The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
foxtrot_green
Senior Member

Od: 01.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.02.2012, 23:14
AntyDrozd napisał(a):Wyświetl post
Małecki sie solidaryzuje z kibicami ...chce odejsc bo klub oczernia własnych kibiców,i bardzo dobrze tez bym tak zrobił na jego miejscu
Skąd taki pomysł? Patryk się nie wypowiadał publicznie od meczu ze Standardem.

Ciastek mnie ubiegł z wysłaniem posta.
Powód: przypadkowo ten sam cytat
Ostatnio edytowane przez foxtrot_green : 19.02.2012 o godz. 23:15.
Odpowiedz cytując
Ciastek1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 19.02.2012, 23:16
wikink1 napisał(a):Wyświetl post
napiszę to trochę złośliwie PATRYK to drań on NIE kocha Wisły chciał normalnie zarabiać .A SKORO TAK ochoczo go krytykujecie to z własnych pieniędzy kupcie jego zastępce a co pieniądze nie mają znaczenia ......Cupiał tak KOCHA WISŁĘ że pożyczając 30 milionów odzyskał 60 i oczekuje koleinach 30 .I TO JEST DOPIERO MIŁOŚCI.

Gdyby nie Cupiał Wisła byłaby na miejscu Hutnika a w najlepszym przypadku na poziomie ŁKSu .Uwielbiam takie teksty - Cupiał sypnij z 10 mln .

Po twojej wypowiedzi nietrudno wywnioskować , że wciąż jesteś na garnuszku rodziców i pobierasz kieszonkowe .
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 19.02.2012, 23:17
wolfy napisał(a):Wyświetl post
W realnym, w odróżnieniu od Ciebie.

Jeżeli dla Ciebie renegocjowanie kontraktu z zawodnikiem, który awansuje w hierarchii zespołu jest czymś dziwnym, to lepiej zabierz głos w sprawie dopiero po kilku latach zainteresowania futbolem. Ja nie rozumiem - jak można na forum piłkarskim nie rozumieć podstawowych zależności rządzących współczesną piłką? Przecież nie ma okienka transferowego bez kilku przepychanek o nowe kontrakty zawodników, którzy akurat zaczęli lepiej grać. I to w tych największych klubach, bo mniejsze mało kogo interesują...

Zresztą - to nie tylko piłka. W każdej normalnej firmie większe kompetencje = awans = podwyżka/bonusy/etc.
Uważasz, że jeżeli ktoś przychodzi do firmy na okres próbny i godzi się na sumę X, to później będzie tam pracował za tyle samo do emerytury (jak dożyje)?
I podwyżkę negocjujesz chamskim zachowaniem wobec szefa i kolegów z pracy?
Gratuluję. Masz szczęście, że u mnie nie pracujesz.
A przed pójściem spać proponuje sprawdzić w słowniku definicję słowa "negocjacje".
Ostatnio edytowane przez willow : 19.02.2012 o godz. 23:20.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
krzsmi11
Member

Od: 09.2006

Stary 19.02.2012, 23:17

Jeżeli dla Ciebie renegocjowanie kontraktu z zawodnikiem, który awansuje w hierarchii zespołu jest czymś dziwnym, to lepiej zabierz głos w sprawie dopiero po kilku latach zainteresowania futbolem. Ja nie rozumiem - jak można na forum piłkarskim nie rozumieć podstawowych zależności rządzących współczesną piłką? Przecież nie ma okienka transferowego bez kilku przepychanek o nowe kontrakty zawodników, którzy akurat zaczęli lepiej grać. I to w tych największych klubach, bo mniejsze mało kogo interesują...

Zresztą - to nie tylko piłka. W każdej normalnej firmie większe kompetencje = awans = podwyżka/bonusy/etc.
Uważasz, że jeżeli ktoś przychodzi do firmy na okres próbny i godzi się na sumę X, to później będzie tam pracował za tyle samo do emerytury (jak dożyje)?

