|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
brawa dla zarządu !
brak Patryka na BOISKU - będzie widoczny, to strata pod wzgledem czysto piłkarskim, ale nie wyobrazałem sobie innej decyzji jak zdjęcie mu koszulki Wisły raz na zawsze ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Miałeś chamie złoty róg ... Szkoda. Swoją drogą ciekaw jestem dla ilu to srebrników Małecki poświęcił Wisłę, jej kibiców, wszystko co do tej pory osiągnął. Naprawdę, szkoda chłopa.
Ostatnio edytowane przez Grzadq : 21.02.2012 o godz. 12:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Niech odpocznie sobie te dwa miechy, a potem niech pokaże charakter i wraca do drużyny. Jak zagra dobrze rundę jesienną, to dać mu podwyżkę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
otóz to... Szkoda.
![]()
przeciwników jest wielu, wróg jest tylko jeden
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Ja również uważam ,że ten temat powinien już zostać na forum zakończony . Klub podjął jedyną słuszną decyzję i na tym skończmy . Kolejna lawina bluzgów już nic nie da.
hahaha dobry żart. Nie spodziewałem się ,że jeszcze ktoś myśli teraz o podwyżce dla tego człowieka ...Wg mnie po tym zawieszeniu będzie musiał szukać nowego klubu ale nie można teraz niczego przesądzać .
Ostatnio edytowane przez fanfan : 21.02.2012 o godz. 12:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Czas pokazał, że taka decyzja powinna zapaść już po meczu z Lechią.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
MNie zastanawia dlaczego jeszcze SKWK niewydało oficjialnego oświadczenia w tej sprawie
) |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
W ogóle twój post jest taki komiczny i przesiąknięty jakaś idiotyczną propagandą promałecki że cały czas mam nadzieje że to jesst po prostu jedna wielka ironia. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Eee tam daj trwać igrzyskom.
Tyle frustracji co jest do Małeckiego to naprawdę ręce opadają. I dla nich grać? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie powinien być miękką ....ą i powiedzieć obrażajcie mnie dalej. Dziękuje że jesteście. Cudownie grać dla takiej publiczności.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
||
A jak dostaniemy w pałę to będzie wina Małeckiego, bo osłabił drużynę ) Brawo, brawo, brawo. Małecki sobie na to zasłużył, ale żeby się z tego cieszyć to trzeba faktycznie być prawdziwym kibicem Wisły.
Moskalowi wmawiają jak to go Małecki potraktował. To nie jest nawet 12 lat. Na miejscu Małeckiego zrobiłbym sobie pół roku roztrenowania, żeby się czasem "zarząd" nie zreflektował. Plan treningowy ustala sobie sam? Czy "zarząd" każe mu kosić trawniki?ps. Założymy się że banicja nie potrwa całej rundy?
Ostatnio edytowane przez Drozd : 21.02.2012 o godz. 13:15.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Odwróćmy sytuację - gdybym był Moskalem, "cudownie" byłoby mieć pod swoimi skrzydłami piłkarza o mentalności nastolatka w okresie buntu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Przy rozwiązaniu kontraktu Wisła nic by za niego nie dostala a jemu było by to na ręke. Co do drugiej części to ile razy mozna wyciągać do kogos ręke. Jeżeli nic nie zrozumial po kilku karach finansowych to jest duże prawdopodobienstwo ,ze poprostu tego nie ogarnia swoim rozumem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wypiął się i dostał karę. I to jest jasne. Ja piszę o tym co się dzieje na forum, tym i innych. Mniejsza z tym.
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
Z resztą, to jakaś totalna bzdura, że wszyscy tylko czekają, żeby dokopać Małeckiemu. Facet jeszcze rok temu był idolem trybun, naszą nadzieją, był szanowany i lubiany. Był na najlepszej drodze, aby znaleźć się w doborowym gronie Żurawia, Szymka, Głowy czy Błaszcza. Niestety, spierd....ł sprawę po prostu koncertowo, a i tak granice naszej cierpliwości były bardzo elastyczne... Czara się przelała w czwartek. Jak ktoś wcześniej napisał: Miałeś chamie złoty róg... Szkoda mi chłopaka, ale trudno. Wisła bez Małeckiego była, jest i będzie. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Bardzo dobra decyzja zarządu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Myślałem że kontrakt upływa mu z końcem tego sezonu to zgoda, co do drugiej części to nigdy nie skreślam ludzi.Jak chłop nie potrafi tego ogarnąć to po co tu wszystkie te lińcze że dno, niech wyp...trochę żenada i schodzenie na jego poziom, chyba wystarczy to co go spotkało.
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 21.02.2012 o godz. 13:17.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ha! jakiś czas temu, Skorża sondował możliwość ściągnięcia Małego na Ł3, jestem ciekawy czy w kontekście ostatnich wydarzeń zarówno u Nas jak i u Nich, Maciek sobie nie przypomni o Małeckim i nie spróbuje ponownie zainteresować się Patrykiem.
Tak czy inaczej decyzja klubu jedyna słuszna z możliwych. Brawo! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Rok temu był idolem <lol> Szczególnie słyszałem te pieśni pochwalne pod jego adresem jak siedziałem na E. O tak to było naprawdę wspieranie na najwyższym poziomie Dopiszę jeszcze jedno, bo znów wiedzie jakiś oburzony krzykacz. Decyzja zarządu wydaje się słuszna, bo zachował się karygodnie.
Ostatnio edytowane przez szachmat : 21.02.2012 o godz. 13:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mocna decyzja zarządu. Chyba dobrze, ale mi trochę szkoda. Lubię go, ale jest idiotą.
![]() |
|
|
|
Rankingowy ekspert
Od: 03.2003
Offline |
|
|
KOntrakt kończy się Małeckiemu dopiero w czerwcu 2014
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Szkoda. Strata i dla Patryka i dla Wisły, ale myślę, że zarząd po prostu nie miał wyjścia; takie jajca ze strony piłkarza w poważnym klubie nie maja prawa przejść.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
nie zamykajcie tematu
z niecierpliwością czekam na komentarz Wolfa jak ktoś napisał wyżej ... jakby klub już teraz go sprzedał to byłby to tylko znak dla innych że mogą wymusić transfer ... dlatego taka a nie inna decyzja. zatem czekamy do wakacji, wydaje mi się że już dla Wisły nie zagra a szkoda bo ma koleś charakterek |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Zamknijmy temat Małeckiego bo to pranie brudów na forum, które jest miejscem publicznym (wchodzi kto chce i czyta) robi tylko szkodę naszemu klubowi i jej kibicom. Czy sie to komu podoba czy nie, Małecki jak i Moskal czy Basałaj są w tym momencie członkami klubu. To taka kłótnia w rodzinie, w której nikomu nic do tego , kto do niej nie należy. Jest decyzja czyli kara. Koniec tematu. Życie toczy się dalej. Harce z wylewniem pomyj na jednego czy drugiego są miodem na serce przybłędów z drugiej strony Błoń i wszystkich tych co Wiśle są niezyczliwi. Nie podtrzymujcie w nich ognia, głupimi tekstami.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|