No i bardzo słusznie Wisełka decyduje.
Brawo |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Biedny Małecki, w Wiśle nie pogra. Na Euro 2012 nie pojedzie. Oczywiście odejdzie gdzieś zgodnie z prawem Webstera. Ale chyba nie tak sobie to wszystko planował?
Brawa dla klubu. PS. Ciekawe jeszcze jaką karę dostanie od WD PZPN?
Ostatnio edytowane przez panowie : 21.02.2012 o godz. 12:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
"Miałeś chamie złoty róg, ostał Ci się jeno...sznur."
Brawo. Liczy się honor i twarde zasady. Koniec z chłoptasiami i narcyzami. ![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Dobra decyzja. Kosztowna, ale dobra. Wyobrażacie sobie jaki syf by robił w głowach młodych w ME gwiazdorząc?
Małecki sam sobie strzelił w kolano. Najgorzej, że nasrał też we własne gniazdo - Wisłę. Mam nadzieje, że nie odbije sie to na naszych wynikach sportowych. ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie jaką karę może nałożyć na Małeckiego Wydział Dyscypliny PZPN?
Dyskwalifikację? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Szkoda, że tak się to kończy, dojrzały Małecki mógł być legendą tego klubu. Wybrał inaczej, bo niestety taka jest prawda, że miał wybór, mógł dograć ten sezon, spokojnie siąść do negocjacji i na pewno strony znalazłyby jakieś porozumienie. Nie chciał, to się skreślił z Wisły i standardowo jak niewiadomo o co chodzi to chodzi o srebrniki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Nikt z Was nie zauważył że mamy w końcu prawdziwy idealny klub kokosa!!!! zapewne będzie się mieścił w parku Jordana, albo wokół Błoń.....
Jak dla mnie decyzja optymalna, ani za ostra ani za słaba. ![]()
Take me down
To the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Oh, won't you please take me home G 'n' R |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Jak ktoś by go chciał tak bardzo to by go wziął. Z tego co pamiętam ma w kontrakcie klauzule 2,5 mln euro odstępnego. Odejdzie z wykorzystaniem Webstera ......... mówi się trudno. Strata finansowa dla klubu duża. Ale decydenci pokazali że w WIŚLE należy się szacunek, że WISŁA to coś więcej niż klub piłkarski, to tradycja, szacunek i ludzie którzy są z Nią związani. Taką politykę stosuje np Man Utd i sir. Ferguson. Nic ponad klub i to jest najważniejsze i też się tego nauczcie co niektórzy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
jedyna słuszna decyzja ... nie ma co komentować
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
B.dobra decyzja. Szkoda chłopaka, ale sam sobie zgotował ten los.
|
|
|
|
Rankingowy ekspert
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Najlepsza decyzja z możliwych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Dobra kara, ale ma swoje plusy i minusy. Jak dla mnie jak go nie wyrzucili to powinien już trenować z Młodą Ekstraklasą by nie zapomnieć co to piłka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
już widzę te setki ofert dla Małeckiego
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Dobra decyzja, teraz można by jeszcze poszukać jakiegoś kupca na Małeckiego- może kluby rosyjskie bo tam okienko trwa dłużej, albo tureckie. Myślę, że cena 1 milion euro za niego jest jak najbardziej realna i jakiś klub na pewno tyle wyłoży.
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Destrykcyjny charakter Malego spowodował, że jest tu gdzie jest czyli w ciemnej dupie.
Teraz będzie mógł grać tak jak lubi. Do woli gonić za piłką ze spuszczoną głową, nikt też nie będzie wbiegal w jego strefę i odbierał piłki.
Ostatnio edytowane przez tofik : 21.02.2012 o godz. 12:11.
![]()
.
. |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Czyli finał tej sprawy jest taki:
Niezastąpiony duet J&L nadal ma gwiazdorskie kontrakty. Zamiast biegać po Błoniach wzorem Klubu Kokosa będą dalej psuć atmosferę. Małecki, podobnie jak Baszczyński, Głowacki, Kosowski, czy Brożkowie jest wypychany z Wisły, bo chce zarabiać na poziomie jednego z liderów drużyny (prawdziwego, a nie wymyślonego jak przypadku spółki J&L). Czyli Wilk i Czekaj przy pierwszej lepszej okazji powinni odejść z Wisły, bo tu tak będą ignorowani, lekceważeni, szykanowani przez władze klubu, bo nie mają układów jak co po niektórzy (oprócz spółki J&L, kilku innych piłkarzy by też się znalazło). Mam nadzieje, że te pieniądze zaoszczędzone na Małeckim (łącznie z jego transferem), pójdą na podwyżkę dla Meliksona i na kupno dobrego skrzydłowego (ale nie weterana z Holandii, choć znając życie taki w lecie się pojawi), a nie na konto J&L, Jirsaka, Paljicia, czy na wykupienie Nuneza. Do profesjonalizmu sporo Wiśle brakuje. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|