Pracujesz? Serio pytam.
Tzn jak awansował w hierarchii zespołu? Na które miejsce? Jest tuż za Wilkiem, przed Jaliensem? Czy może za Paljiciem a przed Czekajem?
Ja też nie zauważyłem aby Patryk zrobił jakikolwiek postęp w grze uprawniający go do starania się o podwyżkę. Nawet jeśliby tak było to co? Strajk bo klub nie daje podwyżki?
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 19.02.2012, 23:18
Grzadq napisał(a):Wyświetl post
Pragnę tylko zauważyć, że na całym świecie ktoś kto się stara o podwyżkę chce się pokazać z jak najlepszej strony. Grasz dobrze - dostajesz podwyżkę, w ten sposób to idzie.
Nie wiem, może interesuję się piłką zbyt długo, ale ja podobnych przypadków znam całą masę.
Pamiętam "Kałużniadę", cyrk z Uche, odmowy wyjścia na boisko, frytki i pampersy, nie stawianie się na obozy przygotowawcze.
I tak jest na całym świecie.

Gdyby było jak piszesz, że "grasz dobrze - dostajesz podwyżkę", to naprawdę nie byłoby problemów.

willow napisał(a):Wyświetl post
I podwyżkę negocjujesz chamskim zachowaniem wobec szefa i kolegów z pracy?
Gratuluję. Masz szczęście, że u mnie nie pracujesz.
Nie stać by Cię było na mnie, dzieciaku. Prowadzisz w ogóle jakąś działalność, pracujesz?
Podejrzewam, że przeżyłbyś ciężki szok gdybyś zobaczył jak to u mnie wygląda, ale z szefem jestem na Ty.

Ale nie, nie zachowuję się chamsko wobec nikogo.

Pamiętam masę podobnych zachowań piłkarzy, więc mnie to nie szokuje. Nie ma tu prostego przełożenia na "normalną" pracę. Piłkarz ma wartość sportową, marketingową, ważna jest też możliwość rozwoju. W dzisiejszych czasach piłkarze funkcjonują na podobnych zasadach jak aktorzy, piosenkarze czy celebryci. Czytając o fochach jakiejś gwiazdy lub gwiazdki filmowej też porównujesz to do swojej pracy?

Po co docinasz? Miałeś się już do mnie nie odzywać.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 19.02.2012 o godz. 23:32.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 19.02.2012, 23:21
No to kibice Wisły, zamiast krzyczeć - "Patrtyk Małecki" - na R22 od teraz tak jak wszędzie w Polsce, a zwłaszcza u tych w Pasy, będziecie krzyczeć :

"Ch.. Ci na imię, Małecki ch.. Ci na imię......................................... "

może nienawiść Wasza, przewyższy nawet tę Pasiastą, co będzie już Waszym kibicowskim apogeum

Od razu poczujecie się lepiej i oczywiscie wyżej od jakiegoś prowokującego "wieśniaka z Suwałk", którego można bezkarnie wyzywać po nazwisku, w ramach "najwyższego" kontraktu w Wiśle oczywiście
Ostatnio edytowane przez kot : 20.02.2012 o godz. 01:37.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
krzsmi11
Member

Stary 19.02.2012, 23:22
Nie wiem, może interesuję się piłką zbyt długo, ale ja podobnych przypadków znam całą masę.
Pamiętam "Kałużniadę", cyrk z Uche, odmowy wyjścia na boisko, frytki i pampersy, nie stawianie się na obozy przygotowawcze.

Gdyby było jak piszesz, że "grasz dobrze - dostajesz podwyżkę", to naprawdę nie byłoby problemów.
Ale co z tego wynika? Bo nie rozumiem o co Ci chodzi. To, że znasz takie przypadki i nawet była ich cała masa. Co z tego? To znaczy, że jest to jedyny właściwy kierunek i trzeba zrobić burdel, zaszantażować klub żeby coś osiągnąć? Naprawdę tak myślisz? Liczą się tylko pieniądze? A gdzie honor,uczciwość?

Tracę wiarę w ludzi...
Odpowiedz cytując
Ciastek1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 19.02.2012, 23:23
Widzę , że na forum ujawnia nam się godny następca Pysia .
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Stary 19.02.2012, 23:25
Cytat:
Dobrze, to może inaczej. Tak powinno być i klub powinien ze wszystkich sił dążyć do takiego prowadzenia piłkarzy.
Pomijam już kompletnie kwestie tego, jak w klubie prowadzi się negocjacje, transfery, podwyżki, bo wejdziemy na naprawdę grząski grunt.

Ale tak po ludzku, wolfy. Na co on liczył pajac jeden? Że jak tupnie nogą, pokaże jaki on jest ....a ważny, to że co? Przyjedzie Basałaj karetą wypchaną kasą i będzie go prosił o powrót? Czy tak się zachowuje zwykły, profesjonalny piłkarz? Bo już nie wspomnę o tym, że to on miał niby mieć BG w swoim sercu ...

Nie broń go bo się ośmieszasz. W obecnej sytuacji, jeśli słowa Moskala są prawdą a nie mamy powodów żeby mu nie wierzyć, takiego zachowania NIC nie usprawiedliwia. Koniec kropka. I dalsza dyskusja zbędna.

*

Cytat:
Od razu poczujecie się lepiej i oczywiscie wyżej od jakiegoś prowokującego "wieśniaka z Suwałk"
Ważne że Białą Gwiazdę będzie miał zawsze w sercu.
Ostatnio edytowane przez Grzadq : 19.02.2012 o godz. 23:27.
Odpowiedz cytując
wierny
Senior Member

Stary 19.02.2012, 23:28
Czekaj powinien odmówić gry bo przecież Jaliens więcej zarabia a nie gra
Odpowiedz cytując
dadek
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 19.02.2012, 23:28

Pracujesz? Serio pytam.

Sypniewskiego zniszczył alkoholizm. Nie picie, nie imprezy, tylko bardzo silne uzależnienie. Do tego doszły jakieś problemy psychiczne. A talent miał o wiele większy niż Małecki, mógł zrobić karierę międzynarodową.
Nie można porównywać tych sytuacji.
Małecki powinien dostać podwyżkę bo się rozwinął jako piłkarz i daje więcej zespołowi czy dlatego że Jaliens i Pajlic zarabiają więcej? na dziś dzień atuty sportowe odpadają, Małecki przestał się rozwijać, widzimy raczej regres... więc jak to drugie to z pretensjami do menago Bolka, inni widać mają skuteczniejszych pomagierów
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 19.02.2012, 23:29
Grzadq napisał(a):Wyświetl post
Ale tak po ludzku, wolfy. Na co on liczył pajac jeden? Że jak tupnie nogą, pokaże jaki on jest ....a ważny, to że co? Przyjedzie Basałaj karetą wypchaną kasą i będzie go prosił o powrót? Czy tak się zachowuje zwykły, profesjonalny piłkarz? Bo już nie wspomnę o tym, że to on miał niby mieć BG w swoim sercu ...
Liczy na pozwolenie na transfer. Albo jest to przygrywka do odejścia na mocy prawa Webstera. Bardzo możliwe, że jeżeli go zawieszą i nie pozwolą grać to będzie to kolejny argument za rozwiązaniem kontraktu.

Patryk nie jest idiotą. Jego menedżer też. Obawiam się, że to Wy wszyscy jesteście naiwni.

wierny napisał(a):Wyświetl post
Czekaj powinien odmówić gry bo przecież Jaliens więcej zarabia a nie gra
Takie to zabawne? A nazwisko Kokoszka coś Ci mówi?
Na razie Czekaj jest na dorobku i nic wielkiego nie pokazuje, więc nie ma argumentów przetargowych.

willow - daj sobie siana, bo rozbijasz dyskusję. Mam gdzieś co o mnie myślisz i twoje fantazje. Masz coś konkretnego do przekazania to to zrób, a nie to zajmij się swoim wielkim biznesem i nie w....iaj ludzi. Może mylę się w swojej ocenie, ale skrajna naiwność bijąca z tego co piszesz wskazuje, że ani starszy, ani bardziej doświadczony ode mnie nie jesteś. Ale kij z tym - to nie ten temat.

Pokora to ważna cecha, ale trzeba też znać swoja wartość. Liczenie, że ktoś z dobrego serca da Ci podwyżkę jest niestety w 99% wypadków naiwne.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 19.02.2012 o godz. 23:42.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 19.02.2012, 23:33

Nie stać by Cię było na mnie, dzieciaku. Prowadzisz w ogole jakąś działalność, pracujesz?
Podejrzewam, że przeżyłbyś ciężki szok gdybyś zobaczył jak to u mnie wygląda, ale z szefem jestem na Ty.

Ale nie, nie zachowuję się chamsko wobec nikogo.

Pamiętam masę podobnych zachowań piłkarzy, więc mnie to nie szokuje. Nie ma tu prostego przełożenia na "normalną" pracę. Piłkarz ma wartość sportową, marketingową, ważna jest też możliwość rozwoju. W dzisiejszych czasach piłkarze funkcjonują na podobnych zasadach jak aktorzy, piosenkarze czy celebryci. Czytając o fochach jakiejś gwiazdy lub gwiazdki filmowej też porównujesz to do swojej pracy?

Po co docinasz? Miałeś się już do mnie nie odzywać.
Dzieciaku do lustra. Jestem pewien, że jestem od Ciebie starszy. A czy mnie na Ciebie stać, czy nie, to nie dyskusja na forum Wisły. Nie mniej mam powody sądzić, że kupiłbym Cię i sprzedał razem z kapeluszem. Jak kogoś nie znasz, to nie kozacz.

Więcej pokory w życiu, wolfy. Nie takich harpaganów widziałem.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
loozak84
Member

Od: 08.2007

Stary 19.02.2012, 23:34
Liczy na pozwolenie na transfer. Albo jest to przygrywka do odejścia na mocy prawa Webstera. Bardzo możliwe, że jeżeli go zawieszą i nie pozwolą grać to będzie to kolejny argument za rozwiązaniem kontraktu.

Patryk nie jest idiotą. Jego menedżer też. Obawiam się, że to Wy wszyscy jesteście naiwni.
A. No to jak nie jest idiota tylko robi to wszystko z premedytacja to wszystko w porzadku.
Odpowiedz cytując
nemox007
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 19.02.2012, 23:34
Wisła to nie Manchester City z szejkami żeby od razu sypać kasą...

W każdym klubie reguła powinna być prosta. Zaczynasz od najmniejszej pensji i dostajesz kontrakt na 3 lata. Jak po roku zrobisz postęp to dostaniesz podwyżkę i nowy kontrakt i tak ciągle. Nie ma progresu - kontrakt zostaje na stałym poziomie. I koniec.

A jak coś przeskrobiesz - to dostajesz po kieszeni. Ale żeby usiąść do rozmów o kontrakcie to trzeba mieć argumenty - a w tym przypadku - ich brak.

W kwestii kontraktu stwierdzenie że można grać w klubie do końca kariery to żaden argument. Bo gdyby naprawdę człowiek był oddany klubowi to przestałby się zachowywać jak dzieciak, spiął poślady i zaczął pracować na "chwałę" klubu.

To jest kompletny brak szacunku i tyle.
Odpowiedz cytując
krzsmi11
Member

Stary 19.02.2012, 23:36

Czyli przyznajesz, że Patryk po prostu odjebał maniane po to żeby się z Wisły ulotnić bo mu podwyżki nie chcą dać.
Ja myślę, że tych naiwnych to jest naprawdę sporo. Zwłaszcza tych którzy dali się nabrać na miłość Patryka do Wisły.
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Stary 19.02.2012, 23:36
Cytat:
Czyli najemnik (a nie ....a Wiślak), w dodatku chcący w taki sposób wymusić swój transfer. Dalej go będziesz bronił?
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 19.02.2012, 23:38
Hehehe, zawsze mnie śmieszyło wywyższanie się wiekiem na forum, gdzie nie liczy się ile kto ma lat, ale to jak pisze.
Odpowiedz cytując
wikink1
Senior Member

Od: 01.2011

Stary 19.02.2012, 23:40
Cupiał sypnij z 10 mln .
komuś kto tak pisze jest bliżej do przysłowiowej budki z piwem niż chociaż ogólnym pojęciu jak działa KLUB PIŁKARSKI I podejrzewam że tak własnie wygląda sytuacja w WIŚLE .Stawiam ze autorem tego był Kapka a adresatem Cupiał.I dzięki temu LOS Wisły wcale NIE MUSI być lepszy od Hutnika . A woli wyjaśnienia ja od 16 lat pracuje i powiem CI TAK ISTOTĄ PRACY SĄ PIENIĄDZE I WZAJEMNY SZACUNEK ZE SWOIM SZEFEM .
Odpowiedz cytując
dadek
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 19.02.2012, 23:43
Liczy na pozwolenie na transfer. Albo jest to przygrywka do odejścia na mocy prawa Webstera.
pierwszy raz dzisiejszego wieczoru możesz mieć racje
za GW:
Po ostatnim zachowaniu Wisła może już nie mieć ochoty na zatrzymanie Małeckiego. Dodatkowo w sprawie pojawił się nowy wątek. Z naszych informacji wynika, że 24-letni piłkarz dostał bardzo dobrą ofertę z klubu rosyjskiej ekstraklasy, który oferuje mu zdecydowanie wyższe zarobki (m.in. z .tego powodu z Legii do Tereka Grozny odeszli Marcin Rybus i Marcin Komorowski). Na razie jednak krakowianie nie wyrazili zgody na transfer i być może 24-letni piłkarz znowu pokazał rogi, by wysyłać jasny sygnał: "pożytku ze mnie i tak nie będzie, więc albo teraz jeszcze na mnie zarobicie, albo w październiku odejdę i nie dostaniecie ani grosza".
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 19.02.2012, 23:43
krzsmi11 napisał(a):Wyświetl post
Czyli przyznajesz, że Patryk po prostu odjebał maniane po to żeby się z Wisły ulotnić bo mu podwyżki nie chcą dać.
Ja myślę, że tych naiwnych to jest naprawdę sporo. Zwłaszcza tych którzy dali się nabrać na miłość Patryka do Wisły.
To bardzo możliwe.
Wydawało mi się to tak oczywiste, że o tym w ogóle nie wspominałem. Serio jesteś zaskoczony?

Czy bronię Patryka? Poniekąd go rozumiem. Byłem w podobnej sytuacji, kiedy to ktoś próbował wykorzystać moje przywiązanie oraz fakt, że lubię to co robię. Być może dlatego mam na to inne spojrzenie, bo z perspektywy czasu wiele mnie to nauczyło.

Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
Hehehe, zawsze mnie śmieszyło wywyższanie się wiekiem na forum, gdzie nie liczy się ile kto ma lat, ale to jak pisze.
To nie jest wywyższanie się, ale jak mi koleś wyjeżdża z jakimś dziwnym przekazem w stylu "jak będziesz pracował...", to mogę mieć wątpliwości czy wie o czym pisze.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 19.02.2012 o godz. 23:47.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Krotochwila
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 19.02.2012, 23:45
willow napisał(a):Wyświetl post
Dzieciaku do lustra. Jestem pewien, że jestem od Ciebie starszy. A czy mnie na Ciebie stać, czy nie, to nie dyskusja na forum Wisły. Nie mniej mam powody sądzić, że kupiłbym Cię i sprzedał razem z kapeluszem. Jak kogoś nie znasz, to nie kozacz.

Więcej pokory w życiu, wolfy. Nie takich harpaganów widziałem.
E, moze sobie Panowie biznesmeni pomierzą fiuty na privie, co?
Dialog o potencjale literackim. Jak z Dołęgi Mostowicza.
vel HatefulRespect
Odpowiedz cytując
krzsmi11
Member

Stary 19.02.2012, 23:46
To bardzo możliwe.
Wydawało mi się to tak oczywiste, że o tym w ogóle nie wspominałem. Serio jesteś zaskoczony?
Absolutnie nie! Przecież ja od początku pisałem, że jemu nie zależy na Wiśle tylko na kasie. Tym bardziej jestem zdziwiony, że ktoś kto jest kibicem Wisły (a domyślam się, że Ty nim jesteś) może go jeszcze bronić po takiej akcji...
Odpowiedz cytując
robin hood
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 19.02.2012, 23:48
"Oj źle się dzieje w Państwie Duńskim"
Jeden Gwiazdor najwyższych lotów wysyła kibiców za błonia, jeszcze ktoś inny, jak ktos ma inne zdanie wyzywa od POpaprańców, do tego większość z nas jest kompletnie naiwnych, i do tego dziadów ze słomą w butach.
Ludzie ogarnijcie się jeśli już dyskutujecie to z konkretami i na argumenty a nie na kpiny i chamskie odzywki.
To jak "gwiazdeczka" się zachowuje to widać od dawna i nie ma widoku na najmniejsze zmiany, śmiem twierdzić że zachowanie pewnej grupy kibiców popierających Jego wcześniejsze debilne zachowania, upewniła Pana Patryka że wolno mu wszystko, niestety czasami w życiu trafia kosa na kamień i na każdego kozaka znajduje się większy kozak.
Konkluzja moja jest taka że Ostatni mecz pucharowy był ostatnim meczem Pana M w Wiśle.
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 19.02.2012, 23:48
Pewien portal o tatuażach w kontekście Małego:

Patryku, skontaktuj się z Radosławem Majdanem w sprawie kłopotliwych tatuaży. On przerobił cycki Dody na twarz starego Indianina.

Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 19.02.2012, 23:50
Małecki myśli, że jest Tevezem, podczas gdy jest Surmą - bywa. Okienko transferowe jest otwarte w Rosji do czwartku, na Ukrainie pewnie tak samo, jestem pewien, że p. Bolek ostro pracuje.

A pisanie, że Patryk nie jest idiotą - przepraszam, ale KIEDY pokazał, że nie jest idiotą? Nie wychodząc na sparing z Hanowerem? Wyrzucając pikników na drugą stronę Błoń? Może wtedy, kiedy po s.......eniu karnego obraża kolegów z kadry i selekcjonera? Wiem! To wtedy kiedy postanowił nie pojawiać się na meczu z Odense...

na marginesie - wymiary 170/75 sprawiają, że myślicie o bokserem, czy o skrzydłowym?
Ostatnio edytowane przez vote-for-mikey : 19.02.2012 o godz. 23:52.
.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 19.02.2012, 23:50
To bardzo możliwe.
Generalnie zawsze daleki byłem od tego aby uważać Małeckiego za zawodnika który ma Białą Gwiazdę w sercu... Jednak on sam siebie tak kreował. Opaski wierność, koszulki, doping na młynie, tatuaż, niezliczona ilość wywiadów o wierności, miłości do klubu, żaden piłkarz nie deklarował tak mocno przywiązanie do Wisły jak on.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 19.02.2012 o godz. 23:52.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 19.02.2012, 23:52
krzsmi11 napisał(a):Wyświetl post
Przecież ja od początku pisałem, że jemu nie zależy na Wiśle tylko na kasie.
Gdyby mu zależało tylko na pieniądzach sprawa byłaby prostsza. To nie jest sytuacja zero-jedynkowa.
Kariera piłkarska jest bardzo krótka, do tego dochodzi ryzyko kontuzji, wahań formy etc. Ja wiem, że (pomijając przypadki losowe) za dwadzieścia lat będę mógł pracować lepiej niż teraz i lepiej też zarabiać. Kariera Patryka potrwa ile jeszcze? Dziesięć lat?
A pewnie chce założyć rodzinę, musi utrzymać matkę...

To wszystko nie jest takie proste, inaczej wszyscy robilibyśmy to o czym marzymy. Ja porzuciłem marzenia i mimo że się łudzę, już pewnie do nich nie wrócę. Chociaż kto wie...

Dlatego właśnie zapytałem willowa ile ma lat i czy rzeczywiście prowadzi firmę - niektóre rzeczy wymagają perspektywy.
Pięć lat temu też operowałem na wartościach absolutnych. A przynajmniej tak mi się wydawało...
Zacząłem zarabiać na siebie i samo to rozwinęło mnie i dało do myślenia.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 19.02.2012 o godz. 23:56.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
robin hood
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 19.02.2012, 23:52
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Generalnie zawsze daleki byłem od tego aby uważać Małeckiego za zawodnika który ma Białą Gwiazdę w sercu... Jednak on sam siebie tak kreował. Opaski wierność, koszulki, doping na młynie, tatuaż, niezliczona ilość wywiadów o wierności, miłości do klubu, żaden piłkarz nie deklarował tak mocno przywiązanie do klubu jak on.
Ta krowa co dużo ryczy mało mleka daje
Odpowiedz cytując
wikink1
Senior Member

Od: 01.2011

Stary 19.02.2012, 23:54
"Oj źle się dzieje w Państwie Duńskim"
ja stanowczo protestuje WSZYSTKO JEST OK
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź